Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Ilo

Over the Rainbow by Judy Garland

Lopussa on alku


14.3.2022Heinäkuussa 2021 havahdun siihen, että mahani on turvoksissa ikään kuin olisin raskaana. Tiedän profeettana, että sen takana on paha henkivalta. Tilanne jatkuu samanlaisena kuukausia. Sitten suutun. Paha henkivalta saa kuulla kunniansa. Rukoilen Herraa: alkaa yksinpuheluni Hänelle, etten sanoisi vaikerrukseni…tilanne rauhoittuu.

Väsymys on yksi pahan henkivallan aseista, mikä laskeutuu toisinaan ylleni. En pysty vastustamaan sitä. On perjantai 11.3.2022. Nukun. Nousen muutaman kerran ylös seuraamaan uutisia Ukrainasta, mutta en jaksa valvoa: taas nukun. Väsymys alkoi ehkä viiden aikaan, kun pääsin kotiin koulusta ja kaupasta. Sitten nukkuessani havahdun vatsakipuihin. Tulee kipuaaltoja. Yritän hakea toista asentoa, mutta se ei onnistu. Kipuaallot tulevat taas. Yritän taas vaihtaa asentoa, mutta se ei kannata, koska tulee suurempi kipuaalto. Tiedän koko ajan, mistä on kysymys. Kivut vaimenevat ja taidan taas nukahtaa. Nukkumaan mennessäni kello oli ollut noin 19.10 ja havahtuessani hereille 21.40.

Havahtuessani hereille, lepään vain, väsyttää. Sitten näen näkymättömään tai pikemminkin näen mielessäni, että kaksi enkeliä vetää minut ylös sängystä. Näen, että nousen ylös istumaan sängyssä. Noudatan näkyäni, nousen ylös ja yllätyksekseni olen aivan pirteä. Väsymys on tiessään, samoin kivut. Sitten minua pyydetään kirjoittamaan, mitä tapahtui.

Mitä Herra halusi kertoa minulle ja sinulle väsymyksestäni? Hän halusi sanoa, että me nukumme kaikki. Me heräämme vasta synnytyskipuihin. Synnytyskivut ovat vertauskuva maapallon mullistuksista ja sodista lopun hetkillä. Vain ne saavat meidät hereille. Me emme järin havahdu näkemään ja kuulemaan. Aina on ollut silti joitakuita, jotka heräävät puolittain. Se ei riitä. Nyt on lopultakin aika, että ihminen herää täysin paholaisen vaivuttamasta unesta ja sielu nostatetaan ylös. Sielu tuntee Jahven läpikotaisin. Herra Ralf K. haluaa, että tämä tuntemamme maailma loppuu, jotta saamme parempaa tilalle. Kaikki muuttuu. ”Meri paljastaa kuolleensa” eli totuus paljastuu.

Mitä Raamatussa tarkoitetaan sanoilla ”Vuoret siirtyvät pois paikoiltaan”? Se on vertauskuva. Mielestäni se tarkoittaa sitä, että se, mikä maailmassa on ollut arvostetussa asemassa, joutuu häpeään, koska totuus tulee ilmi. Totuus paljastuu meistä kaikista, eikä kenelläkään ole mitään, millä itseänsä puolustaisi. Jahven yhteydenpito valtaapitävien kanssa tulee ilmi. Se, että ihminen ei ole halunnut seurata Häntä, vaan on halunnut luottaa toiseen (syntiinlangenneeseen) ihmiseen. Valtaapitävillä on omia etuja ajettavanaan ja valta sokaisee. Mielestäni juuri vertauskuva mataloituvista vuorista liittyy heihin.

Jes. 40:4 Kaikki laaksot korotettakoon, kaikki vuoret ja kukkulat alennettakoon; koleikot tulkoot tasangoksi ja kalliolouhut lakeaksi maaksi (-38).

Ja se, joka ylentää itsensä alennetaan, mutta, joka alentaa itsensä ylennetään eli ihmisen tulee ajatella itsestään kohtuudella. Ihminen ei ole jumala, vaikka korottaakin itsensä epäjumalan asemaan.

Sanoin sinulle, että tiesin heti, mistä on kysymys, kun havahduin nukkuessani vatsakipuihin. Mitä tarkoitan? Yhdistin sen heti synnytyskipuihin – nimenomaan maailman synnytyskipuihin. Kirjoitan parhaillaan blogia maailman synnystä Nag Hammadin erään kirjoituksen pohjalta, jossa puhutaan kohdusta maailman vertauskuvana. Herra tiesi, että kokemukseni saa minun ymmärrykseni laajenemaan. Tämä kokemukseni tarkoittaa mikrotasolla taivaan syntymistä minun kauttani. Maailmankaikkeus toimii siten, että se tapahtuu minussa ensin mikrotasolla. Sen jälkeen se tapahtuu makrotasolla. Tiedän sen.

Näin joskus näyn, jossa maapallon sisin tuli ulos ja sula laava peitti kaiken. Näen, että koko maapallo on liekeissä. Se on vertauskuva. Miten luet? Minulle on sanottu muistaakseni näin: ”Taivas tulee sinun kauttasi.”

