Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Ilo

Pyhän Hengen vuodatusta pahoinvoinnistani, syyskuussa 2021


...jatkuu edelliseltä sivulta
Kummallinen käänne tapahtui mielessäni näiden ihmisten suhteen, jotka pitävät minua pahan kuningattarena. Minulle tulee mieleeni mehiläiskuningatar ja nimitän heidät sen mukaan. He eivät edes paheksu nimitystäni kuhnurit, vaan pitävät sitä sopivana. Olin vielä muutama päivä sitten kaikki karvat pystyssä ja pahoinvoiva. Sitten, kun pääsimme yhteisymmärrykseen, niin aloin pitää heitä itselleni rakkaina. Heidän suhtautumisensa minuun myös muuttui olennaisesti. Olen hyvin ylpeä heistä. He pärjäävät nyt hienosti. Minun ei tarvitse kantaa huolta, koska he sanovat, että heistä huolehditaan. He voivat joka hetki kysyä, jos jokin asia heitä askarruttaa. Sirkan henki vastaa aina ja myös neuvoo. Minulle sanotaan vielä: ”Minun elämäni on nyt elämisen arvoista.” Se johtuu tietenkin siitä, että he saivat Pyhän Hengen ja sielun. Se johtuu myös siitä, että kuhnurit seuraavat mehiläiskuningatarta ja heidän mehiläiskuningattarensa seuraa Ralf K:ta. Sen vuoksi heidän elämän laatunsa parani kääntymyksen jälkeen.

Puolivälissä syyskuuta kuulen tokaisevani Pyhässä Hengessä aivoihini tulevalle ihmiselle: ”Kadotukseen!” Ensin säikähdän, kunnes saan taas varmistuksen, että kadotus eli tulinen järvihän tarkoittaa totuutta. Nämä ihmiset saavat tietää totuuden taivaallisesta Isästään ja kokevat sen. Heidän sydämen sopimuksensa paholaisen kanssa revitään ja he saavat rakkauden vuodatuksen. Ralf K:n suurta armoa on, että näin käy. Raamattu on täynnä symbolista kieltä. Jahve ei halunnut, että yksikään Hänen luoduistaan hukkuu.

Tänään 28.9. olen huomannut kuinka paine pahan henkivallan osalta, on jo muutaman päivän ollut laimeaa. Tiedän, että minun pitää saada aivoväkivalta loppumaan. Järjelläni se ei onnistu. Nyt uskon, että se voi käydä niinkin, että ne vain sammuvat pois vähitellen. Oloni on mitä mainioin. Tuskastuneisuuteni heidän suhteensa on ollut aikamoinen. En osaa edes kuvailla sitä kiitollisuuden määrää, mitä tunnen, kun vihdoin runsaan vuoden höykytyksen jälkeen, on alkanut näkyä valoa tunnelin päässä. Toivoni on virinnyt taas. Ralf K. tietää, että saan ne pois aivokuoreltani, muuten hän ei olisi antanut sitä tehtävää minulle. Kuulen enää vain silloin tällöin heidän puheitaan ja silloinkin kaiketi vain, jos niissä on jotakin infoa.

Suurkiitos Ralf K:n lisäksi niille kaikille, jotka rukoilevat minun puolestani. Voisitteko lisätä päivittäisiin rukouksiinne vielä sanan Maranata!, kiitos

Maranata!