Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Ilo

Näky v. 1972: "Tahdotko tämän pojan puolisoksesi?" - "Tahdon!" vastaan minä

Herra ja minä 3.


..jatkuu edelliseltä sivulta

Alun perin minun piti olla naimaton, mutta suunnitelmaa vaihdettiin, koska olin liian onneton ja yksinäinen. Herra Jeshua päätti itse, että tarvitsen aviomiehen ja niin menin naimisiin v. 1983. Tässä näkyy ääretön rakkaus: Hän antoi minut toiselle miehelle, vaikka olisi voinut käydä niin, että meistä ei olisi koskaan tullut yhteisyyskumppaneita. Ex-miehelläni oli alun perin 50%:n mahdollisuus onnistua liitossamme - kuten teillä kaikilla - mutta kun avioliitto ei onnistunut enää mitenkään, niin asiaan oli pakko puuttua. Haluan lisätä tähän vielä: myös teidän kaikkien yhteisyyskumppanit on tehty teille sopiviksi taivaassa. Näin on Luoja sen halunnut. Kiitos ja kunnia Hänelle!

On myös selvää, että jos avioliittomme olisi onnistunut, niin yhteisyyskumppanuutta ei olisi koskaan pystytty toteuttamaan. Myöskään taivasta ei olisi tullut maan päälle! Näin kertoo Herra. Silti Herra antoi meidän itse valita, jatkuuko liittomme vai ei. Sydämessäni olin kauan aikaa sitten kuitenkin tunnustanut sen, että liittoamme ei pystytä enää korjaamaan. Jahve toki tiesi alun alkaenkin, miten avioliitollemme käy.

 

Vanhan luonnon kuolema

Minut ristiinnaulittiin 30.9.2016. Ristiinnaulitseminen tarkoitti minulla suurta yksittäistä tapahtumaa, jossa itsetuntoni romahti. Se itsetunto, joka on rakentunut maailmallisille pyrkimyksille. Sen pitääkin kuolla. Sen jälkeen Herra kitki vielä viimeisimmät juolavehnät pois uudispellostani (Jer. 4:3).

Ongelmani oli se, että en tiennyt, että kyse on vanhan luonnon kuolemasta. Syytin itseäni pitkän aikaa tapahtuneesta. Herra ei voinut asiaa minulle selittää kuin vasta maaliskuussa 2020, koska se oli Jahven suuren suunnitelman mukaan pidettävä salassa siihen asti. Paholainen tietenkin kuvitteli, että katkeroidun ja olen vihainen Jahvelle, mutta en ollut. Olin pettynyt ja vihainen itselleni, mutta sekin suli vähitellen pois Pyhän Hengen vaikutuksesta.


”Et voi syntiä tehdä!”

Syksyllä 2019 Herra Jeshua kertoi minulle, että ”Et voi syntiä tehdä!” Ihmettelin asiaa, mutta otin asian sydämelleni ja uskoin sen. Se alkoi näkyä sitten myös käytännössä. Raamatun sana pitää uskoa, että se toteutuu myös sinun kohdallasi, rakas ystävä! Aloin vähitellen elämään vapaasti ja huoletta. Ei tarvinnut enää pohtia, teenkö syntiä vai en. Ilo ja onni alkoivat pursuta minusta ulos yhä enemmän. Jos koko ajan pohdit omaa syntiäsi, niin olet kuin vangittuna häkkiisi. Sinut pitää päästää sieltä vapauteen. Usko siihen, että synti on loppu (Dan. 9:24), niin vapautesi alkaa. Se riippuu sinusta itsestäsi. Synti on loppu jo, kun tulet uskoon, mutta sinun pitää uskoa se! Kaikki perustuu uskolle.

