Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Ilo

Egokuoret ovat alkaneet sulamaan pois - Maailmankaikkeus reagoi ja valon määrä lisääntyy lisääntymistään.

1000-vuotinen valtakunta ja millaista siellä on 4(4)?


Mietitäänpä taas yhdessä taivaan joukkojen kanssa. Entä nämä ammoin kuolleet, kuten Abraham, Iisak, Jaakob, Joosef, Job ja kaikki suuret profeetat – Miksi he haluavat päästä 1000-vuotiseen valtakuntaan? Entä Paavali tai Jeremia, jotka olivat naimattomia? Heillä ei ollut lapsia. He pyhittivät elämänsä Jumalalle. Tiedän kyllä, että jokaisella on yhteisyyskumppaninsa taivaassa ja he saavat kyllä siellä jälkikasvua. He haluavat päästä ehdottomasti 1000-vuotiseen valtakuntaan. Siispä he pääsevät sinne, tiedän sen. Millä perusteella, kysytään minulta. Kun Jeshua ristiinnaulittiin, niin hänen sielunsa ilakoi, riemuitsi ristin yläpuolella. Ego, hänen sijaisensa, ristiinnaulittiin, mutta kallis ja puhdas sielu ei tuntenut siitä mitään. Mitä muuta hän riemuitsi? Ensinnäkin Jeshua voi tulla maailmaan missä muodossa tai siis ruumiissa hyvänsä, vaikka hän on taivaassakin. Ralf K. sanoi joskus: ”Mitä sen väliä, vaikka autossani oli pommi. Jos kuolisin, niin tulisin saman tien takaisin.” Jeshua on ristintyön saavutuksellaan tehnyt sen meillekin mahdolliseksi. Totisesti on näin. Tiedän jo, että se on minullekin mahdollista, koska niin on minulle kerrottu. Siten se on kaikille näille muillekin, jotka ovat jo taivaassa. Lopun aikana tämä on jo mahdollista, kun minä pääsen omien tekojeni kautta taivaaseen. Me olemme sieluina taivaassa, mutta me voimme siirtyä myös maailmaan missä olomuodossa hyvänsä.

Miksi on 1000-vuotinen valtakunta, kun kaikki pääsevät sinne kuitenkin lopulta? No sen vuoksi, että kaikkien ihmisten on käännyttävä Jeshuaan uskoviksi. Lisäksi Ralf K. alias Jahve opettaa meidät yhdessä väkevän kansan kanssa tietoiseksi taivaan olemassaolosta ja taivaskelpoisiksi. Se käy helposti. Se käy helposti, koska 1000-vuotisessa valtakunnassa kaikki ovat sieluja, jotka Jumala loi. Tietoisuus, tieto, ymmärrys ja totuus on heissä. Jahven lakien mukaan eläminen on helppoa kuin mikä. Se käy itsestään. Me olemme siellä sisäistäneet rakkauden kaksoiskäskyn.

Unelmani oli, että menisimme kaikki yhtenä seurakuntana taivaan valtakuntaan. Nyt näen selvemmin, että niin tapahtuukin. Näin näyn jo jokin aika sitten, jossa seisoin jollakin tasanteella yhdessä Herran Jeshuan kanssa, joka seisoo vieressäni ja ympärillämme on lukematon määrä ihmisiä. Sitten sanon ulkopuolella oleville, ts. Lilja Myriam sanoo: ”Se meni hyvin, tulkaas sitten kaikki tänne!” Mitä tämä näky sinusta tarkoittaa? Ihmisellä on siis vielä sanansa sanottavana Ilmestyskirjan hurjiin tapahtumiin. Tekeekö tämä näyssäni oleva ihmisjoukko jotakin sellaista, että pääsy onnistuu niiltäkin, joiden egokuori ei ole tuhoutunut? Kaikki eivät uskalla lähteä siihen mukaan? Tämä ihmisjoukko menee tuleen toisten lähimmäisten puolesta, jotta hekin pääsevät 1000-vuotiseen valtakuntaan. He ovat sankareita. Ralf K. sanoi minulle kerran: ”Sielut ovat rohkeita, mutta ihmiset eivät.” Todistakaamme hänelle ja muille ihmisille, että vaikka pelkäämme, me toimimme silti. Osoittakaamme lähimmäisen rakkautemme; ei vain sanoissa, vaan myös teoissa. Aamen.

