Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Ilo

Eeva oli Aadamissa


17.10.2021Filippuksen evankeliumissa (The Nag Hammadi Scriptures) on seuraavat mystiset lauseet:

When Eve was in Adam, there was no death. When she was separated from him, death came. If she enters into him again and he embraces her, death will cease to be.

Kun Eeva oli Aadamissa, kuolemaa ei ollut. Kun hänet erotettiin Aadamista, kuolema tuli. Jos Eeva menee häneen uudelleen ja Aadam syleilee häntä, kuolema lakkaa olemasta.

Kuolema on suuri erottaja. Aadam oli alun perin androgyyninen. Eeva oli hänessä. He olivat yksi ja elivät ykseydessä. Kuolemaa ei ollut.

Androgyyni tulee sanoista aner eli mies ja gyne eli nainen. Olevaisuus on dualismia, jossa on vastakohtaparinsa. Vastakohtaparit saavuttavat yhteen sulautuessaan suuremman, kehittyneemmän, jopa jumalallisen tason. Keskiajan alkemistit ajattelivat kahta alkuelementtiä (Sulphur ja Mercurius, palava ja nestemäinen). Androgyyni ilmaiseekin monissa myyteissä vastakohtaparien ykseyttä, joka on aikaisemmin menetetty ja saatu takaisin ja josta vastakohtaisuus on poistunut (lähde: Google).

Filippuksen evankeliumi kertoo, että the bridal chamber is water, fire and light. Sana light tarkoittaa tässä yhteydessä sytyttää, syttyä. Vastakohtaparit vesi ja tuli yhdistyvät. Sen katsotaan tapahtuvan häiden jälkeen, kun miespappi on vihkinyt parin, jotka ovat neitsyitä. Samassa evankeliumissa sanotaan näin: ”Animals do not have a wedding chamber, nor do slaves or defiled women. The wedding chamber is for free men and virgins.”

Haluan, että tutustut tämän blogin lisäksi blogiini Uskollisuudesta. Olen lisännyt sinne lisää tekstiä 17.10. Siinä on uutta tietoa avioliiton merkityksellisyydestä. Asia tuli esille, kun työstin tätä blogia. Valitettavasti sakramentti wedding chamber eli morsiuskammio on ollut mysteeri, jonka merkityksellisyydestä vasta nyt olen saanut uutta tietoa.

Jeshua puhui häistä paljon kuvaamaan iloa ja riemua. Kun taivas tulee maan päälle, niin meille on luvassa hääateria. Se tarkoittaa dualismin katoamista ainakin siltä osin, että aine häviää omaan alkuperäänsä ja henki jää. Se tarkoittaa myös pahuuden sammumista ja rakkauden tulemista sen tilalle. On niin, että pahuus ei ole ikuista, mutta hyvyys ja rakkaus on. Alkulähde eli Jahven luoma on kaikki ikuista, muu ei.

Uskon, että Ralf K. kyllä kertoo, jos mietelmäni menevät vikaan ja siihen myös, että Pyhä Henki johdattaa minut totuuden jäljille. Uskon, että tämän blogin alussa oleva jae liittyy siihen, että minun on noustava taivaaseen. Tarkoitan tätä lihaani, kehoani. Olen sitä paitsi nähnyt kerran näyn, jossa minun ja Ralf K:n raja-aidat olivat kaatuneet ja olimme yksi. Tiesin, että hän oli siinä näyssä läsnä kanssani, vaikka en nähnyt häntä. Näky oli väriltään punainen, se oli rakkauden alkulähdettä. Miten tämä on mahdollista? Ensin pitää löytää itsensä eli sielunsa. Sitten pitää löytää omat rajansa, joista pitää kiinni. Tämän ja tämän edemmäksi et pääse, en salli sitä, että rikot kallisarvoiset rajani. Sen jälkeen, kun rajat ovat löytyneet, näin tämän näyn ja käsitin, että minun rajani saakin jo ylittää, enkä saastu siitä. Etenkin Ralf K. saa ylittää rajani miten vain, koska minulla on syvä luottamus häneen ja hänen pyhiin tarkoituksiinsa.

