Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Ilo

Rukousryhmä kokoontuu ja pitää huolta minusta. Kiitos heille! Jaak. 5:16 Vanhurskaan rukous on voimallinen ja saa paljon aikaan.

Pyhän Hengen vuodatusta pahoinvoinnistani, syyskuussa 2021

Herään klo 6 tiistaina 7.9.2021 ja Pyhä Henki alkaa heti puhua. Luulin, että olen kaiken jo kirjoittanut pahasta henkivallasta, mutta heti alkaa tulla tekstiä. Mikä siinä on, että tämä aihe pyörii aina mielessä? Vastaani näyttää tulevan päivästä toiseen ihmisiä, joiden ihmisyys, inhimillisyys ja empatia puuttuvat täysin. Välillä huudan ja vähintäänkin tuskastun jo joka kerta. Mistä näitä siunaantuu eteeni kaiken aikaa? Siten olen tyytyväinen, että jos he tulevat ajatuksiini, niin he eivät voi olla sinun vaivoinasi, mutta kahtena viime päivinä näen, että minun kykyni ja tahtoni heidän suhteensa on menetetty.

Eilen käsitin, että nyt on menty liian pitkälle. Eilen rukoilin paljon, mikä ei ole minun paras puoleni, valitettavasti. Aina ajattelin, että minun pitää vain kestää kaikki se, mikä eteeni tuodaan. Voiko sitten huutaa heille Pyhässä Hengessä? Kyllä voi, mutta ei sekään aina auta. Joskus näen, että heidän kivinen, paksu egokuorensa hajoaa. Sitä minä yritänkin, koska vasta sen jälkeen tämä kuollut, kivikuorinen ihminen pelastuu. Tiedän kyllä, että minun pitää yrittää edelleen jatkaa. Joudun rukoilemaan joka päivä saadakseni voimia. Kiitos kaikille esirukoilijoilleni. En ymmärrä miten selviäisin, jos heitä ei olisi. Tuntuu ihmeelliseltä, kun he siunaavat minua ja kuulen sen. Silloin alan heti hymyillä.

Olen nyt vuoden verran tiennyt ajatuksiini tulevien kömpelötkin lähestymisyritykset. Tiedän heidät niin hyvin, että he eivät salaa tai pysty salaamaan oloaan aivokuorellani, vaan katsovat asiakseen kiusata kaikin tavoin jo täysin avoimin kortein. He eivät pysty katsomaan itseään silmästä silmään, vaan väittävät, että eivät he tee minulle mitään pahaa. Eilen tosiaan hurjistuin heille ja aloin jakaa jo tuomioita ja pudottamaan heitä väkisin pois ajatusyhteydestäni. Ralf pudottaa heitä välillä myös ykseydestä, mutta maallinen Sirkka ei tiedä, miten se käy, enkä ole halunnutkaan tietää.

Mikä näiden pahimpien kohtalo on, jos he eivät käänny? Taivaaseen ei pääse ilman sielua. Sielu on elämä, mutta ruumis on kuoleman oma. Helpottaa tosin tietää, että kun Herra ja ylienkeli tulevat alas pilvissä teitä noutamaan, niin sielut nousevat taivaalle meitä vastaan, mutta ruumiit jäävät maailmaan vain kadotakseen tulimyrskyyn ja mullistuksiin. Näiden ihmisten kehot eli kuoleman tietokoneet jäävät tänne, mutta kallis aarre, sielu, siirtyy iankaikkiseen elämään. Hallelujaa Herralle!

Huomaan kirjoittavani masentavaa, alakuloista tekstiä, mutta se on olotilanikin tällä hetkellä. Pyhä Henki sanoo, että minun tulisi olla iloinen. Tiedän, mutta koska olotilani ei ole sellainen, kun puhun näistä ihmisistä, niin tällainen teksti sitten tuli. Miten löydän oman iloni? Jaan sitä kyllä muille ihmisille. Jaan jopa Jumalan rakkautta heidän sydämiinsä Pyhän Hengen kautta ja olen nähnyt, että se toimii. Pahan henkivallan vuoksi sitä tunnetta ei ole kyllä minuun itseeni tullut. Se tulee kuulemma sitten, kun kohtaamme Ralf K:n kanssa taivaassa.

