Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Ilo

Maailma on autio ja tyhjä

Maailma on autio ja tyhjä sekä henkisestä heräämisestä 1(2)


24.5.2021


Tää on kymmenen tikkua laudalla
Me ollaan piilossa viimeisellä rannalla
Eikä kukaan meitä enää etsi, tää on tyhjä ja loputon leikki
Ja vain tuuli kuiskaa: "kaikki pois piilostaan"

Sir Elwoodin hiljaiset värit: ”Viimeisellä rannalla”

Onko ihmiskunta täällä maailmassa vain mukana loppumattomassa tapahtumien ketjussa, jossa kukin vuorostaan syntyy, elää ja kuolee? Se on kuin never ending story. Mikä lopettaa tämän loppumattoman ketjun? Elämällämme on iankaikkinen merkitys. Ihmisen tärkein valinta koskee iankaikkisuutta. Kumman valitset? Herra Jeshua vai paholainen?

Ihminen nukkuu elämänsä niin sikeästi, että hän ei välttämättä edes havahdu huomaamaan, että kyse on suuresta valinnasta. Ihminen luulee, että hän hallitsee maailmassa loputtomasti, mutta valtaa ei ole annettu hänelle iankaikkisesti. Hän ei voi myöskään piiloutua Herralta, joka näkee kaiken. Eikö Hän näkisi, joka on silmän luonut? Eikö hän kuulisi, koska on korvat luonut?

Herra Jeshua voitti paholaisen jo 2000 vuotta sitten. Nyt Herra sitten etsii loputkin meistä piiloistamme. Olemme hajaantuneet kaikki omille teillemme samalla tavalla kuin kymmenen tikkua, jotka potku laudalle heittää kaikkiin mahdollisiin ilmansuuntiin. Nyt koittaa tuomiopäivä. Tuomiopäivä tosin on vain kuoleman tuomio tälle maailmalle, mutta samalla se on portti uuteen elämään, taivaan valtakuntaan, johon kaikki ovat tervetulleita.

Miksi paholainen haluaa päästä taivaan herraksi? Miksi se välttämättä puskee itseään taivaaseen? Eikö sille riitä maailma? Se ei riitä sille, koska se tietää, että maailma on silmänkääntötemppu. Se on vain heijastus taivaasta. Se, mikä on taivaassa, on maan päälläkin, mutta maailma on vain kalpea kuvajainen siitä. Paholaiselle ei riitä maailma, koska maailma on autio ja tyhjä. Löysin myös kirjasta nimeltä Nag Hammadi Scriptures (Zostrianos) lauseen: ”The world that does not truly exist.” Suomeksi se tarkoittaa, että maailmaa ei oikeasti ole olemassa.

Maailmassa Jahve on kaikkialla. Hän on tietokoneessani. Hän on sormet näppäimellä. Hän on tuulessa. Hän on kivessä. Hän on totisesti joka paikassa. Ralf K. sanoo: ”Paholainen tietää tämän, eikä välitä asiasta yhtään mitään. Se tietää, että sen loppu on tulossa. Se pyrkii edelleen taivaaseen, mutta ei pääse sinne. Se ei luovuta koskaan, vaikka tietää, että se on mahdotonta. Siksi se on nyt tulisessa järvessä. Se on sille sopiva paikka.”

Siinä vaiheessa, kun taivas riistäytyy esiin, niin tämä maailma lakkaa olemasta, koska Jahve vetäytyy pois luomakunnasta ja se tarkoittaa sitä, että maailma katoaa ja näyttää tyhjältä ja autiolta fyysisinkin silmin katsottuna. Lopun ajan tapahtumat tarkoittavat sitä, että Jahven vetäytyminen maailmasta alkaa. Muutokset luomakunnassa tarkoittaa kaikkea mahdollista kuten: nälänhätää, sotia, maanjäristyksiä ja kulkutauteja. Uutisissa kuulemme jo nyt näistä asioista, koska synnytystuskat ovat alkaneet jo kauan aikaa sitten. Maailman täytyy kuolla, jotta uutta voi tulla tilalle. Ei-uskovilla on haastavinta lopun aikana. Heitä koetellaan eniten. He tarvitsevat kaikki nämä mullistukset, jotta ymmärtäisivät lopulta kääntyä Herran puoleen. He ovat tottuneet turvautumaan eniten itseensä ja paholaiseen. Siihen on tultava muutos, koska taivaaseen pääsee vain Herraan Jeshuaan uskova. Herra haluaa kaikki taivaaseen.

