Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Ilo

https://youtu.be/phkELOKjVp0

Elämän tie, mietelmiä 1(2)


28.8.2021 


Olen tutustunut Ralf-nimiseen mieheen. En tiedä vielä hänen sukunimeään. Hän ja minä käytämme yhteistä mielemme tasoa ja kirjoitan TIE nimisen mietelmän saman tien. Se on siis meidän molempien aikaan saannosta. Sitten hän pyytää minua tekemään vastaavanlaisia mietelmiä. Tuntuu kuin olisin saanut taivaallista apua.


TIE

Millainen on ihmisen tie täällä maailmassa? Sellainen kuin sinä itse valitset. Kaikki riippuu valinnoistasi. Yksi asia on ylitse muiden. Se helpottaa matkalla oloa. Sinun yläpuolellasi on Jahve, joka auttaa sinua. Sinä kuulet hänen äänensä. Sinä kuulet hänen äänensä päivin ja öin. Hän kertoo sinulle tarkasti sen, mitä sinun tulee tehdä. Tee aina se, mitä hän haluaa. Siten pääset kaikista helpoimmalla. Se on se paras reitti. Se lienee vaikein ja orjantappuraisin tie, mutta se on juuri se oikea tie. Sen päässä on sateenkaari. Se on yhä syvenevä yhteys hänen kanssaan. Se tarkoittaa myös yhä syvenevämpää tutustumista omaan itseesi.


TIETOKONE

Ihminen on kuin monimutkainen tietokone. Jahve loi sen vain paholaisen harhauttamiseksi. Se onnistui. Jahve ei halunnut antaa luomiaan sieluja paholaiselle. Tietokone korvasi sen täällä maailmassa. Sinä kutsut sitä egoksi. Sisimmässä oleva sielusi on ydinsinä. Se elää parhaillaan taivaassa. Kun tunnet iloa, riemua ja lähimmäisen rakkautta, niin sinulla on kosketus taivaalliseen sieluusi. Kun tunnet ärtymystä, katkeruutta tai vaikkapa vihaa, sinulla on kosketus egokuoreesi.

Tietokone toimii siten, että painat sen nappuloita. Samalla tavalla sinun aivokuorellasi on ihmisiä. Tiedostatko sen? He painavat sinun näppäimiäsi alas, siten kuin itse haluavat. Heitä on yhdestä viiteen aivokuorellasi. Ketä nämä ihmiset edustavat? He edustavat pahaa henkivaltaa. Heissä on kaikissa pahoja henkiä.

Mitä he saavat aikaan? Negatiivisia tunteita. Kuten mitä? Itkua, alakuloa, ahdistusta, masennusta, katkeruutta ja vihaa. He myös ajattelevat puolestasi. He opettelevat käyttämään samoja sanoja kuin sinä käytät. Mitä vielä? He pystyvät aiheuttamaan sinussa jopa mielihaluja ja himoa sekä eri ruumiin toimintoja.

Lopulta olet kuin marionettinukke.

Vai? Voisitko kyseenalaistaa ja harkita, mitä ajattelet, tunnet ja teet? Valitsetko olla tietokone vai ihminen? Jahve loi ihmisen. Hän loi sinut kuvakseen, kaltaisekseen. Sinä olet liha Hänen lihastaan. Hän loi sinusta siis lähes jumalolennon.

Mitä sitten ovat kaikki negatiiviset tunteet, ajatukset ja mielihalut?
Ne ovat vihollisen ääni.

Miten päästä niistä eroon?
Rukoile tai huuda Herran Jeshuan puoleen.


PYRAMIDIHUIJAUS

Mieti: aivokuorellesi pääsee ihmisiä, jotka haluavat sinulle pahaa. Pahimmassa tapauksessa teet aina niin kuin he sinua ohjaavat. Vastaavasti heidänkin aivokuorellaan on ihmisiä, jotka aiheuttavat pahaa. Käytän heistä nimeä stalkkaajat, koska he myös näkevät pari metriä ympärillesi. Stalkkaajillasi on siis stalkkaajat, joilla myös on stalkkaajat. Näitä riittää loputtomasti. Ketkä eivät ole stalkkaajia? Kristityt – heille ei avata vastaavaa yhteyttä. Herra ei salli.

Mieti myös, miksi Jahve loi pahan ja hyvän? Hänellä on tarkoituksensa. Mitä uskot sanonnan ”Ei ole hyvää, ei pahaa” tarkoittavan?


YKSEYS

Ykseys pitää olla, vaikka yksi sen kääntöpuolista on se, että meitä tarkkaillaan kaiken aikaa. Ykseys on myös taivaassa. Se on välttämätöntä. Se, mikä pätee maailmassa, pätee taivaassakin. Ykseys on taivaassa harmoniaa, ei väkivaltaa.


SIELU KORVAA TIETOKONEEN

Vain yksi asia voi korvata tietokoneen. Se on sielun nostattaminen ylös. Ralf K. tekee sen. Se tapahtuu Pyhän Hengen kautta. Voit silloin sanoa: Sieluni hallitsee nyt aivokuorelle tulevien sijasta.


PYHÄ HENKI

Kaikki uskovat jo hyvin pian, että Herra Jeshua on heidän pelastajansa ja syntiensä sovittaja. Tämä tieto tuodaan heille niin selvästi, että pikkulapsikin sen tajuaa. Tiesitkö, että Maailmankaikkeus toimii vain ja ainoastaan Pyhässä Hengessä? Vaikka päättäisitkin taivaassa olla oman itsesi herra, niin silloin Pyhä Henki ei voisikaan virrata sinussa vuolaasti. Se tarkoittaa sitä, että sinussa olisi kuin tulppa. Elämän monimuotoisuus ja yltäkylläisyys eivät voisi avautua sinulle täysimääräisesti.

