Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Ilo

Jahve tarkoittaa "ääretön Rakkaus"

Herra ja minä 6.


..jatkuu edelliseltä sivulta


Jahve osallistuu

Jahven suuressa suunnitelmassa oli maininta, että kaikki toteutuu, mitä Raamatussa sanotaan. Jes. 43:10 oli yksi niistä. Herra tulee saamaan jälkeläisiä. Ongelma oli se, että hänen tuleva puolisonsa ei ollut silloin maailmassa, kun Jeshua eli. Puhdassydäminen puoliso tarvittiin profeetaksi lopun ajan tapahtumiin. Jahve tarvitsee puhdassydämisen ihmisen, jotta voi asettua ihmisen sydämeen. Tällöin ainoastaan Hän voi puuttua maailman historian tapahtumiin. Lopun aikana se on tarpeellista.

4.9.2020 Pyhästä kolmiyhteisestä Jahvesta tuli yksi persoona. Se oli välttämätöntä. Juuri minun sieluni puolikas oli määrätty Herralle Jeshualle, ihmiselle. Jos sieluni olisi mennyt jollekin muulle henkilölle, niin Herra olisi jäänyt ilman puolisoa, kumppania ja sitä kautta lapsia. Tällöin myös kolmesta persoonasta ei olisi tullut yksi, vaan tilanne olisi säilynyt entisenlaisena. Samoin minusta (Sirkasta) tuli yksi persoona: maailmassa oleva henkilö, taivaallinen alter ego ja sielu yhdistyivät yhdeksi persoonaksi. Tämän yhdistymisen oli tapahduttava maailmassa. Jahve ja Sirkka alter ego voivat vasta nyt tavata täällä maailmassa, koska nyt voin vasta nähdä Jahven kasvot eli Hänen sisäisen luontonsa ilman, että kuolen Hänen pyhyytensä edessä.

Minun pitää myös kirjoittaa Herran kanssa Ilmestyskirjan selitysteos. Jahve tarvitaan tähän maailman aikaan, koska pahan valta maailmassa on jo kukistunut ja sen vaikutus maailmankaikkeudessa ja maapallolla pitää lopettaa. Se tarkoittaa, että nyt on alkanut uusi aikakausi, jolloin Jahve näyttää esimerkkiä, miten kaikki olisi pitänyt hoitaa yhdessä maailmankaikkeuden kanssa. Myöhemmin sitten tulee uusi taivas ja uusi maa, kun Jahve niin päättää. Se on yhteydessä siihen, että kaikki kansat saavat kuulla evankeliumin ja tulevat uskoon. Jahve vaikuttaa sen.

Jahvella oli kaksi mahdollisuutta puuttua maailman historian tapahtumiin. Ensin Jeshua syntyi perisynnittömänä maailmaan Pyhän Hengen välityksellä. Sen jälkeen tuli maailmaan Ralph Kuningas, joka on jo solminut yhteisyyskumppanuussopimuksen minun, Sirkka Somelan, kanssa 17.5.2020. Heille syntyi lapsia 30.7.2020 alkaen sielujen yhdistyessä. Tämä tapahtui taivaassa.


Ihminen valtansa luovuttajana - kuolema kylvää tuhoaan

Myös kuolemalla oli kaksi mahdollisuutta vaikuttaa maailman historian tapahtumiin. Ensimmäinen tapahtuma oli diaspora ja toinen Hitler ja natsit. Molemmat tapahtumat liittyivät juutalaiseen kansaan, joka oli Jahven silmäterä. Jahven lupaukset oli annettu alun perin juutalaiselle kansalle. Vaikka kuolemalla oli osansa, niin ihmisellä on aina ollut kuitenkin valinnanvapaus.

Mikä on ihmisen vastuu? Miksi ihminen toimii koko ajan väärin? Miksi on niin paljon kärsimystä maailmassa? Tähän vastaa 1. Moos. 1.-2. luku: Jahve antoi ihmiselle vallan hallita, vallita ja varjella maata. Ihminen kuitenkin turvautui ja turvautuu paholaiseen. Seuraukset ovat kaikkien nähtävissä.