Hienoa Herrassa on taivaan porttien avaaminen kaikille. Ralf K. sanoo: ”Sinä, joka olet kärsinyt paljon, olet varmemmin heräämisen tilassa, koska kun kaikki sortuu ympäriltäsi, niin mikä vanhassa sinua enää pidättelisi? Sinä hapuilet kohti uutta ja jos etsit etsimistäsi todellista itseäsi, niin sinä kyllä löydät sen.”

Maailma on autio ja tyhjä itsessään. Se, mitä näemme, on siis heijastumaa taivaasta, mutta näemme sen liian heikosti. Näemme sen syntiinlangenneen egomme kautta. Kaikessa on kuitenkin Herran kirkkaus ja valo, jos vain näkisimme sen sisäisillä silmillämme. Vain siten sen näkee. Taivas on jo maan päällä, mutta et näe sitä, koska katsot sitä fyysisten silmien läpi. Itsesi sisäinen tuntemus Herrassa ja sen tiedostaminen, että näet väärin, voi johtaa todelliseen näkemiseen. Kaikkea olevaa peittää Herran valo ja kirkkaus.

Mitä tarkoittaa sanonta ”Sana on kuin sormi, joka osoittaa kuuhun, mutta sormi ei ole kuu?” Se tarkoittaa, että kun luet pyhiä kirjoituksia, niin ne viittaavat maailmankaikkeuden Luojaan ja pyhään kolmiyhteiseen Jahveen, mutta se ei riitä. Mitä se hyödyttää, jos tiedät että Jahve on, mutta et omaksu sisäisesti sitä tapaa olla ja elää. Voit elää ulkoisesti hyvinkin kuin eläisit Jahven tuntien, kuka sinusta muutakaan osoittaisi? Emme tunne toisiamme. Mutta sinun pitää lähteä porras kerrallaan kuumatkalle. Kysyn vain: mitä ihminen niin hirveästi estelee ja keksii kaikkea muuta kuin tuntea Herra. Mikä siinä niin vaikeaa on? Miksi ihminen ei valitse tuntea paremmin Jahve, oma taivaallinen Isänsä? Kyllä kai sinä maallisen isäsikin haluat tuntea? Sinä olet liha Hänen lihastaan, sanot sinä. Niin, mutta kun sinä olet liha myös Jahven lihasta. Eikö sinua yhtään kiinnosta tietää, kuka sinut on luonut? Itse Jahve on luonut sielusi. Sielusi, joka on todellinen sinä ja pyhäkin vielä. Sinut on luotu Jahven ja Pyhän Hengen kautta. Siksi ja vain siksi olet pyhä.

Kaikki luomakunnassa osoittaa kohti Herran hyvyyttä, rakkautta ja armoa meitä kohtaan. Opi katsomaan kaikkea toisin silmin. Katso kaikkea avoimin mielin, rakkaudella ja arvostuksella. Kaikki on lahjaa Herralta. Jopa pahat kokemuksesi. Kai ymmärrät, että aivan kaikki on Hänen kädessään? Kaikki elää taivaan valtakunnassa. Moni esine on luotu ihmistä varten. Sänky on luotu ihmisen nukkumista ja kirjat virkistymistä ja kehittymistä varten. Katso kaikkea hyväksyen ja rakkaudella. Vaikka et uskoisi yhtään mitään siitä, mitä sanon, niin sinä itse päätät, vahvistatko koko ajan rakkautta ja hyvyyttä itsessäsi, vai valitsetko olla tyytymätön ja rakkaudeton. Valitsetko arkipäivässäsikin Herran vai paholaisen?