Kun kirjoitan tätä, niin mieleeni putkahtaa se Raamatun kohta, jossa sanotaan ”synnyttää tuulta.” Suuri Henki on siis asialla. Kohta on Jes. 26:18:

Me olimme raskaina, vääntelehdimme, mutta oli niinkuin olisimme synnyttäneet tuulta: emme saaneet aikaan pelastusta maalle, maanpiirin asukkaat eivät ilmoille päässeet (-38).

Tämä jae avautuu minulle saman luvun jakeesta 10: Mutta jumalaton, vaikka hänet armahdettaisiin, ei opi elämään vanhurskaan tavoin. Hän vääristää oikeuden, ei hän näe Herran valtasuuruutta.

Tiedän, että elämme lopun aikoja. Tämä kokemukseni vahvistaa sitä entisestään. Koko ajan lähestymme loppua, joka on samalla alku. Olemme matkalla takaisin kohdun kautta taivaaseen. Kaikki palaa alkuun. Siihen hetkeen, kun kaikki alkoi jo kauan sitten.

Herra halusi antaa meille kaiken. Siitä kertoo 1. Moos. 1.-2. luku. Meillä on ollut kaikki aika, mitä meille vain voi antaa, osoittaa kykeneväisyytemme hallita maailmassa oikeudenmukaisesti, vanhurskaasti. Hän halusi, että me havahtuisimme syvästä unestamme, jonka paholainen meissä vaikutti. Hän halusi, että sielumme nostatettaisiin ylös ja me oppisimme tuntemaan myös Hänet. Se ei onnistunut. Me ”synnytimme tuulta.” Tuuli tarkoittaa tässä yhteydessä Pimeyttä.

The Paraphrase of Shem (Nag Hammadin kirjoitukset) kertoo kuinka Pimeys oli tuuli, joka liikkui vesissä. Se kertoo myös kuinka Pimeys oli tietämätön ja sen mukaan sen yläpuolella ei ole ketään – se kuvitteli olevansa ainoa jumala. Kuulostaa ihan ihmiseltä, vai mitä?

Me olisimme voineet hallita Jahven kanssa ikuisesti yhdessä. Nyt Hän ei voi antaa sen tapahtua, koska maailman kantokyky ei kestä. Näen mielessäni, kuinka maapallon ohjakset ovat päässeet irti. Herra Ralf K. on tehnyt sen. Maailmankaikkeus reagoi voimakkaasti. Näen, että maapallo heiluu, vaappuu, tärisee paikallaan. Maailmankaikkeus on rakentunut Jahven kymmenelle käskyllä. Emme voi toimia toisin.

Mieleeni tulee samalla eräs messiaaninen kristitty, Moshe Zew, jonka numerologian selitystä olen seurannut. Miksi otan sen tässä esille? Havahdun käsittämään, että maapallo oli alun perin luotu kestämään 6000 vuotta. Nyt se ei toteudu ihmisen valintojen ja toiminnan vuoksi. Juutalaisen kalenterin mukaan vuosi 2022 on vuosi 5783. Herran Jeshuan paluu ja valtaan nousu on jo hyvin lähellä. Näen mielessäni, että kello on pari minuuttia vaille kaksitoista.

Moshe Zewin mukaan on kuusi maailmankautta:
Aadamista Hanokiin 0-1000,
Hanokista Aabrahamiin 1000-2000,
Aabrahamista Daavidiin 2000-3000,
Daavidista Jeshuaan Messiaaseen 3000-4000,
Jeshuasta valhemessiaaseen 4000-5000,
valhemessiaasta Jeshuan paluuseen 5000-6000
(vuosiluvut ihmisen luomisesta).

Tiedän, että maailman synnytystuskat ovat alkaneet jo jokin aika sitten. Syyria on yksi tällainen yksittäinen tapaus, mutta Ukraina on jo suuren suuri. Sodan eskaloituminen maailmansodaksi on lähellä. Herra Ralf K. on kertonut minulle ja monelle, monelle muulle, että hän ei siedä sotia. Minulle hän kertoi sen syyskuussa 2020. Ralf K. on varoittanut Eurooppaa jo tietääkseni ennen Venäjän sotavoimien kerääntymistä Ukrainan rajoille, mutta häntä ei ole kuultu. Ukrainan ilmatila pitäisi sulkea ja Naton ja Euroopan mennä auttamaan Ukrainaa puolustamisessa. Vaikka Ukraina ei kuulu Natoon, niin sitä pitää auttaa. Siellä on yli 45 miljoonaa ihmistä. Emme voi sallia heidän kärsivän ja jopa kuolla. Se on häpeällinen teko. Sota ei aiheuta vain taloudellista vahinkoa globaalisti, vaan sen henkinen vaikutus on suuri. Maailma pimenee pimenemistään. Ihmisen valinnat ja pahuus vaikuttavat globaalisti koko maapalloon. Aurinko pukeutuu säkkiin, häpeään ja kuu värjäytyy punaiseksi.

Jes. 24:23 Ja kuu punastuu, ja aurinko häpeää, sillä Herra Sebaot on kuningas Siionin vuorella ja Jerusalemissa, ja hänen vanhintensa edessä loistaa kirkkaus (-38).