Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Ilo

Paha henki saa voimaa syömällä taivaallista, uniikkia sieluasi! Olet vastuussa siitä Herralle.

Pahat henget


17.12.2020

Olen jo aikaisemmissa blogeissani kirjoittanut pahoista hengistä. Olen kirjoittanut niistä sitä mukaa, kun olen saanut niistä tietoa. Tässä on yhteenvetoa niistä. Itsessäni ei ole koskaan ollut pahoja henkiä sisimmässäni. Ne tulevat ihmisen sisimpään vain, jos annat niille luvan tulla. Tuonelassa oli sitten jo toisin. Siellä ne tulivat sisimpääsi, halusit sitä tai et. Kuitenkin joulukuussa 2020 Jahven valta kasvoi tuonelassa niin, että Jahve ei salli sitä enää.

Ajatusväkivallan muodossa sen sijaan olen joutunut sietämään pahoja henkiä. Ajatuksiini tulee – kuten kaikkien ihmisten ajatuksiin – ihmisiä, joissa on pahoja henkiä. Kerron niistäkin tässä blogissani. Täytyy tunnustaa teille rakkaat lukijani, että tulen pahoinvoivaksi, kun mietinkin näitä asioita.


Mikä paha henki on?

Paholainen on vain henki, se ei ole koskaan tullut ihmiseksi. Eikä se voikaan tulla. Paholainen antaa henkeänsä ihmisille, jos nämä antavat sen tulla sisimpäänsä. Paha henki kysyy ihmisiltä: ”Saanko tulla sisimpääsi?”


Miksi paha henki haluaa tulla sisimpääsi?

Paholainen elää maailmassa ihmisen kautta. Se voimistuu sitä kautta, että se syö ihmistä. Ihminen on sen ruoka ja juoma. Pyydän välillä ihmisiä kysymään pahoilta hengiltä: ”Miltä sydämeni ja sieluni maistuvat?” Paha henki joutuu vastaamaan aina totuudellisesti, vaikka paholainen on valheen henki. Jahve on vaatinut, että niiden on toimittava niin. Ne vastaavat: ”Tosi hyvältä, ihanaa!”


Mitä ihmiselle tapahtuu, kun se antaa niiden syödä itseään sisimmästä käsin?

Pahimmassa tapauksessa ihminen menehtyy ensin sisimmästä käsin ja sen jälkeen kuolee myös ulkoisesti.


Millaisia pahat henget ovat?

Paha henki haluaa aina pahaa, ei koskaan hyvää. Se on niiden luonne. Ne pääsevät tavoitteeseensa, jos ihmisestä tulee niiden orja. Toiset voivat olla ihan siedettäviä ja jopa hiljaisempia. Toiset voivat olla räyhähenkiä, jotka ovat koko ajan äänessä. Pahinta on, jos ne pakottavat ihmisen toimimaan pahalla tavalla itseään ja muita ihmisiä kohtaan. Ne voivat jankata samaa asiaa niin kauan, että ihminen antaa niiden pyynnöille periksi. Niille pitää laittaa hanttiin. Sinä itse vastaat valinnoistasi ja teoistasi. Ihmisen pitäisi pyytää Herraa tai jotakin muuta kristittyä poistamaan ne. Minusta kuulostaa pahalta, kun ihminen voi haikailla niiden perään, kun ehdotan niiden poistamista. Joku voi sanoa: ”Jättäisit edes yhden seurakseni” Ihminen voi pitää joitakin niistä ystävinään ja seuralaisenaan. Sellainen on ihmisen syntiinlangennut luonto. Jotkut ihmiset voivat pitää siitä, kun paha henki arvostelee muita ihmisiä. Se voi myös korottaa ihmisen egoa. Egohan on se panssarikuori meissä, mikä pitäisi häivyttää, eikä suinkaan kasvattaa. Egon paisuttaminen sopii pahalle hengelle.


Voiko pahan hengen valita?

