Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Ilo

Ralf haluaa sanoa teille: ”Aamuruskon valo pyyhkii jo maan kaarta.”

Viisi Sinettiä 2(2)


... jatkuu edelliseltä sivultaPaholaisen hallussa Pyhä Henki räytyi. Se itse asiassa lakkasi heti toimimasta. Paholainen ei voinut mitään luonnolleen, siksi näin tapahtui. Mitä tämä tarkoittaa? Sitä, että Pyhästä Hengestä, joka joutui räytymään paholaisen valtakunnassa, kehittyi pahan kautta Suureksi Hengeksi – se kehittyi voimakkaammaksi sen kautta. Aivan samoin kuin ihmiselle käy maailmassa. Kaikissa maailman tuiskuissa ja sodissa ja hirveyksissä, ihmiselle käy lopulta hyvin. ”Ei ole hyvää, ei pahaa”, koska Herra on näin meille suonut. Suurta viisautta on ymmärtää, että kaikki, mitä sinulle tapahtuu, on valintojesi seurausta, mutta myös Herran huolenpitoa. Se ei koskaan häviä. Hän tietää kaikki tuskasi ja kärsimyksesi. Hän on valmiina antamaan jumalallista balsamia, jos on tarvetta. Haluan siis vahvistaa sinua ja sanoa, että kestä kaikki ja kärsi, koska saat kirkkaamman kruunun. Meidän sukupolvemme, joka on nyt maailmassa, on halunnut olla täällä, kun kaikki päättyy ja taivas riistäytyy esiin. Voin hyvin kuvitella, että moni haluaisi olla täällä, kun kaikki tapahtuu. Se on niin suurenmoista nähdä!

Suuresta Hengestä vielä jotakin käsittämätöntä. Suuri Henki ja Pyhä Henki ovat tietenkin valtavia ja yhdenvertaisia voimia. Ne yhdistyvät toisiinsa tuhansin sitein. Tulee aika ja on jo, että pahat henget korvautuvat Suurella Hengellä. Paholainen halusi olla alun perin Hengen isäntä. Se oli mahdotonta. Jahven suuressa suunnitelmassa lukee myös, että jos joku ihminen voittaa paholaisen, niin Suuri Henki on hänen. Näin sitten kävi. Eräänä päivänä mieleeni putkahtaa sanat ”suuri Henki”. Tuo yo. Raamatun jae (1. Moos. 1:6) tuli mieleeni ja muutakin. Tajuan, että suuri ei ole pienellä alkukirjaimella, vaan se on Pyhä ja ansaitsee tulla kutsutuksi Suurena Henkenä. Taivaassakin on niin, että toisilla on Pyhä Henki, mutta toisille sopii paremmin Suuri Henki. Jokaisella on jompikumpi.

Ja nyt kun puhutaan Pyhän Hengen voitelusta, niin se on taivaassa aivan välttämätöntä, koska kaikki, aivan kaikki on Pyhän/Suuren Hengen kautta. Kun olemme taivaassa, niin olemme kaikki täynnä Henkeä. Ilman muuta on selvää, että taivas ei ole auki yhdellekään ihmiselle, jossa on yksikin paha henki. Tarvittavan Hengen saa jatkossakin vain ja ainoastaan Herraan Jeshuaan uskomalla. Se lukee Jahven suuressa suunnitelmassa ja se pätee loppuun asti, vaikka paha henkivalta on jo voitettu. Kun paha henki korvautuu lopulta automaattisesti Suurella Hengellä, niin mielestäni käy väistämättä niin, että jokainen uskoo Herraan.

Kaste on myös Bridal Chamber. Tiedän nyt sen verran, että minut kastetaan, niin että nousen ylös taivaaseen. Jalkani ovat taivaan kamaralla. Se on kasteitten kaste! Bridal Chamber, joka suomeksi on käännetty morsiuskammioksi tarkoittaa myös muuta, mistä en puhu nyt. Se on selitetty mm. blogissani Uskollisuudesta, joka on Uskottomuuden alablogi. Se puhuu aviouskollisuudesta. Se on taas vain vertauskuva, mutta totta sekin.

