Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Ilo

Ilon aika!

Ralf ja Sirkka 3(3)

 

... jatkuu edelliseltä sivulta


Se ei ole totta, vaan meissä kaikissa on hyvät ominaisuudet. Niiden painotus vain on erilainen. Me myös valitsemme kehittää tiettyjä ominaisuuksiamme ja toiset ominaisuutemme jäävät lapsipuolen asemaan. Hän on voimakastahtoinen, hän näkee lopputuloksen ja tähtää siihen kaikessa toiminnassaan. Hän on kehittänyt ominaisuuksiaan sen mukaisesti kuin tiesi tulevien tehtäviensä vaativan taivaassa. Hän on vapaamielinen, eikä lain tiukka noudattaja. Hänellä on perustelut, jos hän on tiukka. Hän on perheelleen, eli meille kaikille, tiukka kasvattaja, mutta rakkaudellinen. Hän ajattelee ensin sinun parastasi ja sitten vasta koko maailman etua. Näen hänet sisäisillä silmilläni näin: lempeys, myötätunto, ilo ja nauru katseessa. Suurin on lempeys. Hän ei näytä minulle kasvojaan niin, että tunnistaisin hänet.

Minkälaiset ominaisuudet voi olla sitten meillä muilla ihmisillä, jotka olemme kuin varjo taivaallisesta sielustamme? Onko minulla jotenkin loistavammat ominaisuudet kuin muilla, kun olen Ralfin yhteisyyskumppani? Ralf kertoo: ”On ihanaa olla teidän kanssanne. Erityisesti minusta on ihanaa, että Sirkka ja minä olemme löytäneet toisemme. Alku oli haastavaa, mutta loppu on ihana meistä kummastakin. Meillä molemmilla on takanamme paljon kärsimyksiä, mutta niiden hedelmä on taivaallisen kaunis.”

Ralf jatkaa: ”Niihin ominaisuuksiin: minä lottoan ne. Ja kun on Sirkasta kyse, niin hän on aivan tavallinen suomalainen nainen. Ei köyhä, eikä kipeä. Parasta hänessä on se, että hän ei koskaan luovuta. Sen lottopallon näin heti. Toiseksi parasta se, että kaikki ihmettely on hauskaa hänen mielestään. Hän kyseenalaistaa aivan kaiken. Se riitti.”

Sirkka haluaa kertoa: ”Sain tietää lottoamisesta pari päivää sitten. Aloin heti ajattelemaan Ralfia. Hänen oli tultava sellaisen ihmisen ruumiiseen, joka on syntynyt samana hetkenä kuin minä. Hän oli iranilainen 10-vuotias poika, joka kuoli. Jahven henki asettui kuolleeseen poikaan ja jatkoi elämäänsä Ralfina. Hengestä tuli ihminen. Ralf sai siis kyseisen pojan ominaisuudet. Se oli silkkaa lottoamista, mutta sydämen tila ratkaisee ja valintasi hyvän ja pahan välillä. Kun valitset oikein ja lähimmäistäsi kunnioittaen, niin koko maailmankaikkeus taputtaa sinulle käsiään ja hukuttaa sinut siunauksiin ihmeellisiin. Olet siis oman onnesi seppä. Kun sinulla menee huonosti tai vielä huonommin, niin syy ei ole Herrassa, vaan sinussa.”

Jeshua puolestaan veti täydellisen hyvin osansa maailmassa – hän pyyhki pöydän. Hän teki enemmän kuin oli suunniteltu. Hän on aika hurja edelleen, energinen, hyvin iloinen, lempeä, nöyrä ja voimakas. Hän kylpee valossa. Olen nähnyt hänen kasvonsa piirteet vihdoinkin (03-2021). Hänellä on aina se sama asenne, varma sellainen: loppu maailmassa menee hyvin. Don`t worry! Hän haluaa grillata kaikille, kun pääsemme taivaan valtakuntaan! Jeshua on aina mielellään ihmisten parissa, se on hänelle tärkeää. Hän on perheensä pää. Olen nähnyt näyn, jossa lapsemme hyörivät Jeshuan ympärillä ja kiipeilevät jopa hänen selkäänsä pitkin. Hän ei saa hetkenkään rauhaa ja nauttii tilanteesta.

