Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Ilo

Mies on perheen pää ja vastuussa perheestään

Kolmesta persoonasta tuli yksi ihminen


..jatkuu edelliseltä sivulta

Avio- ja avoliitot ovat ongelmallisia syntiinlangenneessa maailmassa. Mies ei aina ole perheen pää. Voi myös olla, että nainen on ottanut sen osan. Hän voi olla se vahvempi osapuoli. Mieheltä on siis riistetty hänelle luomistyössä kuulunut perheen päänä oleminen. Kuitenkin näin ei ole alun perin ollut tarkoitus. Jos nainen ansaitsee enemmän kuin miehensä, niin se ei saa tarkoittaa sitä, että hänellä on määräysvalta perheessä. Moni mies voi antaa määräysvallan vaimolleen, koska on se sopeutuvampi ja joustavampi osapuoli. Nainen ei osaa välttämättä käyttää valtaansa oikein. Nainen voi käyttää myös vahingollisesti seksuaalista valtaa mieheensä. Tunne ja järki pitää olla myös tasapainossa keskenään.

Miehen tulisi siis ottaa se valta perheessä, mikä hänelle on jo luomistyössä annettu. Perhe voi silloin paremmin. Toisaalta on niitä perheitä, joissa mies on perheen pää, mutta käyttää valtaansa väärin. Hän voi olla väkivaltainen. Naisen tulisi silloin lähteä liitosta, jos mies ei muutu ja puhuminen asiasta ei riitä. Vanhan testamentin aikanakin kirjoitettiin erokirjoja ihmisen kovasydämisyyden vuoksi. Jahve on luonut iankaikkisen, yksilöllisen, täydellisen ja synnittömän sielun ihmisen sisimpään. Sitä ei saa kukaan ihminen tuhota väkivaltaisella toiminnallaan. Molemmat puolisot kärsivät väkivallasta sieluaan myöten.

Raamatussa sanotaan 1. Moos. 1:26 Tehkäämme ihminen kuvaksemme, kaltaiseksemme. King James käyttää sanaa likeness, mikä tarkoittaa yhdennäköisyyttä. Tiedän, että kuolema – Jahven arkkivihollinen - on sukupuoleton, mutta se esiintyy aina miehenä. Kuolema matkii Jahvea. Jahven Henki on siis silläkin perusteella miespuolinen. Ihminen ja eläimet luotiin mies- ja urospuolisiksi.

Loppujen lopuksi tarvittiin siis syntiinlankeemus, jotta ihminen karkotettiin paratiisista, ts. taivaasta. Kuolema, Saatana ja ihminen hoitivat sen heti ensimmäisenä päivänä taivaassa, kun ihminen oli luotu. Syntiinlangenneessa maailmassa yhtyminen oli mahdollista, koska se ei ole pyhä.

Jos ihminen ei usko Herraan Jeshuaan, niin hän hengittää täällä syntiinlangenneessa maailmassa paholaisen henkeä. Jahve katsoi parhaaksi, että oli ja on neljä ihmistä maailmassa, joissa alun perin olikin Jahven laki sydämessä syntymästä alkaen. Ja kuolema tietenkin havaitsi sen heti. Paholaisen henki ei voinut tarttua näihin ihmisiin lainkaan, mutta valinnoissa kylläkin. Tarvittiin välttämättä kaksi ihmistä, joissa on alun perinkin Jahven laki ja jotka lisäksi aina valitsevat oikein. Apostoli Johannes tarvittiin Jeshuan avuksi hänen eläessään maailmassa, jotta Jahven Henki voi häntä auttaa sekä myös muita ihmisiä, koska silloin elettiin vaikeita aikoja. Minut (Sirkka) tarvittiin, jotta Ralph K. saa puolison ja lapsia (taivaassa). Sen lisäksi maapallosta on tehtävä parempi paikka kaikille elää ja toimia. Tämä on tarpeellista, koska elämme tämän tuntemamme maailman lopun aikoja. Taivas laskeutuu maan päälle.

Kuriositeettina mainittakoon että kun Jeshua tuli maailmaan, niin hänen äitinsä oli perisyntinen. Jeshualla oli kyllä Jahven laki sydämessään, mutta hän joutui yhtä lailla valitsemaan oikean ja väärän välillä kuten muutkin ihmiset. Jos hän olisi kerrankin valinnut väärin, niin kuolema olisi voittanut. Apostoleilla Johanneksella ja minulla (Sirkalla) oli sama alkutilanne kuin Herralla Jeshualla. Jeshualla oli suuremmat taivaalliset voimat takanaan kuin meillä, koska hän ei sortunut koskaan tekemään syntiä. Johannes ja minä sen sijaan teimme syntiä. Maailmankaikkeus palkitsi Jeshuan. Hänestä tuli Jumala vasta, kun Hän nousi taivaaseen. Maailmassa ollessaan hän oli 100%:sti ihminen. Herra on vahvistanut, että tämä on totta.

