Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Ilo

Ruut 1:16-17 Mutta Ruut vastasi: "Älä vaadi minua jättämään sinua ja kääntymään takaisin, pois sinun tyköäsi. Sillä mihin sinä menet, sinne minäkin menen, ja mihin sinä jäät, sinne minäkin jään; sinun kansasi on minun kansani, sinun Jumalasi on minun Jumalani. Missä sinä kuolet, siellä minäkin tahdon kuolla ja sinne tulla haudatuksi. Herra rangaiskoon minua nyt ja vasta, jos muu kuin kuolema erottaa meidät."

Suuri Henki 2(2)


... jatkuu edelliseltä sivultaPalataan taas ajatusprosessiini tämän asian tiimoilta. Maailmankaikkeus on rakentunut muutaman perusprinsiipin varaan. Yksi niistä on Pyhä Henki. Henki on välttämätön, jotta kaikki toimii. Näen asian niin, että Maailmankaikkeus on täynnä Pyhää Henkeä ja kaikki toimii sen varassa. Koko Maailmankaikkeus on vähintäänkin sairas niin kauan kuin paha henki toimii maailmassa. Mutta kun Pyhä Henki ja Suuri Henki yhdistyvät, niin lopusta tulee alku, alussa. Alussa oli ja on Jahve. Pahuus ja pahaan henkivaltaan liittyvä katoaa alkuperäänsä. Asia on nimittäin niin, että sitä, mitä ei alussa ollut, se jää pois. Mitä alussa sitten oli? Hyvyys, rakkaus, laupeus, henkiolennot eli sielut, eläinten sielut, puiden sielut sekä paljon muuta. Kaikki elää. Pahuutta ei sen sijaan ollut. Se oli vain välivaihe, jotta kehitymme omaksi itseksemme maailmassa. Se oli ikään kuin kirittäjä maaliin eli taivaaseen. Joitakin ominaisuuksiamme piti vahvistaa ja joitakin heikentää. Se kaikki tapahtui maailmassa. ”Ei ole pahaa, ei hyvää.”

Paholainen oli kateellinen henkiolento. Sen kateuden kohde oli Jahve. Paholaisen mielestä kaikki, minkä Jahve oli luonut, kuului sille. Nyt ihminen ajattelee samoin. Ihminen haluaa Ralf K:sta alias Jahvesta eroon, koska mieltää niin, että maailma kuuluu ihmiselle. Kenen ääni tässä oikein kuuluu?

Jahve halusi yhteisyyskumppanin, puolison. Se tehtiin Hänen kylkiluustaan. Jos tarkkoja ollaan, niin ihmisen, Jeshuan kylkiluusta. Paholainen halusi tietenkin sitten minutkin. Tunsin sen tunnelmat suhteeni. Se oli täysin välinpitämätön. Sitä kiinnosti vain taivaaseen pääsy ja oma kunnia. Se oli nostanut itsensä jalustalle ja mielikuvissaan korkeammalle taivastakin. Sen itsetyytyväisyys oli oksettavaa. Tässä lyhyt kuvaus hyvin lyhyistä kohtaamisistani sen kanssa. Se ei ollut kuitenkaan pelottava. Se oli täysin aseeton suhteeni. Ihminen sen sijaan on pelottava ja julma vastus. Paholainen ei itse toiminut, vaan tarvitsi ihmisen käsikassarakseen.

Jahven suuri suunnitelma rakentui minun varaani tietyiltä osin. Jahve näki toki etukäteen, että olkoon tieni minkälainen hyvänsä, niin minä en taivu. En tulisi koskaan suostumaan paholaisen kelkkaan. Se ei ole luontoni mukaista. Luontoni on Jahven luoma. Niin on kyllä sinunkin. Ralf K. on sanonut minulle, että valinnat tekevät ihmisen. Miksi sitten valitsin aina oikein? Miksi tein syntiä vain kolme vuotta? Mikä minusta teki sellaisen kuin olen? En pitänyt itseäni mitenkään erityisenä. En pystynyt mielestäni pätemään arkipäivän asioissa mitenkään erityisesti, päinvastoin. Olin koulussa kyllä keskivertoa parempi, mutta luovat aineet eivät sujuneet minulta lainkaan. Minussa oli paljon puutteita. Kuulemani mukaan valitsin silti kulkea suoraan kultaista tietä taivaaseen asti. En itsekään ymmärrä, miten sen onnistuin tekemään. Hahmotan asian pikemminkin niin, että sieluni ja suojelusenkelini viitoittivat tieni. He eivät tosin koskaan sanoneet minulle mitään. Ralf K. on sanonut, että he päättivät heti alusta lähtien olla tekemättä ja sanomatta mitään, koska näytin osaavan suunnistaa oikein pimeässä maailmassa.

