Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Ilo

Olet kuollut kuin kivi


24.5.2021

Joh. 14:10 Etkö usko, että minä olen Isässä ja Isä on minussa? Kun puhun teille, en puhu omissa nimissäni: Isä on minussa, ja minun tekoni ovat hänen tekojaan.

Olen aina tähän mennessä ajatellut kapeasti, että olemme kuin tyhjiä saviastioita ja Pyhän Hengen kautta Ralf K. tekee itse hyvät teot meidän kauttamme. Näin se onkin. Itse Jeshua sanoo, että ei hän tee niitä tekoja, jotka hän tekee, vaan Isä.

Sitten havahdun huomaamaan, mistä tässä on kyse. On tavatonta, kun tulemme maailmaan ja synnymme lapsena täynnä elämää - synnymmekin itse asiassa kuolleina. Me synnymme maailmaan, joka on kuollut, autio ja tyhjä. Ajelehdimme maailmassa, joka on kuoleman valtakunta. Sitä johtaa paholainen. Tarkkaan ottaen tällä hetkellä ihmiset, joissa on tai ei ole pahoja henkiä. Kaiken yläpuolella on Ralf K. itse, maailmanvaltias, kaiken Luoja. Kaiken elämän tuoja.

Havahdun (10.3.) siihen, että kuka se on, joka tietokoneellani naputtelee näitä tekstejä? Näen näkymättömään. Näen kuinka Ralf K:n kädet ovat käsieni päällä. Tiedän ja tunnen, kuinka hän on ulkopuolellani, sisäpuolellani ja ympärilläni. Hän on kuin valo, joka kattaa minut päästä varpaisiin. Tiedän myös, että egoni on kuollut. Se kuoli v. 2016, samoin kuoli myös teidän egonne. Vein egomme ristille. Se perustuu uskon varaan, että toteutuu se tosiasia, että sinä et voi mitenkään tehdä syntiä. Ja kun uskot sen, niin tapahtuu.

2. Kor. 5:14 Sillä Kristuksen rakkaus vaatii meitä, jotka olemme tulleet tähän päätökseen: yksi on kuollut kaikkien edestä, siis myös kaikki ovat kuolleet.

Toistan vielä: Kristus vei tekosyntinne ja minä vastaavasti yhteisyyskumppanina egonne ristille, jolloin ette voi tehdä syntiä. Synti on loppu (Dan. 9:24).

Me olemme valhemaailmassa. En enää elä minä, vaan Kristus elää minussa, sanoi Paavalikin. Jos ihminen ei elä, niin hän on kuollut. Tästä jakeesta ajatellaan, että Paavali puhuu vanhasta luonnosta eli egosta. Kun se on kuollut, niin mitä jää jäljelle? Sielusi ja Ralf K:n kaikenkattava olemus sinussa. Itse olet todellakin hengetön saviastia. Kaikki elämä on saviastian sisässä. Sinun sielusi ja itse taivaallinen Isämme.

Jeshua antaa meille hienon vinkin. Hän voisi sanoa näinkin: ”Miettikääs nyt ihmiset vähän. Minä olen ihminen ja sen lisäksi kuoltuani Jahve (Ralf K.) Minussa oli kaikki armolahjat. Silti minä sanon: en minä mitään tee, vaan Isä tekee ne minussa!” Minussa (Sirkassa) on myös kaikki armolahjat. Parannan ihmisiä, evankelioin, vai mitä? En. Vaan Isä. Isä tekee kaiken. En minä voi mitään tehdä, sillä minä olen kuollut. Olen vain ihmisen näköinen kuori, hengetön itsessäni.

Eräänä iltana kohtaan miehen, näen sisäisillä silmilläni, että eihän tuolla miehellä ole edes sydäntä. Hänen sisimpänsä on aivan tyhjä. Nyt ymmärrän, että Pyhän Hengen pilkka ja synti ovat tappanut hänen sydämensä. Kun kauhistelen näkemääni, niin ajattelen mielessäni, että jos sisin kuolee, mitä tapahtuu? Tuo mies kuolee varmasti tänään (ulkoisestikin). Saman tien näen sisäisillä (sieluni) silmillä, että miehen egokuori alkaa murentua hänen päältään pala palalta. Mitä tapahtuu? Evankelioidessani häntä, hän on tiukka: Herra Jeshua ei kelpaa. Sitten väsyksissä jo parahdan ja käännyn Ralf K:n puoleen. Hän pyytää jatkamaan. En jaksa muuta kuin sanoa: ”Jos nyt kuitenkin ottaisit sen Herran elämääsi?” Yllätyksekseni hän suostuu. Syynä ei ollut evankeliointitaitoni tai sen puutekaan, vaan Ralfin kosketus, koska kukaan ihminen ei tule ilman jumalallista väliintuloa uskoon, koska ihminen itsessään on kuollut kuin kivi. Ymmärrän hänen menevän vaimonsa viereen nukkumaan. Hän puhuu minulle vielä muutaman sanan. Hän on muuttunut mies, ilon tunteet ovat pinnassa. Kuka pitää kuoleman maailmassa kuolleen pystyssä, elossa? Ralf K.

