Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Ilo

Joh. 16:20 Totisesti, totisesti: te saatte itkeä ja valittaa, mutta maailma iloitsee. Te joudutte murehtimaan, mutta tuskanne muuttuu iloksi.

Kärsimyksen palkkio


4.10.2021


Jes. 53:5 Vaikka meidän rikkomuksemme olivat hänet lävistäneet ja meidän pahat tekomme hänet ruhjoneet. Hän kärsi rangaistuksen, jotta meillä olisi rauha, hänen haavojensa hinnalla me olemme parantuneet.

Tämä on ihmeellinen jae. En puhu nyt vain siitä, mitä Jeshua teki puolestamme. Olemme siitä kaikki tietoisia. Puhun nyt sinusta ja minusta. Tiesitkö, että jos yksittäisellä ihmisellä on paljon kärsimyksiä, enemmän kuin hän ansaitsisi, niin Jahve tulee vastaan ja toteuttaa tämän jakeen koko ihmiskunnan parhaaksi. Ralf K. kertoi minulle tämän, mutta vasta, kun itse saavutin tällaisen etapin. Samoin on käynyt myös muille ihmisille. He saavat kyllä tietää, jos näin on käynyt.

Ralf K. on sanonut minulle: ”Suurimmista kärsimyksistä seuraa jotakin taivaallisen ihanaa”. Kärsimykselläsi on siis suurempikin merkitys. Älä siis katkeroidu ja vihastu Jahvelle. Se estää kärsimyksen hedelmän syntymisen ja henkisen kehityksesi.

Ralf K. päätti monta monituista kertaa keskeyttää pahan henkivallan kiusaamisen, mutta sitten hän näki aina ennalta, että en käännä hänelle selkääni ja pärjään kyllä. Siten tämän siunatun jakeen toteutuminen mahdollistui. Sain päättää itse, mitä haluan tehdä ihmiskunnan parhaaksi.

Hän antoi siis pahan henkivallan iskujen jatkua, kunnes tietty määrä saavutettiin. Sen jälkeen, hän keskeytti heidän pahan toimintansa. Mitä haluan vaikuttaa? Haluan, että tuonela tyhjennetään kokonaan ihmisistä, enkeleistä ja kaikesta jo nyt. Haluan, että koko tuonelan väki siirretään parempaan paikkaan. Tuonela heitetään sen jälkeen tuliseen järveen.

Paholaisen viimeisetkin jäänteet poistuvat. Ihminen jää, mutta Pyhä Henki heidät korjaa terveeksi. Se on varma tosiasia. Jokainen muuttuu oman ydinitsensä kaltaiseksi – siksi ihmiseksi, kuin Jahve hänet loi alun perin. Muu ei ole mahdollista. Viimeistään, kun 1. Tess. 4:16-17 tapahtuu, niin me kaikki muutumme silmänräpäyksessä.

Eräs suomalainen mies kertoo oman tarinansa: ”Olen 55-vuotias. Jäin junan alle. Siitä on jo aikaa. En ensin huomannut mitään erityistä. Sitten alkoivat epämääräiset kivut. Ne jatkuivat ja jatkuivat vuosia, vuosia. Työterveyslääkäri ei ottanut uskoakseen. Ei minussa näkynyt mitään ulkoisesti, eikä sisäisestikään saatu mitään selville. En saanut sairaslomaa kuin aivan alussa. Sinnittelin töissä. Kivut olivat kovaa vihlomista, äkillisiä kivun aaltoja. Selittämättömiä kivun tuntemuksia.”

Mies tulee kipujensa kautta uskoon. Hän ei pärjää muuten. Eräänä päivänä Herra ottaa yhteyttä ja sanoo, että kipusi saa nyt kyllä olla sitten tässä ja poistaa ne kaikki. Yhtäkkiä olen aivan terve, sanoo hän. Hän on terve kuin pukki. Ralf K. kertoo hänelle tästä jakeesta Jes. 53:5 ja ehdottaa, että jos hänelle kävisi se, että hän auttaisi erästä hyvää kristittyä, minua (Sirkkaa) että taivaaseen siirtoni onnistuu helposti tietyssä vaiheessa. Mies suostuu Ralf K:n ehdotukseen. Kiitos hänelle ja Ralf K:lle. Tämä hyödyttää koko ihmiskuntaa, koska kun minä pääsen taivaaseen, niin pääsette tekin. Tässä on vielä muutakin, mutta en tiedä siitä vielä enempää.

Viisauden henki sanoo: ”Oikeastaan Sirkka tietää, mitä se on. Hän on ihminen. Hän pääsee omin kyvyin taivaaseen. Se on suurta, suurta ihmettä.”


Jälkikirjoitus 16.1.2022:
Myöhemmin kävi ilmi, että toiveeni tuonelan suhteen ei toteudukaan, vaan sieluni toive. 1000-vuotiseen valtakuntaan pääsevät myös ne, joiden sielu on ylösnostatettu.