Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Ilo

Valitse olla iloinen!

Marionettinuket 2(3)Tässä on kyse jostakin pisteytysjärjestelmästä. Ihmisen pitäisi aina tulla uskoon vielä maailmassa ollessaan. Jos he tulevat uskoon vasta tuonelassa, niin Herralle ei pisteitä heru, vaan paholaisesta tulee voittaja siltä osin. On suuri merkitys sillä, että saamme kaikki ihmiset evankelioitua jo täällä maailman ajassa. Sen olen ymmärtänyt. Yritämmehän jokainen pitää Herran asiaa esillä! Tällä on iankaikkista merkitystä!

Tämä liittyy myös siihen asiaan, että tällä hetkellä maailmaa hallitsee Jahve, sen jälkeen paholainen ja vihon viimeisenä on (heittopussi) ihminen. Järjestyksen tulisi olla: Jahve-ihminen. Mietitäänpä vielä lisää: Jeshua voitti paholaisen jo 2000 vuotta sitten. Ihminen ei ole ottanut opikseen, vaan vaalii pahoja henkiä ja tulokset näkyvät tässä syntiinlangenneessa maailmassa. Ihmisen pitää potkia vielä pahat henget pois. Siten myös paholaisen ote kirpoaa lopullisesti. Kysymys kuuluu: mitä ihminen tekee nyt, kun tiedämme kaiken tämän? Meidän valtarakenteemme eivät siihen pysty – muutos lähtee sinusta ja minusta, yksilöstä käsin ja ehdottomasti niin, että annamme Herran Jahven johdattaa meidät pois orjuuden maasta. Tiedätkö: tämä on kuin toisinto siitä, kun Mooses johdatti juutalaisen kansan pois orjuuden pesästä, Egyptin maasta. Nyt on vain puikossa jo Jahve itse.

Jos olen riemuissani – stalkkaajatkin ovat, he tuntevat sen. Se on ihanaa, sanotaan minulle, mutta sitten kun olen normaalissa olotilassani taas, niin olen heidän mielestään kuin ”kuollut, boring”. Jos riemuitsen, niin he kuin ”kuplivat” Entä mitä pahat henget sitten? He ovat hiljaa, aivan hiljaa. Eli lisään tähän itse: ne riisutaan siis aseista. Ilmankos apostoli Paavali sanoikin: ”Iloitkaa, vieläkin minä sanon, iloitkaa!”

Inhottavinta on heidän mielestään se, kun olen kuin kuollut, välinpitämätön kaikelle heidän vaikuttamismahdollisuuksilleen. Tällä hetkellä on kuulemma kaikki nappulat alhaalla, mutta he eivät voi enää vaikuttaa minuun mitenkään. Tämä on ollut pitkä prosessi. Aivan ensimmäinen edellytys, onnistua tässä, on se, että uskoo Herraan ja rukoilee. Suurin syy on ollut kuitenkin se, että olen ottanut selvää heistä, vaikka se on ollut työlästä, henkisesti kuluttavaa ja pöyristyttävää.

Iloni ja nauruni on parasta, koska he tuntevat sen itsessään, omassa itsessään. Ilonappulaa heillä ei ole omasta takaa tässä paholaisen välittämässä systeemissä. Entä itku ja suru sitten? He painavat ”itkunappulaa”, koska se on ainut, mihin reagoin ja sanovat että ”Etkö muista, että taivaassa ei ole itkua, ei murhetta.” Itken joskus ilostakin, mutta tämä sydämen mielenliikutus on Jahven vaikuttamaa.

Rakkaus? Sitä nappulaa heillä ei ole, mutta mielihyvä- ja himonappula kyllä. He painavat ihmisellä mielihyvänappulaa silloin, kun nämä tekevät pahaa lähimmäiselleen. He eivät saa painaa sitä silloin, kun ihminen tekee hyvää (sen vaikuttaa Jahve). Himonappulaa he painavat, kun he haluavat, että aviopuoliso pettää puolisoaan. Ei liene sinulle yllätys, että sitä ei paineta silloin, kun on kyseessä vanha aviopari. Himonappulaa painetaan, kun halutaan saada hetero himoamaan samaa sukupuolta olevaa. Muutamia asioita mainitakseni.

Jos ihminen alkaa itkemään, suremaan tms., niin se tarkoittaa sitä, että he saavat sen aikaan. He nauttivat siitä, että heillä on valtaa ylitsesi. He tuntevat ikään kuin olisit nukke, jota he ohjaavat liikkumaan ja tuntemaan. Olet heille siis kuin kuollut, eloton nukke tai robotti, jota he haluavat liikuttaa tahtonsa mukaan sinne, tänne. He pääsevät ajatusmaailmaasi ja tietävät mielitekosi. Sinusta on kahden vuoden ajalta taustatietoa heidän järjestelmässään. Tuonelan väellä on sinusta taustatietoa koko elinajaltasi. Sinun on hyvä tietää, että stalkkaajina on myös tuonelan väkeä!

