Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Ilo

Jahve tarkoittaa "ääretön Rakkaus"

Herra ja minä 6.


..jatkuu edelliseltä sivulta


Jahve osallistuu

Jahven suuressa suunnitelmassa oli maininta, että kaikki toteutuu, mitä Raamatussa sanotaan. Jes. 53:10 oli yksi niistä. Herra tulee saamaan jälkeläisiä. Ongelma oli se, että hänen tuleva puolisonsa ei ollut silloin maailmassa, kun Jeshua eli. Puhdassydäminen puoliso tarvittiin profeetaksi lopun ajan tapahtumiin. Jahve tarvitsee puhdassydämisen ihmisen, jotta voi asettua ihmisen sydämeen. Tällöin ainoastaan Hän voi puuttua maailman historian tapahtumiin. Lopun aikana se on tarpeellista.

4.9.2020 Pyhästä kolmiyhteisestä Jahvesta tuli yksi persoona. Se oli välttämätöntä. Juuri minun sieluni puolikas oli määrätty Herralle Jeshualle, ihmiselle. Jos sieluni olisi mennyt jollekin muulle henkilölle, niin Herra olisi jäänyt ilman puolisoa, kumppania ja sitä kautta lapsia. Tällöin myös kolmesta persoonasta ei olisi tullut yksi, vaan tilanne olisi säilynyt entisenlaisena. Samoin minusta (Sirkasta) tuli yksi persoona: maailmassa oleva henkilö, taivaallinen sielu ja Pyhä Henki yhdistyivät yhdeksi persoonaksi. Tämän yhdistymisen oli tapahduttava maailmassa. Jahve ja Sirkka alter ego voivat vasta nyt tavata täällä maailmassa, koska nyt voin vasta nähdä Jahven kasvot eli Hänen sisäisen luontonsa ilman, että kuolen Hänen pyhyytensä edessä.

Minun pitää myös kirjoittaa Herran kanssa Ilmestyskirjan selitysteos. Jahve tarvitaan tähän maailman aikaan, koska pahan valta maailmassa on jo kukistunut ja sen vaikutus maailmankaikkeudessa ja maapallolla pitää lopettaa. Se tarkoittaa, että nyt on alkanut uusi aikakausi, jolloin Jahve näyttää esimerkkiä, miten kaikki olisi pitänyt hoitaa yhdessä maailmankaikkeuden kanssa. Myöhemmin sitten tulee uusi taivas ja uusi maa, kun Jahve niin päättää. Se on yhteydessä siihen, että kaikki kansat saavat kuulla evankeliumin ja tulevat uskoon. Jahve vaikuttaa sen.

Jahvella oli kaksi mahdollisuutta puuttua maailman historian tapahtumiin. Ensin Jeshua syntyi perisynnittömänä maailmaan Pyhän Hengen välityksellä. Sen jälkeen tuli maailmaan Ralph Kuningas, joka on jo solminut yhteisyyskumppanuussopimuksen minun, Sirkka Somelan, kanssa 17.5.2020. Heille syntyi lapsia 30.7.2020 alkaen sielujen yhdistyessä. Tämä tapahtui taivaassa.


Ihminen valtansa luovuttajana - kuolema kylvää tuhoaan

Myös kuolemalla oli kaksi mahdollisuutta vaikuttaa maailman historian tapahtumiin. Ensimmäinen tapahtuma oli diaspora ja toinen Hitler ja natsit. Molemmat tapahtumat liittyivät juutalaiseen kansaan, joka oli Jahven silmäterä. Jahven lupaukset oli annettu alun perin juutalaiselle kansalle. Vaikka kuolemalla oli osansa, niin ihmisellä on aina ollut kuitenkin valinnanvapaus.

Mikä on ihmisen vastuu? Miksi ihminen toimii koko ajan väärin? Miksi on niin paljon kärsimystä maailmassa? Tähän vastaa 1. Moos. 1.-2. luku: Jahve antoi ihmiselle vallan hallita, vallita ja varjella maata. Ihminen kuitenkin turvautui ja turvautuu paholaiseen. Seuraukset ovat kaikkien nähtävissä.