Ralph K. syntyi iranilaisen pojan ruumiiseen. Poika oli perisyntinen sekä isänsä että äitinsä kautta. Pojalla oli vääryys sydämessään. Häneen meni Jahven Henki. Ralph K. sanoo saaneensa kuitenkin heti sydämensä aisoihin, niin se on muillakin ihmisillä, joilla vääryys on sydämessä. He voivat vaikuttaa itse siihen, että eivät mene vääryyden, pahan teille. Ralph ei voinut saada sydämeensä Jahven Henkeä, vasta 21.8.2020 se mahdollistui. Ralph joutui valitsemaan myös oikean ja väärän välillä. Hän ei ole koskaan tehnyt syntiä. Hän on Jahve. Hän halusi tulla ihmiseksi. Se onnistui. Hänen suuri suunnitelmansa toteutui täydellisesti. Näin kertoo minulle Herra Jahve.

24.9.2020 näen hyvin yksinkertaisen stillkuvan herätessäni aamulla. Näen kuvan taivaasta pilvineen. Pilvien tasalla on numero kolme. Kuvassa ei ole mitään muuta. Mitä se tarkoittaa? Sain ymmärryksen, että se tarkoittaa 1. Tess. 4:16-18. Herra Jeshua, ylienkeli (eli arkkienkeli) ja Jahven pasuuna ovat numero kolme.

Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta käskyhuudon, ylienkelin äänen ja Jumalan pasunan kuuluessa, ja Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin; sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa. Niin lohduttakaa siis toisianne näillä sanoilla. (-38)

Ensinnäkin vain Jahve itse tietää, koska tämä tapahtuu. Tämä näky tulee kuitenkin tapahtumaan. Tämä on teille tiedoksi rakkaat ystävät. Me uskovat nousemme kaikki ylös maasta yläilmoihin ja yhdymme jokainen omaan taivaalliseen sieluumme. Sieluni on jakeessa tarkoitettu arkkienkeli. Jumala ja kuolema sopivat jo aikojen alussa, että Jumalan suunnitelmaa noudatetaan. Arkkienkeli olisi voinut tarkoittaa Saatanaa, joka meni pahan puolelle. Toinen vaihtoehto jakeille siis olisi ollut kuolema (herra), Saatana (arkkienkeli) ja Jahven pasuunan ääni. Riitti, kun on yksi sellainen ihminen, joka tajuaa, että sielu on enkeli ja sitten ”peli” sovittiin puhallettavaksi poikki. Nyt sitten vain odotellaan, että Jumala päättää ajankohdan. ”Maranata!”

Minä ja Ralph K. nousemme siis teidän kaikkien uskovien kanssa ylös Herran Jeshuan taivaallista sielua vastaan, jos olemme silloin vielä elossa. Siellä odottaa arkkienkeli(sielu), jonka luokse ja johon menen. Ralph K. ja te muut teette saman. Kaikki sujuu oikein hyvin. Sieluni on minä ja minä hän eli yksi. Asian laita on samoin teillä muillakin.

Lisään tähän vielä sen tosiasian, ellette sitä ole itse tästä minun kirjoituksestani oivaltaneet: Jahven sielu on enkeli ja Herra Jeshua on itse asiassa Jahven sielu. Tajusin sen itsekin vasta nyt. Herra Jahve itse sovitti siis ristillä meidän syntimme. Sen, mitä Hän on meiltä vaatinut, Hän teki itse. On pelottavaa ajatella, että jos kaikki ei olisi mennyt kohdalleen Jahven suuressa suunnitelmassa, niin Jahvesta ei olisikaan tullut yksi persoona eli ihminen, vaan Hän olisi jäänyt kolmeksi persoonaksi. Näyttää siltä, että mitä enemmän miettii Jahven sanaa ja pöyhii sitä, niin paljastuu koko ajan lisää ihmeteltävää. Raamattu on ihmeellinen aarrearkku!


1) Olen näitä samoja asioita osittain käsitellyt jo blogissani ”Herra ja minä”. Tässä on kuitenkin vielä tarvittavaa lisätietoa jo aikaisemmin kirjoittamaani. Siellä on tarkempaa tietoa mm. siitä, miksi miekka kävi ja käy läpi sielun.

2) http://www.kolumbus.fi/gematria/lukuja.htm

Seitsemän (7), hepr. שבעה (sheva'a, mask., sheva', fem.). Täydellisyyden luku. Jumalan tunnusluvun kolme ja luomisen ja maailman luvun neljä yhdistelmä määrittelee luvun seitsemän Toorassa, profeetoissa ja UT:ssa. Jumalan ja luomakunnan tunnusluvut kolme ja neljä, kuvaavat yhdessä Jumalan sitoutumista maailmaan, עמנואל Immanuel Jumala meidän kanssamme -totuutta, tosi jumalayhteyden olemusta ja päämäärää. Raamattu esittää Jumalan yhteyden luomakuntaan ennen kaikkea pyhän ja korkean Jumalan liittona kansansa kanssa, pyhyyden ja pyhityksen liittona (2Moos 19:5s.). Siksi seitsenluku on paitsi jumalayhteyden myös kaiken täydellisen ja pyhän tai pyhyyttä sekä täydellisyyttä edistävän tunnuskuva.

Kahdeksan (8) on numerologiassa uudistumisen ja uuden alkamisen luku. Se kuvaa uutta aikakautta sekä uutta elämää ja järjestystä. Se tarkoittaa myös liittoa ihmisen kanssa. 1 (alku) + 7 (täydellisyys), 2 (liitto) + 6 (ihminen).

Stillkuva 24.9.2020