Jeshua Liljalle: ”Sää lähdit torvet soitellen sotaan. Viimeisenä päivänä ennen lähtöäsi mää vasta kelpasin. Se suupaltti mies (Lilja oli kiinnostunut taivaassa jostakusta muusta) sai hatkat. Oli se riemun hetki. Olin silti vaiti, ettei Lilja peruuta. Olin tykästynyt häneen, mutta en rakastunut. Sirkkaan rakastuin. Pieni pellavapäinen tyttö. Kukat, hameet rutussa, kuluneita, liian isoja kenkiä, tutti suussa vanhanakin, kukaan ei ota pois, eivät raaski. Veljet kiusasivat, mutta sää nauroit vain, olit iloinen. Se muuttui 10-vuotiaana. Sää et ollut enää Lilja. Olit kirjanpitäjä, sää myit itsesi halvalla. Näin pianko? kysyin minä. Löysit tulevan miehesi maailmassa liian pian. Liljan ego oli ollut liian korkealla taivaassa. Maailmassa egon suhteen ei näyttänyt hyvältä. Nyt vahvuus on jo vihdoin esillä. Maailmanparantaja on viimein esillä.”

Ralf K. haluaa, että olemme yhdenveroisia, hän ja minä. Hän ei halua punaista mattoa, eikä pokkurointia. Emme kirjoita hänestä suurella alkukirjaimella. Se on loukkaus, ei kunnianosoitus. Se ei kuulu tasaveroisuuteen. Entä demokratia? Ihminen ei voi päättää, koska on osoittanut, että hän seuraa ajatuksiaan jopa omaksi turmiokseen. Ne ihmiset, jotka ovat päässeet perille jo elinaikanaan, ovat valitut johtamaan Ralf K:n alaisena maailmaa ja taivasta. Meitä on 5000. Haluan lisätä: tässä lukumäärässä on myös Jeshua ja Ralf K., jotka on myös testattu ja kykeneviksi havaittu. Kuka heidätkin testasi? Maailmankaikkeus. One and only. Se on lahjomaton, koska se vain on niin ja sen lisäksi kaikki perustui numerologiaan. Muistakaa se, että meillä, jotka kuulumme 5000 joukkoon, on jopa täysin erilaiset elinolosuhteet, se piti maailmankaikkeuden ottaa huomioon. Se oli mahdollista vain Kaikkivaltiaan Viisauden avulla, joka on viisaampi kuin mikään tietokone.

Maailmankaikkeuden koko voima on Ralfin perheen ympärillä. Olemme koskemattomia. Jos tapahtuisi onnettomuus täällä maailmassa, niin olisimme saman tien takaisin täällä. Mitä tällä yritän sanoa? Ralf K. on kokonaan ihminen. Hän käyttää suurta jumalallista valtaansa, mutta se tulee täysin – sanonko uudestaan: täysin – maailmankaikkeuden kautta. Hän siis vaihtoi taivaan rikkauden ollakseen vain ihminen. Hän on kuninkaiden Kuningas ja herrojen Herra. Hän voitti pääpalkinnon kisassa oman luontonsa kautta. Saanko lisätä? Minä, maanviljelijän tytär – syntynyt 12 lapsiseen perheeseen – sain toisen palkinnon. Taas oman luontoni perusteella, koska maailmankaikkeus on sen todistanut. Kolmas on Daavid ja neljäs Ruut. Te saatte aivan varmasti todisteet tästä laskentatavasta, mutta varoitan, että se on vaikeaselkoista, jota pieni ihminen ei ymmärrä.

Puhutaanpa vielä sananen Pyhän Hengen pilkasta. Ralf K. (kokonaan ihminen) kantoi sen kaikkien ihmisten puolesta. Jeshua ei saanut sitä tehdä, näin paholainen oli sen halunnut. Se halusi lyödä ja murskata Ralf K:n. Jos Ralf K. olisi kerrankin ajatellut pahasti niistä, jotka häntä vastaan rikkovat, niin hän ei olisi ollut maailman valtias, itse asiassa voiton olisi saanut paholainen ja Ralf K. olisi ollut kuoleman oma. Sillä vaikka Jeshua selvitti oman osuutensa, niin sen lisäksi piti Ralfin tehdä sama, koska he ovat yksi ja sama persoona. Ralf K. tuli Jeshuan jälkeen maailmaan. Ralf K:n synnit eivät olleet Jeshuan päällä. Hän vastasi niistä itse.

