Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Ilo

Tuomaan evankeliumi, jae 7.

Verenvuodatuksesta - syntejä ei lasketa... jatkuu edelliseltä sivulta
Tuomaan evankeliumi, jae 7: Jeesus sanoi, ”Onnekas on se leijona, jonka ihminen syö, niin että leijonasta tulee ihminen. Ja tyhmä on se ihminen, jonka leijona syö, ja silti leijonasta tulee ihminen.”

Leijona tarkoittaa Herraa Jeshuaa. Kun ihminen syö Herran kokonaan, niin Herra toimii hänen puolestaan maailmassa olemalla hän. Näin kävi minulle. Muussa tapauksessa leijonasta tulee silti sinä, mutta se tulee maailman lopun aikojen suurten mullistusten kautta.

Mitä, jos tulee ihminen, joka tekee saman kuin Herra eli jakaa itsensä muille, vrt. Joh. 6:54? Onko sinusta pyhän häpäisemistä, että minusta tuntuu juuri siltä? Minusta tuntuu kuin olisin jakanut kaiken itsestäni näille ihmisille, joissa on pahoja henkiä. Mitä tarkoitan? On kuin olisin heittänyt itseni lihanpalasina heille, haikaloille. Minulla ei ole enää mitään annettavaa. Tyhjästä on paha nyhjäistä. He ovat imeneet minusta kaiken veren. Sanoin Ralf K:lle, että pidän vapaapäivän. En pelasta ketään tänään. He tekevät kaikkinaista pahaa. Heiltä ei voi poistaa pahoja henkiä yhdellä kertaa, vaan he haluavat yksilöllistä palvelua. Jos olisi joskus edes joku, jonka äänestä kuuluisi katumus ja sanoissa anteeksipyyntö. Joskus heitäkin on, mutta ei tänään. Tuntuu pahalta sanoa, mutta tosiasia on se, että minulla on rajani. Kyse on taas egokuoresta – sille on turha puhua faktoja ja turha edes odottaa yhtään mitään. Siksi juuri sinut, joka tunnistat itsesi tästä kuvauksesta, on pakko kaataa. Me otamme siunaavan kätemme pääsi päältä pois ja sinun kollegasi eli muut paholaiset kaatavat sinut. He eivät voi mitään luonnolleen. He tekevät sen mieluusti. Lisään tähän vielä: jokaikisen ihmisen olisi hyvä kaatua pahasti, jotta hän ymmärtäisi ikuisesti sen, että hän ei itsessään, siis syntiinlangenneena, ole yhtään mitään. Sinä olet kuollut kuin kivi, mutta sielussasi on kaikki elämä ja autuus.

Onneksi opiskelen nykyisin lähihoitajaksi ja Ralf K. tekee niin, että en kuule aina heidän pahoja sanojaan. Pidämme tärkeänä sitä, että elän myös omaa elämääni. Nykyisin se on hyvin mielekästä. Minua kiinnostaa melkein kaikki, mitä luen ja tutkin, se on hauskaa.

Me olemme kaikki ihmisenkeleitä. Ihmisen ja alter egon (eli enkelin) piti tehdä yhteistyötä. Millainen se yhteistyö oli? Tiedämme ihmisen syntisyyden, se löi meitä korville ja lujaa. Totisesti on niin. Kestokykymme oli ja on ollut jatkuvasti koetuksella. En tiedä kaikkea, mitä alter egoni teki enkelimaailmassa. Sen tiedän, että häneltä meni kolme ja puoli vuotta kirousten mitätöimiseen. Hän joutui tekemään sen tuonelassa. Se on kuoleman esipiha – kiroukset oli säilytetty sinne. Jahve oli tehnyt hänelle sinne paikan, jossa hän oli paholaiselta suojassa. Enempää en tiedä toistaiseksi. Kaikki ne kiroukset, joista Jahve näki jo ennalta, että henkilö itse ei pura niitä. Jonkun piti se tehdä. Siitä on hyvin lyhyt maininta Ilmestyskirjassa, Ilm. 12:6 tai 14. Näissä jakeissa puhutaan samasta asiasta. Toinen jae tarkoittaa alter egoani ja toinen maallista Sirkkaa. Ymmärtääkseni maallisen Sirkan ei tarvitse mennä ”autiomaahan”, koska alter egoni sen jo teki. Onneksi se ei ollut maallinen Sirkka, koska en tiedä olisinko pystynyt enää siihen. Alter egoni syötti siis itsensä ihmisille.