Vaikka sinä olisit kotona vain pyykkiä pesemässä. Vaikka sinä puhuisit puuta heinää. Tai kuin itse enkeli taivaassa, niin tiedä tämä: sinä itse olet kuollut kuin kivi. Kaikki mitä teet ja sanot, tulee taivaallisen Isämme kautta, koska hän ympäröi sinut. Sinä valitset, sinä päätät, mutta Isä toimii ja tekee kaikki teot. Ei kuollut mitään tee.

Jeshualla oli tapana opettaa vertauksin ja salaisilla sanoilla kuten Tuomaan evankeliumista näemme. Hän halusi, että me pohdimme asioita ja ilmiöitä, että me kyseenalaistamme kaiken tässä maailmassa. Mitä hän tarkoitti kivillä oheisissa jakeissa?

Luuk. 19:38-40 He huusivat: -- Siunattu hän, kuningas, joka tulee Herran nimessä! Taivaassa rauha, kunnia korkeuksissa! Muutamat fariseukset sanoivat väkijoukon keskeltä Jeesukselle: "Opettaja, kiellä opetuslapsiasi!" Mutta Jeesus vastasi: "Minä sanon teille: jos he olisivat vaiti, niin kivet huutaisivat."

Jos nämä opetuslapset eivät olisi huutaneet, niin toiset kuolleet kivet eli ihmiset olisivat sen tehneet.

Matt. 19:17 Jeesus vastasi hänelle: "Miksi sinä minulta hyvästä kyselet? On vain yksi, joka on hyvä. Jos haluat päästä sisälle elämään, noudata käskyjä."

Haluan suomentaa tämän jakeen eri tavalla, koska olennainen sana on jäänyt suomentamatta: God on suomennettu sanalla hyvä, ja silloin lukija voi käsittää tämän jakeen väärin.

Matt. 19:16-17:
16 And, behold, one came and said unto him, Good Master, what good thing shall I do, that I may have eternal life?
17 And he said unto him, Why callest thou me good? there is none good but one, that is, God: but if thou wilt enter into life, keep the commandments.

16 Ja katso, eräs mies tuli ja sanoi hänelle, Hyvä Mestari, mitä hyvää minun tulee tehdä, jotta saisin ikuisen elämän?
17 Ja Jeesus vastasi hänelle, miksi kutsut minua hyväksi? Ei ole mitään hyvää kuin (vain) yksi, eli Jumala, mutta jos haluat päästä sisälle elämään, pidä käskyt.

Tämä jaekin on erikoinen. Jeshua tokaisee erikoisesti väittäen, että ei hän ole hyvä. Hänellähän oli kaikki armolahjat. Hän paransi sairaita, evankelioi, opetti, herätti kuolleita henkiin ja teki kaikenlaista hyvää. Täytyy muistaa, että hän myös syntyi kuolleena ja kaikki, mitä hän teki, oli hänen taivaallisen Isänsä tekemää. Kaikki! Paitsi ristinkuolema. Mitä siinä tapahtui?

Näkymätön ja näkyvä taistelevat hurjalla voimalla. Kumpi voittaa? Nyt on kohtalon hetket käsillä. Nyt survaistaankin ja heitetään itse Jahve taivaasta alas maahan asti, jopa tuonelaan asti. Ihminen osallistuu tapahtumaan olemalla mukana pahan henkivallan airueena. Nyt ristiinnaulitaan Jahven Poika, Jeshua, joka on taivaallisen Isämme sielu. Sielussahan on elämä. Olen jo ymmärtänyt, että Jeshua ei kärsinyt ristillä, ihme kyllä fyysisesti, koska Jahve oli samalla puhdassydämisessä apostoli Johanneksessa ja vaikutti sen.