Uskoon tulo ja näky v. 1972

Tulin uskoon 10-vuotiaana 1.6.1972. Minulle tapahtui eräs pelottava asia: eräs mies tunnusteli minua peiton alta, kun nukuin. Siitä jäi seksuaalinen trauma. Juuri silloin tartuin Herran Jeshuan käteen. En jatkossakaan elämäni aikana nauttinut seksistä.

Herra kertoi, että tässä miehessä oli kaksi pahaa henkeä: mies itse oli antanut niille luvan tulla. Paha henki pakotti miehen tulemaan kotiimme. Meillä oli siihen aikaan, maaseudulla kun asuimme, ulko-ovi lukitsematta. Hän tuli huoneeseeni ja paha henki käski häntä tekemään minulle pahaa seksuaalisesti. Samalla Herra käski miestä toistuvasti lopettamaan. Päätösvalta oli aina ihmisellä, vaikka hänessä olisi ollut paha henki. Mies päätti toimia väärin. Nykyisin eli 21.8.2020 alkaen Herralla on jo vapaat kädet vaikuttaa tilanteeseen kuin tilanteeseen. Eli tällainen tilanne ei enää olisi mahdollista. Jos olisin ollut uskossa jo ennen kuin tämä mies tuli huoneeseeni, niin Herra olisi saanut puuttua tilanteeseen. Minulta leikattiin immenkalvo v. 1982 tai 1983, koska se oli niin paksu. Tiedän nyt, että Jahve oli sen minulle suonut varotoimenpiteenä tätä tilannetta varten! Loppujen lopuksi täytyy kyllä sanoa, että vaikka tilanne näytti pahalta, niin Jahve käänsi tilanteen suureksi siunaukseksi meille kaikille. Palaan tämän ajankohdan (2020) merkityksellisyyteen myöhemmin tässä kirjoituksessa.

Jahve ja minun sieluni olivat päättäneet jo aikojen alussa siitä, mikä on maailmaan tullessani vaihtoehtoni toimia, jotta tavoitteeni toteutuisivat. Minun oli määrä pysyä naimattomana ja koskemattomana, jotta yhteisyyskumppanuus Herran Jeshuan kanssa voisi syntyä. Tämä oli vaihtoehto A. Vaihtoehto B oli mennä naimisiin ja yhteisyyskumppanuus ei toteutuisi. Vaihtoehto C:tä ei ollut. Kun synnymme maailmaan, niin me unohdamme itse vaihtoehdot, mutta Jahve toimii sen suunnitelman mukaisesti, mitä on kenenkin sielun kanssa sovittu.

Lisäys 14.3.2021: Sukupuolivietti on ihmisellä voimakas. Minä en välittänyt seksistä ollenkaan. Mistä se oikein johtui? Minä tajuan vasta tänään, että Jahve on suojannut minut jo taivaassa siten, että en voi kiihottua. Miksi Jahve syötti minuun sellaisen ominaisuuden? Tarvitsin sen välttämättä. Jos olisin saanut yhdenkään kliimaksin aviosuhteessa, niin Jahven oma Poika, Jeshua, olisi jäänyt ilman puolisoa ja perhettä. Jeshualla, niin kertoo minulle Ralph K., ei ollut muuta vaihtoehtoa.

Mitä seuraavaksi tapahtui? Vaihtoehto A ja B eivät toteutuneetkaan. Herra ei voinut tehdä seksuaaliselle traumalleni mitään. Itse olisin voinut tehdä asialle jotakin. Tekemättä jättäminenkin on valinta. Sana koskematon tarkoittaa taivaan valtakunnassa eri asiaa kuin maailmassa. Se tarkoittaa sitä minun tapauksessani, että sydäntä ja sielua ei ole toinen mies saanut koskettaa. Nyt tapahtuikin niin, että koska minulla oli seksuaalinen trauma, niin olinkin taivaan näkökohdasta koskematon. Jahve toteutti sittenkin sitä suunnitelmaa, joka oli sieluni kanssa sovittu eli kelpasin sittenkin Herralle Jeshualle kumppaniksi.