En nähnyt mitään muutakaan toista toimintatapaa. En katkeroitunut, en vihannut, en janonnut kostoa. Suutuin kyllä monesti ja ärjyin kuin haavoitettu leijonan poika, mutta tästä on kyse. En mennyt koskaan paholaisen eli ihmisten puolelle, joissa on pahoja henkiä, pysyin uskollisena Herralleni. Minusta tuntuu nyt, että minusta ei ole mitään jäljellä. Minusta on hyvä ja oikeudenmukaista, että tästä lähtien kukin kohtaa oman kohtalonsa.

Ralf K: ”No niin, mun vuoroni sanoa sananen. Sirkka on joutunut koville, mutta hän itsekin tietää, että kaikella on tarkoituksensa. Niin tälläkin. Sirkalla oli mahdollisuuksia kaikkeinpyhimpään. Lähdimme siitä, että kaikki, mitä voimme tehdä tähtää siihen. Maallinen Sirkkakin myöntää tämän. Sinne ei pääse kuka hyvänsä. Ainoastaan me kaksi. Kun puhumme kaikkeinpyhimmästä niin ymmärtänet, että nyt puhumme laajemmin siitä alueesta, mihin sinäkin ja kaikki te muutkin pääsette.”

Minä jatkan: nyt on sitten tilanne se, että kaikkien näiden vaiheiden kautta pääsin kuin pääsinkin kaikkeinpyhimpään, kuten Ralf K. pääsi. Siitä on etua myös teille. Saatte kokea sen myöhemmin. Pääsimme perille asti, jossa on ihan sieltä maailmankaikkeuden alusta asti pyhiä henkiä. Voisi sanoa, että Ralf K. pääsee myös kotiin, vihdoin. Ja tietenkin minäkin, koska olin Jahvessa, kun maailma luotiin. Näin on minulle kerrottu ja uskon sen.

Yhteinen viestimme teille Herra Ralf K:n kanssa, 24.3.2022:

Maailmankaikkeus reagoi seuraavasti:

1. Maapallo alkaa pyöriä toiseen suuntaan
2. (Maapallon) navat lähenevät toisiaan
3. Itku ja murhe on niiden osa, jotka pahaa tekevät.
4. Ei auta, että pakenet, kohtalosi löytää sinut.
5. Esivaltaa seuraa tappio suuri.
6. Syntejä ei lasketa.
7. Maaperä saastuu entisestään.
8. Ihmisen elinpäivät maailmassa loppuu.
9. Herra ilmoittaa tulostaan.
10. Taivas odottaa luomiaan ihmisiä ja enkeleitä.

Ensiksikin, kun puhutaan näistä kymmenestä kohdasta, niin tämä kaikki koskee myös enkeleitä. Maailman lisäksi on olemassa enkelimaailma. Se on ympärillämme. Emme näe heitä, mutta se ei tarkoita, etteikö heitä olisi. Aina on ollut herkkiä ihmisiä, jotka tuntevat heidän läsnäolonsa. Se on energiavirtaa, joka tapahtuu toisessa ulottuvuudessa.

Käsittelen vain lyhyesti, mitä nämä kohdat tarkoittavat. En tiedä tarpeeksi maailmankaikkeudesta kertoakseni teille, mitä maapallon pyöriminen tai napojen lähentyminen toisiinsa voisi käytännössä tarkoittaa. Tutkin näitä kohtia vertauskuvallisesti, mikä on eksaktimpaa tässä kohdin.

