Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Ilo

Pyhä Raamattu kertoo sinulle äärettömästä Rakkaudesta 💖

Herra ja minä 7. ja jälkisanat...Jatkuu ed. sivulta

Meillä on maailmassa ruumiillinen, fyysinen sukupuoliyhteys, mutta 1000-vuotisessa valtakunnassa ja taivaassa me olemme kuin enkelit. Se tarkoittaa sitä, että meillä on sielun yhteys toiseen sukupuoleen, yhteisyyskumppaniin. Fyysinen sukupuoliyhteys on kalpea kuva siitä, miten Jahve sen alun perin suunnitteli ja loi. Sielut yhtyivät siten, että Herra Jeshua oli minä ja minä olin Hän. Yhteisyyskumppanit eivät halua olla koskaan erossa toisistaan, vaan he jakavat kaiken. He ovat yksi ykseydessä. 


Herralla on kaikki valta


Jer. 27:5 Suurella voimallani ja väkevällä kädelläni minä olen luonut sekä maan että ihmiset ja eläimet, jotka maan päällä ovat. Minulla on valta antaa ne kenelle hyväksi näen.

Matt. 28:18 Jeesus tuli heidän luokseen ja puhui heille näin: "Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä.

Nah. 2:2 Sillä Herra saattaa entiselleen Jaakobin korkeuden niinkuin myös Israelin korkeuden, sillä ryöstäjät ovat niitä ryöstäneet ja turmelleet niiden viiniköynnökset.

Tämä viimeksi mainittu jae tarkoittaa mielestäni tätä: Paholaisen johtamat ihmiset ovat saattaneet maailman tuhon tielle. Olemme turmelleet sen. Jahve vuodattaa Henkensä Herran kansan eli kaikkien uskovien päälle ja siten nämä saavat tietää kukin sydämessään totuuden. Herra palauttaa entiselleen Israelin kunnian, Jerusalemin ihanuuden.


Pyhää Jumalan nimeä, joka hepreassa kirjoitetaan nelikirjaimisena יהוה JHVH, kutsutaan juutalaisuudessa ilmaisulla שם זה הוא ארבע Nimi joka on neljä. Tämä nimi ilmaisee Jumalan koko olemuksen. Nimi on heprealaisen verbin הוה hawah "tulla joksikin" kausatiivimuoto ja merkitsee "Hän saattaa tulemaan (joksikin)". Hän siis saattaa itsensä tulemaan aina siksi, mikä on tarpeen, jotta Hänen tarkoituksensa toteutuisivat. Hänestä tulee muun muassa Luoja, Tuomari, Pelastaja ja Elämän Ylläpitäjä täyttääkseen lupauksensa. Tämä verbi on sellaisessa kieliopillisessa muodossa, että se viittaa toimintaan, joka on toteutumassa. Hän siis saattaa itsensä yhä tulemaan lupaustensa täyttäjäksi. 1)

Mitä tuo ylläoleva alleviivattu lause tarkoittaa? Nälkäongelma, pakolaisuus, veden puute, politiikka, saastuneet maat, ilmaston muutos jne. pitää hoitaa kuntoon. Ralph eli Herra Jeshua tuli hoitamaan sen, kun emme itse osaa sitä tehdä. Samalla hän tuli noutamaan puolisonsa.

Muuta en osaa kertoa tällä hetkellä. Tietoni on vajavaista. Tiedän vain sen, minkä Jahve ja maailmankaikkeus minulle haluaa kulloinkin kertoa. Tämä blogini on herättänyt paljon keskustelua. Siksi olen joutunut lisäämään siihen kappaleita selkiinnyttämisen vuoksi. Teidän pitää malttaa mielenne – aivan kuten minunkin – askel askeleelta meidät johdatetaan totuuden luo. Kerromme kaiken aikanaan. Herra ei koskaan kerro aikoja ja hetkiä. Siksi en tiedä myöskään ajankohtaa, koska me tapaamme Ralph Kuninkaan kanssa.

Olen tehnyt saamistani näyistä oman bloginsa: "Näkyjä". Näyt ovat ajalta 21.8.-11.12.2020. Ne ovat piirustuksia, jotka mahdollisesti osaltaan auttavat ymmärtämään "Herra ja minä" blogia.
_______________________________________________________________

1) Lukuja Raamatussa: http://www.kolumbus.fi/gematria/lukuja.htm

Käytän tekstissäni Jumala sanan tilalla Jahve sanaa sekä
Herran Jeesuksen sijasta sanaa Jeshua.
Tämä siksi, koska Pyhä kolmiyhteinen Jahve haluaa niin.
Meillä on epäjumalia ja muita omia jumalia. Me olemme pilanneet sanan Jumala. Minulle on kerrottu, että Jahve tarkoittaa ääretöntä Rakkautta.
Jeshua on myös hepreaa kuten JHVH. Heprea on Herran synnyin kieli.