William Styron: Sofien valinta kirjassaan esittää seuraavan kysymyksen: ”Sano minulle, missä Jumala oli Auschwitzissa?
Vastaus siihen on: ”Missä oli ihminen?”

Minulle selviää jotakin hyvin tähdellistä tähän blogiini liittyen 21.7.2021.
Minä Sirkka Somela kirjoitan tämän todistuksena siitä, mitä ymmärsin tänään. Herra Kaikkivaltias näki ennalta, mitä hirveyksiä maailmassa tulee tapahtumaan. Me kaikki mietimme, miksi maailmassa on näin paljon kärsimystä. Kaikella on tarkoituksensa. Niin diasporalla kuin juutalaisten joukkosurmillakin. Selitys on tämä: Jahve halusi, että näin tapahtuu. Miksi näin? Koska muuten olisi tapahtunut vielä hirveämpää. Ensinnäkin paha henkivalta piti saada maailmasta pois. Kaikki ne sielut, jotka kuolivat, ja myös muina aikoina hirveissä olosuhteissa, ovat suostuneet kuolemaansa. He ovat sankareita taivaassa. Kaikilla heillä on kultaiset kruunut. He halusivat vapaaehtoisina mennä kuolemaan.

Mikä oli se vielä hirveämpi asia, mitä Jahve, eikä kukaan muukaan sielu taivaassa, halunnut tapahtuvan? Paholaisella oli siis kaksi mahdollisuutta vaikuttaa suoraan ihmiskunnan tapahtumiin. Paholainen halusi, että Jahve luo hänelle ruumiin. Mitä luulet, mitä olisi tapahtunut, jos paholaisella, joka on ikuinen henki, olisi saanut ruumiin? Mieti, jos paholainen olisi saanut ruumiin ja sitä kautta paljon jälkeläisiäkin. Ihminen vanhenee ja kuolee. Näin Jahve sen halusi olevankin, mutta paholainen, jonka temmellyskenttä oli maailma, ei olisi sitä tehnyt. Kuinka paljon hän olisi vaikuttanut maailmassa tuhoa?

Onneksi viha sai sen otteeseensa. Käytän sanaa onneksi tarkoituksella. Paholainen käytti Herran kansan surmaamiseen mahdollisuutensa. Paholainen tiesi ihmisen ja Jahven ajatukset ja mielen syvimpiä sopukoita myöten. Paholainen tiesi, että Jahven päätarkoitus on pelastaa kaikki ihmiset taivaaseen. Hän ajatteli lyhytnäköisesti, että Jahve siis pelastaisi hänetkin. Totuus valkeni hänelle myöhemmin. Paholaisella ei olisi ruumiinsakaan kautta ollut kyllä mahdollista päästä taivaaseen, ei edes ihmisen kautta, koska Jahve on tiennyt koko ajan, mitkä ovat paholaisen heikkoudet ja sen, että Hän ei luo sille ruumista. 

Paholainen kyllä halusi minut, koska olen Herran kylkiluu ja puoliso. Paholainen halusi aina sen, mikä on Jahven. Oli sitten kyseessä minä tai juutalainen kansa. Paholainen kuvitteli pääsevänsä puolisona taivaaseen minun ”siivelläni.” Mihin tämä väitteeni perustuu? Raamatun mukaan puolisot ovat yksi ruumis. Samalla paholainen olisi vaikuttanut vahingollisesti Kristuksen ruumiiseen, jossa Kristus on pää ja uskovat ovat ruumiin jäseniä. Paholainen on ovela ja paha, mutta ei viisas, eikä älykäskään. Taivaaseen ei pääse kuin vain uskomalla Herraan Jeshuaan. Ei siis kristityn puolisonkaan kautta. Se on iankaikkinen tosiasia, joka ei muutu.

