Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Ilo

Ylösnousemus. Herra noutaa omansa taivaaseen!

Olet unessa! osa 5(5)Jos sinun sielusi saadaan auki, niin se avaa aarrearkun kannen. Sen kautta pääset lähempään yhteyteen Herrasi kanssa ja myös alter egoosi, joka on saman ikäinen kuin sinäkin. Herran opetukset alkavat kantamaan hedelmää. Persoonasi tuntuu omaltasi, vaikka jotkut voivat sanoakin, että olet muuttunut. Sinusta tulee ilopilleri ja seesteinen ihminen. Löydät itsesi, siksi kaikki tuntuu uudelta ja elämisen arvoiselta. Kaikki ihmiset ja asiat alkavat kiinnostamaan.

Mikä on yksi minun tehtävistäni maailmassa? Minun piti olla syntiinlangenneiden joukossa se, joka auttaa teitä tulemaan näkyväksi taivaan valtakunnassa. Siten, että te olette maailmassa kuin uni, joka häviää näkyvistä, koska alat näkyä taivaassa. Näin käy minulle ja voit uskoa, että vaikka rakastan nykyisin ja vasta nyt, elämääni, niin lähden ilomielin. Kun teille ilmoitetaan, että olen kadonnut, niin te tiedätte kaikki, missä minä olen. Tulen edelleen ajatuksiinne ja johdatamme Herran kanssa teidät taivaaseen.

1. Tess. 4:16-17 Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta käskyhuudon, ylienkelin [minä, Sirkka] äänen ja Jumalan pasunan kuuluessa, ja Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin: sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa. (-38 käännös; hakasulut minun)

Ps. 73:20 As a dream when one awaketh; so , O Lord, when thou awakest, thou shalt despise their image.

Herra, kun sinä nouset, he ovat pelkkää tyhjää, kuin unikuva [ts. varjokuva], joka herätessä katoaa. -92 käännös (hakasulut minun).