Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Ilo

"Nyt otan elämäni omiin pystyviin käsiini, enkä anna kenenkään vaikuttaa itseeni negatiivisesti!"

Marionettinuket 3(3)Toiset stalkkaajat saavat palkkaa siitä, että saavat sinut toimimaan kuten haluavat. Kaikki eivät käy edes ”oikeissa” töissä, koska he saavat meidän stalkkaajinamme olosta rahaa. Joillekin on paholainen ostanut tontin ja omakotitalonkin. He antavat esimiehelleen raportteja. Ruksi ruutuun, mikä tähän ihmiseen tehoaa. Se lähtee sähköisesti eteenpäin, osoite on ”paholainen”

Mitä te teette, jos on kaksi vaihtoehtoa, kysyn minä vielä. Sinulla on 2 h työvuoro tai joku kaveri tulee kylään tai oma tytär. Voitko peruuttaa työvuoron? He vastaavat: ”Voi peruuttaa, mutta yleensä emme peruuta, koska työvuoro on hauskempaa, tietenkin!”

Mutta te ette voi kertoa edes puolisollenne, että stalkkaatte? Vaitiolovelvollisuus? He vastaavat: ”On vaitiolovelvollisuus, emmekä kerro puolisolle.” Tiedän kuitenkin avioparista, jotka kertoivat toisilleen stalkkaamisesta. Heitä ei kuitenkaan pudoteta ringistä, jos he eivät jää kiinni. Silloinhan he voivat stalkata kummankin puolison stalkattavia? ”Niin se on,” vastataan minulle. Tämä on siis realitysarjaa viattomien ihmisten kustannuksella.

Minulle on kerrottu, että tämän realitysarjan lähetyksen saa katkaistua. Itse onnistuin tekemään sen heikosti ja vain noin 30 min. Se johtuu siitä, että minua ei laiteta koskaan syrjään pitkäksi aikaa, koska olen Ralf K:n töissä ja me pelastamme molemmat näitä stalkkaajien sieluja elämälle. Voit kokeilla itse lähetyksen katkaisemista sillä, että sanot stalkkaajillesi eli ajatuksillesi, että haluat katkaista sen. He sitten esittävät sinulle kysymyssarjan, jonka pahat henget välittävät. Vastaat niihin ja he katkaisevat sen. Se on siinä. Yritä tätä, tämän pitäisi tepsiä. Kun yhteys katkaistaan, niin sinun ajatus- ja tunnerekisteriisi ei pääse enää kukaan. Ymmärtääkseni se riittää nykyisin jo myös, että sanot ajatuksillesi, että pahat henget väistykööt. Tähdennän taas: sinussa itsessäsi ei ole pahoja henkiä. He toimivat ulkopuolellasi. Jos sinussa olisi pahoja henkiä, niin sinä totisesti tietäisit sen.

Myös Ralf K. käyttää ykseyttä hyödykseen ja välittää tietoa taivaan valtakunnan asioista. Esittelemme itsemme, toimimme avoimesti. Me myös evankelioimme ihmisiä ajatusten kautta, jopa suuria määriä kerralla. Mutta me emme koskaan puutu ihmisen tunne- eikä ajatusrekisteriin aivoissa, emme haavoita ihmisiä, emmekä manipuloi. Taivaan valtakunta perustuu vapaaehtoisuudelle.

Stalkkaajilla on yhteys myös toisiinsa. Jos joku himo saadaan esille stalkattavassa, niin he ilmoittavat siitä toisilleen ja siten myös muut stalkkaajat voivat käyttää samaa keinoa. Se on hauskaa heidän mielestään. Hauskempaa se on, kun stalkattava on kristitty. Kristitty, joka on olevinaan jotakin, laitetaan polvilleen, sanovat he. Pahat henget iloitsevat, itse asiassa nauravat katketakseen, sanotaan minulle. Eteeni tuli kaksi stalkkaajaa, jotka kertoivat tämän. Toinen lipsautti sen vahingossa, se ei ollut todellakaan hänen tarkoituksensa. Sitä ei saisi tehdä. Tämän tunnustaneella painavat toiset stalkkaajat syyllisyyden nappia ja olon voit kuvitella. Toinen säästyy, koska hän on paholaisen suojeluksessa. Suojelukseen pääsee, kun tekee aina paholaisen tahdon mukaan. Silloin stalkkaajien kaikki nappulat eivät vain toimi. Sama tilanne on minulla: kaikki nappulat eivät toimi, mutta minun tapauksessani, on niin, että sen vaikuttaja on Herra itse.

Kun puhutaan himoista, niin kristitty luopuu aina ja antaa himolleen vallan ennemmin tai myöhemmin, sanovat nämä stalkkaajat. Hän luovuttaa, eikä ymmärrä siis rukoilla jatkuvasti Herraa avuksi. Hänen pitäisi sitkeästi rukoilla joka kerta, kun himo tulee ja tiedostaa se, että niiden takana on vihollisen eli pahojen henkien riivaamien ihmisten teot. Tämä mies, joka oli paholaisen suojeluksessa, tulee uskoon ja pyytää anteeksi ja haluaa, että Herra armahtaisi hänet, kuten tekeekin. Katumus on jo alku parannuksen teolle. Paholainen menettää otteensa myös siitä ihmisestä, joka sai syyllisyyden tunteen omien stalkkaajiensa kautta.