Stalkkaajat käyttävät mielihalujasi, himojasi ja haavoittuvaisuuttasi hyväkseen. He luikertelevat ajatuksiisi sanoen:
”Nyt maistuisi ryyppy” (alkoholistille)
”Haluan sanoa tuolle tyypille suorat sanat” (ihmiselle, jolla on temperamenttia)
”Tapan itseni, en kestä enää” (itsemurhakandinaatti)
”Tekee mieli ranskalaisia makkaralla” (paino-ongelmaiselle)
”Tuo mies herättää himoni” (hetero, joka uskoo virheellisesti olevansa homoseksuaali)

Negatiivisia tunteita on myös syyllisyys ja pelko. Jahve ei voi pyhän luontonsa puolesta koskaan aiheuttaa niitä, vaan ihminen, jossa on pahoja henkiä. Paholainen itse ei toimi, Kristus voitti sen jo 2000 vuotta sitten. Pelon ja syyllisyyden käyntikortti on paha henkivalta. Ole tarkkana tässä. Opettele saamaan negatiiviset tunteesi ja ajatuksesi hallintaasi. Se vaatii harjoitusta. Pysy valveilla, valvo tilaasi. Koira heiluttaa häntää. Häntä ei saa heiluttaa koiraa. Eli negatiiviset tunteesi ja ajatustesi ei saa antaa vedättää sinua mitenkään, vaan sinä olet se, joka seisoo tunneskaalasi päällä. Positiiviset tuntemukset ovat kaikki lahjaa Herralta, mutta negatiiviset pahalta henkivallalta. Muista, että juuri sinä olet vastuussa omista valinnoistasi, vaikka stalkkaajilla onkin oma vastuunsa.

If you realize that you always choose your state of mind and that what you choose, you choose for the whole universe, the belief in victimization has been undone.
Jos tajuat, että valitset (itse) aina mielentilasi ja että mitä valitset, valitset koko universumin puolesta, usko uhriksi joutumista kohtaan on tehty tekemättömäksi. *)

Herra ei luonut negatiivisia tunnetiloja, ei kipua, ei alakuloa, ei masennusta, ei surua. Sinun pitää oppia, että taivas on nyt jo sisäisesti sinussa. Jeshua vei kaikki syntimme ristille. Samalla hän teki valtavan työn: sinusta tuli hänen kanssaperillisensä. Se millaisia ominaisuuksia hänellä on taivaassa – sellainen sinä olet jo maailmassa! Ja taas tulee mutta, suuri mutta: uskotko sinä, että sinulla on jo nämä kaikki Herran ominaisuudet? Mitä ne ovat? Rakkaus, ilo, rauha, tyyneys, levollisuus, terveys (ruumiin ja hengen) pitkämielisyys, ystävällisyys, hyvyys, uskollisuus, sävyisyys, itsensä hillitseminen. Mitä Hänen ominaisuuksiinsa EI kuulu? Toistanko uudestaan? Alakulo, masennus, ilottomuus, rauhattomuus, levottomuus, ilkeys, kauna, kateellisuus, katkeruus, viha, suru, sairaus, näitä riittää.

Jos olet sairas, niin mikäli uskot, että sinulla on terveys, kuten Jeshualla on, niin tervehdyt. Tämä perustuu uskoon. Hyvä esimerkki tästä tilanteesta on kiinalaisen kristityn Nee Watchmanin kertomus kuuden päivän sairaudestaan kirjassaan ”Elämän rikkaus Kristuksessa.” Herra sanoi hänelle, että hän on terve. Hän uskoi sen. Hän parani heti. Hän ymmärsi, että maailmassa on valhe, mutta Kristus on Totuus. Sairaus on valhe. Maailma on valheen vallassa, tämä on paholaisen silmänkääntötemppu. Jahve haluaa päästää meidät valhemaailmasta pois – se vaatii uskoa. Olisiko sitä edes sinapinsiemenen verran? Kokeilisitko näitä asioita käytännössä? Eihän vaan Jeshuan ja Jahven työ puolestasi valu hukkaan? Muistathan, että kun sinapinsiemen kasvaa, niin siitä tulee niin iso puu, että linnut pesivät sen oksilla. Opettele ensin pienin askelin uskomaan ja sitten yhä vahvemmin.*) Ote kirjasta Unwind your mind back to God, David Hoffmeister. 

Sairaus ei ole Jeshuan ominaisuus, vaan terveys. Uskon voima on valtava voima!