Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Ilo

Sielusi ylösnostattaminen tarkoittaa valon määrän kasvamista maapallolla. Lisäksi on niin, että kaikki ne, joiden sielu on nostatettu ylös, pääsevät 1000-vuotiseen valtakuntaan ja taivaaseen.

Katharsis (kreik. puhdistuminen)... jatkuu edelliseltä sivulta
Ne, jotka jäivät Ukrainaan, ovat paremmassa asemassa egokuoren suhteen, vaikka sota on kauhistuttava asia. Totisesti on. Valitettavasti on niinkin, että jos he kuolevat ennen aikaansa, heidän henkinen kehityksensä jää kesken. Se on paha asia. Miksi sanon, että egokuoren kannalta on parempi jäädä Ukrainaan? Koska heidän egokuorensa kuolee pois siinä hirveydessä.

Maasta paenneilla egokuori saa tönäisyn ja kenties suurenkin tölväisyn tai se voi oheta, mutta tiedän senkin – Ralf K. on sen minulle kertonut – egokuori kasvaa takaisin, koska olemme syntiinlangenneessa maailmassa.

Jos sen sijaan luottamus itseesi, ystäviisi, yhteisöösi, maahasi, presidenttiisi katoaa tyystin, niin sinä totisesti olet pelastunut. Kauheat sanat, mitä minä sinulle puhun, mutta näin se on. Sanon näin, koska olen siitä itse malliesimerkki. Vasta silloin egokuoreni kuoli ja se ei koskaan kasvanut enää takaisin päälleni. Se tapahtumasarja, Golgatan tie, on niin suuri kauhistus elämässäni, etten ole sitä sinulle koskaan kertonut. En ole pystynyt. Ajatuksiini tuleville olen sen silti osittain kertonut.

Miksi Herra salli kaiken tapahtua? Hän sanoo ottaneensa siunaavan kätensä pääni päältä pois. Hän halusi, että egokuoreni tuhoutuu. Se oli sieluni tahto. Kaikilla meillä on omat kärsimyksensä. Jokaisella on kärsimyksen malja, joka juodaan viimeistä sakkaa myöten. Kaikki joutuvat sen juomaan elämänsä aikana, mutta sinulle tulee vähintään yksi hyvin voimakas isku. Kärsimyksen maljassa on se hieno asia, että vaikka maljan pinta nousee aivan piripintaan, niin sitä ei voi maljaan kaataa enempää.

Ralf K. ja minä iloitsemme suuresti, koska niin moni ihminen suostuu tähän egokuoren tuhoon. Tässä on mukana kristittyjä ja paholaisia, molempia. Hienoja ihmisiä!

Virsi 61 kertoo tästä Golgatan tiestä näin:

”Ken tahtoo käydä Herran askelissa,
käy tietä vehnänsiemenen:
kuin siemen hänkin kuolee.

Hän kulkee tietä kaiken luomakunnan.
Se täytyy loppuun kulkea.
Ja elämän se antaa.”

Mielestäni oli ensiarvoisen tärkeää, että egokuoreni kuoli pois ja sieluni nostatettiin ylös. Se on tärkeää siinäkin mielessä, että sillä on iankaikkistakin merkitystä, miten itseäsi kehität. Sielussa on innostusta ja motivaatiota asioihin ja ihminen oppii parhaiten juuri niiden kautta. Innostus voi ohittaa jopa perimän vaikutuksen. Minusta tuntuu, että silloin ihminen voi oppia mitä tahansa, vain taivas on rajana. Ennakkoluulottomuus uuden oppimiselle on hyvä asia, vaikka olisi ikääkin. Älä anna enää minkään rajoittaa itseäsi. Sitähän syntiinlangennut luonto sinulle tekee.

Mitä paha henkivalta haluaa sanoa asiaan? He haluavat, että kirjaan tähän ylös sen, mitä heille sanoin. Mistä sodat johtuvat? Syntiinlangenneesta luonnosta. Sinä, joka ajattelet olevasi kelvoton, oletkin sitä. Sinä olet murhanhimoinen. Sinä olet paha. Sinä olet hirveä. Jatkanko? Mutta se on vain vaate. Kun vaate riisutaan pois kokonaan, niin vasta silloin Herra vaatettaa sinut vanhurskauden vaatteeseen. Se on puti puhdas. Se on sielusi. Sinusta tuleekin toinen ihminen. Hän vaatettaa sinut omilla ominaisuuksillaan. Hänen ominaisuuksiinsa ei kuulu murhanhimo, viha, kateus, eikä katkeruus. Tiedät egosi kuoleman jälkeen, että sinä olet totisesti sinä ja elossa, mutta kaikki viha, murhanhimo, kaikki kauna lähtee sinusta pois ikiajoiksi. Me tarvitsemme sinut Herran töihin. Me haluamme, että sinä loistat maailmassa koko loppuikäsi taivaallista valoa. Tervetuloa Jahven kansaan takaisin. Siitä sinut on otettu ja siihen sinä olet palaava. Aamen.