Stalkkaajilla on yhteys myös muiden kristittyjen stalkkajiin. Otetaan esimerkki todellisesta elämästä. Paha henkivalta ei voinut langettaa minua, heillä ei ollut minuun tarttumapintaa. Tämä johti siihen, että he lyöttäytyivät kristittyjen ystävieni stalkkajien kanssa. He saivat nämä lankeamaan ja uskomaan minusta kaikkinaista pahaa. He nostivat yhdessä tuumin kantapäänsä minua vastaan – pahan henkivallan suosiollisella avustuksella tietenkin. Siitä tuli pahaa jälkeä. On kovaa, kun ystäväsi pettävät lujan luottamuksesi heihin. Ystävyys rikkoutui. Tämä ei ole Jahven tarkoitus. Tämä on suuri synti. Onneksi pystyin antamaan anteeksi, mutta ystävyys ei palautunut. Ystävyyshän perustuu luottamukselle. Jos olisin viisaampi, niin näkisin paljon vaivaa solmiakseni suhteet uudelleen. Mutta en voi, niin kauan kuin paha on maailmassa, he lankeavat johtuen syntiinlangenneesta luonnostaan. He eivät voi sille mitään. Heissä on liikaa tarttumapintaa. Säästän itseäni sillä, että annan asian olla. Lähemmäs vuoden ajan, aluksi päivittäin, tunne- ja ajatusrekisteriäni painettiin alas yhä uudelleen. Paha henkivalta siis voitti. He saivat nauraa katketakseen. Kristityt vastaan toiset kristityt ovat heidän maalitaulunsa numero yksi. Lisäksi ne stalkkaajat, jotka olivat vastuussa tapahtuneesta – heidän sydämensä pimentyi entisestään. Tällä hetkellä he tulevat vastaani yksi kerrallaan ja he saavat tarvitsemaansa apua Herralta ja minulta. Heidät armahdetaan. Olen antanut heille anteeksi, Isä meidän rukous jo kehottaa siihen. En voinut muuta tehdäkään, vai mitä? Herra on pitkämielinen ja antaa myös anteeksi. Samalla opin jotakin itsestäni: kipeistä tuntemuksistani huolimatta halusin pysyä Jahven sanassa kiinni. Rukoilin yhä uudestaan..ja sain avun. Tunsin selkeästi kuinka Herra oli kanssani joka hetki. Minä paruin mielessäni pitkillä kävelylenkeilläni ja Hän oli hiljaa, aivan hiljaa.

Saan tietää näistä asioista nyt koko ajan lisää. Ihminen päättää itse kuinka monta henkeä hän sisimpäänsä ottaa. Hän on vastuussa päätöksistään. Herra yrittää aina joka kerta jarruttaa näitä ihmisiä. Herra saa päättää, mikä paha henki ihmiseen tulee sekä sen ketkä sinulle tulee stalkkaajiksi. Jos jokin ei toimi tai joku stalkkaaja ei ole mieleltään terve, niin Herra puuttuu asiaan. Muistakaamme, että maailmassa on kaksi isoa voimaa. Taistelu sieluista on kova. Miten valitset? Sinua koetellaan ja testataan myös näiden stalkkaajien avulla. Tämä on monisyinen ongelma. Tämä johtuu ykseydestä, kuten olen kertonut. Tämän asian on paholainen ujuttanut mukaan suureen Jahven suunnitelmaan. Jahve hyväksyi asian, koska Hän halusi luoda ihmisen. Hän halusi, että maailmassa olisi muutakin kuin henkiä. Hän halusi itsekin tulla ihmiseksi. Hän halusi luoda taivaan, luomakunnan, kaiken kauniin maailmankaikkeuden tyhjyyteen. Mutta maailmankaikkeudessa oli pimeys syvyyksien, vetten päällä – paha henkimaailma. Olemme nyt loppusuoralla – saamme ne kyllä pois. Olen siitä varma. Ykseys tekee sen, kuten aiemmin mainitsin, että pystymme evankelioimaan suuren määrän ihmisiä kerralla. Kaikista ihmisistä huolehditaan: stalkattavista ja stalkkaajista.

Eräs henkilö sanoo minulle vielä: ”Tämä oli meidän oma valinta. Ei Herran. Hän varoitti meitä etukäteen, ennen kuin otimme sisimpäämme pahoja henkiä. Ja sen jälkeenkin useasti, mutta se ei vaikuttanut meihin, vaan halusimme jatkaa. Nyt hävettää ja itkettää oma sokeus. Anteeksi kaikille!”