Kohta 1. Maapallo alkaa pyöriä toiseen suuntaan. Se, mitä ihminen tekee tai jättää tekemättä, on häpeä. Jätetäänkö nälkäiset huomioimatta? Asunnottomat? Afrikan köyhät? Ukrainan kansalaisten annetaan kuolla? Jokainen kuollut on liikaa. Luonnon monimuotoisuudesta ja lajikadosta viis? Miten selviäisit, jos vertauskuvallisesti maapallo pyörisikin toiseen suuntaan ja maat joutuisivatkin kokemaan sen, mitä ovat muille aiheuttaneet? Oletko valmis kokemaan, mitä se on? Ja oletko valmis siihen, että Jahven opetuslapset alkavat hallita maailmassa?

Kohta 2. Navat lähenevät toisiaan. Köyhien ja rikkaiden välinen ero kutistuu. Ymmärrän tämän myös niin, että käsityskyky kasvaa siitä, että voi olla henkisesti ja hengellisesti köyhä, vaikka pankkitili olisi muhkea. Ja toisin päin. Rahan valta mielissämme on tullut matkansa päähän, näin uskon ja toivon.

Kohtaa 3. ja 4. ei tarvitse liiemmin selitellä. Sinä ymmärrät kyllä, että kaikilla valinnoillasi on seurauksensa. Pyydä anteeksi niiltä, joita vastaan olet rikkonut. Anna anteeksi niille, jotka ovat tehneet sinulle pahaa. Korjaa kaikki se, minkä voit jo nyt ja rukoile.

4. Ei auta, että pakenet, kohtalosi löytää sinut. Jos syntiä ei lasketa, niin miksi on kohtalo? Ajatellaanko me liian syntipainotteisesti? Kaikilla on oma kohtalonsa. Mistä se muodostuu? Sinä olet valinnoissasi ohjautunut jollekin polulle. Jollakin se on keskellä sysimustaa metsää. Sinun pitää päästä pois sieltä. Kohtalo tulee apuun. Hän johdattaa sinut pois pimeästä laaksosta ja löydät elävän veden virrat.

5. Esivaltaa seuraa tappio suuri. Esivalta on saanut valtansa Herralta (Room. 13:1). Herra Ralf K. opastaa esivaltaa. Esivalta päättää totteleeko, vai ei. Tämä kohta viittaa siihen, että Jahven ääntä ei olla haluttu noudattaa, vaan esivallan oma ymmärrys, joka ei ole aina viisautta ollenkaan, on mennyt Herran edelle.

6. Syntejä ei lasketa. Niitä ei lasketa, koska sielu on se, joka on pyhä ja pääsee taivaaseen. Se on ollut koko ajan iankaikkisesti totta. Jahve luo meille kaikille uuden ruumiin.

Syntiinlangenneen ruumiin pitää kuolla. Sitä ei voi pestä, se on läpikotaisin turmeltunut. Sillä ei ole mitään edellytyksiä päästä taivaaseen. Se jää maailmaan. Herran Jeshuan ei olisi tarvinnut kuolla ylipäätään ollenkaan, saati ristillä. Ihmisen julmuus on totisesti tullut toteen näytetyksi. Miksi Herran pahoinpitely edellisenä yönä oli turhaakin turhempaa? Paholaiset kuvittelivat käännyttävänsä Herran puolelleen silmittömällä väkivallallaan. Väkivallan tekijät kuvittelivat, että Herra hylkää Jahven heidän toimintansa vuoksi ja kääntyy paholaisen puoleen. Miksi se oli turhaa? Koska Herran luontoon ei kuulu anteeksiantamattomuus, viha, eikä katkeruus. Nämä miehet eivät vain voineet uskoa siihen, että joku ihminen on jo perusluonnoltaan sellainen, että hän ei kykene sellaisiin tunteisiin. Herra toki suuttui, mutta se jäi siihen. Mieti: ristillä Jahve sen sijaan hylkää hänet. Herra Jeshua ei tiennyt sitä etukäteen. Hän halusi senkin jälkeen antaa elämänsä Jahven käsiin: ”Sinun käsiisi minä annan henkeni!” Tätä, juuri tätä ei voi pieni ihminen käsittää. Se oli hänen luonnossaan. Ja se sama on minun luonnossani. Ja sinun, kun sielusi on ylösnostatettu. Paha henkivalta ryskyttää temppelini portteja joka aika, he eivät vain käsitä, että en luovu Herrasta, koska se ei ole luontoni mukaista.