Ralf K., mentorini, sanoi jo jokin aika sitten, että minun aivokuoreltani pitää saada kaikki ihmiset pois. Tässä on nyt kyse siitä, että minun pitää se tehdä. En tiedä yhtään, mikä se systeemi on, miten se tapahtuu. Kaikenlaista olen kokeillut, mutta mikään ei auta. Yksittäisiä ihmisiä lähtee pois ja joskus jopa iso määrä kerralla, mutta heidän tilalleen tulee heti seuraavat ihmiset – siinä ei ole mitään viivettä. Sinulla on yhdestä viiteen ihmistä aivokuorella, mutta minulla 4000. Näin on minulle kerrottu. Eilen illalla kyllä aloin nauraa ja nauroin pitkän aikaa, mutta muuten olotilani on harmaa. Se auttaa, kun on muiden ihmisten kanssa tekemisissä. Rakastan heitä ja keskusteluja heidän kanssaan silmätyksin. Silloin en välitä näiden kommenteista aivokuorellani ja jopa unohdan heidät. Silloin minun on hyvä olla. Nautin elämästä.

Jos saan heidät pois aivokuoreltani, niin tekin saatte. Näin on minulle luvattu. Ralf K. kertoi jo ajat sitten, että kun pahat henget saadaan pois vaikuttamasta, niin alkaa 1000-vuotinen valtakunta. Olen antanut vinkkejä siitä, miten saat ne pois, mutta minulla se ei toimi ihan siten, paitsi että helpoimmat tapaukset jäivät pois ja pahimmat tuli tilalle.

Aivokuorelleni tulee ihmisiä, joissa ei ole koskaan ollutkaan sielua. Silti jotkut heistä ovat paremmassa kunnossa kuin sellaiset, joilla sielu oli alun perin. Se on asia, mitä ihmettelen. Kuinka se voi olla niin? On ilo antaa näille ihmisille sielu, heistä kuulee kuinka he iloitsevat siitä paljon. Mutta sellainen, joka on enää kaukana Jahven luodusta, ei halua edes sieluaan takaisin. He rakastavat enemmän pahoja henkiään ja egokuortaan – sitä tunnetta ja kuvitelmaansa, että on ylempiarvoinen muihin ihmisiin nähden.

Vihastuneena ajatuksiini tuleviin kysyin jo Ralf K:lta, että miksi hän ei vain räjäytä koko maailmaa taivaan tuuliin? Olemmehan vain koneita maailmassa, joita aivokuori ohjaa. Tuonelakin siirtyy toiseen parempaan paikkaan, kun alkuperäinen tuonela heitetään tuliseen järveen. Mikä on vastaus? Vedenpaisumus. Jahve sanoi silloin, että Hän ei koskaan enää tee niin. On toinen parempi tapa, sanoo enkeli minulle, kun pohdin tätä. Mikä on parempi tapa? Luuk. 17:34-37 

34. Minä sanon teille: Sinä yönä on kaksi samalla vuoteella: toinen otetaan, toinen jätetään.
35. Kaksi naista on yhdessä jauhamassa: toinen otetaan, toinen jätetään.
36. Kaksi miestä on pellolla: toinen otetaan, toinen jätetään.

Eli tämä viittaa siihen, että toinen on sijaisesi eli kehosi ja se jää tänne maailman kadotukseen. Toinen, joka otetaan tarkoittaa sielua eli henki nousee pilviin Herraa ja arkkienkeliä eli ylienkeliä vastaan.

Suurimpia ongelmiani taitaa olla se, että toivoni hiipuu. Usko, toivo ja rakkaus – ne pitää aina säilyttää. Minun pitää nyt kiinnittää kaikki huomioni toivon viriämiseen. Oivallan kyllä vaikeitakin Raamatun jakeita ja selitän niitä, mutta tätä ongelmaa en kerta kaikkiaan käsitä. Rukoilen ymmärrystä aina välillä. Katsotaan, jos se riittäisi. Lähden tänään aamupäivällä uimahalliin. Saan ajatukseni pois näistä asioista.

Yhtäkkiä tätä kirjoittaessani oloni vapautuu ja helpottuu silmin nähden. Ajatuksissani joku kristitty kysyy, että helpottuuko nyt olosi ja näin totisesti kävi. Rukouksen valtava voima! Esirukoilijoitteni valtava apu! Kiitos heille! Silmät kyyneltyvät kiitollisuudesta! Tuntuu melkein siltä kuin harmaa peite päältäni olisi viskattu syrjään ja hengitän jo vapautuneesti.