Näin uskoon tullessa v. 1972 näyn, jonka unohdin Herran armosta. Jahve näytti sen uudelleen 10.9.2020. Olen alkanut nähdä näkyjä vasta 27.8.2020 alkaen. Jahve halusi näyttää sen uudelleen, jotta seksuaalinen traumani paranisi. Piirsin näyn paperille ja Jahve halusi, että loppukuvaksi laittaisin sen, miten sen tilanteen olisi pitänyt loppua – paha sai siinä palkkansa.Näky tapahtuu Jahven valtakunnan salissa. Jahve istuu siellä tuolillaan kultaisena hahmona päästä varpaisiin asti. Näen 10-vuotiaan pojan. Olemme molemmat syntyneet 1.10.1961. Numerologiassa numero on yksi. Pojan hiukset näyttävät märiltä. Ymmärrän, että ne ovat verestä märät. Olemme vastakkain. Poika ja minä pidämme toisiamme käsistä kiinni. Minun vasen käteni pitää hänen oikeasta kädestään kiinni ja oikea käteni hänen vasemmasta kädestään. Jahve esittää näyssä kysymyksen ensin minulle ja sitten pojalleen. Hän kysyy: ”Otatko tämän pojan puolisoksesi?” Minä vastasin lyhyesti: ”Tahdon!” Samoin poika: ”Tahdon!”

Tapahtuman seurauksena pelkoni hävisi ihmeellisesti, enkä murehtinut enää tuntemattoman miehen häirintää. Kunnia ja ylistys Jahvelle! Mutta unohdin näyn, pojan, Herran Jeshuan ja Jahven. Tapahtuma tuli ilmi vasta 17.3.2019, kun pääsin Luvattuun maahan, jossa Jahve hallitsee. Näky piti poistaa mielestäni v. 1972, koska muuten paholainen olisi saanut tietää, että Jahve on ottanut minuun yhteyttä. Paholainenhan pääsee sielumme syvimpiin kerroksiin asti. Se olisi halunnut tappaa minut, jos olisi tiennyt kaikkien armolahjojeni lisäksi vielä näystäkin. Tämän pojan, josta kerron vähän myöhemmin, yhteys minuun piti salata. Muistanette, että Jeshua jouduttiin heti synnyttyään viemään pakolaiseksi Egyptiin, jotta hänen elämänsä voisi jatkua.


Herra Jeshua

Unohdin siis, kuka Herra Jeshua oli, mitä Hän on vuokseni ja vuoksemme tehnyt. Mutta Hän ei unohtanut minua. Minulla oli 40 vuotta kestänyt erämaajakso. Vihdoin erinäisten ikävien tapahtumien jälkeen uudestisynnyin 24.6.2012. Luin Raamattua joka päivä. Rakastin jakeita, jotka saivat valon syttymään sisimpääni. Rinnassani koettu aukko tai reikä, jonka tunnistin, kuroutui umpeen. Se reikä rinnassani oli suurta kaipausta Iankaikkista, Kaikkivaltiasta Isäämme Jahvea kohtaan. Löysin Raamatusta Herran Jeshuan, joka varmasti rakastaa minua ja kaikkia muitakin ihmisiä äärettömällä rakkaudella. Mikä ihminen tämä Jeshua oikein oli, kun hän aikaansa ja vaivojansa säästämättä jatkuvasti evankelioi, paransi ja auttoi kaikin keinoin ihmisiä?

Eräänä lauantai päivänä 16.5.2020 ihminen, jossa oli paha henki, sanoo mielessäni minulle: ”Tuletko puolisokseni?” Saman tien tajuan aivan selvästi, että itse asiassa Herra haluaa esittää minulle tuon saman kysymyksen. Pyhä Henki ilmaisi tämän minulle. Saman tien kuulenkin Herran itsensä esittävän tämän saman kysymyksen: ”Tuletko puolisokseni?” Vastaan heti myöntävästi ja suupieleni kiertyvät hymyyn korvasta korvaan. Vasta myöhemmin tajusin selvästi, että Raamattua lukiessani olinkin rakastunut samalla mieheen Herraan Jeshuaan. Olin 10-vuotiaana nähnyt näyssä ikäiseni pojan – kuka hän sitten oli?


