Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Ilo

Miten maailma luotiin? Ja muutakin pohdintaa..


... jatkuu edelliseltä sivulta
Lopuksi:

Viittasin tässä blogissani vertaukseen vuokratilan viininviljelijöistä (Matt. 21:33-46). Minulle tulee yhtäkkiä hirveä olo, kun kirjoitin tätä blogia. Käsitin yhtäkkiä, että herra Ralf K. tietää nämä viininviljelijät – miehet, joiden mielestä maailma kuuluu ihmiselle, ei Jahvelle. Näin he kertovat nyt minulle ja pitävät tekoaan oikeutettuna. Yksi heistä sanoo vetäytyvänsä kuitenkin pois tästä porukasta. Hänet pelastetaan hetken päästä. Lisäksi käy ilmi, että hänen sielunsa oli päättänyt auttaa Ralf K:ta pääsemään maailmankaikkeuden Valtiaaksi. Jeshua tapettiin. Se oli Jahven tahto. Myös Ralf K. tapettiin ensiksi Iranissa ja sitten vielä päälle päätteeksi Irakissa. Myöhemmin kävi ilmi, että nämä edellä mainitut miehet ovat irakilaisia. Etkö sinä jo usko, mitä tapahtuu, jos puutut asioihimme, he huusivat Ralf K:lle.

Ensimmäinen tappaminen tapahtui jo, kun Ralf K. oli vasta päälle 20-vuotias. En tiedä tarkalleen. Mutta siinä oli mukana jokin toinen porukka. Menen siihen kohta.

Jotkut ihmiset ovat tappaneet myös muita Jahven palvelijoita, tiedän sen, koska Pyhä Henki on kertonut minulle, että on aina ollut ihmisiä, jotka haluavat täydestä sydämestään seurata Herraa, mutta nämä ihmiset eivät ole sallineet sitä. He eivät myöskään lähde pois aivokuoreltani, vaikka sitä anon. He ovat useasti sanoneet, että he tappavat minutkin. Aivan samoin kuin kyseessä olevassa vertauksessa he tekivät viininviljelyksen omistajan palvelijoille. En silti pelkää, uskon Herraan. He pystyivät tappamaan Ralf K:n kaksi kertaa. Hän sanoo itse, että kolmatta kertaa ei tule. Olen kauhuissani siitä, mitä nämä miehet ovat tehneet Ralf K:lle. He ovat tehneet tietoisesti kammottavia tekoja.

Matt. 21:38 Mutta kun nämä näkivät pojan, he sanoivat toisilleen: 'Hän on perillinen. Tapetaan hänet, niin perintö on meidän.'

Taas minä vaadin, että aivokuorelleni tulevat estetään. He toimivat jatkuvasti kelvottomasti, niin tässäkin. Mitä sanoo paholaisen hallinto? Olen pohjattoman surullinen. Vertaus väärämielisistä viininviljelijöistä on toteutunut, ei vain Herralle Jeshualle, vaan myös Ralf K:lle ja molempien uskollisille palvelijoille.

Puhuttelen tätä irakilaisten porukkaa. Sitten vasta ymmärrän taas lisää. Joukossa oli yksi mies, joka oli päävastuullinen Ralf K:n kuolemista. Hän ja muut miehet tiesivät toki, että Ralf K. on Jahve itse. He tiesivät sen, vaikka Ralf K. ei itse sitä sanonut heille. He näkivät hänessä olevan valon, jota on vaikea sanoin selittää. He olivat Irakissa tapahtuneen kuoleman aiheuttajat. He ovat kaikki murtuneita miehiä. Heidät kaikki armahdetaan.

Kuulen mukana olevan myös henkiä, siis pahoja henkiä. He olivat saaneet valtuutuksensa Jahvelta itseltään. Ralf K. piti testata ja koetella. Hänen piti käydä läpi kilvoitus ja selviytyä siitä voittajana. Nämä kelvottomat miehet ja pahat henget olivat ja ovat siis Ralf K:n astinlauta. Miten ihmeessä tulin tähän johtopäätökseen? Suuri Henki minussa toi mieleeni kaksi avainsanaa: pahat henget ja astinlauta sekä aikaansai minussa ymmärryksen. Asiaan osalliset pahat henget sammutettiin pois.

Lupasin palata vielä Iranissa tapahtuneeseen. Miehet olivat kaikki nelissäkymmenissä, kun se tapahtui. Miksi kävitte Ralf K:n kimppuun? Miksi halusitte tappaa hänet? ”Hän kävi hermoille. Hän ei pitänyt suutansa kiinni. Hän huomautteli jatkuvasti asioista, miten ne pitäisi olla. Olimme eri mieltä. Naisilla piti olla huntu. Naisilla ei pidä olla valtaa. Olemme sitä mieltä edelleenkin. Sen sanoo Koraani, pyhä kirja. Toimimme sen mukaan.” Saako koraanin mukaan tappaa? kysyn minä. ”Tietenkin saa. Vääräuskoiset saa tappaa. Ralf K. (eri nimellä silloin) on juutalainen.” Käy ilmi, että he ovat kaikki muslimeja. Kuka heittää ensimmäisenä kiven? kysyy joku. No, te taisitte sitten heittää, sanon minä. He hirttivät Ralf K:n. Näin minulle kerrotaan. Näen, että heidän kätensä ovat veressä. Minä aiheutin sen. He näkevät veren, mutta ympäristö ei. He ovat tappaneet myös muita juutalaisia. Heidän tulevaisuutensa on vielä auki. Se riippuu heidän tulevista valinnoistaan. Heidän mielensä ei ole vielä valmis kääntymykseen. Heitä ei voi armahtaa ihan vielä.

Kauhuni ja vastenmielisyyteni laantuu täysin. Olen taas aivan rauhallinen. Mitä tästä kaikesta pitäisi oikein ajatella? Tiedostan, että Herra saisi nyt vain puhaltaa pelin poikki. Kaikki se hirveys, mitä on tapahtunut Ralf K:lle, minulle, sinulle, ukrainalaisille, kaikille on hyväksytty taivaassa. Meidän kaikkien sielut ovat hyväksyneet kaiken. Olenhan kertonut, että Jahve kieltäytyi muokkaamasta ihmistä. Hän jätti sen pahan henkivallan tehtäväksi. Ihmisestä tulee oma itsensä vasta maailmassa valintojensa johdosta. Kaksi vastakkaista voimaa Pimeys ja Valo saavat kaiken muutoksen aikaan. Alkoi peli: ”rosvot ja poliisit.” Muistathan, miten siinä pelissä kävi: kaikista tuli lopulta poliiseja. Tämä tarkoittaa siis sitä, että roolipelimme on ohi. Riisumme naamarit. Kunnioitamme ja arvostamme toisiamme rakkaudellisesti, koska tarvitsimme ja tarvitsemme edelleen toisiamme. Tähdennän vielä: ne, joille on paljon suotu, heiltä vaadittiin eniten. He suostuivat tähän kaikkeen. Jahve teki tämän kaikille tiettäväksi jo ennen kohtuun laittamistamme. Totuus on aina ollut kättemme ulottuvilla. Syntiinlangennut mieli ei voi taipua Ralf K:n mielen ymmärrykseen, sillä niin korkealla kuin taivas on maasta, on Ralf K:n ajatukset meidän ajatuksistamme.

1. Moos. 50:20 Te kyllä tarkoititte minulle pahaa, mutta Jumala käänsi sen hyväksi. Hän antoi tämän kaiken tapahtua, jotta monet ihmiset saisivat jäädä henkiin.