Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Ilo

Miten maailma luotiin? Ja muutakin pohdintaa..... jatkuu edelliseltä sivulta
Sama koskee maailmaa. Olemme kuin pimeässä kohdussa. Jahvesta virranneet jälkeläiset pitää synnyttää taivaan kansalaisiksi. Kohta vedämme jo ilmaa keuhkomme täyteen ja heräämme ikiunesta. Meidät on kuin noiduttu ikiuneen täällä maailmassa kuten prinsessa ruusunen. Mitä supistukset tarkoittavat? Ne ovat välttämättömät, jotta jälkikasvu voi syntyä. Nyt viimeisinä aikoina se tapahtuu samalla tavalla yhä nopeampina, voimakkaampina kehinä, jotka saavat sielumme ottamaan hallinnan syntiinlangenneen egon sijasta. Ralf K. on kuitenkin sanonut, että se ei ole enää ongelma, vaan sielujen nostattaminen ylös tapahtuu jo helposti. Miksi sitten kaikki synnytyskivut? Maailma on huonossa kunnossa valintojemme johdosta. Maailman kantokyky ei enää kestä kantamaan syntejämme, vaan reagoi voimakkaasti eri tavoin. Maailman aika alkaa olla lopussa. Luomakunnan kärsimyksen mitta täyttyy. Suurin ongelma on pitkään ollut ihmiset, joissa on pahoja henkiä. Väitän näin, koska maailmankaikkeus rakentuu Pyhän Hengen ja Jahven varaan, paha henkivalta on sen sijaan maailmankaikkeuden vihollinen.

Kun Maria synnytti Jahven Pojan, Jeshuan, nasaretilaisen, niin hän oli neitsyt. Raamatussa on syystä kerrottu, että Joosef ei yhtynyt Mariaan, kuin vasta synnytyksen jälkeen (Matt. 1:25). Tällä on jokin merkitys. Mikä? Immenkalvo puhkesi auki sisältä käsin, eikä siten kuin normaalisti. Sen johdosta Herra Jeshua ei ollut syntiinlangennut. Hän ei koko elinaikanaan tehnyt syntiä. Hän avasi meille tien taivaaseen.

Tähän liittyy sekin, että minun täytyi puhkoa taivaan raja. Yhtä hyvin se olisi voinut olla toki joku muukin. Yksi tarvittiin. Herra Jeshua teki osansa, nyt oli ihmisen vuoro. Minun piti palata alkuun. Nikodeemuksen ihmettely siitä, että miten ihminen voisi (muka) mennä takaisin kohtuun ja syntyä uudelleen, on itse asiassa erinomainen kysymys (Joh. 3:4). Jeshua syntyi kuolleeseen maailmaan, jossa kaikki ovat unessa. Minun pitää mennä samaa tietä takaisin. Mennään sitten siihen tapahtumaan, jolloin taivaaseen pääsy tapahtui.

Minulle merkitsee jotakin hyvin erityistä se, että kun sain puhua Herran kanssa ensimmäistä kertaa pidempään keväällä v. 2019, näin yhden ensimmäisistä näyistäni. Hän kysyi minulta, mitä näet? Mutta ei sitten vastannut enää mitään, kun kuvailin sitä. Sanoin jotenkin näin: ”Olen kuin jossakin pimeässä paikassa, kuin pullossa tai kohdussa. Kohdun suulla näkyy valo ja tunnen kulkeutuvani valoa kohti. Kohtu ikään kuin supistelee ja työntää minua kohti suuaukkoa. Pääsen pimeydestä valoon.” Tämä kuvaus tarkoitti sitä, että olen perillä taivaassa. Olin siirtynyt kohdusta eli maailmasta taivaaseen. Tietämättäni olin käyttänyt samaa kuvausta kuin The Paraphrase of Shem, kuvausta kohdusta. Taivaaseen pääsy tapahtui jo 17.3.2019, mutta minun kesti kauan käsittää se. Ihmettelin vain, kun se voimakas pahan henkivallan ote minusta kirposi. Nyt oli toisin: Jahve hallitsi. Ja ne sanat, Hän minulle sanoikin.

Nyt on enää nämä aivokuorelle tulevat ihmiset, joiden sisimmässä on pahoja henkiä. Miten saan ne pois? Jotkut saavat ne pois siten kuin olen teille kirjoittanut blogissani (Marionettinuket 3(3)), mutta kaikille ei ole sitä suotu. Silläkin on tarkoituksensa. Paha henkivalta kuvittelee riistävänsä minulta taivaan avaimet, kun saan ne käsiini. He eivät voi ymmärtää, että taivas on sisimmässämme, meidän mielessämme. Jahve suunnitteli kaiken. Hän näki kaiken ennalta. Pöytä on jo katettu. Pahuudella ei ole taivaassa mitään sijaa. Sille ei ole annettu edes realistisia mahdollisuuksia onnistua. Kaikki on ennalta punnittu ja mitattu.