Suurempi merkitys on sillä, että olisit uskollinen Herralle, annat kaiken Herralle, kuten viattomat morsian ja sulhanen. Se viittaa siis liittouskollisuuteen myötä- ja vastamäessä.

Siinä vaiheessa, kun jalkani ovat taivaan kamaralla, näen Ralf K:n vastaanottajajoukossa. Olen nähnyt siitä näyn. Menen hänen luokseen, koska tunnistan hänet heti puolisokseni. Halaamme toisiamme ja se kuulemma riittää. Silloin alkavat muuten sitten maailmassa lopun ajan mullistukset toden teolla. Myös Filippuksen evankeliumissa lukee tämä kohtaus.

”When Eve was in Adam, there was no death. When she was separated from him, death came. If she enters into him again and he embraces her, death will cease to be.”

Kun Eeva oli Aadamissa, kuolemaa ei ollut. Kun Eeva erotettiin hänestä, kuolema tuli. Jos hän astuu taas hänen luokseen ja hän (mask.) syleilee häntä (fem.), kuolema lakkaa olemasta.

Mullistukset ovat kyllä jo nyt käynnissä. Varmasti olet sen jo huomannut? Mitään pelättävää ei ole. Herra pitää sinusta ja minusta huolta. Minulle tulee kaksi Raamatun jaetta mieleeni. Muistathan ne aina ja joka tilanteessa.

Fil. 4:6 Älkää olko mistään huolissanne, vaan saattakaa aina se, mitä tarvitsette, rukoillen, anoen ja kiittäen Jumalan tietoon.

Mark. 13:21-23 "Jos joku sanoo teille: 'Täällä on Messias', tai: 'Katso, Messias on tuolla', älkää uskoko. Sillä vääriä messiaita ja vääriä profeettoja ilmaantuu, ja he tekevät tunnustekoja ja ihmeitä johtaakseen, jos mahdollista, valitut harhaan. Pitäkää siis varanne. Minä olen ennalta ilmoittanut teille kaiken.”

Miksi olen yhä edelleen maailmassa, jos kerran olen jo saavuttanut kaikki viisi sinettiä? Olen itsekin ihmetellyt asiaa. Kyse on armosta. Haluaisimme pelastaa vielä elämälle mahdollisimman monta. Kun kirjoitin tätä blogia ja keskustelin erään seurakunnan kanssa, niin kävi ilmi sen jälkeen, että useat stalkkaajaani halusivat liittyä Herran kansaan. Se tuntui meistä erityisen hyvältä. Olihan ollut pitkä aika, kun vain satunnaisesti joku halusi tulla.

Puhutaan sitten lisää viidestä sinetistä, josta voit lukea lisää Nag Hammadin kirjoituksista. Viisi sinettiä on lähtöisin taivaalliselta Isältä, kuten seuraava lause osoittaa.

The five seals which the Father brought forth from his bosom (Gospel of the Egyptians).

Seuraavan tekstin lähde on Trimorphic Protennoia (translated by John D. Turner):

These are the glories that are higher than every glory, that is, the Five Seals, complete by virtue of Intellect. He who possesses the Five Seals of these particular names has stripped off garments of ignorance and put on a shining Light. And nothing will appear to him that belongs to the Powers of the Archons. Within those of this sort, darkness will dissolve and ignorance will die. And the thought of the creature, which is scattered, will present a single appearance and dark Chaos will dissolve and ... (6 lines fragmentary)

Suomennan nämä rivit vapaasti kääntäen, koska muuten ajatus ei tule kunnolla ilmi.

