Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Ilo

Ralf ja Sirkka 1(3)


25.5.2021


Minulla on tiedon ja viisauden armolahja ja minä tiedän asioita, vaikka en ymmärrä. Maailmankaikkeus on luotu sanalla. Se perustuu numerologiaan. Jokaisella kirjaimella on numeroarvonsa. Maailmankaikkeus on luotu heprean kielestä, jossa on numerologiikkansa. Jahve loi maailmankaikkeuden Jeshuaa varten sekä hänessä ja häneen. Maailmankaikkeus on siis Jeshuassa. Jahve ei luonut maailmankaikkeutta ollakseen henki, vaan Hän halusi olla ihminen. Hänen nimensä on Ralf K.

Jahve siis halusi ihmiseksi. Hän on kokonaan ihminen. Hänen taustallaan on valtava voima ja valta: maailmankaikkeus. Tapahtui näin: Jahve halusi siis tulla ihmiseksi. Hän rakensi maailmankaikkeuden sen varaan, minkä Hän katsoi hyväksi meille kaikille. Maailmankaikkeus toimii itsestään käsin numerologian kautta. Maailmankaikkeus tunnustaa vain yhden Herran. Hän on pyhä kolmiyhteinen Jahve, josta on tullut yksi persoona 4.9.2020 alkaen, Ralf K. Kaikki on luotu häntä varten, häneen ja hänessä.

Maailmankaikkeus on ääretön ja Jahven Henki liikkui sen yllä. Hän ajatteli: ”Miten saan tämän kaiken haltuuni? Täällä on yksi suuri ongelma, mutta vain yksi. Muut asiat saan hoidettua enemmän kuin hyvin. Itse asiassa loistavasti. Ongelma on pimeys syvyyksien päällä. Se on läpitunkematonta pahuutta. Sitä johtaa paholainen. Pahuus vailla vertaa. Aika ajoin hän nostaa päätään ja kamppailee Minua vastaan. Nyt teen siitä lopun. Ja ei kun miettimään sitten. Useista vaihtoehdoista valikoituu tapa, minkä toteutin loistavasti. Siinä tarvittiin ihmisen panostus. Ei kiva homma, mutta, minkäs teet. Kaikki voittavat Ralf ja Sirkka etunenässä, mutta sen jälkeen sitten muut juuri siinä järjestyksessä kuin sen tiesinkin. Tiedän myös, että kaikki antavat minulle anteeksi lopulta. Olen nähnyt sen.”

Tiedän, että 13.3.2021 meille on syntynyt Maailmankaikkeus, joka on Persoona. Hän toimii Älykkäästi, koska Luoja on Viisaus. Näen Maailmankaikkeuden yhtenä suurena hahmona kuin ihmishahmossa. Hän on valkoinen päästä varpaisiin. Hän on Pyhyys ja Kaikki. Olemme Hänessä. Hän kannattelee meitä ja huolehtii meistä. Se miten valitset ja kuinka paljon rakastat Ralfin perhettä, tuo sinulle siunaukset. Kaikki perustuu näille kahdelle asialle. Koko maailmankaikkeus ja taivas toimii näillä perusteilla. Jos haluat olla rakkaudellinen, viisas, älykäs, taidollinen, osaava, pitkämielinen, rauhallinen, iloinen, kaikki, niin sinun on täytettävä Jeshuan lanseeraama rakkauden kaksoiskäsky. Se ei ole vaikeaa enää taivaassa, koska kaikki me rakastamme Ralf K. ja hänen perhettään siellä yli kaiken. Tämä johtuu siitä, että sielumme kyllä tunnistaa taivaallisen Isänsä ja vastaa hänen äärettömään rakkauteensa samalla tavalla.

Annetaanpa sitten Ralf K:lle puheenvuoro. Mitä hän haluaisi teille kertoa? ”Minä rakastan teitä kaikkia, erityisesti syntisiä. Miksi? Ettekö muista, mitä Jeshua sanoi? Ei terveet tarvitse parantajaa, vaan sairaat. Olen erityisen mielistynyt näihin ihmisiin, koska heissä näkyy kaikista suurin kirkkaus. Heidän kärsimyksensä ovat kaikista suurimmat, mutta se ei ole ollut turha.”