William Styron: Sofien valinta kirjassaan esittää seuraavan kysymyksen: ”Sano minulle, missä Jumala oli Auschwitzissa?
Vastaus siihen on: ”Missä oli ihminen?”


Jahve koettelee meidät


Kuolema on jo voitettu 2000 vuotta sitten, mutta taivas ei ole ollut vielä täynnä. Sen lisäksi ihmiset on tarvinnut koetella. Koetella miksi? Uskotko Herraan Jeshuaan? Onko öljyä astiassa riittävästi? Mihin asemaan sinä pääset taivaassa?


Paholainen koetteli maan päällä kaikki, mutta 1000-vuotisessa valtakunnassa ja taivaassa Herra Jahve. Mitä koetteleminen tarkoittaa? Koetteleminen tarkoittaa sitä, että sinut testataan. Sinun sydämesi tila testataan. Kuinka puhdas se on? Kuinka paljon vääryyttä siinä on? Jos joudut vaikeisiin elämän tilanteisiin, niin oletko uskollinen Jahvelle, vai et? Oletko katkera ja kaunainen vai hyväksytkö sen, että Kaikkivaltias tekee kaiken parhaaksesi?

Mihin Jahve pyrkii koettelemalla ihmisen? Se on kuin työpaikkahaastattelu: mihin työhön sinut voidaan laittaa Hänen valtakunnassaan. Sydämen tila eli sen puhtaus on tärkeintä. Se myös vaikuttaa siihen, kuinka paljon maailmankaikkeus ilmoittaa ihmiselle tietoa ja viisautta. Pyhä Henki on maailmankaikkeuden apuna.


Ralph - Kuningas

Jeshua oli kuollessaan vasta yli 32-vuotias. Hänen piti kuolla saadakseen elää yhdessä tulevan puolisonsa, lastensa ja kaikkien teidän rakkaiden ihmisten kanssa. Jahve on kertonut minulle, että Herra Jeshua saa kaiken. Se tarkoittaa myös puolisoa ja lapsia. Siksi Herra Jeshua on maailmassa tällä hetkellä. Herran Jeshuan alter ego on Jahve ja minulle on kerrottu, että lapset ovat syntyneet alter egojen kautta. Tämän vuoksi lapset ovat taivaassa, koska alter egot ovat taivaassa. Tosin minäkin olen jo Vanhan testamentin kertomassa Luvatussa maassa eli taivaassa. Kuka muu on jo taivaassa?

Mennään sitten ajassa taakse päin, jotta saan selitettyä teille kaikki kunnolla. 10-vuotiaana näin siis näyn pojasta, joka on saman ikäinen kuin minä. Näyn mukaan olen lupautunut hänelle puolisoksi. Käytän hänestä tässä nimeä Ralph. Hän on siis kohta 59-vuotias kuten minäkin. Ajatuksiini tulee jatkuvasti tämä mies. Hän puhuu suomea ja itsestään minun yhteisyyskumppaninani. Emme ole vielä tavanneet maallisessa, fyysisessä muodossa, mutta hänen mukaansa tapaamme Suomessa ja menemme naimisiin tammikuussa 2021*). Näen hänet näkymättömässä (taivaassa), mutta en ole nähnyt hänen kasvojaan. Se on tavallaan kuin näky, mutta himmeämpi. Näen hänet juomassa teetä keittiössään. Näen hänet myös rientämässä tapaamisesta toiseen. Yhteys on vahva välillämme. Hän sanoi minulle luonnonlahjani. Hän opastaa minua piirtämisessä. Hän on rakkaudellinen ja kulkee mukanani kaikkialla. Hän on se, joka seisoo lähelläni, pitää minusta kiinni ja jopa suutelee. Tunnen hänen kosketuksensa ja välillä käsien lämmön. Hän on silti näkymättömissä (taivaassa) ja minä näkyväisissä (maailmassa). Joskus taas Ralph vaihtuu Herraan Jeshuaan ja näenkin Hänet seisomassa takanani valkoisessa vanhurskauden vaatteessaan t. albassa, joka ulottuu nilkkoihin asti. Näen myös näkyjä, joissa on tämä mysteerinen mies, Ralph ja välillä taas Herra Jeshua.