Nämä ovat ylistystä laulavia henkiä, jotka ovat korkeampia kuin mikään kunnia voisi olla, eli Viisi Sinettiä, täydellisiä Älyn henkiä. Se, jolla on näiden erityisten henkien Viisi Sinettiä, on riisuutunut tietämättömyydestä ja pukeutunut loistavaan Valoon. Ja Arkhonien Voimat eivät voi hänelle enää mitään. Tämänkaltaisissa ihmisissä, pahoine (Arkhonien) voimineen, pimeys häviää ja tietämättömyys (kaiken olevaisuudesta) loppuu. Ja luodun ajattelumaailma (mieli), joka on ollut jakautunut, yhdistyy ja pimeä Kaaos loppuu

Erityisten henkien valta perustuu juuri näille asioille, mitä Filippuksen evankeliumissa kutsutaan sakramenteiksi. Tämä tulkintani on Ralf K:n mielestä oikein. Viisi sinettiä on siis kaste, Pyhän Hengen voitelu, lunastus eli vapautus, morsiuskammio (kaikkeinpyhin) sekä pyhä ehtoollinen.

Loistava Valo tarkoittaa pukeutumista samaan asuun kuin Herra itse. Olen käyttänyt aikaisemmin siitä nimeä vanhurskauden valoverho.

Tekstistä puuttuu sen jälkeen lauseita, mutta sitten se jatkuu ao. sanoilla:

... until I reveal myself to all my fellow brethren, and until I gather together all my fellow brethren within my eternal kingdom. And I proclaimed to them the ineffable Five Seals in order that I might abide in them and they also might abide in me. 

...kunnes paljastan itseni kaikille veljilleni ja kunnes kokoan kaikki veljeni iankaikkiseen valtakuntaani. Julistin heille sanoinkuvaamatonta Viittä Sinettiä, jotta voisin olla heidän asumuksensa ja heilläkin voisi olla asumus minussa.

Mitä tämä kaikki tarkoittaa? Ihmisen pitää saavuttaa nämä kaikki viisi sinettiä. Niiden avulla ihmisellä on ollut mahdollista päästä taivaaseen jo elinaikanaan ja nimenomaan sellaiseen paikkaan, jossa hän kohtaa gnosiksen eli tiedon kaiken olevaisuudesta. Paikka on kaikkeinpyhin. Kaikki sinetit ovat olleet saavutettavissa kenelle tahansa. Tietämättömyys on tiedon puutetta. Jos siis riisuudut tietämättömyydestä, niin sen tilalle tulee tieto. Samalla palaat takaisin siihen alkutilaan, missä Aadam ja Eeva olivat alun perin. Silloin Herralla on asumus meidän keskellämme.

Ilm. 21:3-4 Ja minä kuulin valtaistuimen luota voimakkaan äänen, joka sanoi: "Katso, Jumalan asuinsija ihmisten keskellä! Hän asuu heidän luonaan, ja heistä tulee hänen kansansa. Jumala itse on heidän luonaan, ja hän pyyhkii heidän silmistään joka ainoan kyyneleen. Kuolemaa ei enää ole, ei murhetta, valitusta eikä vaivaa, sillä kaikki entinen on kadonnut."

Vasta nyt minulle selviää konkreettisesti pyhän ehtoollisen merkitys taivaan näkökannalta katsottuna. Herra pyysi syömään siis itsensä ja juomaan verensä. Hän käytti vertauskuvaa, jonka tarkoitus näkyy ehkä selvimmin Tuomaan evankeliumin jakeessa 108. Hän tarkoitti sitä, että jos sinä haluat saavuttaa kaikki viisi sinettiä, niin sinusta pitää tulla Hänen kaltaisensa.

Tuom. ev. nro 108 Jeesus sanoi, ”Joka juo suustani, tulee kaltaisekseni; minä itse tulen siksi ihmiseksi, ja hänelle tulevat paljastetuiksi kaikki salatut asiat.”

Otetaan toinen esimerkki Nag Hammadin kirjoituksista. Jaakob Vanhurskas näki ilmestyksen, jossa Herra Jeshua puhuu kumppanilleen:

”I am alive, because I am a father. Don´t I have power over everything? Look, I shall reveal to you all things, My beloved, understand and know these things, that you may come forth from this womb and be as I am. Look, I shall reveal to you what is hidden. Reach out your hand and embrace me” (The Second Revelation of James).