Kun olen jo kirjoittanut tämän blogini, saan joulukuun puolessavälissä lisätietoa, että sielun ylösnostattaminen käy nyt jo hyvin helposti. Mitä on oikein tapahtunut? Ymmärrän, että se on nimenomaan Jeshuan ja Ralf K:n vaikutusta. Egokuoret ovat alkaneet sulamaan pois. Paha häviää alkulähteeseensä. Se on kuin jokin vastustamaton voima, joka imaisee pahan pois. Maailmankaikkeus on rakennettu sillä tavalla. Me olemme aikamme yrittäneet Ralf K:n kanssa pelastaa ihmisiä elämälle, mutta yhtäkkiä Maailmankaikkeus on alkanut tulla vastaan. Se palvoo sitä, joka on kuningasten Kuningas ja se toimii nyt Ralf K:n eduksi.Millaista on 1000-vuotisessa valtakunnassa?


Valtakunnassa on kaikki se, mitä olemme ymmärtäneet ja toteuttaneet jo maailmassa ollessamme. Kun paha henkivalta sammuu pois, niin ne asiat toteutuvat, jotka toteutimme siihen mennessä. Kaikki tapahtuu Jahven tahdon mukaisesti. Taivas on tietenkin vielä erityisempi ja ihmeellisempi paikka. Luettelen tässä sellaisia asioita, jotka löytyvät jo 1000-vuotisessa valtakunnassa:

Harmonia ja rauha koko valtakunnassa kymmenen vuoden sisällä.

Jahven ja oman alkuperänsä tunteminen taivaan kansalaisena – alter ego toimii.
Rakkauden kaksoiskäskyn noudattaminen.

Yhteisyyskumppanuus.
Yhteisyyskumppanit voivat kohdata toisensa yhdenvertaisina kumppaneina ja sulautua toisiinsa. Heistä tulee yksi kuten Aadamissa oli Eeva alun perin (kylkiluu), vaikka ovatkin kaksi persoonaa.
Perheen perustaminen ja enkelilapset, mutta nyt sielujen välisen yhteyden kautta.

Ykseys toteutuu Jahven tahdon mukaisesti.
Tunnemme toisemme sanoittakin.
Pystymme näkemään eri näkökantojen oikeutuksen ja sen mikä on koko luomakunnan parhaaksi.
Mielemme on osa Jahven mieltä.
Normaali olotila elollisella on ajatukseton tila. Ajatukset, jos ne tulevat, ovat kaikki selkeitä ja johdonmukaisia, loogisia, toista kunnioittavia, arvostavia ja rakastavia.

Totuus on kunniassa.
Hengellinen ja henkinen kehitys on arvossa.
Seksuaalisuus on tärkeä osa ihmisen elämää ja sen merkitys uudistuu.
Palvelemme, kunnioitamme, arvostamme ja rakastamme toisiamme iloiten.
Negatiivisia olotiloja ei ole enää, ei toisten syyllistämistä ja syyttämistä, ei surua, murhetta, tuskaa, kipua, vaan iloa ja riemua.
Emme mieti enää maailman tapahtumia, ne eivät mieleen muistu, koska pahat henget ovat sammuneet pois.
"Tässä ja nyt elämä" mahdollistuu jo nyt.

Kaikkien elollisten elämän arvon kunnioitus.

Parempi kunto ja terveys,
(Silmien näkökyky on hyvä ja olemme täysissä voimissa (vrt. 5. Moos. 34:7)).

Muuta:
Koko luomakunta elää!
Tutustumme enkeleihin.
Elinvuotemme lisääntyvät.