Minulle annettiin suojakseni luonteeltaan hyvin erilaisia suojelusenkeleitä. Ensimmäisenä kaikista on tietenkin oma sieluni Lilja Myriam. Hänen mielipiteensä oli aina tärkeimmällä sijalla. ”Käykö sinulle, että Sirkka saa osaksensa tämän kärsimyksen? Tämän tapahtuman jne.?” Luettelen arkkienkelit nyt satunnaisessa järjestyksessä. He kaikki ovat olleet valmiita antamaan puolestani kaiken, aivan kaiken. Arkkienkeli Rafael – enkelien suojelija - on vakava ja tiukka hahmo, joka opetti minut (paljon uudestisyntymäni jälkeen) kutsumaan Jeshuaa aina etuliitteen Herra kanssa. Niin suuri on hänen kunnioituksensa Herraa Jeshuaa kohtaan. Kunnianarvoisa Serubbaabel, Jahven oikean käden sinettisormus on myös suojelusenkelini. Hänestä tiedän toistaiseksi melkein vain sen, minkä Raamattu kertoo. Neljäs enkeli tuli mukaan kuvioihin ihan yllättäen kesällä v. 2019. Hän tuli avukseni ratkaisevalla, kauhealla hetkellä. Minua oltiin jo ristiinnaulitsemassa henkisesti toista kertaa, kun hän riensi avukseni pelastamaan minut siltä. Hänen täytyi tietää, että jos hän tekee sen minua suojellakseen, niin hän menettää siipensä ja putoaa tuonelaan. Niin kävi, mutta Herralla on tuonelan ja kuoleman avaimet. Hän nosti Tonyn, roomalaisen kenraalin, kuolleista, antoi elämän, ja pyyhki muistista tämän kokemuksen. Hänestä tuli suojelusenkelini, mikä on kunniatehtävä.

Jokaisella ihmisellä on yhdestä viiteen suojelusenkeliä. Lukumäärä riippuu siitä, kuinka paljon niitä tarvitset näkyvän ja näkymättömän maailman vuoksi. En ole laittanut enkeleitä tärkeysjärjestykseen, mutta heidät oli kuitenkin esiteltävä. Yksi suojelusenkeli puuttuu vielä. Hän oli Tonyn ja lukuisan enkelijoukon kanssa näkymättömissä v. 2019 ja valmis toimimaan tarvittaessa. Hän menetti myös siipensä, kuten Tonykin. Ne annettiin myöhemmin minulle. Hän on itsekin arkkienkeli, nimeltään Ralf K. Sanon hänestä enää vain sen, että v. 2020 pahan henkivallan pyörityksessä menen uupuneena nukkumaan tyytyväisenä siitä, että saan sulkea silmäni ja unohtaa kaiken edes hetkeksi. Tässä tilanteessa kuulen jo unen rajamailla sanovani Pyhässä Hengessä: ”Sinun käsiisi minä annan henkeni!” Ja tajuan silloin selvästi, missä vaarassa minä olen koko ajan. Ilman häntä en olisi nyt elossa. Hän ei salli mitään pahaa minulle tapahtuvan. Ei sellaista pahaa, mitä sieluni ei hyväksy. Sama koskee kaikkia muitakin ihmisiä. Suojelusenkelit kulkevat vierellämme kaiken aikaa ja haluavat auttaa. Pyydä heiltä apua. Heidät tullaan esittelemään sinulle.

Kuten aina blogini rönsyilee, mutta minua pyydettiin nyt esittelemään suojelusenkelini. Nyt on sen aika. Tulen vastaisuudessa tutustumaan heihin paremmin, mistä iloitsen paljon. He ovat tähän asti olleet syrjässä, koska pidettiin välttämättömänä sitä, että selviydyn itsekseni kaikista karikoista ja löydän itse tieni kaikkeinpyhimpään. Se löytyi sisimmästäni. Sitä ei voi opettaa. Tästä lähtien he kuuluvat elämääni enemmän, kun pääsin jo perille. On hienoa tutustua heihin taivaassa, jossa tulen olemaan kolme vuotta. Niin on eräs pienistä profeetoista nähnyt. Siihen voi tosin tulla muutos, koska olen rukoillut toistuvasti, että saan olla maailmassa Ralf K:n vierellä, kun kaikki alkaa vyöryä. Haluan olla hänen rinnallaan myötä- ja vastamäessä. Tähän liittyy Ruut 1:16-17. Se on kolmen mielijakeeni joukossa. Taivaassa olon jälkeen tulen maailmaan takaisin. Detaljina mainittakoon, että Ralf K:lla on neljä suojelusenkeliä: Herra Jeshua (sielu), arkkienkeli Mikael, kuningas Daavid ja minä (Sirkka Somela).

Minulle selvisi jo aikaisemmin, että taivaaseen pääsee veden kautta. Ihmettelin itseäni, kun sanoin sen aikanaan Pyhässä Hengessä. Ongelma oli siinä, että paholainen pääsi alun perin siis taivaaseen. Siten taivaan väki ja sotajoukot on myös testattu ja koeteltu. Sotajoukoista parhaiten selvisi arkkienkeliksi ylennetty Mikael. Arkkienkelikisa on ollut tiukka kisa. Myös minä, Sirkka Somela, olen arkkienkeli.