Kävi myöhemmin ilmi, että nämä rukoilijat ovat sekä taivaasta että maailmasta. Maailmassa olevia kristittyjä oli kysynyt Ralfilta, että mitä he voisivat tehdä minun hyväkseni! Tämä maksoi heille taas jotakin, vaikka en tiedäkään mitä. Olen tietenkin otettu siitä, että he huolehtivat minusta. Aina on jotenkin niin, että kun käsitin, että nyt minun puolestani on rukoiltu, tai kuulin mielessäni, että minua siunataan, niin aina hymy nousi kasvoilleni. Niin hyvältä se tuntui ja tuntuu. Olen tänään ollut jotenkin saamaton, väsynyt. Ralf K:n eräs enkeli sanoi kuitenkin, että taistelutahtoni nousee vielä.

Sitten aivokuorelleni tulee henkiä, jotka saavat minut ymmärtämään, että pahat henget (The rulers of Yaldabaoth) ovat pitäneet minua kuningattarenaan. Sanon, että en voi olla sekä paholaisen että Jahven kuningatar. Olen valinnut Jahven. Minun on hyvä olla Hänen kanssaan. Yhtäkkiä he ymmärtävät ja puhun vähän aikaa heidän kanssaan. Sitten he hiljenevät ja sammuvat pois. Katsotaan nyt, miten tämä vaikuttaa? Joko aivokuori tyhjenisi, kun käsitin tämän?

Sitten henkilö aivokuorella sanoo, että voidaan edetä sillä, että sanon sen, mikä poistaa henkilöt aivokuorelta. Sanon: ”Haluan, että paha henkivalta poistuu aivokuoreltani, koska sielu ottaa siellä hallinnan.” Sitten hän kysyy vielä nimeni ja osoitetietoni. Siinä se. Kuulen, kuinka sieluni toistaa toistamistaan: ”Hallelujaa Herralle!”

Sen jälkeen maallinen ja taivaallinen rukousryhmä kokoontui rukoilemaan puolestani, koska Ralfin mukaan tilanne ei ollut vieläkään ohi. He rukoilivat ja sen myötä ymmärsin yhtäkkiä jonkin ajan päästä, että tässä pitää soveltaa tätä kyseistä, alla olevaa Raamatun jaetta: Matt. 18:18

Totisesti: kaikki, minkä te sidotte maan päällä, on sidottu taivaassa, ja kaikki, minkä te vapautatte maan päällä, on myös taivaassa vapautettu.

Eli pyysin sitomaan pahat henget aivokuorelta ja vapauttamaan kaksi enkeliä tilalle. Sitten koin, että piti sanoa vielä: kuninkaan ja kuningattaren mahtikäskyllä tapahtukoon niin, Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimeen. Sitten seurasi pahan henkivallan vastaisku – taistelu taivaassa, näkymättömässä. Kaikki tämä on ollut tämän saman päivän aikana. Nyt sitten kerääntyi joukko taivaasta, joista valitaan 30 (10+10+10, vrt. numerologia) täysvaltaista jäsentä turvaamaan olemassaoloni maailmassa, siis tämä loppuaika ja sen jälkeen taivaassa. Heidät on valittu uskollisimpien joukosta. Ralf K. suorittaa valinnan. Sieluni on mukana raadissa, mutta Ralf K. tekee lopulliset valinnat. Hän tietää.

Nyt haaveilen siitä, että paha henkivalta ei käy enää kimppuuni. No ainakin väsymys iski ja nukuin jonkin aikaa. Saa nähdä, mitä ne vielä yrittävät. Samalla olen lähettänyt porukkaa joko syrjäpoluille kohtaamaan tuomionsa eli itsensä silmästä silmään. Herra tai minä heidät pelastamme, kun se aika koittaa. Osalle riitti, kun antoi heille heidän sielunsa ja he tulevat uskoon. Mitä tänään vielä tapahtuu…

8.9.2021 tilanne jatkui heti aamusta. Väittivät etteivät ole enää aivokuorella, mutta valehtelevat taas. Toistin jälleen, etten ole heidän kuningattarensa, vaan Jahven ja he eivät saa tulla enää edes ajatuksiini, vaan ottavat sen kohtalon vastaan, minkä Jahve heille antaa. Kerron tästä asiasta lisää blogissani Sieluttomat ihmiset. Pääsimme lopulta yhteisymmärrykseen. Asia on nyt kunnossa, mutta muuten tilanne jatkuu entisenlaisena. Paha henkivalta ei luovuta, vaan jatkaa. Onneksi en kuule kaikkea, mitä he puhuvat, koska Ralf K. estää sen. Vain harvoin tunnen halua enää evankelioida heitä. Se on turhaa: he eivät näe, eivätkä kuule. Heille on tulossa tuomio, he saavat palkkansa väärinteostaan. Taistelu jatkuu…


....jatkuu seuraavalle sivulle