Ja Ralf K. pyytää palaamaan vielä alkuun eli selitykseeni kohdun taivaallisesta merkityksestä. Tilanne on siis tällä hetkellä se, että minä olen siirtynyt jo taivaaseen kohdun kautta. Hän sanoi minulle siis silloin: ”Jumala hallitsee,” mutta minä ymmärsin sen silloin liian pienesti. Sitten yhtäkkiä 15.3.2022 käy niin, että suuni muodostaa nämä sanat Suuressa Hengessä: ”Henkeni siirtyi taivaaseen jo 17.3.2019. Samalla Herra Ralf K:sta tuli maailmankaikkeuden Valtias!” Minun piti se käsittää – tämän saviruukun - ennen kuin se oli kirjaimellisesti totta. Samalla käsitän senkin, että näen asioita, jotka tapahtuvat näkymättömässä nimenomaan sieluni kautta, en muuten. Nyt näin kuinka Ralf K., kultakruunu päässään, ottaa kultaisen valtikan ja nostaa sen suorin käsin päänsä yläpuolelle ja riemuitsee! Näen hetken aikaa iloa taivaassa ja erään enkelin heittävän ilosta voltin ilmassa ja kuohuviinilasin, joka tarjotaan myös minulle.

Mitä vielä? Minulle tulee mieleen sanat: ”Minä olen alku ja loppu.” Herra Jeshua sanoo näin itsestään, mutta tämä koskee myös minua. Lukiessani Nag Hammadin kirjoituksia siellä on parissakin kirjoituksessa mainittu Faith (fem.muoto) ja The Paraphrase of Shemistä luen, että Derdekeas (male child or the savior-child) kertoo Seemille, Nooan pojalle näin:

Know, O Shem, that without Elorchaios, Amoia, Strophaia,
Chelkeak, Chelkea, Chelke, and Aileos,
no one will be able to pass by this wicked station.
This is my memorial,
because through it I have triumphed
over the wicked station
and I have rescued the light of the Spirit
from the frightful water.
For when the appointed days set for the demon,
the one who will baptize in error,
draw near, I shall appear
in the baptism of the demon
to reveal with the mouth of Faith
a testimony for those who are hers.
I testify to you, unquenchable spark,
Osei, the elect of the Light, the eye of heaven,
and to you, Faith, the first and the last,
and to you Sophia
and to…

Tässä runossa kerrotaan, että Derdekeas hakee kannuksensa maailmasta. Vain maailman kautta on voitto saatu. Sen lisäksi mainitaan, että kun ihminen, jossa on pahoja henkiä lähestyy, Derdekeas ilmestyy paljastaen Faithin kanssa todistuksen niille, jotka ovat hänen (Faithin) opetuslapsia. Minä (Derdekeas) todistan sinulle Osei, Valon opetuslapselle, taivaan silmälle (Ralf K:lle), ja sinulle Faith (minä), ensimmäinen ja viimeinen ja sinulle Viisaus jne.

Tiedä se, että minullakin on opetuslapsia ja heidän annetaan tietää, kuka on demoni. He ovat siten täysin turvassa. Sieluni pitää heistä huolen. Se on luvattu tässä runomuodossa olevassa tekstissä. He tulevat saamaan myös muutakin, josta en voi puhua tällä erää. Miksi he saavat tämän edun? Ensinnäkin he ovat nyt tai ovat jo olleet suurissa koettelemuksissa, mutta silti pysyneet minussa. Minulla on opetuslapsia kaikissa kansoissa ja kielissä.

Miksi Herrasta ja minusta molemmista sanotaan, että olemme ensimmäinen ja viimeinen? Siksi koska olemme eläviä henkiä, ja me olemme kaikkien ihmisten sisimmässä. Voit kokeilla ja se toimii kysyessäsi mieltäsi painavista asioista Ralfin hengeltä tai Sirkan hengeltä. Tämä johtuu ykseydestä ja siitä, että me olemme ne kerubit liitonarkun päällä, joilla on yhteys koko Maailmankaikkeuteen. Kun suuri koettelemus tulee maan piirin päälle, niin kuuletteko äänemme ja kuulemmeko me teitä? Silti on niin, että se, joka jalon kilvan kestää, on siunattu.

Tekstissä Thunder (Jyrinä) on myös runon muotoon puettu sanat ”Minä olen ensimmäinen ja viimeinen.” Siinä annetaan ymmärtää, että tämä Faith on kaikissa ihmisissä. Tiedätkö sinä, mikä on ollut kallisarvoisin ominaisuuteni? Usko Herraan. Siitä on kaikki lähtenyt liikkeelle ja siinä on kaikki.

