Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Ilo

Oletko kuin marionettinukke, joka antaa stalkkaajan päättää puolestaan: tunnetiloistaan, ajatuksistaan ja teoistaan?

Marionettinuket 1(2)Ihminen on marionettinukke. Paholainen on halunnut näin. Tiesithän, että maailmankaikkeudessa on kaksi suurta voimaa: hyvä ja paha. Jahve ja paholainen. Ja näiden voimien lisäksi on pieni ihminen, joka valitsee hyvän ja pahan välillä.

Mikä on marionetti? Se on nukketeatterissa käytettävä nivelnukke, jota ohjataan ylhäältä päin naruilla. Naruja vetää ihminen pahojen henkien avulla, joita ihminen on vapaaehtoisesti halunnut sisimpäänsä. Tuonelassa oleva tosin joutuu ottamaan sisimpänsä pahoja henkiä, vaikka ei niitä haluaisikaan.

Missä on pääpaholainen itse? Jeshua Kristus voitti ja syrjäytti sen 2000 vuotta sitten, mutta mitä sitten tapahtui? Pääpaholaisella oli apureita, ihmisiä, joissa oli pahoja henkiä. Yksi heistä otti siltä jääneen vallan käsiinsä ja alkoi hoitaa paholaisen virkaa. Paholaisia on ollut koko ajan Jeshuan ristiinnaulitsemisen jälkeen yhdestä neljään. Viimeiset vuodet heitä oli neljä. Kaksi heistä vuorotteli Ralf K:lla ja kaksi minulla. Minä (Sirkka S.) sain heidät kiinni maaliskuun alussa. Heidät on pelastettu iankaikkiseen elämään. Ralf K:n, Jahven, armo on suuri. Nyt on jäljellä enää ihmiset, joissa on pahoja henkiä; he eivät käytä itsestään nimeä paholainen. Nyt odotetaan, että aika on sopiva ja sitten Ralf K. ja minä sammutamme ne pois.

Ihmisellä ei ole minkäänlaisia negatiivisia tunteita itsessään. Ei sellaisia negatiivisia tunteita, jotka olisivat hänen omaa tunnerekisteriään. Miksi näin? Koska Jahve ei luo mitään väärää ja sekundaa. Hän loi meidät kaltaisekseen. Muista tämä.

Sen sijaan meidän jokaisen ihmisen aivoihin on pääsy näillä ihmisillä, joissa on pahoja henkiä. Puhun heistä jatkossa tässä tekstissä nimellä stalkkaajat, koska heillä on myös näköyhteys sinuun ja noin kaksi metriä ympärillesi. Heitä on yhdestä viiteen ihmistä kerrallaan aivoissasi. Heillä on pääsy aivoihisi joka hetki 24/7. Ala kysellä ajatuksiltasi: ”Kuka sinä olet? Mitä sinä haluat? Sinäkö arvostelit äsken työkaveriani?”

Tunne vihollisesi – ihminen, jossa on pahoja henkiä, on totisesti vihollisesi niin kauan, kunnes hänestä poistetaan ne. Ja kun ihminen tulee uskoon, niin silloin ihmisyys ja inhimillisyys ottavat hänessä niille kuuluvan paikan ja pahan voimat väistyvät. Raamatussa kuvaillaan heitä ja muita ei-uskovia sanalla ”kuollut” kunnes he uskovat Herraan Jeshuaan ja heräävät elämään. Nämä stalkkaajat ovat siis kuolleita ja negatiivisten tuntemusten tyyssijoja, jotka yrittävät saada sinut tuntemaan negatiivisia ajatuksia ja tunteita sekä tekemään väärin, jotta sinä eläisit heidän tahtomallaan tavalla.

