Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Ilo

Sinun pitää herätä, ettei paha henkivalta pääse yllättämään sinua!

Olet unessa! osa 3(5)Tuonelasta..

Kun ei-uskova kuolee, niin hän joutuu ei-uskovien välitilaan eli tuonelaan. Siellä he ovat enkeleitä – kutsun heitä mielessäni mustiksi enkeleiksi - jotka tulevat elossa olevien ihmisten ajatuksiin. Kysyin yhdeltä, kuka hän on ja nyt hän sai jo sanoa: ”Enkeli”. Koska tajusin, että näin on, niin hän sai sen jo vahvistaa. Heidän on aina pakko puhua totta. Meidän ajatuksiimme tulevat siis hyvät (vähemmässä määrin) ja pahat enkelit. Pahat enkelit pääsevät ajatuksiini helpommin, koska heidät pitää käännyttää. Herra itse sen vaikuttaa minussa. Jos sinulle tulee tunne ikään kuin suu kuivuisi tai suuta polttaisi, niin olet matkalla tuonelaan, ellet tee muutosta elämässäsi, vrt. Lasarus ja rikas mies tuonelassa. Kun nämä ihmiset saa käännytettyä, niin he pääsevät saman tien uskovien välitilaan.

Ralph toi ajatuksiini 100 ihmistä tuonelasta, pahimpia heistä. En tiennyt, mitä tekisin heidän kanssaan. Sitten näin aina jonkun kuvan mielessäni, jonka kerroin heille. Lopuksi nostin käteni ylös ja laskin sen nopeasti alas, koska näin näyn, jossa näin saman eleen. Se teki sen. että koko joukko pelastui iankaikkiseen elämään. Olin hyvin väsynyt ennen sitä. Se oli tietenkin taas sitä normaalia taisteluani pahan henkivallan kanssa. Välillä paha on niskan päällä, mutta vain kun Herra Jahve sen antaa tapahtua. Sillä on tarkoituksensa. Olen sanonutkin Jahvelle, että olen käytettävissä, jos hän haluaa opettaa jollekin jotakin. Eräs henkilö pelastuneista kertoi, että oli kuin häneltä olisi suomut pudonneet silmistä. Hän näki. Hän oli herännyt unesta. Myös sielu avautui. Jahve on hänellekin nyt se ylin auktoriteetti.

Meidän ajatuksiimme pääsevät pahat ja hyvät ihmiset, he jotka vielä elävät. Tämä kaikki johtuu ykseydestä. Joku ihminen haluaa esimerkiksi keskustella blogistani. Tällöin Jahve voi avata yhteyden minun ja hänen kanssaan. Joku voi huutaa apua ja kuulemme sen molemmat Jahve ja minä. Autamme tätä ihmistä.


Vastuumme teoistamme?

Totisesti tiedän, että ei ole olemassa lainkaan pahoja ihmisiä, vain hyviä. Puhun nyt sieluista. Kaikki rikokset Jahvea vastaan on tehty unessa, ei niistä joudu kukaan vastuuseen taivaassa. Ne pahat teot, jotka ovat maailmassa häpeällisiä, on tehty syvässä unessa. Olet Herran silmissä syyntakeeton. Niitä ei tarvitse hävetä taivaassa, kuten Jes. 25:8 ilmoittaa.

Jes. 25:8 Kuolema on nielty ainiaaksi. Herra Jumala pyyhkii kaikkien kasvoilta kyyneleet ja vapauttaa kansansa alennuksesta ja häpeästä kaikkialla maan päällä. Näin on Herra puhunut.

Maallisten lakien mukaan ihminen tietenkin joutuu vastuuseen. Ihminen joutuu vastaamaan siitä, että kuuntelee ja noudattaa pahoja ajatuksia ja mielitekoja. On kuitenkin henkirikoksia. Kuka niistä vastaa ja muista suurista rikoksista Jahven edessä? Se on paholaisen vastuulla. Mikä on uhrin osa taivaassa? Uhrin osa on lopulta hyvä, koska hän pääsee tästä unimaailmasta pois. En voi olla mainitsematta sitäkään, että sama koskee abortoituja sikiöitä – he elävät nyt taivaassa ja odottavat sitä, että he saavat syntyä uudelleen ihmiseksi taivaassa, kun taivas on tullut maan päälle. Jahve on nähnyt jo ennalta taivaassa, mitä tapahtuu ja kyseisen ihmisen sielu on tietoinen asiasta. Abortoidut sikiöt pääsevät suoraan taivaaseen, koska he eivät ole tehneet mitään syntiä. Jeshuaan uskovat kuolleet pääsevät kuoltuaan uskovien välitilaan. Ei-uskovat kuolleet, kiertävät tuonelan kautta, jossa kannetaan itse omien syntien taakkaa. Näin siihen asti, kunnes hekin kääntyvät ja uskovat Herraan Jeshuaan.