Aioin lopettaa blogini näihin sanoihin, mutta sitten tapahtui 4.4. jotakin: näin näyn, joka avasi mieleni ymmärtämään. Kerron siitä kohta, mutta ensiksi haluan sanoa sinulle, että enkelimaailma halveksii ihmistä. Ei ihme. Ihminen on maailmassa synonyymi paholaiselle, jos hänessä on pahoja henkiä sisimmässä ja hän tekee niiden tahdon.

Syntiinlangennut luonto tulee esiin, koska nämä ihmiset ruokkivat sitä. Se sinussa kasvaa, mitä ruokit. Tässä tapauksessa he ruokkivat pimeyttä itsessään. He saavat seksuaalista nautintoa, ja tuntevat suorastaan verenhimoa muiden ihmisten kärsimyksistä. He kokevat suuren suurta nautintoa siis toisen luodun vahingoittamisesta, ja jopa tappamisesta. Verenhimo on yksi suurimmista nautinnon alueista. Mutta uhrille he näyttävät olevan kuin Pimeyden ytimessä. Uhrille he näyttäytyvät pahimmillaan olevan kuin avaruuden pahoja henkiä (Ef. 6:12) paitsi, että heillä on ihmisen kuori päällään.

Ristiinnaulitseminen – mikä siitä tulee mieleeni? Näen näyn. Mitä seksuaalinen kanssakäyminen oikein on? Mies asettaa suunsa naisen huulien päälle. Hän tarttuu naisen molempiin käsiin. Hän painaa kätensä naisen käsien päälle alustaa vasten. Hän tunkeutuu naiseen. Penetraatio on suomeksi lävistämistä. Tiedä se, että syntiinlankeemus läpäisee meidän olemuksemme niin syvältä, että emme ole tätä käsittäneet.  Syntiinlangenneen ihmisen seksuaalinen kanssakäyminen on ristiinnaulitsemista.

Herran Jeshuan ristiinnaulitseminen pyörii usein mielessäni. Siinä on jotakin, mikä haluaa tulla päivän valoon, mutta jota en ole aikaisemmin käsittänyt. Mitä se on? Pimeyden valta sammui jo 2000 vuotta sitten. Ihminen, syntiinlangennut Jahven luoma ihminen, halusi tappaa Herran. Hän tunsi ja tuntee seksuaalista nautintoa verenhimosta. Tätä ei sanota ääneen, mutta miksi maailmassa on aina ollut sotia? Siksi Jeshua murhattiin tällä tavalla. Jahven oli annettava se tehdä, koska ihminen ei olisi muuten havahtunut huomaamaan mielenvikaisuuttaan.

Kun tapahtuma oli ohi, jokainen sitä seurannut otettiin kiinni tuntemuksistaan. Jahve näki, että evankeliumi leviää näin kulovalkean tavoin kaikkialle maailmaan. Viattoman Herran Jeshuan veressä oli herätyksen siemen. Se puhkesi loistoonsa sitä kautta. Raamattu tuli kirjoitetuksi ja Nag Hammadin kirjoitukset juuri tästä syystä vainojenkin keskellä. Niin suuri häpeä ja myötätunto Herraa kohtaan syntyi silloin. Paholainen eli ihminen ei voinut tehdä asialle mitään. Valo tuli maailmaan, koska Jahve näki parhaaksi sen, että kaiken kauheuden keskellä ihminen havahtuu huomaamaan oman paholaisuutensa ytimiään myöten.

Kun kirjoitan tätä niin tietämällä tiedän, että kun Jahve antaa äänensä jyristä, niin mitä Hän sanoo?

”Se oli tässä, en anna Sirkan enää kirjoittaa yhtään blogia. Ymmärtänette varmaan, että nyt alkaa kaikki vyöryä tietoisuuteenne. Sitä ei voi mikään estää. Pahuuden on väistyttävä.”