Tekstissäni on paljon vuosilukuja. Se on niitä henkilöitä varten, jotka ovat kiinnostuneita numerologiasta.Jälkisanat:
 

Haluan erityisesti kiittää Isäämme Kaikkivaltiasta Jahvea, joka kaiken suunnitteli sekä Herraa Jeshuaa ja Pyhää Henkeä. Kaikki kunnia kasvatuksestani kuuluu Hänelle. Hänen kasvatukseensa kuului se, että turvaudun yksin Häneen. Opein sen kantapään kautta, että ihminen syntiinlangenneena ei sovellu tukipilariksi. Minulta puuttui myös seurakuntayhteys, vaikka Raamatun opetuksessa ja kirkossa kävinkin. Minulla on jostakin syystä ollut enemmän ei-kristittyjä kuin kristittyjä ystäviä.

Haluan kiittää isoa perhettä, jossa sain kasvaa rauhassa ja jo edesmennyttä arvon ansaitsevaa ja suoraselkäistä isääni. Erityisesti kiitän vielä kristittyä äitiäni (94 v.), joka tuki ja tukee omalla valoisalla olemuksellaan ja rakkaudellaan Herraa ja minua kohtaan sekä lapsiani Samia ja Suvia tuestanne.

Ystävistäni oli läheisin, empaattisin ja hyvä kuuntelija Seija Kirkko-Jaakkola. Muista henkilöistä mainitsisin etenkin Toni Ketolan, jonka olemuksessa näin taivaallista valoa ja tuesta eräässä vaikeassa tilanteessa.

Työkavereistani mainitsisin etenkin Satu Iljangon, Sari Hämäläisen ja Anna-Maija Tiilikaisen, jotka ovat maallisissa asioissa opettaneet minulle hyvää työasennetta ja avuliaisuutta.

Minulta kysytään myös miten itse voin ja jaksan. Olen Jahven armoitettu ja yhteisyyskumppani. Hän vaatii paljon ja kasvattaa minua jatkuvasti, se on selvä. Kaikkien ponnisteluvuosieni ja kiusausteni jälkeen olen nyt rakkaudellinen, optimistinen ja nauran joka päivä. Paremmin ei voisi olla. Vai mitä?


Pahoitteluni siitä, että ensimmäiseltä sivultani (Herra ja minä 1.) puuttui a.o. osio. Olen nyt tämän saman liittänyt myöskin k.o. sivulle 15.9.20. Tämä tiedoksi niille, jotka ovat jo ehtineet lukea k.o. sivun aikaisemmin.

Jahven laki voidaan kirjoittaa sydämesi tauluun 21.8.2020 alkaen

Riittää, kun Jeshuan lisäksi oli kaksi ihmistä, jotka valitsevat aina, joka kerta, oikein. Tämä on mahdollista, koska he antoivat luvan Jahvelle kirjoittaa lakinsa heidän sydämiinsä. Nämä kaksi istuvat Herran Jeshuan oikealla ja vasemmalla puolella taivaassa. Apostoli Sirkka oikealla ja apostoli Johannes vasemmalla puolella.

Miksi maailmassa ei ole ollut kuin pari ihmistä, joiden sydämiin oli jo kohdussa kirjoitettu Jumalan laki? Vain parin ihmisen sielut suostuivat tähän, kun Jahve kertoi tällaisesta vaihtoehdosta taivaassa. Johanneksen ja minun oli tämän vuoksi itse pärjättävä maailmassa ilman Herran sanallista johdatusta ja väliin tuloa. Kun paholainen höykytti, niin me olimme omillamme. Jahve oli kuitenkin aina mukana näissä kiusauksissa. Kun Jahven laki on sydämissämme, niin se on kuin kuulisimme Hänen äänensä. Siksi on tärkeää, että pyydät Häneltä, että saat Hänen lakinsa sisimpääsi. Taivaassahan tämä tilanne jo onkin. Jos Hänen lakiaan ei ole sisimmässäsi, niin vääryys asuu sisimmässäsi. Haluat lähtökohtaisesti pahaa itsellesi ja muille. Maailma on pahempi paikka elää. Kun vääryys asuu sisimmässäsi, niin kaikki ajatuksesi ovat kaiken aikaa ja ainoastaan pahat. Se on sinun normaali, hirveä tilasi. Rukoilethan, että Jahven laki tulee sisimpääsi. Tämän lisäksi sinun pitää silti aina joka tilanteessa pyrkiä tekemään oikein. Valinta on edelleen sinun. Tiedätkö sinä oi ihminen, että taivaassa on samoin: joudut edelleen valitsemaan hyvän ja pahan välillä. Taivaassa Herralla on jo keinonsa, että opit: joudut itse kantamaan vastuun, jos teet väärin. Taivaassakin on edelleen niin, että koska on yksi sydän, joka on Jahven sydän, niin teot ovat aina Jahven. Sinä olet sitten suuna, käsinä ja jalkoina. Tätä on ykseys.