Ps. 90:5 selitys

Ps. 90:5 Me katoamme kuin uni aamun tullen [Jahven niin päättäessä], kuin ruoho, joka hetken kukoistaa, joka vielä aamulla viheriöi mutta illaksi kuivuu ja kuihtuu pois. (hakasulut minun)

Thou carriest them away as with a flood; they are as a sleep: in the morning they are like grass which groweth up..

Vapaasti käännettynä: Sinä nostat heidät ylös ja pois saastaisista synnin tulvavesistä; he ovat kuin unta/unessa..
Tämä tarkoittaa myös sitä, että kun Elia nousi tulisilla vaunuilla taivaaseen. Hän pääsi suoraan taivaan kansalaiseksi ja katosi maailmasta (ruoho kuivui ja kuihtui).

Me olemme unessa, ja siksi kukaan meistä ei taivaassa pohdi sitä, mitä täällä maailmassa tuli tehtyä, koska se on yhtä tyhjän kanssa ja valhe-elämä. Ja koska pahat henget ovat saaneet ihmiset tekemään kaiken pahan, niin paholainen itse joutuu kärsimään synnin seuraamukset. Maailmassa toki joudumme rikkomuksemme itse kohtaamaan: mitä kylvää, sitä niittää, mutta paholainen heitetään tuliseen järveen.

Ilm. 20:14 Kuolema ja Tuonela heitettiin tuliseen järveen. Tämä on toinen kuolema: tulinen järvi.

Nyt kun olemme maailmassa, luulemme, että tämä on todellisuutta. Kun heräämme Jahven tahdosta, niin olemme taivaassa ja maailmassa olomme on vain uni, jota emme edes muista.


Näky 29.9.2020

Näin näyn, jossa pääsin taivaaseen. Ikään kuin leijuin tämän näkyväisen maailman ja taivaan välisen syvän kuilun läpi. Näin että ammoin kuolleet ihmiset ojensivat kätensä ja auttoivat minut yli. Sen jälkeen silmieni edessä oli vielä harmaa verho. Menin siitäkin läpi helposti. Sen jälkeen olinkin taivaassa. Näin itselläni siivet. Olin enkeli – niin kuin me kaikki olemmekin, kun pääsemme sinne. Meidän silmiemme edessä on kuin verho ja se pitää repäistä sivuun. Tätä kirjoittaessani tunsin olevani jo matkalla harmaan verhon läpi. Sitten lopettaessani blogini olin jo harmaan verhon läpi, mutta nyt odotan vain Jahven aikaa, koska minulle kaikki paljastuu.


Sodankäyntiä hyvän ja pahan välillä

Miten sitten saamme ihmiset, jotka ovat pahan hengen vaikutuksen alaisia, lopettamaan tekonsa? Paha henkivalta antaa heille jotakin, jota Herra ei anna: oman egon pönkitystä sekä mielihyvän pahoista teoista. Herra, sen sijaan, ei pönkitä meidän valhe-egoamme, Hän haluaa riisua meidät siitä. Ralph kertoi, että hän on ottanut nyt näiltä ihmisiltä sen valheellisen hyvänolontunteen pois, mikä tuli väärinteoista. Nämä ihmiset tunnustivat minulle, että näin heille on käynyt. Lisäksi Herra sallii ihmisten, joissa on paha henki, antaa aina synnintunnon välittömästi synnin teon jälkeen, jotta kyseinen ihminen oppisi sen, että pahaa ei kannata tehdä. Huomaa siis se, että Jahve ei anna kenellekään synnintuntoa, vaan muut ihmiset, joissa on pahoja henkiä. Lisäksi Herra varoittaa teitä jo ennen synnin tekemistä.

Ilm. 12:7-8 Taivaassa syttyi sota. Mikael ja hänen enkelinsä kävivät taisteluun lohikäärmettä vastaan. Lohikäärme enkeleineen teki vastarintaa, mutta kärsi tappion, eikä sille ja sen joukolle ollut enää sijaa taivaassa.

Hyvä ja paha henkivalta sotivat keskenään. Katso, kenen puolella seisot! Pahan maailman kautta heräämme todellisuuteen, muuten emme näytä heräävän, koska olemme syvässä unessa. Sotatilanne on koko ajan taivaassa ja vastinparina tuonelassa. Kaikki enkelit eivät tulleet maailmaan, koska Jahve tarvitsi tietyn määrän enkeleitä taivaaseen, sitä varjelemaan.