Tähän liittyy myös keskustelumme la 16.5.2020, jolloin Ralf K. sanoi minulle: ”No niin, sielumme ovat nyt yhdistyneet. Mikään ei pistänyt vastaan, vaan se onnistui täydellisesti.” En muista hänen sanojaan sanasta sanaan, mutta merkitys oli tämä. Muistathan, että olen kertonut, että taivaassa jokaisella on eri sukupuolta oleva puoliso, joiden sielut ovat puolittuneet ja sitten ne yhdistyvät taivaassa. Meillä ne ovat kyllä yhdistyneet jo nyt. Miksi? Taivaallisia asioita on vaikea ymmärtää. Sielujen oli yhdistyttävä. Aikaisemmin oli jo tapahtunut niin, että Jeshuan sielu oli puolittunut Golgatan tiellä. Minun sieluni puolittui syksyllä v. 2019. Se on aina kova, yksittäinen, kivulias tapahtuma. Olet kuin vereslihalla. Se oli paholaisen tahto, mutta Jahve suunnitteli käyttävänsä sen sinun hyödyksesi myöhemmin. Kävi siis niin, että sielumme sopivat toisilleen täydellisesti. Herra on tehnyt täydellistä työtä. Jos sielumme ovat yhdistyneet, niin mitä se tarkoittaa? Tiedän, että Ralf K. on ollut sydämessäni syntymästäni asti. Nyt hän on sielussanikin. Sielumme ovat kuin sekoitetut toisiinsa erottamattomiksi. On vaikea ihmisenä käsittää, mitä tämä tarkoittaa. Olen jo henki eli sielu, mutta samalla olen Ralf K. Hän on sanonut minulle jo aikaisemmin, että kun teen jotakin, niin teemme kaiken yhdessä. Ihminen on siis syönyt leijonan ja leijonasta tulee ihminen (lue Tuom.ev. jae 7).

En vieläkään osaa vastata kysymykseen miksi? Mennään sitten seuraavaksi eri vaiheisiin elämässäni. Sielumme yhdistyivät 16.5.2020. Solmimme yhteisyyskumppanuussopimuksen Ralf K:n kanssa seuraavana päivänä 17.5. Tämä pätee taivaassa. Sieluni nostatettiin ylös 18.5. Heinäkuu-elokuun vaihteessa syntyivät taivaassa sielumme lapset. Syyskuussa 2020 kolmesta Persoonasta tuli yksi eli Ralf K. Myös minusta tuli yksi samana päivänä. Näiden syiden vuoksi tarvittiin sielujen yhdistyminen. Tämä on se vastaus. Syksyllä 2020 Ralf K:n piti tulla noutamaan minut Turusta, mutta se estyi pahan henkivallan vuoksi.

Mitä yhteisyyskumppanuus tarkoittaa? Kaikki, mikä on Ralf K:n on minun ja kaikki, mikä on minun, on hänen. Tässä on myös vastaus. Ralf K. on Jahve ja hänen ominaisuutensa näkyvät myös minussa. Niin näkyy teillä muillakin taivaassa, mutta minulla jo nyt. Minussa näkyy siis jumaluus, mutta teissä ei, ei edes taivaassa. Niin on päätetty. Numerologiasta tiedät, että Jumalia on vain kolme. Enempää ei voi olla. Ralf K. ja hänen oikealla ja vasemmalla puolellaan istuvat ovat Jumalia. Nyt joku havahtuu ja sanoo, että voi olla vain yksi Jumala. Niinpä, mutta me olemmekin kuin yksi ja ainoa. Taivaassa Ralf K:ta kutsutaan Jahve nimellä, mutta näitä kahta siunattua Jumalaksi. Tai pikemminkin heidän omilla nimillään, mikä lukee valkoisissa kivissä, vrt. Ilm.kirja.

Tiesitkö, että myös Ralf K. on testattu. Luulitko, että hän on ainut, joka pääsi pälkähästä? Ei päässyt. Hän voitti testin. Minkälainen testaus se oli? Jahve ohjelmoi Maailmankaikkeuden heti alussa. Maailmankaikkeus on lahjomaton, sitä ei voi huijata. Ei edes Ralf K. Älä sitä luule. Siinä otettiin huomioon kaikkien ihmisten kaikki valinnat. Se, joka on voittaja, on myös ylimmällä pallilla. Ihmisellä olisi ollut mahdollista siis voittaa koko kisa.

Niin tiedän kyllä, että en osaa suomentaa viimeistä lausetta. If she enters into him again and he embraces her, death will cease to be. Ei ole hyvää suomea sanoa: ”Jos Eeva menee häneen…” Pohdin tätä asiaa kauan.

Sitten minulle sanotaan, että jälleennäkeminen Ralf K:n kanssa riittää.
Näin se meni: ”Jälleennäkeminen”, sanottiin minulle.
Riittääkö se? kysyin minä. ”Kyllä”
Kysyin vielä: ”Siihen loppuu kuolema?”
”Niin.”