Pahaa henkeä ei voi valita. Joskus jo ensimmäinen paha henki on hirviömäinen, kuten Juudaksella. Joskus on niin, että kaksi ensimmäistä ovat siedettäviä, mutta kolmas on jo hirveä agiteeraaja. Paholainen on ovela ja kiinnittää ihmisen pahaan henkeen monin köysin. Ihmisen onneksi, jos sitä nyt siksi voi sanoa, se menee yleensä liian pitkälle, ja ihminen havahtuu ja haluaa niistä eroon. Toisinaan ihminen tottuu niihin, kuten hirttosilmukkaansa.


Mitä paha henki tekee?

Se johtaa ihmisen yhä syvempään paholaisen tuntemukseen. Se elää ihmisen kautta ja haluaa ihmisessä hallintavallan. Se sanoo ihmiselle, mitä ihmisen pitää sanoa toiselle ja miten toimia. Olen kuullut eräältä ihmiseltä, josta poistin pahat henget, että hänelle tuli sen jälkeen ongelmia junalippujen ostamisessa, koska hän oli tottunut niiden apuun. Ne riistävät ihmisen omatoimisuuden ja itsenäisyyden. Ihminen voi alkaa nojautua niihin liikaa. Paha henki on ovela eli se voi kenties pyytää sinua tekemään jotakin hyvääkin. Silloin voit sen tehdä, mutta ole varovainen ja tarkka – huomioi rakkauden kaksoiskäsky eli se ettet tee lähimmäisellesi mitään pahaa. Pahan hengen tarkoitus on sitouttaa sinut itseensä ja siihen, että luotat siihen kaikessa, mutta et voi sitä tehdä. Sinä teet valinnat ja vastaat valinnoistasi – viime kädessä tuonelassa asti. Sinä olet pahan hengen suuna, käsinä ja jalkoina. Paha henki ei voi itsessään tehdä mitään. Kun juttelen ihmisten kanssa, kuulen kuinka ihminen sanoo minulle jotakin ja sitten paha henki ihan toista. Olen vaikuttunut, koska tällainen ihminen vähät välittää, mitä paha henki hänelle sanoo hänen mielessään – tällainen ihminen on valmis parannuksen tekoon ja ottamaan Herran vastaan.


Jos kristitty ottaa pahan hengen sisimpäänsä, mitä tapahtuu Pyhälle Hengelle?

Pyhä Henki poistuu, koska kristitty lakkaa olemasta kristitty samalla hetkellä, kun hän ottaa sisimpäänsä ensimmäisen pahan hengen. Tämä ihminen joutuu kuoltuaan tuonelaan. Tilanne korjaantuu, jos hän alkaa uskomaan Herraan Jeshuaan uudelleen.


Vaaran merkit

Olen nähnyt kuinka ihmisen silmissä oli kuin pimeä kalvo, kun hänessä oli pahoja henkiä. Ihmisestä tulee välinpitämätön, tunteeton. Hänessä ei ole empatiakykyä. Hän uskoo tekevänsä oikein. Hänellä on oma moraalinsa. Omatunto on vääristynyt. Hän on pahojen henkien sokaisema. Hänessä on suuri pimeys, siksi hän ei näe todellisuutta. Hänen menettää ystävyyssuhteitansa, jopa avioliittonsa.

Luuk. 11:34 Silmäsi on sinun ruumiisi lamppu. Kun silmäsi on terve, koko ruumiisi on valaistu. Kun silmäsi ovat huonot, ruumiisi on pimeä.


Pahan hengen vihollinen

Joidenkin ihmisten kohdalla paha henki aktivoituu enemmän kuin toisen kohdalla. Uudestisyntynyt kristitty on pahan hengen vihollinen. Perheessä voi tulla paha tilanne, jos toinen puoliso on uudestisyntynyt kristitty ja toinen henkilö, jossa on pahoja henkiä. Ihmisestä tulee ei-uskova, kun hän ottaa ensimmäisen pahan hengen sisimpäänsä. Ihminen uskoo silloin paholaiseen ja sen apuun. Ihminen ei voi uskoa sekä Jeshuaan että paholaiseen. Tiedäthän ettei ihminen voi olla kuoltuaan samanaikaisesti sekä taivaassa että kadotuksessa. Olet valintasi tehnyt. Huuda Herran puoleen, jos näin on käynyt!