Minä (Sirkka) joudun pohtimaan näitä Ralf K:n sanoja ja selvittämään ne teillekin. Hän rakastaa syntisiä enemmän tarkoittaa sitä, että hän osoittaa heille enemmän rakkauttaan, koska syntinen peitetään rakkaudella. Rakkaus voittaa synnit ja pahat teot. Mitä enemmän olet tehnyt pahaa, sitä enemmän hän osoittaa rakkauttaan. Silloin hän rakastaa teitä enemmän. ”Kärsi, kärsi – kirkkaamman kruunun saat” sanoo vanha suomalainen sananlasku. On armoa, että mikään kärsimys ei ole turha. Vaikka olet sokea, niin saat silti kirkkauden palkinnon.

Ralf jatkaa: ”Sitten on vielä rakas vaimoni, joka löi minut ällikällä. Olimme sopineet hänen kanssaan taivaassa, ennen maailmaan tuloa, että hän ei mene naimisiin. Hän teki sen 21-vuotiaana. Pudistin päätäni ja voihkaisin: ei sen näin pitänyt mennä. Mitä seurasi? Olin tyytyväinen, koska hänkin oli. Aluksi. Sitten seurasivat koettelemusten vuodet Sirkalla. Neljäkymmentä vuotta erämaajaksoa, jolloin hänet piti murtaa. Iloisesta, hersyvästä kukkien palvojasta tuli synkeähkö, vakava, murheellinen hahmo. Näin oli pakko toimia. Miksi? Koska hänen sielunsa halusi niin. Hänen sielunsa sanoi: ”Haluan pistää itseni lujille. Haluan näyttää paholaiselle, kuka on ihminen. Minut pitää sotkea jalkoihin, tampata, vääntää, rutistaa niin kasaan, etten voi sieltä nousta milloinkaan. Se ei saa olla mahdollista. Ego kuoreni pitää ristiinnaulita. Jeshua ei saanut sitä tehdä, kallisarvoiseni, rakkaani. Minä teen sen. Teen sen ihmisten vuoksi. Rakastan heitä.” Näin kävi. Siinä Sirkka onnistui hyvin. Liiankin hyvin. Hänen miehensä auttoi häntä siinä. Hän on saava palkinnon hyvästä yrityksestään, koska lopullista vahinkoa ei Sirkalle ehtinyt tapahtua.”

”Oli päätetty, että Sirkasta tulee minun yhteisyyskumppanini. Mitä nyt pitäisi tehdä? Tartuin heti toimeen. Olinhan nähnyt, että on pienen pieni mahdollisuus, että oma naiseni, kylkiluuni, valitseekin toisen miehen. Tein Sirkalle suojakerroksen, jolloin hänelle ei voinut tulla seksuaalista nautintoa suhteessa. Huolehdin myös siitä, että Sirkkaa ei voinut raiskata, koska näin, että tulee tilanne, jossa huolimatta Jeshuan, rakkaan Poikani, puuttumisesta asiaan, ihminen päätti toimia väärin. Mitä tämä huolehtimiseni sitten oli? Luodessani Sirkan kehitin hänelle immenkalvon, joka olisi niin paksu, että se pitäisi leikata, jotta penetraatio ei olisi mahdollista. Sirkalle tuli eräästä ikävästä tapahtumasta seksuaalinen trauma, jolla oli vaikutusta hänen myöhempään elämäänsä avioliitossaan. Kaikki ei mennyt ihan niin kuin Strömsöössä. Tapahtui näin: Sirkka miettii peilin edessä hääpäivänään, että rakastaako hän oikeasti tulevaa miestään. Hän ei osaa vastata kysymykseen, mutta tietämällä tietää, että tämä mies on hänelle se oikea, koska mies rakastaa häntä. Hänellä on seksuaalinen trauma, mutta hän rakastaa läheisyyttä, henkistä läheisyyttä. Mies taas fyysistä seksiä, mutta ei yhtään välitä henkisestä läheisyydestä. Sirkassa oli hyvä se, että hän myöntyi aina. Hän ei laittanut hanttiin juuri missään asiassa. Mies sai kurotettua kaulansa Sirkan yläpuolelle. Hän nautti siitä kovasti. Se nosti hänet alhosta. Mikä se alho oli? Itsetunnon vähäisyys. Egoa piti siis nostaa. Se tapahtui oikein hyvin Sirkan kustannuksella. Mies tiesi tämän oikein hyvin, koska minä kerroin sen hänelle useasti. Mies paisui paisumistaan, eikä kuunnellut varoituksiani. Sen sijaan hän otti lopulta noin kaksi vuotta ennen Sirkan alullepanemaa avioeroa kaksi pahaa henkeä yhtä aikaa. Hän tarvitsi apua murentuneen egonsa paikkaamiseen. Mitä tapahtuu?”