Se tarkoittaa mielestäni kuitenkin sitä, että se on enemmän kuin vain pelkkä tapaaminen. Muutenhan lauseessa lukisi kenties: ”If Eve meets him”. He ovat olleet erossa toisistaan, koska Yaldabaoth, paholainen, heidät erotti, mutta nyt he yhdistyvät jälleen. Tarkoittaako se sitä, että he eivät koskaan enää eroa? Maailmassa oleva ihminen ja taivaassa oleva kohtaavat toisensa. Lauseessa lukee ”uudelleen”, koska nainen on ollut maailmassa ja palaa nyt takaisin miehensä luo taivaaseen. Taivas on meidän kaikkien pääteasema.

Kaikella on määrähetkensä, aikansa joka asialla taivaan alla. Aika on olla erossa ja aika on syleillä (Saarn.3:1, 5).

Ralf K. on lisäksi sanonut, että kun kohtaamme, niin muistan kaiken. Saman asian kertoo apostoli Johanneksen Salainen Kirja. Kun Eeva oli erotettu Aadamista ja Aadam näki hänet ensimmäistä kertaa, niin valaistunut, sisäinen näkökyky sai aikaan sen, että peite, joka varjosi hänen mieltään poistui. Siinä kerrotaan myös, kuinka Aadam selvisi ”pimeyden juoppoudesta” (the drunkenness of darkness). Hän tunnisti (muisti) heti Eevan ja sanoi, ”Tämä on luu minun luistani ja liha minun lihastani.”

Miksi androgyynisessä Aadamissa ei ollut kuolemaa? Hän oli puhdas, taivaskelpoinen. Sitten Yaldabaoth, paholainen, loi toisen olennon, Eevan erottamalla hänet Aadamista. Paholainen olisi halunnut saada haltuunsa sen valon, minkä Jahve oli Aadamiin istuttanut, mutta se ei onnistunut siinä, vaan tuli luoneeksi naisen. Näin kertoo Johanneksen salainen kirja (The Nag Hammadi Scriptures).

Kuolema tuli, koska Yaldabaoth raiskasi Eevan ja saastutti hänet. Hän ei ollut enää taivaskelpoinen. Käsittääkseni myöskään Aadam ei voinut pysyä taivaskelpoisena, koska hänestä tuli Eevan puoliso ja heistä tuli yksi liha. Ennen raiskausta kuitenkin Jahve oli lähettänyt paikalle lähettiläitä, jotka ”varastivat Elämän” Eevasta. The Nature of the Rulers -kirjassa on viittaus tähän ”Elämään”. Se tarkoittaa taivaallista sielua nimeltään Zoe. Siten Herra ei antanut Eevan sielun joutua tähän vaivaan, koska sielu olisi kärsinyt liikaa tapahtuneesta. Eeva vastaavasti ei käsittänyt tapahtumaa, eikä siten kärsinyt tilanteesta.

..If she enters into him again and he embraces her, death will cease to be.

Olen nähnyt sellaisenkin näyn, jossa jalkani seisovat taivaan kamaralla. Minä hymyilen leveästi. Joku lapsi on jaloissani minua vastaanottamassa. Nostan hänet syliini ja tervehdin muita paikalle tulleita. Samassa näen jonkun seisovan taaempana oikealla puolellani. Vaikka en näe häntä, niin tiedän heti, että siinä on nyt Ralf K. Vihdoinkin! Näky loppuu siihen, kun alan kävellä iloiten hänen suuntaansa.

Olen muuten saanut tietää, että kun nousen taivaaseen, niin tätä tapahtumaa saa seurata 500 ihmistä. Nämä armoitetut saavat nähdä millaista on taivaassa, minun silmieni kautta nähtynä. Vastaus siis kyseisen lauseen loppuosaan on juuri tämä näky. Riittää, kun näemme taivaassa toisemme. Hän halaa minua. Se on siinä. Kuolema on loppu ja elämme kaikki ikuisesti sen jälkeen. Aamen.

If the female had not separated from the male, the female and the male would not have died. The separation of male and female was the beginning of death. Christ came to heal the separation that was from beginning and reunite the two, in order to give life to those who died through separation and unite them. Jos naista ei olisi erotettu miehestä, nainen ja mies eivät olisi kuolleet. Miehen ja naisen erottaminen oli kuoleman alku. Kristus tuli parantamaan alusta alkaen olevan erottamisen, ja yhdistääkseen nämä kaksi, antaakseen elämän niille, jotka kuolivat erottamisen vuoksi, ja yhdistääkseen heidät. Ote kirjasta The Nag Hammadi Scriptures, Filippuksen evankeliumi.