He ovat ihmisiä, jotka liikuttavat marionettinukkeja (stalkattavia). Stalkkaajat pyörittävät maailmaa painamalla (väkivaltaisesti, siis stalkattavan sitä tietämättä ja haluamatta) jokaisen ihmisen, etenkin kristityn ajatus- ja tunnemaailmaa järkyttävällä tavalla ja sen on loputtava. Miksi juuri kristityn? Koska stalkkaajat toimivat pahojen henkien tahdon mukaan. Kristitty on pahoille hengille pahin vihollinen – heidän punainen vaatteensa. Jos olet vielä kristitty, joka rakastaa Jahvea hyvin paljon, jopa yli kaiken, niin sitä enemmän pahat henget vihaavat sinua ja suorastaan raivoavat. Näin olen kuullut stalkkaajien sanovan. Stalkkaajat saavat siten yhä enemmän kehotusta pahoilta hengiltä kiusata stalkattavaa.

Stalkkaajat haluavat noudattaa pahojen henkien pyyntöjä, koska muuten he putoavat stalkkaajien ringistä pois. He eivät saa koskaan neuvoa stalkattavaa tekemään hyvää – se on kielletty. Ringistä putoaminen on heidän suuri pelkonsa. Stalkkaus on heidän vapaa-aikaansa, se kestää 2h päivittäin (tai yli 2h mutta se on hyvin harvinaista). He eivät halua ringistä pois, koska he pitävät ja nauttivat siitä. Miksi näin? Koska he tuntevat elävänsä vain silloin, kun he stalkkaavat. He ovat muun ajan kuolleita.

Jeshua ei turhaan käyttänyt sanaa kuollut, koska heidän oma tunne-elämänsä on kuollut, mutta he kokevat stalkattaviensa tunteet. Heidän tunne-elämänsä kuolee vähitellen. He eivät huomaa sitä itse. Pahat henget sokeuttavat heidät täysin. On eri asia, onko stalkkaajalla ollut pahoja henkiä kaksi vai kaksikymmentä vuotta. Ihmisen piirteet näkyvät vielä, jos hänellä on ollut ne kaksi vuotta.

Jos on sellainen ihminen stalkattavana, joka on itse kuollut (siis sellainen, jossa on pahoja henkiä), niin he pitävät siitäkin. He siis stalkkaavat jotakuta, joka stalkkaa puolestaan muita. Se on kivaa heidän mielestään. He nauttivat, kun ”saavat vaikuttaa jonkun elämään ja tuntevat olevansa osa jotakin suurta.”

Jos joku raiskataan, niin siinä he ”painavat kaikki nappulat alas,” jotta henkilö kiihtyy, säntäilee ja huutaa ilmi tuskaansa. Entä jos heidät itsensä raiskataan? He vastaavat: ”Silloin myös meidän (aivoissa olevien) stalkkaajien pitää painaa nappulat alas, koska toki meidän kuuluukin raivota, meidän ei pidä olla tyyniä.” He tuntevat iloa siitä, että stalkattava saa hepulin. Se on vahingoniloa. Niin mutta iloa se silti on, sanovat he. Entä jos joku stalkattava tekee itsemurhan? – te olette painaneet nappulat alas, olette puuttuneet hänen tunnerekisteriinsä. Vastaus: ”Se ei ole kivaa, mutta pahat henget sanovat, ettei se ole meidän syy, vaan sen tyypin, joka itsemurhan teki. Hän on itse sen valinnut!”

Niin mutta, kun te olette saaneet sen aikaan toiminnallanne...Me olemme pyhän Jahven edessä, kuka kestää pysyä pystyssä, kun on tehnyt pahaa – Nyt on tuomiopäivä, sanon minä.