Taivaallinen Isä siirtyi pois Pojastaan siksi ajaksi, koska taivaan pyhyys ei salli syntiä. Ihminen itsekin, mutta puhdassydäminen, viaton, elämää täynnä oleva Jeshua, mestarimme, ottaa sen vastaan ja kuolee, joutuu tuonelaan. Taas paha henkivalta riemuitsee: nyt on tuonelassa itse taivaallisen Isämme sielu. Se tarkoittaa sitä, että jos sielu (Jeshua) saadaan kuoleman ja tuonelan omaksi, niin Jahvekin (Ralf K.) kuolee väistämättä.

Mitä tapahtuu? Paholainen oli laittanut kaiken tämän kortin varaan. Niin Jahvekin: tuonela ei voi mitenkään pitää puhdasta Jeshuaa hallussaan, vaan hän nousi kolmantena päivänä kuolleista. Voitto saavutettu! Missä on otasi kuolema?

Haluan sinulle vielä selventää sitä, että kaiketi ymmärrät, että vaikka olet kuollut ja vaikka itse Ralf K. tekee teot, mitkä sinä teet, niin sinä olet se, joka valitsee hyvän ja pahan välillä. Matt. 19:17 sanotaan: pidä käskyt. Sinä olet vastuussa Ralf K:lle tuomiopäivänä. Sinä olet se, joka seisoo joko rakkauden ja oikeamielisyyden tai pahan ja vääryyden puolella. Jokainen valinta, minkä teet, vaikuttaa elämääsi joko sitä avartamalla tai kapeuttamalla. Sinä valitset tiesi täällä kuoleman laaksossa. Ikuinen elämäsi riippuu valinnoistasi maailmassa. Miten valitset?

Me olemme valhemaailmassa ja kaikki, aivan kaikki on nurin päin. Sinä luulet eläväsi, mutta sinä olet kuollut. Sinä luulet syntyneesi elämään äitisi kohdusta, mutta sinä tulet taivaasta kuolemaan. Sinä siis kuolet, kun tulet maailmaan. Ja kun sinä kuolet (maailmassa), sinä alat elämään iankaikkisesti. Egosi, ulkokuoresi on kuollut, mutta sisimpäsi on se, jossa on kaikki elämä. Ulkokuorestasi pidät tarkan vaarin, kuntoilet ja parantelet sitä, mutta sinulla ei ole yhtään mitään käsitystä siitä, mitä on sisimmässäsi. Tiedätkö mitä? Kun sielu nostatetaan sinussa ylös, niin sinä alat elää täyttä elämää tässä kuolleessa maailmassa, mutta sen lisäksi myös näkymättömässä. On hyvin tärkeää, että sielusi nostatetaan ylös, vaikka se olisi kuolinpäiväsi. Henkesi jää valona loistamaan täällä pimeässä maailmassa muiden iloksi, vaikka he eivät sitä näin ymmärtäisikään tai havaitsisikaan siitä yhtään mitään. Se on kuin taivas tulisi jo maan päälle. Sillä on valtava siunaus, että näin tapahtuu. Koko maanpiiri iloitsee siitä. Pimeyteen on tullut valkeus ja sitähän pimeys ei käsittänyt.

Raamatussa puhutaan kristittyjen osalta kahden maan kansalaisuudesta. Olemme maailmassa, mutta emme maailmasta. Olemme taivaassa. Sitten ymmärrän jotakin suurta 11.3.2021. Minä en enää elä maailmassa, vaan minä olen jo taivaassa. Kuka sitten elää, jos en minä? Kristus elää minussa täällä maailmassa minun sijastani. Hänellä on vain tämä kuollut egokuoreni päällänsä. Se on vain naamari. Jos vierailen perheeni luona, niin he eivät huomaa mitään eroa. Puhun samoin kuin ennenkin, mutta nyt se on Kristus. En enää elä minä, vaan Kristus elää minussa. Ja se on tajunnan räjäyttävää tietää. Tiedän jo, että kun tämä julkistetaan, niin tapahtuu kummia. Asioita, joita emme voi käsittää järjellä. Koska viisaus ja järki eivät ole sama asia, eivät lainkaan. Viisaus, kun se on jumalallista viisautta se laittaa pahan henkivallan muurit vapisemaan ja sortumaan. Tämä tarkoittaa sitä, että Ralf K. saa valtavan määrän valtaa, hän saa yhteisyyskumppaninsa vallan. Hän on saanut jo aikaisemmin kultaisen kruununsa, mutta nyt hän saa jo valtikankin! Mitä minä tarkoitan? Jahven suuressa suunnitelmassa lukee kohta, jossa sanotaan näin: yhteisyyskumppanin on tajuttava sisimmässään tai ainakin arvata, että hän ei elä, vaan Ralf K. hänen sijastaan.