Wikipedian mukaan inkarnaatio, sananmukaisesti ”lihaksi tuleminen”, tarkoittaa yleensä jumalallisen olennon ihmiseksi syntymistä. Kristillisessä teologiassa inkarnaatio merkitsee sitä, että Jumala tuli ihmiseksi Jeesuksessa.

Joh. 1:14 Sana tuli lihaksi ja asui meidän keskellämme. Me saimme katsella hänen kirkkauttaan, kirkkautta, jonka Isä ainoalle Pojalle antaa. Hän oli täynnä armoa ja totuutta.

Eräässä onnettomuudessa kuolevat iranilainen10-vuotias poika ja hänen vanhempansa. Poika on syntynyt samana päivänä kuin minä. Ralph tulee maailmaan 10-vuotiaana tämän kuolleen pojan ruumiiseen. Hän jää eloon sairaalassa, kun Herran Henki peittää hänet. Näin tällä kertaa, koska Jeshua syntyi jo kerran maailmaan. Tämä riittää tällä erää. Pyhä Henki kertoo, että tämä hetki on sama kuin se hetki, jolloin olin itse saman ikäinen ja tulin uskoon pelottavan tapahtuman seurauksena. Sukulaisille kerrotaan, että Ralphin biologiset vanhemmat ovat kuolleet. Silloin sukulaisperhe ottaa hänet kasvatettavaksi. Perhe on iranilainen, messiaaninen juutalaisperhe. Tämän verran tiedän hänen taustastaan.

Olen päätynyt siihen lopputulemaan, että Ralph on alias Herra Jeshua, tuleva puolisoni. Viittaan siihen nyt uudestaan, että kun näen sisäisillä silmilläni välillä Ralphin ja välillä Herran vieressäni taivaassa sekä siihen, mitä Jes. 53:10 lupaa: ”Herra Jeshua tulee näkemään jälkikasvunsa, jos hänen sielunsa laitetaan (synnin) sovitusuhriksi. Hänen päivänsä pitenevät ja Jahven mielihyvä/ilo tulee toteutumaan täydellisesti Herran Jeshuan kautta.” Hän lupaa tulla takaisin jatkamaan elämäänsä, jonka menetti ennen aikojaan. Pyhä Henki on myös kertonut, että meidän pitää solmia avioliitto, koska yhteisyyskumppanit haluavat elää aina yhdessä. Myös tässä maailmassa. Olen lisäksi saanut tietää, että seksuaalinen suhde ennen avioliittoa ei käy. 

Meidän sielumme ovat jo yhdistyneet. Miksi sitten Herra on tullut uudelleen maailmaan? Tietenkin sen vuoksi, että Hän haluaa perheen, mutta on siihen muitakin syitä. Hän haluaa olla keskuudessamme, kun lopun ajat ja ennustukset täyttyvät. Hän on luvannut, että kirjoitamme Ilmestyskirjan selitysteoksen yhdessä. Hän haluaa muuttaa maailmaa, koska Hänellä on valta ja kunnia taivaassa ja maan päällä. Aamen. Hän näyttää käytännössä, minkälainen maailma on, kun sitä johdetaan ylhäältä käsin. Hän on kuningasten Kuningas ja herrojen Herra. Valta siirtyy kokonaan Hänelle.