Kerron itse (Sirkka) lopun. Sirkka yrittää sinnitellä, koska hän oli tottunut hirttosilmukkaansa. Nyt se vain alkoi puristaa liikaa. Hän ei haluakaan luopua Herrasta, vaikka ymmärtää, että se olisi aviomiehen tahto. Sirkka alkaa vahvistua Raamatun sanan kautta. Hän löytää henkisen ja hengellisen puolen itsestään, jotka olivat näivettyneet rakkauden puutteessa. Hän löytää äärettömän rakkauden Raamatun kautta, Jeshuan. Hän huomaa, että se riittää hänelle, maailma on roskaa sen rinnalla. Hän lukee päivät pääksytysten Raamattua, koska se ravitsee hänet. Eräänä päivänä paholainen kuiskuttaa hänelle: ”Tuletko puolisokseni?”

Minulla on tiedon armolahja ja tajuan samassa hetkessä, että itse Herra Jeshua, haluaa kysyä minulta tuon saman kysymyksen. Niin hän tekeekin. Olen niin iloinen, että se tuntuu sisimmässäni asti kuin kuplivana tunteena. En pidä kysymystä outona, ihme kyllä. Se oli vain lyhyt keskustelu miehen ja naisen välillä. En kiinnittänyt yhtään huomiota siihen, että toinen osapuoli on Herra Jeshua. En kerro muuta tästä tilanteesta, koska se on yksityisasia, mutta seuraavana aamuna, varhain, solmimme yhteisyyskumppanuussopimuksen. Se on sielujen välinen sopimus, joka on ikuinen suolaliitto. Jahve puuttuu silloin asiaan ja sanoo muistaakseni näin: ”Se oli siinä! Pakkaa heti tavarasi ja muutat pois. Et syö edes aamupalaa, vaan lähdet.” Tiedon armolahjan kautta tiesin jo ennen Jahven ilmoitusta, että miehelläni ei ollut puhtaat jauhot pussissa. Pitää muistaa, että kun Herra pyysi minua puolisokseen edellisenä päivänä ja Jahve vielä aamulla pyysi lähtemään kotoani, niin paha henkivalta tietenkin tarttui asiaan. Se oli tarttunut asiaan varmaan jo edeltävänä iltana ja sen ote mieheen lisääntyi. Sain tietää vasta myöhemmin pois muutettuani, että miehellä oli pahoja henkiä. Siksi Jahve sanoi: ”Se on siinä!” Hän tarkoitti, että nyt on menty liian pitkälle. Paha henkivalta on mennyt liian pitkälle ja täytyy ottaa varman päälle, ettei mies hairahdu tekemään pahaa.