Saako pahan hengen ajettua pois?

Itse et saa ajettua niitä pois, koska et ole enää kristitty. Mutta toinen kristitty kyllä pystyy sen tekemään. Sanon itse muiden ihmisten puolesta vain: ”Pahat henget pois!” tai ”Pahat henget pois heti ja siirrytte merten syvyyksiin, johon kuolette!” Jahve nostaa vain sormensa ja ne karkaavat pois. Ne poistuvat aina, paitsi jos ihminen ei anna niiden poistua. Ihminen on ottanut ne sisimpäänsä vapaaehtoisesti ja vapaaehtoisesti niistä tulee myös luopua. Ketään ei voi pakottaa. Olen yrittänyt sitäkin, ei onnistunut.


Mitä paha henki rakastaa?

Se rakastaa sitä, että se saa ihmisen pilkkaamaan Pyhää Henkeä. Tiesithän, että jos pilkkaat, niin juuri sinä olet se, joka sen synnin kantaa. Se on suurin rikos Jahvea kohtaan. Edes ihmisten tappaminen ei ole niin suuri synti. Se on suuri häpeä!

Toiseksi parasta sen mielestä on syödä ihmisen sydäntä ja sielua. Jotkut ihmiset kauhistuvat, kun kerron heille tästä. Jotkut taas vähät välittävät iankaikkisesti elävästä sielustaan, koska ovat sokeutuneita paholaisen orjia.


Mitä on ajatusväkivalta?

Herra sanoo: ”Ihmisen normaali tila on ajatukseton tila” Mitä sitten ovat ne keskimäärin 60 000 ajatusta, jotka risteilevät päässäsi? Ajatuksiisi pääsevät sellaiset ihmiset, joissa on pahoja henkiä. Heitä on vähintään yksi ja enintään viisi ihmistä. Se on paholaisen avaama väylä aivoissasi. Siellä sinä ne ajatukset kuulet. Ne kuuluvat siten, että ne tuntuvat omilta ajatuksiltasi, vaikka ne eivät sitä ole. Ajan myötä on mahdollista tunnistaa kaikki paholaisen välittämät ajatukset omistasi. Herra voi myös päästää aivoihisi sellaisia ihmisiä, joissa on Pyhä Henki, mutta sinä tiedät sen, koska Herra ei toimi salassa, vaan avoimin kortein.

Opettele kysymään ajatuksiltasi: ”Aiheutitko sinä minussa väsymyksen/alakulon/masennuksen/intohimon/vihan/suuttumuksen jne. tunteen?” Keskustele näiden ihmisten kanssa, niin opit tuntemaan heidät. Sano aika ajoin: ”Pahat henget pois!” tai ”Pahat henget pois Herran Jeshuan nimessä ja veressä!” Silloin teet palveluksen näille ihmisille. He poistuvat siitä ajatusväkivallan kierteestä. Tosin paholainen tekee sen, että se avaa saman tien väylän muiden vastaavien ihmisten tulla ajatuksiisi. Maailma muuttuu kuitenkin koko ajan paremmaksi paikaksi elää, kun pahat henget saadaan pois vähitellen.


Voiko ihmistä estää tekemästä ajatusväkivaltaa?

Ajatusväkivaltaa tekevät ihmiset sanovat, että heidän on sanottava minulle ja sinulle se, mitä pahat henget heille sanovat. Ainakin osa siitä, koska muuten ajatusyhteydestä putoaa pois. Moni näistä ihmisistä tuntee lopulta uhrinsa oikein hyvin. Uhri sen sijaan ei tunne heitä, eikä haluakaan, koska nämä ihmiset haluavat heille ainoastaan pahaa. He eivät edes saa tehdä hyvää. Se on kielletty.

