Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Ilo

Sukupuolisuhteista ja avioliitosta


... jatkuu edelliseltä sivulta
Haluaisin uskoa, että taivaassa elannon hankkiminen ei vie niin paljon aikaa kuin maailmassa. Uskon myös siihen, että lasten kasvatus on tärkeällä sijalla. Se käy luonnostaan. Heidän ja puolison merkitys on paljon merkittävämpi kuin maailmassa voi olla.

Herra näki jo ennalta, ketkä säästävät itsensä avioliittoon asti ja ovat uskollisia koko avioliiton ajan. Heistä tulee pari sitten taivaassakin. Tälle on aivan oma siunauksensa. He ovat autuaita.

Taivaassakin nykyisen kaltainen sukupuoliyhteys on mahdollista, mutta ymmärtäisin, että silti tärkeimmällä sijalla on sielujen yhdistyminen. Itse asiassa se täytyy tapahtua jo maailmassa, jotta se onnistuu myös taivaassa parhaalla mahdollisella tavalla. Se johtuu siitä perussäännöstä, että se, minkä haluaa toteutuvan taivaassa, pitää toteutua jo maailmassa. Sielujen yhdistyminen kuuluu tämän perussäännön piiriin. Riittää, kun on yksi pariskunta, jotka ovat yhteisyyskumppanit, ja löytävät toisensa. Se voi aivan hyvin olla juuri Ralf K. ja minä (Sirkka Somela).

Kun puhumme sukupuoliyhteydestä, niin 1000-vuotisessa valtakunnassa ja viimeistään taivaassa siitä puuttuu se egoistinen suhtautuminen omaan itseen ja omaan nautintoon, jolloin voidaan kirjaimellisesti puhua kahden erillisen ihmisen yhdistymisestä. Taivaassa toteutuu Bridal Chamber -tie: kahdesta tulee yksi. Jos yhtymiseen tarvitaan edelleen fyysinen yhdyntä, niin sen huipentuma on mielien yhtyminen, siinä vaikuttaa molemmat puolisot. Kliimaksi tulee kahden erilaisten, itsenäisten ja yhdenvertaisten yksilöiden yhteisestä kokemisesta. Se on toinen toisensa syvää sisäistä tuntemista. Se on molemmin puolista hyväksymistä, arvostamista, kunnioitusta ja rakastamista. Ilman näitä osa-alueita tarvittavaa kliimaksia ei synny, se jää puutteelliseksi. Olen ymmärtänyt, että taivaallinen lapsi syntyy vain ja ainoastaan tämän myötä. Tämä toteutuu jo 1000-vuotisessa valtakunnassa. Pienestä kansasta syntyy suuri kansa. Eli nämä, jotka löytävät parinsa jo 1000-vuotisessa valtakunnassa, voivat toteuttaa edellä mainitun. Kaiken alkulähtökohta on kyllä usko Herraan Jeshuaan. Siitä lähtee kaikki.