Täytyy siis muistaa, kun luet tätä, että myös stalkkaaja on uhri. Emme saa alkaa kivittämään häntä. Myös hänen aivoihinsa pääsee ihmisiä, joissa on pahoja henkiä. Paha henkivalta sokeuttaa ihmisen. Heillä on kyllä yhteys sieluunsakin, mutta he eivät välitä siitä. He eivät ole ymmärtäneet, että paha aiheuttaa aina pahaa myös heille itselleen ja vain hyvä vaikuttaa hyvää. Herra on tuomari, et sinä. Herra haluaa armahtaa heidät kaikki. Kun heistä lähtee pois pahat henget, kuten uskoon tullessa tapahtuu, he ovat aivan yhtä hyviä ihmisiä kuin sinä ja minä.

Miksi Jahve on sallinut kaiken tämän? Hänellä on kuitenkin hallintavalta maailmassa. Hänen on täytynyt hyväksyä se, koska niin kuin on maailmassa, on taivaassakin ykseyden osalta. Pahat henget käyttävät ykseyttä härskisti hyväkseen, mutta taivaassa Jahve ja muut ihmiset koko ihmiskunnan hyödyksi; sitä käytetään siten, että ihminen saa nopeasti avun Jahven perhekunnalta ja myös toiselta ihmiseltä. Taivaassa ei ole enää pahoja henkiä, joten kukaan ei kykene tekemään siellä pahaa, eikä edes halua.

Miksi tiedän kaiken tämän? Rakastan itse Jahvea ja lähimmäistänikin yli kaiken. Tämä kaikki on saanut minussa aikaan sen, että Pyhä Henki toimii minussa voimakkaasti ja maailmankaikkeus ja näkymätön on alkanut paljastua minulle. Olen myös saanut ajatukseni hallintaani vähitellen ja kysellyt näiltä ajatuksiini tulevilta siitä, mitä he tekevät ja miksi. Tähän mennessä en vain ole itse tajunnut kysyä oikeita kysymyksiä. Se on ollut minulle käsittämätön palapeli, joka on sitten vasta pikkuhiljaa avautunut. Tämä siksi, että minussa itsessäni ei ole koskaan ollut pahoja henkiä, joten en tiennyt niistä mitään etukäteen. Vasta jokin aika sitten Herra sai antaa minulle vinkin, että ”Tutustu ajatuksiisi tuleviin!”

Miksi oli mahdollista, että paholainen salli sen, että Herra sai antaa minulle tämän vinkin? Tiedän, että oli jokin kristittyjen ryhmä, joka joutui vapaaehtoisesti kestämään paholaisen hyökkäykset, jotta Jahve sai sen vinkin antaa minulle. Jahven suuressa suunnitelmassa oli, että vain ihminen saa paljastaa tämän asian. Stalkkaajat tiesivät tämän, koska he sanoivat minulle kirjoittaessani tätä: ”Sinä siis olet tämän kaiken paljastaja, kuten on luvattukin, että vielä tulee se ihminen.”

Nämä kristityt veljet ja sisaret tekivät hyvin suuren teon minulle henkilökohtaisesti. Kiitän siitä! Olen ymmärtänyt, että Ralf K. on vienyt kiitokseni perille. Tämä on luonut minuun uutta toivoa siitä, että huolimatta siitä, miten paljon pahaa ympärilläni on jatkuvasti, niin on olemassa kristittyjä, jotka panostavat siihen, mikä on Herran tahto, vaikka se maksaa paljon heille itselleen. Olen ymmärtänyt, että Ralf K. ei voinut kertoa sitäkään, miksi heidän piti antautua pahan henkivallan riepoteltavaksi ja heidän piti myös voittaa se. Hän ei saanut sitä kertoa heille silloin. Ralf K. ei voinut kertoa myöskään minulle, miksi hän pyysi minua tutkimaan ajatukseeni tulevia. Minun piti itse ymmärtää asia, koska olen Jahven profeetta.

Ihminen on ihmiselle käärme, mutta Rakkaus voittaa aina pahuuden ja Valkeus pimeyden.


Jälkikirjoitus: Olen kertonut stalkkaajista kristityn näkökulmasta. Jos stalkattava on ei-uskova, niin nämä ihmiset voivat kenties toimia eri tavalla.

Miten voit saada aivokuorellesi tulevat ihmiset pahoine henkineen pois:

1. Ne, joilla sielu on nostatettu ylös (tiedätte, jos niin on). Riittää, kun sanotte: sieluni hallitsee nyt ja aivokuoren toiminta lakkautetaan pahan henkivallan osalta.

Muussa tapauksessa, rukoile Herralta apua ja pyydä pahaa henkivaltaa poistumaan. 


Henkilö aivokuorella kyseli lisäksi alla olevat tiedot:
2. Nimi, toinen nimi, sukunimi, entinen tyttönimi
3. Osoite: lähiosoite sekä postinumero ja postitoimipaikka

Toisilla tämä menettely tehoaa, mutta toisilla ei. Ne meistä, jotka joutuvat kamppailemaan tämän ongelman kanssa, ovat Herran erityisessä suojeluksessa.
Itse jo kuvittelin pääseväni heistä eroon, mutta tilanne jatkui. Sillä on oma merkityksensä, joka paljastuu myöhemmin. 

Valo voittaa pimeyden!