Uudestisyntynyt kristitty on pahoille hengille punainen vaate. Ylistys on niille vielä pahempaa. Jotkut ovat niin tottuneita ajatusväkivaltaan, että he haluavat harjoittaa sitä edelleen, vaikka tietävät paholaisen metkut. Toiset sen sijaan pelästyvät ja kääntyvät Herran Jeshuan puoleen. Yleensä se ei riitä, että uhri sanoo vihaavansa ajatusväkivaltaa. Mikään huuto, herjaus ei riitä heille. Onneksi vetoomus järjen käyttöön auttaa joskus. Monen kohdalla auttaa se, kun pyytää ihmisiä kysymään pahoilta hengiltään: ”Miltä minun sydämeni ja sieluni teistä maistuvat?” Nämä vastaavat totuudellisesti eli että herkulliselta maistuu! Sielusi on pahojen henkien superfoodia, sillä ne elävät.

Joskus käy niin, että ihmiset, joissa on pahoja henkiä, menevät liian pitkälle. He tekevät sellaisia tekoja, joita pitkämielinen ja laupias Herra ei enää voi hyväksyä. Herra estää heidän pääsynsä vaikuttaa enää toisten ihmisten valintoihin eli ajatusväkivalta loppuu heidän osaltaan. Ajatusväkivaltaa tekevät aina sinussa 1-5 ihmistä kerrallaan. Herra kuitenkin palauttaa ajatusykseyden, kun aika on kypsä.


Miksi Jahve antaa pahojen henkien toimia?

Jahvella on kaikki valta ja voima. Miksi pahat henget saavat sitten toimia edelleen? Otetaan esimerkiksi vaikka perheeni. Minulla on hyvät välit lapsiini. Olen uudestisyntynyt kristitty. Kaiken käsitykseni mukaan he voisivat kääntää selkänsä minulle, koska pahat henget heitä siihen oletettavasti kehottaisivat. He eivät ole sitä kuitenkaan koskaan tehneet. Mistä tämä sitten johtuu? Muita kristittyjä on kyllä langennut tähän paholaisen virittämään ansaan, mutta eivät perheeni jäsenet. Syynä on se, että he tuntevat minut sekä Jahven siunaus. Muita syitä ei ole.

Maailmankaikkeuden yksi tärkeimmistä perustoista on ykseys. Paha henkivalta käyttää hyväkseen Jahven luomaa ykseyttä ja tuo ajatuksiimme näitä ihmisiä pahoine henkineen, jotta ne ohjaisivat meitä väärille teille. Näillä ihmisillä on myös joskus näköyhteys meihin. He näkevät tilaa ympäriltämme noin kaksi metriä. Näin on minulle kerrottu. Jos menen nukkumaan, he näkevät sen. Jos menen suihkuun, he näkevät senkin. Onneksi minulla on kuitenkin jonkin sortin vanhurskauden vaate ylläni; he eivät näe sentään paljasta pintaani.

Ykseys on kuitenkin välttämätön asia. Selitän asiaa, jotta se kirkastuisi sinullekin. Ykseyteen perustui se, että kun Herra Jeshua salli itsensä ristiinnaulittavan, niin sen hedelmistä saavat nauttia me kaikki. Samalla tavalla myös se, mitä minä saavutan, saat sinä myös hyödyksesi. Taivaassa ykseys on myös ihana asia: jos minulla on jokin IT-ongelma, niin saan heti apua ajatuksissani. En vielä hahmota, mitä kaikkea se on taivaassa, mutta meillä kaikilla on yhteinen Pyhä Henki, joka virtaa meissä kaikissa yhtä lailla. Meillä on yksi sydän – se on Jahven kautta. Minä olen sinä ja sinä olet minä.


..jatkuu seuraavalle sivulle