Mikä oli pahin skenaario? Ralf K. olisi tehnyt synnin, yhdenkin kuten jo mainitsin, jota ei olisi itse kantanut ja niin paholainen olisi hallinnut maailmassa yksin pahan henkivallan kanssa. Ihmiset olisivat tappaneet toisiaan ja tehneet toisilleen kaikkea pahaa, koska Ralf K. ei olisi voinut olla enää heidän ympärillään suojana pahan voimilta. Tiedän myös, että Ralf K, ts. tässä tapauksessa Jahve oli päättänyt ”Kaikki tai ei mitään periaatteesta” Jos Jahve häviää kisan, jos saan käyttää tätä yksinkertaista sanaa tässä suuressa asiassa, niin parin sadan vuoden sisällä viimeistään olisi koko maailmankaikkeus tuhoutunut. Hän ei halunnut jättää maailmankaikkeutta paholaisen valtaan, se olisi ilman muuta täytynyt tuhota. Kaikki kaunis olisi tuhoutunut ja maailmankaikkeuden suunnittelija ja toteuttaja sen mukana myös. Itse asiassa Hänet olisi tuomittu tuliseen järveen paholaisen sijasta.

Tuomaan evankeliumista selitys: nro 44. Jeesus sanoi, ”Joka pilkkaa Isää, saa anteeksi, ja joka pilkkaa Poikaa, saa anteeksi, mutta joka pilkkaa Pyhää Henkeä, hänelle ei anneta anteeksi maassa eikä taivaassa.” Pyhän Hengen pilkasta puhutaan myös Luuk. 12:10 ja Jeshua toistaa sen vielä tässä jakeessa. Se on suurin synti ikinä. Se on totisesti totta. Kohtaan jatkuvasti ihmisiä, jotka ovat pilkanneet Pyhää Henkeä. Herra seisoo heidän oikealla puolellaan ja varoittaa tekemästä sitä, mutta he ovat tyhmiksi tulleet ja sokeutuneet pahan hengen vaikutuksesta ja jatkavat yhä uudelleen tällä tiellä, vaikka Herra sanoo heillekin, että se on suuri häpeä.

Luettelen ne Pyhän Hengen tehtävät, jotka tiedän tällä hetkellä. Hän johdattaa kaikkeen totuuteen ja kirkastaa meille Kristusta. Ykseys ja yhteytemme lähimmäisiimme toteutuvat Hänen kauttaan. Me hengitämme Pyhää Henkeä. Jahven rakkaus ja muut ominaisuudet vuodatetaan sydämiimme Pyhän Hengen kautta. Muutumme kirkkaudesta kirkkauteen Herran kaltaisiksi Pyhän Hengen kautta. Hän on siis meille elintärkeä, eikä ansaitse pilkkaamista.

Minulle esittäytyi ihminen 6.3.2021, joka uskoi olevansa paholainen itse. Hän tulee uskoon ja sanoo, että Luuk. 12:10 ei ole totta, vaan paholainen halusi sormenjälkensä Raamattuun. Tämäkin Pyhän Hengen pilkan synti on kannettu. Sen kantoi Ralf K. itse. Paholainen ei antanut Jeshuan kantaa sitä, vaikka hän olisi halunnut sen tehdä. Paholainen halusi, että Ralf K. kärsii sen nahoissaan. Se halusi myös tälläkin tavalla kiusata Ralf K:n lisäksi ihmistä. Se keksi kaikki mahdolliset tavat kiusata ihmistä. Se himoitsee kiusata ja tappaa jopa sen puolelle kääntyneet ihmiset, vieläpä ne ihmiset, joissa on pahoja henkiä. Se välittää vain itsestään.