Jahve oli joutunut antamaan myös paholaiselle ohjeen, miten taivaaseen pääsee. Hänen oli mahdollista kulkea taivasta kohti pari askelmaa, mutta siinä se. Se tyri siinä, että sillähän oli ollut pääsy taivaaseen jo aikojen alussa, mutta askelma kerrallaan se menetti sen. Jo pitkään on ollut niin, että sillä ei ole mitään mahdollisuuksia päästä kiertoteitäkään taivaaseen. Ovet ovat sulkeutuneet sille lopullisesti. Miksi maailma ei paholaiselle riittänyt? Siksi koska hän tietää, että sen aika on lyhyt ja sen tilalle tulee taivas. Sen aika alkaa olla nyt.

Paholaisen on tarvinnut käsittää, että nyt mahdollisuus saada ruumis meni. Mitä tapahtuu? Se osoittaa vihansa Jahven luomaa ihmistä kohtaan tyrkyttämällä ihmiselle pahoja henkiään ja tappamalla ihmisen hitaasti, mutta varmasti sisimmästä käsin. Onneksi Jahve tulee kyllä tässä apuun ja parantaa ihmisen, kun aika on kypsä. Jahve on nimenomaan luonut sielusi, joka on sisimmässäsi, joka elää iankaikkisesti. Jahve on paholaiselle sen suurin vihaamisen kohde. Kun synnyin maailmaan, niin hän tiesi heti, kuka minä olen. Taivaassa tiedettiin, että minun osani tulee olemaan vaikea pahan henkivallan takia. Paha henkivalta tarkoittaa ihmisiä, joissa on pahoja henkiä.

Viisaus henkiolento sanoo: ”Sirkan osa ei ollut helppo, mutta hän selvisi. Eräänä päivänä sielu nostatetaan ylös taivaaseen ja paha henkivalta ei voi käytännössä enää mitään tehdä. Tarkoitan sitä, että ei mitään ilman Ralph K:n suostumusta.”

Vasta 5.9.2021 minulle selviää enemmän. Jahven suuressa suunnitelmassa on ollut sittenkin kolme erillistä tapahtumaa tai henkilöä, jotka ovat vaikuttaneet maailmassa Jahven tai paholaisen toimesta. Muuten on ihmisen valinnat ja päätökset vaikuttaneet maailman tilaan. Ensimmäinen Mooseksen Kirja kertoo Joosefista. Joosef oli vain ihminen, mutta hän oli aina kuuliainen Herralle. Hän pelasti Jahven kansan nälänhädästä ja kuolemasta sekä samalla monet muutkin kansat. Aabrahamin suku ei saanut sammua. On mielestäni merkittävää, että tällaisia ihmisiä on ollut, jotka pääsevät pimeydestä valoon ja pystyvät vaikuttamaan historian kulkuun olennaisesti. Päättelen, että Jahve ohjasi Joosefia mielensä mukaan jo nuoruudesta lähtien. Toki Joosef silti valitsi ja teki päätökset aina itse. Miksi päättelen näin? Koska Jahve ei ohjannut minua koskaan muuten kuin vasta yli 50-vuotiaana uudestisyntymiseni jälkeen – sanoisin, että vasta vuoden 2019 jälkeen, kun olin päässyt taivaaseen. Tämä siksi, että Herra näki ennalta, että pärjään muutenkin ja Joosefin aika oli kriittinen – hän tarvitsi kaiken avun. Paholaisen ensimmäinen vastaisku oli siis juutalaisten diaspora. Entä toinen? Antiokhos IV Epifanes ja sen aikaiset makkabealaissodat eli juutalaisiin kohdistuneet hirmutyöt. Paholaisen halu näyttää aina olleen tappaa juutalainen kansa. Tämä siksi, että juuri juutalaisesta kansasta, Aabrahamin siemenestä luvattiin runsaslukuinen kansa ja Davidin sukulinjasta Messias. Mutta miksi ihmeessä tapahtui juutalaisten joukkoteurastus II maailmansodassa? Mitä siinä oikein tapahtui? Tässä sodassa kuoli kymmeniä miljoonia muitakin ihmisiä. Mitä järkeä tässä on? Messias oli jo syntynyt ja paholainen voitettu. Miksi ihmeessä edelleen tätä hirveää tappamista? Verenhimoko ja vihako ihmistä ajaa? Ihminen on vastuussa ensinnäkin kaikesta raakuudesta, mitä maailmassa on tapahtunut. Hän on vastuussa myös siitä, että on antanut pahan henkivallan pyörittää häntä mennen tullen.