Jahve kuitenkin näki ennalta, että me molemmat (Johannes ja minä) päästään Luvattuun maahan, jossa Jahve hallitsee. Paholainen ei sen jälkeen voinut enää kaataa meitä. Meillä kesti molemmilla päästä sinne seitsemän vuotta siitä, kun olimme uudestisyntyneet. Paholainen kiusasi minua syntymästäni saakka. Ja eniten nämä seitsemän vuotta. En osannut edes rukoilla, ihmettelin vain kuinka muut ihmiset pärjäävät sen kanssa. Jumalan laki kuitenkin riitti ohjaamaan meidät valitsemaan aina oikein.

Miksi ihmeessä valitsin jo taivaassa, vain sieluna ollessani, niin hirveän raskaan tien? Jahve kehotti minua siihen. Lopulta suostuin siihen. Sillä on tekemistä myös maailmankaikkeuden kanssa. Sain olla mukana suunnittelemassa, miten 1000-vuotisessa valtakunnassa eletään. 21.5.2020 tein listaa Jahven kanssa. Se ei poikkea olennaisesti taivaasta. Sinne pääsee tasan 5000 ihmistä. Johannes ja minä olemme myös siellä. Sinne päässeet ihmiset ovat ymmärtäneet rakkauden kaksoiskäskyn merkityksen sisimmässään. Se on kuin valoa. Nämä 5000 ihmistä ovat ne, jotka Herran kanssa saapuvat pyhälle vuorelle. Me olemme ne väkevät, mistä Raamattu puhuu.

Hes. 11:19-20 Ja minä annan heille yhden sydämen, ja uuden hengen minä annan teidän sisimpäänne, ja minä poistan kivisydämen heidän ruumiistansa ja annan heille lihasydämen, niin että he vaeltavat minun käskyjeni mukaan ja noudattavat minun oikeuksiani ja pitävät ne; ja he ovat minun kansani, ja minä olen heidän Jumalansa.

Kun olin äitini kohdussa, niin Jahve antoi minulle silloin jo kivisydämen tilalle lihasydämen. Yksi sydän tarkoittaa Jahven sydäntä. Hänen sydämensä oli siis meidän (Johanneksen ja minun) sydämemme. Hän eli mukana meidän elämässämme: iloissa ja kärsimyksissä. Hän asui sydämissämme kohdusta asti. Hän voi sen tehdä, koska olimme loppuun asti puhdassydämisiä; teimme aina oikeita valintoja.

Tämä tarkoitti myös sitä, että paholainen tiesi syntymästämme asti, että Jahve on meissä ja kiusasi siksi meitä koko elinaikamme. Minusta tuli vastakohta sille, mikä oikeasti olen. Tässä oli kuitenkin se siunaus, että hiilestä tuli timantti. Kadotin koko syntielämäni – se tapettiin – ja sain tilalle sen luonnon, jonka Jahve oli jo taivaassa minuun asettanut.

Jahve on luonut ihmiseen sen ihmeellisen ominaisuuden, että me unohdamme. En muistele kärsimääni pahaa. En katso taakse päin, vaan eteenpäin kuin virtaava vesi. Jos erehdyn katsomaan taakse päin, niin ihmettelen kuinka selvisin ja paikoitellen hirvittää vieläkin. Tosiasia on kuitenkin se, että en saa muuttua suolapatsaaksi kuin Lootin vaimo eli haluan suunnata eteenpäin. Herra on tehnyt minussa hyvän työn. Se täytyy sanoa. Hän tiesi koko ajan, että tulen selviytymään. Hän tiesi, että vaikeissa olosuhteissa ihmisen perisyntiruumis kuolee ja alter ego (taivaallinen minä) sieluineen tulee esille taivaallisessa loistossaan. Hän palkitsi ja palkitsee runsaasti sen, että haluaa noudattaa Jahven suurenmoista lakia.

Uusi henki tarkoittaa Johanneksen ja minun tapauksessani sitä, että Pyhä Henki varjosi meidät. Se tarkoittaa myös sitä, että uudestisyntyessäni v. 2012 tunsin kuinka minussa virtasi Pyhän Hengen suuri voima. 20.8.2019 Pyhä Henki antoi minun ymmärtää, että siinä, mitä sanon on Pyhän Hengen tulta. Hän näytti silloin mielessäni kuvana puheeni ikään kuin kultaisena tulena. Hän sanoi, että sen kautta herätys mahdollistuu.