"Kaikkein pimein"

Ihmiset, jotka olivat Tuonelan ”perimmäisessä nurkassa”, kuten minä heitä kutsuin, olivat koskemattomia. He eivät kärsineet synnintunnosta, paitsi jos paha henki sen heille antoi. Herra Jahve ei voinut heihin puuttua, koska paha henki hallitsee siellä. Ihminen voi siis valinnoillaan joutua sinne. Syyskuussa 2020 loput kymmenen heistä saatiin uskovien välitilaan. Pystyin puhumaan heidät ympäri Pyhässä Hengessä. Toisen ihmisen piti se tehdä, muu ei käynyt. Muussa tapauksessa Jahve olisi tietenkin tehnyt sen itse. Tämä lukee Jahven suuressa suunnitelmassa. Ennen kuin mielessäsi syytät minua röyhkeydestä ja omahyväisyydestä, niin haluan toistaa: kun puhun Pyhässä Hengessä, sen suuressa ja vuolaassa voimassa, niin kukaan ei pysty kauan laittamaan vastaan. Se johtuu siitä, että Pyhä Henki löytää näistä ihmisistä aina edes sen pienen valon, mikä johtaa taivastielle, vaikka henkilö olisi henkitoreissaan. Se valo voi olla hyvin pieni kooltaan, mutta se avaa oven tämä ihmisen sisimpään eli sieluun ja hän alkaa elää. Herra pääsee sisään ja käy aterialle tämän ihmisen kanssa ja hän Herran kanssa (Ilm. 3:20).

Miksi väitän, että paha henki voi antaa synnintunnon? ”Kaikkein pimeimmässä” – vastinpari kaikkein pyhimmälle – oli ainakin yksi ihminen, joka oli joskus minuakin kiusannut ja vainonnut pitkän aikaa. Ihmettelin, kun tämä vainoaminen jäi. Se loppui, koska tämä mies, jossa oli paljon pahoja henkiä, antoi periksi. Hän ymmärsi ettei voi minulle mitään tehdä. Hän ymmärsi, että rakastin Jeshuaa sekä Jahven lakia. Vaikka kaaduin ja pelästyin monta kertaa hänen takiaan, niin en koskaan suuttunut tai loukkaantunut Herraan. Kova pää oli toista kovaa päätä vastassa! Paha henki alkoikin kiusata tätä ihmistä ja antoi synnintuntojakin. Mikään ei enää auttanut. Kun menin puhuttelemaan tätä miestä, jo ammoin kuollutta, niin hän heti mielihyvin kääntyi Jeshuan puoleen ja pelastui tuonelasta. Herra Jahve sanoi, että nämä kymmenen miestä olivat viimeiset jäljellä ja Hän lisäsi, että heitä ei enää joudu sinne ”kaikkein pimeimpään”, koska nyt Hänellä on kaikki valta puuttua asiaan. Paholainen on potkaistu pois sotatantereelta. Ainoat, jotka ovat jäljellä, ovat muut ihmiset, jotka ovat syystä tai toisesta halunneet pahan hengen tai pahoja henkiä sisimpäänsä. eivätkä halua niitä vielä toistaiseksi pois. Samoin on niin, että vielä tulee koko ajan uusiakin tapauksia.

Mietin vielä sitä, että mitä pahat henget voivat vielä tehdä tässä maailmassa? Minulle he eivät voi tehdä enää mitään merkityksellistä. Se on selvä asia. Se johtuu siitä, että pääsin Luvattuun maahan eli taivaaseen, jossa Herra Jahve hallitsee. On joitakin ruumiillisia oireita, joista tiedän, että he vaikuttavat ne. Ilmeisesti minun pitäisi uskoa, että ne häviävät, jotta niin tapahtuisi. Olen nähnyt näyn, jossa Jahvella oli kruunu, mutta valtikka puuttui silloin vielä (muistaakseni kesällä 2020). Hänellä on silti nyt myös jo valtikka. Hän näyttää puuttuvan pahaan henkivaltaan rautaisella otteella.

Pahinta on se, mitä nämä ihmiset tekevät itse itselleen. Sydän pimenee pimenemistään ja sydämen kautta myös sielu. Lopulta heillä ei ole tunteitakaan, heistä tulee välinpitämättömiä. Näen heidät mustina muodottomina ”hattivatteina,” kun katson heitä sisäisillä silmilläni.