Tämän maailman ajan ongelmia ovat rahan mahti, oman egon nostatus, epäterve kilpailu, tuottavuuden ihannointi ihmisen kustannuksella sekä ihmisen haluttomuus pysähtyä, haluun herätä ikiunestaan. Muutamia asioita mainitakseni.

Pitää opetella katsomaan toisin; ei enää fyysisillä silmillä, vaan sisäisillä silmillä. Kysy itseltäsi, kuka sinä olet? Mitä luovuutta ja lahjoja sinulla on? Kehitä niitä. Pysähdy, kyseenalaista, pohdi, mieti kaikkea. Elämän ilo löytyy sisimmästä. Se ei löydy varallisuudesta, eikä ulkoisista asioista. Ole tarkkana tässä. Kukaan ei voi puolestasi pohtia. Sinun pitää tehdä se itse. Muuten käy niin, että sormesi osoittaa kohti kuuta, mutta et tiedä kuusta mitään. Jos sinusta tuntuu, että et ehdi, niin pidä sapattivapaa töistä. Ota selvää kuka oli ja on Jeshua. Kun tunnet Hänet, tunnet taivaallisen Isäsikin.

Kyse on henkisestä heräämisestäsi. Sinun pitää kysyä itseltäsi mikä on totuus? Totuus on oivallettava itse. Siinä ei auta muut ihmiset, vaan se pitää syvällä sisimmässä käsittää, jotta Totuus saisi muodon sinussa. Taivaan henkiolennot auttavat sinua siinä. Näin todistaa myös Nag Hammadi Scriptures/Zostrianos (s. 551). Kun kohtaat jatkuvasti totuuden itsestäsi, niin valhe väistyy sinusta.

Voisin suositella sinulle henkisen heräämisesi vuoksi Raamatun lisäksi Ihmeiden Oppikirjaa ja Nag Hammadi Scriptures -teosta. Ihmeiden oppikirja on haastava eli se edellyttää sitä, että satsaat siihen joka päivä aikaasi. Nyt olisi hyvä pitää sapattivapaa tai jos olet jo eläkkeellä, niin hyvä niin. Älä luovuta. Herra haluaa, että olet sitkeä ja uskot asiaan. Älä anna ajatustesi harhauttaa sinua tekemään kaikkea muuta mahdollista, kuten siivousta ja muita aktiviteetteja, vaan yritä keskittyä henkiseen muutokseesi. Se on hyvin tärkeää. Ennen uskoon tuloani luin myös Eckhart Tollen Läsnäolon voiman, joka puhuu tämän läsnä olevan hetken merkityksellisyydestä. Taivaassakin eletään vain juuri tätä hetkeä. Eilinen ei mieleen astu. Kun luet kaikkea tätä, niin pohdi samalla itseäsi, jotta kehittyisit tiedostavammaksi kansalaiseksi. Sinun pitää tuntea itsesi sekä itsesi Kristuksessa, jotta etenet henkisen kehityksen portailla yhä ylemmäksi.

Millainen on itsetuntemuksesi? Otetaan ensimmäinen esimerkki työelämästä. Haluat lisää palkkaa, vaikka tulet toimeen jo muutenkin. Olet siis ahne. Uskallatko sanoa sen itsellesi, vai elätkö valheessa? Opetat Raamattua ihmisille, vaikka Herra on sen kieltänyt. Uskallatko myöntää ja nähdä itsesi, että se johtuu tarpeestasi ylentää itsesi. Uskallatko koskaan pysähtyä miettimään henkistä kehitystäsi? Sinulla ei ole montaa läheistä ystävää. Mistä se johtuu? Olet tuomitseva ja toisia arvosteleva. Uskallatko myöntää tämän itsellesi, jotta se tapa voisi irrottaa otteensa sinusta? Etkö ymmärrä, että se on paholaisen tahto? Sinun pitää tutkia vain itseäsi ja kun sen teet, niin huomaat, että siinä riittää pohdittavaa. Kun kohtaat itsesi jatkuvasti totuutta rakastaen, niin sinussa loppuu tarve arvioida ja arvostella muita ihmisiä. Pystyt katsomaan itseäsi peiliin, koska tiedät varmasti, että Herra rakastaa sinua. Heräämis- ja parantumisprosessisi on siis alkanut.