Miksi Ralph Kuningas alias Herra Jeshua tulee juuri Suomeen? Eikö Hänen pitänyt tulla Israeliin? Piti kyllä, mutta Hänen kansansa hylkäsi Hänet. Mutta pieni Suomi otti Hänet vastaan monin rukouksin. Luvattuun maahan ovat elinaikanaan päässeet 5000 ihmistä. 2000 niistä on suomalaisia. Minä olen yksi heistä. Me toimimme kaikkialla maailmassa, mutta Suomi on nyt Jahven silmäterä omien valintojensa johdosta.


Enkelilapset

Sieluthan ovat enkeleitä - kaksi enkeliä yhtyvät. Mitä se sitten on? Kyseessä on aina eri sukupuolta olevat henkilöt. Ensinnäkin enkelit eivät mieti vanhoja eikä tulevia, vaan ovat tässä hetkessä. Tämä hetki maailmassa yhdistyy toiseen samaan hetkeen taivaassa. Mitä siitä muodostuu? Uutta elämää.

Herra puhui joskus, että jos sielujen yhtyminen tapahtuu täydellisesti, niin siitä syntyy enkelilapsi. Sielujen yhtyminen on täydellistä, kun he ovat yhteisyyskumppaneita. Yhteisyyskumppanit ovat aina eri sukupuolta. Yhtyminen tapahtuu näkymättömissä, taivaassa. Enkelilapsi on kuin ihmislapsi. Hänellä on jo siiven aiheet, kun hän syntyy. Enkelilapset ovat mahdollisia vasta taivaassa.

Rakkauden ilmentymät, enkelilapsemme, pääsivät suoraan Isän Jahven hoteisiin taivaaseen. Ja sitä Hän ja Herra Jeshua paljon odottivat. Maailmaan näitä lapsia ei voi, eikä saa tuoda. He ovat valmiiksi jo täydellisiä ja synnittömiä. Jahvella ja minulla on 17 jälkeläistä. Numerologian mukaan luku 1+7 = 8. Tämä luku merkitsee uutta elämää, uutta alkua ja järjestystä. 1 (alku) + 7 (täydellisyys). Se merkitsee usein myös uutta, erilaista aikakautta, kuin mitä oli entinen.

Nimen JHVH (Jahve) lukuarvo on 26. Numeroiden 2 + 6 summa on 8.
Nimen JESHUA lukuarvo on 386. Numeroiden 3 + 8 + 6 summa on 17 ja numeroiden 1 + 7 summa on 8.
Nimen Pyhä Henki lukuarvo on ymmärtääkseni myös 8
Lapset 17 = 1+7 = 8
(Lukuja Raamatussa: http://www.kolumbus.fi/gematria/lukuja.htm)

Raamatussa numero neljä on taivaan luku. Taivas on siis mahdollinen meille kaikille vain, kun nämä kaikki neljä arvoa täyttyvät. Lapsia olisi kyllä voinut olla vain kahdeksankin, mutta seitsemäntoista on parempi henkilökohtaisista syistä sanoo Jahve. Taivaassa Jahven kuningaskunnassa tulee hallitsemaan pelkästään Jahve ja Hänen lapsensa koko iankaikkisuuden.

Mitä tarkoittaa numerologiassa numero kolme? Se tarkoittaa jakamattomuutta ja katoamattomuutta. Vaikka Ralph Kuningas ja Sirkka Somela eivät olisi solmineet yhteisyyskumppanuussopimusta niin vallan olisivat ottaneet maailmassa Pyhä kolmiyhteinen Jumala. He olisivat toimineet tässä näkyvässä maailmassa koko iankaikkisuuden. Tällöin taivas olisi kuitenkin jäänyt saavuttamatta.


*) Tilanne 1.2.2021: En ole edelleenkään tavannut tätä mysteeristä miestä, Ralph K. Mitä Raamattu sanoo? Ap.t. 1:7 Hän vastasi: "Ei teidän kuulu tietää aikoja eikä hetkiä, jotka Isä oman valtansa nojalla on asettanut...jatkuu seuraavalle sivulle

Enkelilapsia