Kun Luomakunta oli syntynyt, jokainen muoto siinä syntyi pimeän voiman kautta. Luomakunta jakautui nopeasti neljään osaan, jotta se saattaisi vapautua ”rajusta tulesta”, tarkoittaen Pimeyden Mieltä. Näistä osista muodostui neljä pilveä, jotka olivat erilaisia ulkonäöltään. Näitä pilviä kutsuttiin nimellä: hymen, placenta, power, ja water (immenkalvo, istukka, potenssi ja vesi).

The Paraphrase of Shem puhuu siis kohdun lisäksi naiseen liittyvistä asioista: immenkalvosta ja lapsen kehittymisessä tarvittavasta istukasta sekä miehen sukupuolisesta kyvykkyydestä. Vesi tarkoittaa Henkeä. Tosin tekstissä kerrotaan myös, että vesi on ”ruumis” (Water is an insignificant body).Tekstistä saan sellaisen käsityksen kuin Luomakunta olisi androgyynisen ihmisen muotoinen. Paholainen näyttää tältä, mutta Maailmankaikkeus on Jahven muotoinen. Luomakunnan muoto on vertauskuva. Se tarkoittaa vain sitä, että Luomakunnassa vaikuttaa syntiinlankeemus, jonka johdossa ei ole enää Pimeys itse, vaan ihminen. Raamatusta tiedetään se, että myös ihminen on alun perin Jahven kaltaiseksi ja kuvaksi luotu. Tosin maailmassa ihmisen mieli muokkaa suuresti aivorakennetta, siksi syntiinlangenneessa maailmassa ihminen ei enää muistuta Jahvea, vaan pahimmillaan paholaista.

Nyt odotamme uutta aikaa, jolloin ihmisen mieli muuttuu. Miten se voi muuttua? Se muuttuu vain Valon Mielen kautta, silloin ihmisen pimeys väistyy. Uusi aikakausi alkaa siis mikrotasolla, ihmisten mielissä. Sen jälkeen muuttuvat valintamme ja päätöksemme. Koko Luomakunta tervehtyy taakkansa alla. Luomakunta syntyy uudelleen. Se tapahtuu synnytyskipujen kautta. Muutos tapahtuu koko Luomakunnan syvyyksissä asti, muutoin ei voi olla. Nikodeemuksen hieno kysymys Pyhässä Hengessä viittaa uuden Luomakunnan syntymiseen.

Room. 8:19 Koko luomakunta odottaa hartaasti Jumalan lasten ilmestymistä.

Tämä Paavalin Pyhältä Hengeltä saama opetus viittaa myös siihen, että järjestys muutoksessa on ensin muutos ihmisessä ja sitten vasta luomakunnassa. Ihmiskunnan mielen on ensin muututtava, koska se vaikuttaa makrokosmokseen eli koko luomakuntaan. Meidän on välttämättä muututtava.

Teksti jatkuu siten, että nämä pilvet (hymen, placenta, power, ja water) vaikuttivat sen, että Mieli saatiin pois Pimeyden ja veden keskeltä, jotta Mieli saataisiin irrotettua vesistä eli pahojen henkien saastutuksesta. Tämä oli Jahven tahto. Näen mielessäni maapallon muodostuneen näistä neljästä ”pilvestä” ja olevan ihmisen muotoinen. Kirjoituksessa sanotaan, että nämä pilvet ovat ”raging fire.” Mitä se tarkoittaa? Tiedän, että pahat henget sammuvat pois. Ennen sammumistaan pois, ne aiheuttavat ja ovat jo aiheuttaneet tulipesäkkeitä. Nämä neljä pilveä aiheuttavat lopulta Luomakunnan vapautumisen. Ihminen valinnoillaan olisi voinut sen tehdä, mutta nyt Luomakunta tekee sen itse.

Maailma on ensimmäinen paikka ihmisen elää, 1000-vuotinen valtakunta toinen ja taivas on meidän kaikkien lopullinen sijoituspaikkamme. Maailmassa harjoitellaan jo taivasta varten. Kaikki kokemamme tähtää taivaallisen olomuotomme rakennusaineeksi. Autuas se, joka käsittää tämän niin syvällä sisimmässään, että tapahtuu, mitä tapahtuu, niin hän kokee kaiken hyväksi itselleen. Sen vuoksi Paavali sanoo: ”Kaikki on niiden parhaaksi, jotka Jahvea rakastavat.” Me kaikki rakastamme kyllä Häntä. Hän on vielä salattu, mutta tuo itsensä ilmi nyt lopun aikojen suurten mullistusten hetkellä.... jatkuu seuraavalle sivulle