Vesistöjä, vesiputouksia, kukkuloita, vuoria, laaksoja, metsiä, puita, pensaita, kukkia, kaikkea kaunista.
Maaperät puhdistuvat, eikä ole enää ryöstöviljelyä. Maaperä rikastuu ja satoa on yltäkyllin.
Ilmaston muutos.
Nälänhätä poistuu, koska ihmisen ei tarvitse enää syödä, eikä juoda.
Unelmien ja toiveiden toteutuspaikka tai -asia, mistä oli tai olisi maassa nauttinut.
Lasten leikkipaikat, ja elämyspaikat, -alueet.
Nuorten ja aikuisten elämyspaikat, -alueet.
Virkistymisalueet
Kaukomatkat
Rukoustoiveiden kaivo
Toivomukset täytetään kaikkien paras huomioiden
Musiikki ja taide uudistuvat

Näkyjä tulevaisuudesta.
Valokuvamuisti, mutta moniulotteinen ja liikkuva; muistaa sen minkä on nähnyt ulkoisilla ja sisäisillä silmillään.


Vielä lopuksi muutama Raamatun jae:

Miika 4:3 Hän, Herra, ratkaisee kansakuntien riidat, hän jakaa oikeutta väkeville kansoille lähellä ja kaukana. Niin taotaan miekat auran teriksi ja keihäät vesureiksi. Yksikään kansa ei enää kohota miekkaa toista vastaan eikä harjoittele sotataitoja.

Kymmenen vuoden sisällä koko maailmassa on pysyvä rauha. Näin sanoo Herra Ralf K.

Myös muu luomakunta elää rauhassa.

Jes. 11:6-9: Silloin susi kulkee karitsan kanssa ja pantteri laskeutuu levolle vohlan viereen, vasikka ja leijonanpentu syövät yhdessä ja pikkupoika on niiden paimenena. Lehmä ja emokarhu käyvät yhdessä laitumella, yhdessä laskeutuvat levolle niiden vasikat ja pennut, ja leijona syö heinää kuin härkä. Ja imeväinen leikkii kyyn kolon äärellä, vastikään vieroitettu lapsi kurottaa kättään kohti myrkkykäärmeen luolaa. Kukaan ei tee pahaa, ei tuota turmiota minun pyhällä vuorellani, sillä maa on täynnä Herran tuntemusta niin kuin meri on vettä tulvillaan.


Jes 65:17-25 Uusi taivas ja uusi maa
17 Katso, minä luon uuden taivaan ja uuden maan. Menneitä ei enää muistella, ne eivät nouse mieleen.
18 Ei, vaan te saatte iloita ja riemuita aina ja ikuisesti siitä, mitä minä luon. Katso, ilon kaupungiksi minä luon Jerusalemin, teen riemuitsevaksi sen kansan.
19 Ja minä riemuitsen Jerusalemista, iloitsen kansastani. Ei siellä enää kuulu itkun ääntä, ei valitusta,
20 eivät vastasyntyneet siellä enää kuole, ei yksikään, ei kuole vanhus, ennen kuin on elänyt päivänsä täyteen. Joka kuolee satavuotiaana, kuolee nuorena, jonka vuodet jäävät alle sadan, häntä surkutellaan.
21 He rakentavat taloja ja saavat asua niissä, he istuttavat viinitarhoja ja nauttivat itse niiden hedelmän,
22 ei niin, että he rakentaisivat ja toinen taloa asuisi, eikä niin, että he istuttaisivat ja toinen söisi hedelmän. Niin kuin puiden päivät, niin ovat minun omieni päivät. Minun valittuni saavat itse nauttia työnsä tuloksista.
23 Enää he eivät näe vaivaa tyhjän vuoksi, eivät synny kuollakseen kohta, vaan he ovat Herran siunaama suku ja heidän vesansa pysyy heidän luonaan.
24 Jo ennen kuin he kutsuvat, minä vastaan, kun he vielä esittävät pyyntöään, minä jo toteutan sen.
25 Susi ja karitsa käyvät yhdessä laitumella, leijona syö heinää kuin härkä, ja käärmeen ruokana on maan tomu. Kukaan ei tee pahaa, kukaan ei vahingoita ketään minun pyhällä vuorellani, sanoo Herra.