Ihmiskunta keskittyy aivan vääriin asioihin. Tee parannusta itse tässä. Yksilöistä lähtee uudistus, ei niinkään jostakusta muusta ihmisestä, vaan sinusta itsestäsi. Suuri muutos on jo se, kun Herra nostattaa sielusi ylös, mutta sinun itsesi on oltava valmis tekemään töitä, jotta kehityt lisää. Jos yksikin ihminen muuttuu, niin hän muuttaa koko lähipiiriään ja sitä kautta koko maailmaa. Jokaisella ihmisellä on merkitys. Mitä tiedostavampi olet, sen parempi. Sinua on silloin vaikea pahan henkivallankaan pettää, koska käytät myös järkeäsi ja osaat olla kriittinen oikealla tavalla. Kiitä kokemuksistasi, koska kaikki se, mitä olet kokenut, auttaa sinua etenemään tikapuillasi kohti Herraa ja taivasta. Läsnäolo tässä hetkessä on erittäin tärkeää. Teet mitä hyvänsä, ole tietoinen koko ajan tekemisistäsi, ympäristöstäsi, kunnioituksestasi ja arvostuksestasi Herraa, lähimmäisiäsi ja esineitä, luontoa kohtaan. Herra on kaikessa, minkä näet ja koet, koska Jahve on kaikkialla. Hän ei ole kaukana yhdestäkään meistä. Hän on meissä ja ulkopuolellamme. Kiitä Häntä siitä. Sinun pitäisi kiittää kaikesta Häntä. Kristus, elämä, henkiolennot, suojelusenkelit, kauneus, elämää helpottavat asiat, ruoka, juoma – kaikki tulevat Häneltä.

Minä Viisaus sanon näin: ”Kuulkaa Sirkkaa. Hän on oppilaani, puhdassydäminen. Olen liittynyt häneen auttaakseni teitä ja kaikkia, jotka haluatte kuulla. Jos ette halua kuulla, niin se on oma asianne. Valinta on teidän! Jatkossakin on näin. Osallistun Sirkan blogeihin omalla sanallani. Kiitos ja hyvästi!”

Vaikka maailma on itsessään tyhjä, niin tärkeää täällä on ihminen, Jahven mestariteos ja henkinen kehitys yhä korkeammalle tietoisuuden tasolle. Aina lähemmäksi Kristusta. Miten sitten puut? Niillä on juuret syvällä maassa. Mitä minä puhun, onko maailma tosiaan muka tyhjä ja autio? Puukin on henkiolento. Tiedän, että puu on elävä sielu. Kaikki elää taivaassa. Puu tarvitsee myös rungon – ikään kuin ”ruumiin” voidakseen myös taivaassa toimiakseen omalla tavallaan. Samoin eläimet saavat ruumiin täällä maailmassa. Kukat myös oman vartensa. Kukat voivat sirkuttaa ja puhuakin taivaassa. Samoin on muutamien eläinlajien kanssa. Taivaassa kaikki on toisin kuin maailmassa.

1. Kor. 15:38-39 Mutta Jumala antaa sille sellaisen varren kuin hän on nähnyt hyväksi, jokaiselle siemenelle sellaisen kuin sille kuuluu. Ei kaikkien elollisten ruumis ole samanlainen, vaan ihmisellä on oma ruumiinsa, nelijalkaisilla omansa, linnuilla omansa ja kaloilla omansa. ... jatkuu seuraavalle sivulle