Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Ilo

Taivaan Herralla on jo kruunu. Taivas riistäytyy esiin.

Taivaan herruus


6.1.2021

1. Moos. 1:6 Jumala sanoi: "Tulkoon kaartuva kansi vesien väliin, erottamaan vedet toisistaan."

Ralf K. kysyy minulta: ”Mitä on vedet tässä jakeessa 6?” sekä antaa vielä vinkin: ”Miksi peto tulee vedestä (Ilm. 13:1)?”

Kun apostoli Johannes näki aikanaan Ilmestyskirjan kuvaamat näkynsä, niin silloin tapahtumat näyttivät väistämättömiltä. Pedon toki piti tulla, mutta se ei tule kuitenkaan enää toteutumaan. Täytyy muistaa, että näyt ovat joskus myös varoituksia siitä, mitä pitää korjata ja muuttaa, jotta pelottavat tapahtumat eivät toteutuisi. Näin on Ilmestyskirjan näkyjenkin suhteen.

Vesi kuvastaa Raamatussa Pyhää Henkeä ja meri ihmisjoukkoa. Peto nousee tarkalleen ottaen merestä, koska kyseessä piti olla ihminen. Juuri veden kautta pääsee taivaaseen. Se on Ralfin toisen kysymyksen vastaus. Taivaan herruus oli kahden kauppa: Jahve tai paholainen. Nyt täytyy muistaa lähtökohta Raamatun 1. Moos. 1. ja 2. luku: ihmiselle on annettu valta hallita, vallita ja varjella maata. Eli ihmisellä on sanomista taivaan herruuteenkin.

Kun kirjoitin tätä, niin mieleeni tulee Jeshuan sana siitä, että jos taikinaan menee hapatetta, niin koko taikina happanee (1. Kor. 5:6). Niin siinäkin tapauksessa, kun puhutaan taivaan herruudesta. Jos olisin mennyt arkkienkelinä pahan puolelle, niin pahuus olisi siirtynyt jakeen 6 perusteella vetten kautta taivaaseen. Silloin paholainen olisi päässyt takaisin valtaan. Hänen olisi ollut valta ja voima. Sanaa kunnia en tässä tilanteessa käyttäisi.

Lisäksi tiedän, että Jahvella oli ”Kaikki tai ei mitään” -periaate. Ralf on kertonut, että maailmankaikkeus olisi kuollut jo jonkin ajan päästä, jos paholainen olisi voittanut taivaan herruuden. Hän ei olisi antanut paholaisen pilata maailmankaikkeutta mieleisekseen. Tämä olisi tarkoittanut kaiken luodun ja myös Luojan itsensä tuhoutumista. Näin Ralf on minulle kertonut.

Palataanpa vielä sanaan vedet. Veden symboli Raamatussa on Pyhä Henki. Se on myös ykseyden tärkeä elementti, koska siinä tapahtuu kaikki. Sen piirissä voin nähdä näkyjä ja saada mieleeni olennaisen Raamatun lauseen. Sen avulla kirjoitan blogini Pyhässä Hengessä; juuri sen, minkä Jahve haluaa kertoa. Myös armolahjat tapahtuvat Pyhän Hengen kautta. Ei ihminen itsessään voi mitään, vaan se tulee tämän tärkeän elementin tai pitäisikö sanoa persoonan kautta. Siksi on aivan turhaa nostattaa omaa egoaan, jos sattuu kirjoittamaan hyvin, parantamaan ihmisiä tai mitä hyvänsä, koska se kaikki tulee Pyhän Hengen kautta. Minä itse ihmisenä olen vain tyhjä saviastia, mutta toki Pyhä Henki tarvitsee sen tyhjän saviastian, jotta se voi vaikuttaa ihmisessä. Ajatusyhteytemme on myös ykseyttä. Osaatko antaa totuudenmukaisen arvon Pyhälle Hengelle?

Pyhän Hengen sijasta maailmassa voi vaikuttaa paha henki, joka on paholaisen valtapiiriä. Onneksi nyt on jo se tilanne, että pahoja henkiä sammuu pois. Useissa ihmisissä niitä kuitenkin on vielä (5.1.2021), mutta Ralfin määräämänä ajankohtana ne poistuvat lopullisesti. Se liittyy siihen, että Ralf ja minä menemme naimisiin. Ralf poistaa niiden olemassaolon välittömästi häiden jälkeen. Olen nähnyt siitä näyn: Ralf vetää kuin kahvasta ylhäältä alas asti hitaasti ja samalla ne sammuvat pois. Ylistetty olkoon Herra!

Taivaan herruus pitää olla selvää kuin pläkki. Siksi ettei kenellekään jää epäselväksi se, kuka on mestari ja herrojen Herra. Testaus on lahjomaton. Siinä on takana maailmankaikkeus. Myös numerologialla on siinä suuri merkitys. Kuningaspari oli jo valittu taivaassa maailmankaikkeuden alussa, se on nyt vain siunausta vaille. He ovat Ralf K. ja minä (Sirkka). Meillä kaikilla on ollut mahdollista voittaa se kisa. Toisen palkinnon kisassa voittivat Daavid ja Ruut. He ovat myös taivaassa yhteisyyskumppanit, niin kuin Ralf ja minäkin.