7. Maaperä saastuu entisestään. Tämä lause viittaa vereen. Veri saastuttaa maaperän, koska tulee olemaan sotia ja kuolemaa. Miten Jahve kokee tämän kaiken? Ihmisen veri huutaa maasta (1. Moos. 4:10). Älä siis tapa! Mitä jae 11 sanoo?

Se, joka vuodattaa toisen ihmisen veren, on kirottu. Nyt olet kirottu etkä voi jäädä tänne, sillä tämän maan oli avattava suunsa ja otettava vastaan veljesi veri, jonka sinä vuodatit.

Kohdat 8-10. Hyvästi maailma, tervetuloa taivas. Kaikki ovat kutsutut ja kaikki haluavat tulla.


Jälkikirjoitus 8.8.2022:

Raamattu kertoo veriveloista. Verivelat on kuitenkin jo maksettu yhtenä päivänä. Se oli päivä, jolloin Herra ristiinnaulittiin. Teko oli julma, eikä edes tarpeen – vähempi voimakeino olisi kyllä riittänyt.

4. Moos. 35:33 Älkää saastuttako maata, jossa asutte; veri saastuttaa maan, ja maan, johon verta on vuodatettu, voi puhdistaa verivelasta vain sen verellä, joka veren on vuodattanut.

Raamattu ei tyhjiin raukene. Mitä tämä jae siis tarkoittaa? Tiedän, että meissä on Kristuksen veri, se kiertää meissä. Me olemme, elämme ja liikumme Hänessä. Totisesti on näin. Tämä jae tarkoittaa siis sitä, että Herra Jeshua puhdisti kaikista veriveloista. Tähän ei vaadita edes uskoa, koska tässä jakeessa ei vaadita sitä.

Mitä vielä? Nag Hammadin kirjoituksissa (On the Origin of the World) on lause: The earth was purified because of the blood of the virgin. Tämä lause todistaa samaa. Siksi Jeshuan ristintyö saavutti valtavan voiman. Jeshua itse on tämän lauseen neitsyt, puhdas ja synnitön.

Jahve sanoo: ”Haluan lisätä tähän vielä: Sirkka tietää, mutta ei sano asiasta, koska se on häveliästä. Hän on itse myös neitsyt ja sillä on suuri merkitys. Hänet on ristiinnaulittu”.

Olen neitsyt taivaan mittapuulla laskettuna. Ymmärrätte tämän kyllä myöhemmin. Tämä siis tarkoittaa sitä, että kaikki ne ihmiset, jotka vaikuttivat minussa tämän saman, henkisesti tosin – verivelka on maksettu, eikä velkakirjaa enää ole.

Samoin on niiden laita, jotka aiheuttivat Herrojen Jeshuan ja Ralfin ristinkuolemat. Musta pilvi hajoaa pois näiden ihmisten ja maiden päältä. Ei ole suurempaa rakkautta kuin sillä, joka kuolee rakastamiensa ihmisten puolesta, vaikka nämä vihaisivat häntä. 

Miksi sitten tarvittiin kolme neitsyttä ihmistä ja ristinkuolemaa? Se viittaa tietenkin numerologiaan (http://www.kolumbus.fi/gematria/lukuja.htm). Kolmiosaisuus vaaditaan silloin, kun haetaan täydellisyyttä taivaan mittapuulla mitattuna.