”Ajatukseton tila on ihmisen normaali olotila!” sanoi Ralf K. kerran minulle (Sirkalle). Siihen liittyen voin sanoa: Jos sinut raiskataan, joudut Auschwitziin, mitä hyvänsä – sinun pitää antaa olla ja pyydettävä Jahvelta apua. Ihminen valitsee, myös sen rukoileeko hän vai antaako stalkkaajien toimia vapaasti. Koska on kaksi suurta voimaa, niin sinä itse valitset, kuka sinua ohjaa. Et saa antaa tunnemyrskyn ottaa sinua valtoihisi, vaan pysäyttää tunnereaktio saman tien, koska se on vihollisen ääni aivoissasi ajatusten ja tunteiden muodossa. Jahve näyttää tien, miten se onnistuu, mutta ensin pitää uskoa Herraan Jeshuaan. Juuri tämän vuoksi olen niin tyyni – stalkkaajien mielestä olen kuin kuollut. Herran avulla olen saanut tunteeni kuriin. Tiedän, että se on vihollisen ääni. Sen sijaan rakkaus ja myötätunto lähimmäistä kohtaan on Jahven ja Pyhän Hengen välittämää tunneskaalaa parhaimmillaan. Mikään negatiivinen ei tule Jahvelta, se tulee aina viholliselta.

Tulee mieleeni eräs ikävä tilanne, jossa minun kimppuuni käytiin. Olin ensin aivan rauhallinen ja tyyni, mutta sitten alkoi tapahtua, annoin stalkkaajien painaa tunnerekisterini alas. Säälin itseäni. Sanoin itselleni, miksi Herra sallii tämän tapahtua? Näin käy meille kaikille. Syytämme Herraa. Kyse on kuitenkin siitä, että ihmiselle annettiin hallintavalta maailmassa – vrt. 1. Moos. 1. ja 2. luku. Ikävä kyllä jotkut ihmiset ovat luovuttaneet hallintavaltansa pahoille hengille eli paholaiselle. Mekin, joilla ei ole koskaan ollut pahoja henkiä, joudumme kärsimään muiden ihmisten valinnoista. Se on ajatus- ja tunneväkivaltaa pahimmillaan. Sen lisäksi se, että nämä stalkkaajat näkevät kaksi metriä ympärillemme, on kotirauhan rikkomista ja yksityisyyden loukkaus. Stalkkaajieni joukossa on ollut myös lakia lukevia opiskelijoita, jotka eivät ymmärrä tai halua ymmärtää, että he rikkovat itse maallista lakia, taivaallisesta puhumattakaan.

Mietitäänpä sitten sitä, mitä pahat henget tekevät stalkkaajillemme. Jahve joutuu ottamaan sielut pois näistä ihmisistä. Kun ihminen palaa takaisin Herran Jeshuan luo, niin sielu palautuu takaisin ihmiseen. Paha henkivalta aiheuttaa - ihmisen omalla myötävaikutuksella - sydämen pimentymistä, jopa paatumuksen. Herra joutuu sitten puhdistamaan sydäntä välillä, ettei se paatuisi kokonaan. Paha henkivalta pääsee tavoitteeseensa, jos stalkattava pettyy niin paljon Herraan, että menevät pahan puolelle. Heidänhän pitäisi pettyä ihmiseen, ei Herraan. Tällöin stalkattavien ryhmästä siirtyykin stalkkaajien ryhmään lisää porukkaa. Stalkkaajat ovat aina alun perin olleet kristittyjä, mikä on hirveä asia. *) Heidän juurensa eivät ole olleet tarpeeksi syvällä Kristuskalliossa. Ei-uskovista paholainen ei välitä tippaakaan, koska tuonelaan ja kadotukseen he ovat menossa joka tapauksessa. Olen monesti kirjoituksissani sanonut, että kaikki pääsevät lopulta taivaaseen. Niin pääsevätkin, mutta tuonelan kautta, raskaiden sivupolkujen kautta, he lopulta tulevat uskoon. Herralla on tuonelan ja kuolemankin avaimet – Hän voi vaikuttaa sitten tuonelassakin uskoon tulon jumalallisella väliintulollaan. Itse nämä ihmiset eivät enää tuonelassa kykene tulemaan uskoon.

*) Myöhemmin kävi ilmi, että tämä ei ole aina näin, koska on sellaisiakin ihmisiä, jotka tekevät niin usein väärin, että hekin pääsevät toisten ihmisten aivokuorelle, vaikka eivät ole koskaan olleet kristittyjä.
Tosin on niinkin, että paholainen rakastaa erityisesti kristittyjen muuttamisesta pahan kaltaisuuteen.