Ketkä hallitsevat taivaassa? Ne, joilla sydämen tila on oikea. He toteuttavat elämässään Jeshuan rakkauden kaksoiskäskyn. Heissä on myös runsaasti Pyhää Henkeä. Suuri määrä Pyhää Henkeä saattaa sinut samalle mielen tasolle Maailmankaikkeuden ja Jahven kanssa. Tämä auttaa sinua tehtävässä kuin tehtävässä. Viisautesi ja järkesi eivät ole sinun ominaisuuksiasi. Sinä olet saviastia. Mutta aarre saviruukussa on Pyhä Henki ja Maailmankaikkeus suorastaan palvoo sitä, jolla on runsaasti Pyhää Henkeä.


TAIVAS

Meille kaikille on taivaspaikka varattuna. Se on ikuisesti meidän. Ralf sanoo, että taivas on elävä organismi, jossa eletään tässä ja nyt. Eilistä ei ole. Teillä kaikilla on isä ja äiti. Heitä kutsutaan toisella nimellä. Uskon, että Jeshuan nimi korvataan nimellä Jahve. Olemme Jahve ja Lilja Myriam.

Taivaan luontoa ei ole minulle näytetty edes armosta. Ralf sanoi joskus minulle, että kaikki, mitä suinkin voin kuvitella, on siellä. Kerron, mitä se minulle tarkoittaa. Ihmiset ovat hyviä ja rakastettavia toisiaan kohtaan. Siellä saa apua tarvitessaan. Kaikki hymyilevät ja nauravat. Kukaan ei sure, itke, murehdi, ahdistu. Haluaisin että kukaan ei etsi omaansa, vaan toisen parasta. Voimme opiskella iankaikkisesti ja opetella soittamaan kaikkia instrumentteja, mitä taivaan varastoista löytyy. Luomakunta on niin kaunis, että se saa haukkomaan henkeä. Kaikki elää taivaassa, kivetkin. Puut halaavat sinua ohi kulkiessasi. Ne hymyilevät ja puhuvat sinulle. Kuten eläimetkin. Kukat sirkuttavat. Taivaassa ei tarvitse syödä, mutta joskus niin halutaan tehdä. Jahve haluaa grillata kaikille. Se on se hääateria, mistä Raamattu puhuu. Jokainen päivä on kuin ikimuistoinen päivä, joka hakee vertaistaan.


HERKKYYS

Ihminen on herkkä ja haavoittuvainen sisimmässään. Ihminen ei voi sietää heikkoutta, niin kuin hän sitä virheellisesti nimittää, vaan haluaa peittää sen. Se on kuin laittaisi päänsä pensaaseen. Piiloudut itseltäsi. Vanha sanonta kuuluu: miehet eivät itke. On kuitenkin niin, että Jahve ei luonut vahvaa sielua. Hän halusi, että ihminen kehittyy omaksi itsekseen täällä maailmassa kokemustensa kautta.

Toiset meistä eivät halua kohdata herkkyyttänsä, he eivät siedä sitä. He pitävät välttämättömänä haudata se niin syvälle kuin voi. Mitä tapahtuu, kun herkkyys piilotetaan? Alat kasvaa vinoon. Sinusta ei tulekaan sinä. Aika ajoin sielusi herättelee sinua huomaamaan itsensä, ydinitsesi. Et halua kuitenkaan herätä todellisuuteen. Sinusta tulee voimakas ja vahva, mutta vain ulkonaisesti. Sisäisesti olet herkkä edelleen. Piilossa oleva herkkyytesi ei voi muuttua sisäiseksi vahvuudeksi. Ulkonainen vahvuutesi on vain sinun luomasi harhakuva. Se on kuin ilmapallo, jonka olet puhaltanut täyteen ilmaa. Sitten tulee aina joku, joka pistää neulalla reiän ilmapalloosi. Herkkyytesi on jälleen kasvojesi edessä. Joudut aina kohtaamaan sisimpäsi ja aloittamaan alusta tuhkan keskeltä. Tuhkan keskeltäkin nousee kuitenkin uutta elämää, uusi taimi, jonka voit saada Ralfin avulla avautumaan omaksi itseksesi.

Toiset meistä tunnistavat herkkyytensä luonnollisena tai annettuna asiana. Se tuntuu haastavalta, mutta omaa luontoasi et voi kieltää. Ralf auttaa tässä. Hän tuntee sielusi läpikotaisin, mutta sinä et. Hän haluaa, että sinusta tulee sinä eli sielusi. Elämä on vastakohtaisuutta. Kun olet herkkä niin, sinusta on mahdollista tulla herkkä ja voimakas. Hyvä elämä alkaa virrata sinussa kuin kuohuva koski.


LUOVUUS

Luovuus on aina sisemmän itsesi kuvittamista tai kirjoittamista muillekin näkyväksi. Ihminen on luova vain, kun sielu on esillä. Ralf on sanonut, että juuri sielussa on kaikki hyvään elämään tarvittava aines. Miten sielun saa esille? Jos uskot Jeshuaan, niin Ralf auttaa sinua siinä. Hän nostattaa sielusi ylös. Silloin sielu korvaa elottoman egokuoresi. Egokuoresi on vain se monimutkainen tietokone, jonka Jahve meille loi. Jos et usko Herraan, niin se näkyy piirtämisessäsi, maalaamisessasi, kirjoittamisessasi, soittamisessasi, säveltämisessäsi, kaikessa. Niistä puuttuu elämä. Tuotoksesi ovat hengettömiä.

Mistä tämä johtuu? Jahve loi maailmankaikkeuden Jeshuan kautta, hänessä ja häneen. Myös sielut. Hänen mestariteoksensa.


... jatkuu seuraavalle sivulle