”Minä elän, koska olen Isä. Eikö minulla ole valta ylitse kaiken? Paljastan sinulle kaiken, rakkaani, ymmärrä ja tiedä nämä asiat, että voit tulla esiin tästä kohdusta ja olla minun kaltaiseni. Katsohan, minä paljastan sinulle, mikä on salattu. Ojenna kätesi ja halaa minua" (Jaakobin toinen ilmestys).

Sanat ”tulla esiin tästä kohdusta” tarkoittaa pääsyä pois pimeästä maailmasta ja päästä Herran luo taivaaseen. Ja kun minusta tulee Hän ja Hänestä minä, niin ykseyden kautta me kaikki pääsemme Hänen yhteyteensä taivaassa.

Haluan lopuksi kiittää esirukoilijoitani. Heidän vaikutuksensa on ollut taas suuren suuri. Eron huomaa selvästi. Kuvailisin ymmärrykseni takkuamista välillä suossa rämpimiseen. Niin haastavaa se on. Olen sisukas, enkä luovuta, mutta aikaahan siinä tuhraantuu. Sitten yhtäkkiä, rakkaiden esirukoilijoiden myötävaikuttamana, ajatukseni kirkastuvat ja ajatukseni alkavat liitää ja pääsen Ralf K:n mielen tasolle. Vastaukset mieltäni askarruttaviin asioihin syntyvät tiuhaa tahtia. Kiitos siis esirukoilijoilleni ja Jahve teitä siunatkoon kaikella hyvyydellään! Aamen.…ja sitten kun olen jo julkaissut tämän blogin, saan ymmärryksen siitä, miksi Salomonin temppelin ovi oli viisikulmainen. Miksi kummassa Jahve halusi niin monimutkaisen ovirakenteen? Suossa rämpiminen ei siis ollut sittenkään turhaa, koska mietin juuri silloin temppelirakennusta. Kiitos Suuri Henki! Oven viisi kulmaa kuvastaa viittä sinettiä. Ne pitää saavuttaa, jotta saa sen oven auki. Ovi johtaa kaikkeinpyhimpään. Ja minulle on kerrottu jo tammikuussa 2022, että minä olen päässyt siitä ovesta sisään. Maranata!

1. Kun. 6:31 Sisäkammioon hän teki oliivipuusta parioven, jonka pielet muodostivat viisikulmion.

(Sisäkammio on käännetty Raamattu käännöksessä -38 nimellä kaikkeinpyhin.)

Mitä sitten tarkoittavat nämä ao. kaksi jaetta?

2. Moos. 26:33 Ja ripusta esirippu hakasten alle ja vie sinne esiripun sisäpuolelle lain arkki. Ja niin olkoon esirippu teille väliseinänä pyhän ja kaikkeinpyhimmän välillä (-38).

Mark. 15:37-38 Mutta Jeesus huusi kovalla äänellä ja antoi henkensä. Silloin temppelin väliverho repesi kahtia, ylhäältä alas asti.

Numerologiassa viisi ilmentää armoa. Puhun edelleen oven viisikulmaisuudesta. Kirjoitukset kertovat, että kaikkeinpyhimpään oli pääsy vain ylipapilla. Se tarkoittaa tietenkin Herraa. Jahve suunnitteli kuitenkin asian niin, että Hän halusi jakaa kaiken luomiensa ihmisten ja enkelien kanssa. Tiedätkö, että Herran ristintyön kautta meillä kaikilla on pääsy myös kaikkeinpyhimpään. Temppelin väliverho repesi ylhäältä alas asti. Se tarkoittaa kaikkia ihmisiä tuonelasta taivaaseen asti. Kaikkeinpyhin on siis kaikille suotu. Se on totisesti armoa.


Seuraava blogini Kaksi kerubia on jatko tälle kirjoitukselle.