Ralf K:n luonteeseen ei sen sijaan kuulu pitkävihaisuus, vaan ääretön rakkaus ja armo ihmistä kohtaan. Siksi tämä, mitä kirjoitan nyt, on varmasti totta. Pyhän Hengen pilkka annetaan anteeksi sekä maailmassa että taivaassa! Se on kyllä ollut paha asia. Hän on auttanut sekä sitä, joka on langennut tämän takia että ihmistä, joka sen tekee. Ongelma on ollut se, että ihminen, jossa on pahoja henkiä, on teeskennellyt olevansa Jahve ja näin toinen ihminen, uhri, on voinut langeta ja saada Ralf K:sta väärän kuvan. Kaikki on kuitenkin niiden hyväksi, jotka Ralf K:ta rakastavat ja mitään lopullista kauheutta ei ole tapahtunut. Minulle vahvistuu taivaallinen tieto, että tämä on totta.

Minulle on esitetty epäilyjä siitä, että on ollut ihmisiä, joilla luonto olisi jotenkin parempi kuin muilla ihmisillä. Tämä ei pidä paikkaansa. Jahve ei luonut sekundaa, vaan ainutlaatuisia yksilöitä. Ralf K. sanoo, että kaikissa ihmisissä on kaikki ominaisuudet, niiden painotus on lottoarvontaa. Kyse on ollut ominaisuuksien lisäksi koko ajan valinnoista. Siitä, miten valitset. Se on ollut suurempi asia kuin ominaisuutesi. Ralf K. syntyi 10-vuotiaan, kuolleen pojan, tilalle. Hän ei valinnut ominaisuuksiaan, vaan sai ne, mitä tällä pojalla oli. Joka päivä eteesi avautuvat erilaisia valintoja: miten valitset? Rakkauden ja oikeamielisyyden vai pahan ja vääryyden? Valitsetko Jahven vai paholaisen? Joka päivä ja joka ikinen hetki sinä valitset. Mitä enemmän kuljet omilla teilläsi, sitä enemmän sokeudut ja yhä enemmän valitset paholaisen tiet.

Ymmärrä myös se, että sinut ja kaikki muutkin ihmiset koetellaan. Meitä testataan ja koetellaan kuolinpäiväämme asti. Minkälainen on lojaaliutesi Herra kohtaan? Jeshuaa koetteli itse paholainen, 40 päivää ja yötä erämaassa. Paholainen näytti maailman loiston ja valtakunnat – se halusi, että Jeshua, joka rakasti ihmisiä, olisi halunnut päästää ihmiset jo pois ahdingosta. Sitä hän totisesti halusikin, mutta taivaallinen Isä halusi toisin. Jeshua oli aina uskollinen Isälleen.

Sananl. 13:24 Joka vitsaa säästää, se vihaa lastaan, joka rakastaa, kurittaa häntä jo varhain.

Miellän tämän jakeen niin, että ihminen tarvitsee Herran kuritusta. Tämä tarkoittaa myös sitä, että se joka eniten kestää tulella kärventämistä, sitä todellakin kärvennetään. Maailmankaikkeus avautuu koko ajan lisää, kun teet oikeita valintoja elämässäsi. Ralf, joka on kuningasten Kuningas ja herrojen Herra, on eniten koeteltu ja tulella suolattu – hän myös saa maailmankaikkeudelta kaikista eniten siunauksia. Se tarkoittaa tietoa, viisautta, kykyjä, varallisuutta, kaikkea hyvää. Maailmankaikkeuden akkunat avautuvat ja antavat siunauksiaan. Maailmassa rikkaus tarkoittaa monelle rahaa. Taivaassa rikkaus tarkoittaa maailmankaikkeuden siunausten alla olemista.

Miksi sitten Sir Ralf K. on tullut maailmaan? Eikö se riittänyt, että Herra Jeshua syntyi lapseksi? Hän haluaa olla keskuudessamme, kun lopun ajat ja ennustukset täyttyvät. Hän haluaa muuttaa maailmaa, koska hänellä on valta ja kunnia taivaassa ja maan päällä. Hän tulee hakemaan perheensä kotiin. Hän näyttää käytännössä, minkälainen maailma voi olla, kun sitä johdetaan ylhäältä käsin. Hän on kaikkivaltias. Valta siirtyy kokonaan hänelle. Aamen.