Paholainen menetti Pyhän Hengen voimansa ja askel askeleelta menetti sijansa taivaassa. Lopulta se ei voinut päästä sinne lainkaan, vaan oli sidottu maailman melskeisiin. Miksi pahat henget sitten saivat voimansa, kun suuri Henki räytyi? Ne saivat voimansa kuppaamalla ihmistä, Jahven luotua. Ihminen muuttui vähitellen paholaiseksi ja oli lopulta vain tahdoton orja paholaisen edessä. Ihminen pystyy aivan hyvin pitämään itsensä kurissa, mutta paholaiselle ei saa antaa mitään tarttumapintaa. Ihmiselle on annettu kaikki mahdolliset eväät: kymmenen käskyä, järki, omatunto, sisimmän tieto Kaikkivaltiaasta, käsitys synnistä sekä Jahven puuttuminen asioihin, mikäli se on välttämätöntä. Ihminen käyttäytyi kuin mielenvikainen. Herra Jeshua puhui ihmisistä Tuomaan evankeliumissa käsitteellä ”juopunut.” Oma napa oli sittenkin lähempänä kuin mikään muu. Teillä on paljon opettelemista siinä, että Jahven laki, kymmenen käskyä, on annettu meille, jotta ylläpitäisimme ja suojelisimme elämää. Mikään näistä käskyistä ei pidä sisällään itsekkyyttä, oman egon nostattamispyrkimyksiä muiden ihmisten kustannuksella, pahuutta, sotia, kiusaamista, aliarvostamista, välinpitämättömyyttä, rakkaudettomuutta. Se on sen sijaan paholaisen temmellyskenttä.

Milloin pahoista hengistä päästään kokonaan eroon? Kun jalkani ovat taivaan kamaralla, niin paha henki menettää tehonsa ja prosessi alkaa. Prosessissa paha henki korvautuu Suurella Hengellä. Pyhä Henki on edelleen niissä ja tulee niihin, jotka uskovat Herraan.

Tämä tarkoittaa sitä, että viimeistään siihen mennessä, kun olemme jo kaikki siirtymässä taivaaseen, kaikissa on totisesti Henki. Varmaa on, että tulee aika, että Suuri Henki ja Pyhä Henki yhdistyvät siten, että ne sekoittuvat toisiinsa. Ne pysyvät omina Henkinään ja kuitenkin liittyvät yhteen tuhansin sitein.

Selvää on myös se, että aivokuorellesi ei sitten enää pääse koskaan ihmiset, joissa on pahoja henkiä ja pahaa tahtoa sinua kohtaan. Aivokuorellesi pääsevät vain tarkan testauksen läpikäyneet enkelit, jotka haluavat sinulle kaikkea hyvää ja noudattavat Jahven kymmentä käskyä, säädöksiä ja ohjeita. Aivokuorellamme on aina joku, se on varmaa. Mutta enkelit ovat hienotunteisia. Ralf K. on armosta pari kertaa antanut minun ja toki muidenkin kokea enkelien opastuksesta aivokuorella. He auttoivat ihan arkipäivän asioissa. Se tuntui erityisen hyvältä, koska heistä henki ystävällisyys ja rakkaus. Nämä armon osoitukset olivat tietenkin revansseja, jotka jokin kristitty tai maallinen ryhmä oli saavuttanut näkymättömän taisteluissa.

Miksi kaikki tämä on ollut niin ongelmallista ja vaikeaa? Se on johtunut siitä, että ihminen on halunnut hallita ja vallita maailmaa yksin. Ihminen ei ole kuitenkaan voima, vaan on tahtoen tai tahtomattaan valinnut pahuuden voimat rinnalleen. Ykseys on tälläkin hetkellä pahasti häiriintynyt, koska ihmisistä noin 80% on näin halunnut valita. Pahuus ja Rakkaus eivät voi sekoittua toisiinsa. Ne ovat sovittamattomat. Vasta tietyn prosessin jälkeen ykseyden todellinen Hallitsija määrittää ykseyden tason ja laadun toisenlaiseksi. Itse asiassa Maailmankaikkeus vaikuttaa sen. Kaikki vaikuttaa kaikkeen. Jos ykseydessä on yksikin jäsen, joka kärsii, niin kaikki kärsivät. Paavali puhui Kristuksen ruumiista. Hän puhui siis tavallaan juuri ykseydestä. Ykseyden Herra eli ruumiin pää on herra Ralf K., muuten ykseys ei toimi niin kuin sen pitäisi.

Tällä hetkellä on valoa jo näkyvissä. Ralf K. ja minä saamme aikaan sen, että useita ihmisiä, jopa ihmisjoukkoja, on ajatuksissamme samanaikaisesti kuullen, mitä sanottavaa meillä on. Aivokuorelleni tulee yksittäisiä kristittyjä, kristittyjä ryhmiä, rukoilijoita sekä ihmisiä, jotka siunaavat minua. Nämä hienot ihmiset tuovat päivääni paljon iloa.