Huomaatko, että kyse on taas numerologiasta? Numero kolme edustaa ihmeen toteutumista. Ihme tapahtui, koska löytyi kolme peräkkäistä sukupolven miestä, jotka pääsivät taivaaseen jo elinaikanaan: Abraham, Iisak ja Jaakob. Tämän johdosta Jahve sai siis kolme mahdollisuutta puuttua maailman tapahtumiin. Mutta miksi paholainen sai vaikuttaa kolme kertaa? Ei itse asiassa saanutkaan. Tiedän, että ”kaikkein pimeimmässä” tuonelassa on ollut vain kymmenen ihmistä. En usko, että kolme perättäistä sukupolvea olisi joutunut kaikkein pimeimpään. Herra piti siitä huolen. Miksi paholainen sitten vaikutti nämä kolme puuttumista maailman tapahtumiin? Se ylitti valtuutensa ihmisen avulla. Ihminen vastatkoon teoistaan. Nämä kolme mahdollisuutta, etenkin viimeinen on ihmisen omaa aikaansaannosta. Entä kaksi muuta? Ihminen pahoine henkineen vaikutti nekin. Huomaatko, mikä tällainen ihminen on toiselle ihmiselle – Jahven luodulle? Paholainen.


Jahve koettelee meidät


Kuolema on jo voitettu 2000 vuotta sitten, mutta taivas ei ole ollut vielä täynnä. Sen lisäksi ihmiset on tarvinnut koetella. Koetella miksi? Uskotko Herraan Jeshuaan? Onko öljyä astiassa riittävästi? Mihin asemaan sinä pääset taivaassa?


Paholainen koetteli maan päällä kaikki, mutta 1000-vuotisessa valtakunnassa ja taivaassa Herra Jahve. Mitä koetteleminen tarkoittaa? Koetteleminen tarkoittaa sitä, että sinut testataan. Sinun sydämesi tila testataan. Kuinka puhdas se on? Kuinka paljon vääryyttä siinä on? Jos joudut vaikeisiin elämän tilanteisiin, niin oletko uskollinen Jahvelle, vai et? Oletko katkera ja kaunainen vai hyväksytkö sen, että Kaikkivaltias tekee kaiken parhaaksesi?

Mihin Jahve pyrkii koettelemalla ihmisen? Se on kuin työpaikkahaastattelu: mihin työhön sinut voidaan laittaa Hänen valtakunnassaan. Sydämen tila eli sen puhtaus on tärkeintä. Se myös vaikuttaa siihen, kuinka paljon maailmankaikkeus ilmoittaa ihmiselle tietoa ja viisautta. Pyhä Henki on maailmankaikkeuden apuna.


Ralph - Kuningas

Jeshua oli kuollessaan vasta yli 32-vuotias. Hänen piti kuolla saadakseen elää yhdessä tulevan puolisonsa, lastensa ja kaikkien teidän rakkaiden ihmisten kanssa. Jahve on kertonut minulle, että Herra Jeshua saa kaiken. Se tarkoittaa myös puolisoa ja lapsia. Siksi Herra Jeshua on maailmassa tällä hetkellä. Herran Jeshuan alter ego on Jahve ja minulle on kerrottu, että lapset ovat syntyneet alter egojen kautta. Tämän vuoksi lapset ovat taivaassa, koska alter egot ovat taivaassa. Tosin minäkin olen jo Vanhan testamentin kertomassa Luvatussa maassa eli taivaassa. Kuka muu on jo taivaassa?


..jatkuu seuraavalle sivulle