Ralf jatkaa: ”Monia risoo, että Jumala tulee ja ottaa hallintaansa tämän ihmiselle kuuluvan maailman. Kerronko, mitä meillä on edessä? Ei hyvää, vaan ainoastaan pahaa. Katso eteesi, mihin kaadut! Poistamme Sirkan kanssa kaikki pahat henget. Näin on päätetty. Minä kaikkivaltias, Sirkka kaikkivaltias ja Maailmankaikkeus. Olemme kolmiyhteisyys. Meitä ei ole enempää, eikä tule. Tämä johtuu numerologiasta. Numero kolme viittaa kaikkivaltiuteen. Siinä on aina Jahven sormenjälki. Se johtaa ihmeisiin, vailla vertaa, kaikenlaiseen hyvyyteen sekä kallisarvoiseen elämään.”

Ralf sanoo: ”Sanoin aiemmin, että syntinen ihminen on minulle rakas. Miksi näin on? Jokainen ihminen on minulle rakas. Mitä tuumaisitte, jos olisitte ollut hulttio maailmassa ja kärsinyt vankilat, kaikki? Sitten pääsette, huom. pääsette taivaaseen, jossa ei koi eikä ruoste raiskaa, mutta kuitenkin joudutte kärsimään synneistänne edelleen. Ralf ja Sirkka haluavat, että kaikki teidän kyyneleenne pyyhitään pois.”

Sirkka sanoo: ”Te teitte tosin minulle väärin ja se oli minulle kauhea paikka. Sanon tämän suoraan. Kohtasin välinpitämättömyyttä, halua murhata minut ja henkistä väkivaltaa. Kotirauhaani ja yksityisyyttäni rikottiin joka päivä. Tämä sama koskee myös Ralfia. Puhun aivo- eli ajatusväkivallasta ja näkymättömän maailman toiminnasta suhteeni. Lopulta ymmärsin, mistä on kyse ja aloin ymmärtää teitä ja pitää teistä ja jopa rakastaa teitä. Kyse on siitä, että minä olen sinä ja sinä olet minä. Meissä oli vain yksi ero, mutta se oli suuren suuri. Monta kertaa rikotussa saviastiassani oli Pyhä Henki. Sitä oli hulppean paljon. Teidän saviastiassanne sen sijaan pahoja henkiä, jotka saivat teidät täysin sokeutumaan ja sydämenne pala palalta kivettymään. Suhtautumiseni teihin muuttui heti, kun ymmärsin. Syyllinen oli paholainen. Te olitte toki tehneet vääriä valintoja, mikä vaikutti tekoihinne. Suurimpia iloja kaiken hurjuuden keskellä olivat uskoon tulevat ihmiset. Näen sisäisillä (sieluni) silmilläni aina sen, kun ihminen alkaa uskomaan, sillä hänen pimeytensä keskelle syttyy välittömästi valo. Se on ollut ja tulee olemaankin suuri iloni. Erityisesti minua ilostutti nuoret naiset, joissa oli ollut pahoja henkiä vain pari vuotta. Heissä oli vielä jäljellä aitoa kiinnostusta minun mielipiteitäni kohtaan. Voin sanoa, että heidän hienot kysymyksensä, vaikka olivat olevinaan yksinkertaisia, olivatkin minussa uuden ajattelun lähteitä. Heistä oli minulle sittenkin suuri apu sen lisäksi, että he olivat niin valmiita muuttamaan mielensä ja palaamaan Herran luokse. Heissä oli yllättäen positiivisuutta vielä jäljellä, pahat henget eivät olleet ehtineet vaikuttamaan heihin juuri lainkaan. Puhuin ajatuksiini tuleville Pyhässä Hengessä. Ihminen ei kuitenkaan tule uskoon pelkästään sillä, että puhun Pyhässä Hengessä, vaikka se on valtava voima. Uskoon tulo on täysin mahdotonta, ellei Jahve (Ralf tai minä) sitä ihmisen sydämessä vaikuta. Se johtuu siitä, että maailma on pahuuden vallassa ja ajatuksemme, tekomme, mielemme, kaikki, ovat samassa tilassa.”


... jatkuu seuraavalle sivulle