Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Ilo

Yaldabaothin pojat 2(2)


...jatkuu edelliseltä sivultaHaluan lopuksi tuoda esiin Jahven suurta armoa ja rakkautta. Mitä tapahtuu kaikille näille ihmisille, jotka ovat mukana vielä nykyisinkin tällaisessa viheliäisessä toiminnassa? On huomionarvoista, että jopa langennut enkeli, Saatana, hyväksyttiin Herran kansaan kuuluvaksi. Hänen osansa oli välttämätön paholaisen harhauttamiseksi. Hänen osansa oli hirveä tässä näytelmässä, mysteerissä. Saatana on toiselta nimeltään Veli – Jahven Veli. Hän on Ralf K:n mukaan myös ollut maailmankaikkeudessa alun alkaenkin. Veli teki sopimuksen Jahven kanssa jo ennen Jahven suurta suunnitelmaa. Haluan tällä esimerkillä vain sanoa sinulle, jolla on iankaikkinen sielu ja jonka Jahve loi: totisesti olet pelastettu. Hän ei heitä ketään meistä luotaan pois. Voit saman tien lopettaa itsesi arvostelemisen ja syyllistämisen. Vai uskotko tosiaan olevasi vielä syntisempi kuin Saatana?

Juud. 1:6 Ja niitä enkeleitä, jotka eivät pitäneet kiinni korkeasta asemastaan vaan hylkäsivät omat asuinsijansa, hän pitää pimeydessä ikuisissa kahleissa suurta tuomion päivää varten.

Pimeydessä on ollut Saatanan lisäksi muitakin enkeleitä, joilla oli alun perin Jahven antamat sielut. Ralf K. ja minä pelastamme heidät kaikki sieltä pois. He saavat sielunsa takaisin.

Ne ihmiset, joilla ei ole sielua, saavat sen kyllä Ralf K:lta ja minulta, jos he haluavat. He voivat pyytää myös sielua lapselleen, ainakin alaikäiselle lapselleen. Uskon ja Herra vahvistaakin, että yksikään Hänen luomistaan sieluista ei joudu hukkaan, saati kadotukseen. Meidän pitäisi muistaa, että tämä maallinen ruumiimme ei ole mitään, vaan sielu on arvokkain osa meistä. Se on elämän lähde. Iankaikkinen elämä on nimenomaan siinä. Tiesitkö, että kaikki sielut asustavat Ralf K:n Sielussa? He ovat asustaneet taivaassa koko ajan. Me olemme kaikki pakolaisia täällä maailmassa, odottaen pääsyä takaisin kotiin. Meidän tulisi kaikkien jatkuvasti huutaa: ”Maranata! – Herra tule!”

Lopuksi jälleen sananen abortista. Haluan mainita jokaisessa blogissani, joissa puhutaan sieluttoman ruumiin ja taivaallisen sielun yhdistämisestä, että emme hyväksy aborttia. Kun Ralf K. yhdistää sukusolut, hän laittaa myös sielun siihen mukaan. Sielu elää iankaikkisesti, se on sielun harras halu. Miksi Ralf K. sitten ylipäätään yhdistää sukusolut, jos henkilö tekee abortin? Se riippuu ihmisen valinnoista. Ihminen voi muuttaa mielensä. Lisäksi sielu valitsee vanhempansa. Sielu on halunnut tulla juuri tälle naiselle ja miehelle lapseksi. Mitä jos lapsi on kehitysvammainen? Se on Herran tahto. Miksi Hän haluaa, että saat kehitysvammaisen lapsen? Ihminen kehittyy henkisesti vain täällä maailmassa. Se tapahtuu kärsimysten, luonnonmullistusten, sairauksien ja muiden tällaisten tekijöiden kautta. Aikaa ei ole paljon enää jäljellä. Minun elinaikanani se tapahtuu ja olen jo 60-vuotias. Sinun pitää rukoillen itse kysyä asiaa Ralf K:lta, jos olet epävarma. En tiedä kaikkea, mutta eräälle nuorelle naiselle annoimme neuvon pitää tämä kallisarvoinen lapsi, vaikka oli jo tiedossa, että hän on vammainen. Vammaisella ja kaikilla ihmisillä muutenkin, on ihmisarvo ja oikeus saada elää. Elämä on kallis lahja.

Elämä on kallis lahja, jonka Herra on meille suonut.