Pois toimimattomasta avioliitosta

Seuraavana päivänä, aamupäivällä, lähdin toimimattomasta avioliitostani. Olin naimisissa 37 vuotta. En lähtenyt aikaisemmin avioliitostani, koska luulin, että se ei ollut vaihtoehto, jonka Raamattu hyväksyy. En ole katunut hetkeäkään päätöstäni. Avioliitossamme ei ollut nyrkkitappeluita, ei mitään sellaista todellakaan. Oli muuta väkivaltaa: fyysistä, henkistä ja hengellistä väkivaltaa. Uskon, että monessa toimimattomassa avioliitossa esiintyy nämä kaikki väkivallan muodot. Kivi kiveä hioo, sanotaan. Avioliitossa minä olin lopulta paperi ja ex-aviopuolisoni kivi. Arvoni olivat erilaiset, täysin erilaiset. Olen hyvin hengellinen ja henkinen ihminen. En saanut kaipaamaani arvostusta, kunnioitusta, enkä rakkautta osakseni. Sain osakseni välinpitämättömyyttä. Sieluni voi hyvin huonosti. Lopulta, kun en osannut, enkä kyennyt tekemään päätöstä, niin Herra tönäisi minut liikkeelle sanomalla, että minun pitää lähteä avioliitostani. Jahve on luonut sielun. Se on täydellinen ja synnitön ja pyhä. Sielun hyvinvointi tulee aina ensin ja sen jälkeen vasta instituutiot. Tässä tapauksessa avioliittoinstituutio.


Pölypallo lattian raossa

Lähdin heti. Ilo alkoi pursuta minusta jo samana iltana. Seuraavana aamuna 18.5.2020 myös minun sieluni ponkaisi tietoisuuteeni. Yhtäkkiä sanat alkoivat purkautua mieleeni kuin kuohuviinipullon korkki olisi avattu liian nopeasti auki. Sieluni sanoi mielessäni: ”Sinä - - aviomies! Nyt riitti! Nyt elän minä. Olen elänyt kuin vankilassa selliin teljettynä viimeisimpään nurkkaan…Olen ollut kuin pölypallo lattian raossa..Kukaan ei koskaan minua enää tallo, polje, syrjään sysää. Onko selvä!” Hän oli niin voimakas ja elämää pursuava, että nauroin ääneen. Puhe myös loppui yhtä nopeasti kuin oli alkanutkin.


Lupaus kantaa synnit itse

Minun piti olla synnitön, koska olen Herran yhteisyyskumppani. Tämä on selvä asia. Herra näki etukäteen, että avioliittoni tulee kariutumaan. Ja koska minun piti olla synnitön, niin kannoin itse syntini v. 2007-2011 välisenä ajanjaksona. Täsmälleen kolmen vuoden ajan muistan kärsineeni ahdistusta koko valveilla oloaikani. Lääkkeitä en juuri käyttänyt. Tilanne helpottui kyllä, jos lapseni tuli kyläilemään, mutta ei muistaakseni muuten. En enää nykyisin ajattele tätä ajanjaksoa, niin Pyhä Henki toimii. Hän auttoi siinäkin. Kannattaa olla avoimin mielin, eikä katkeroitua. Eräänä aamuna sitten havahduin siihen, - kun olin noussut jo sängystä aamulla - että kaikki ahdistus oli yhtäkkiä poissa. Se ei enää palannut takaisin. Tämä vaihe oli minulle siunaus siltä kannalta, että se samalla puhdisti sydämeni ja sieluni. Niin kärsimys aina tekee. Näin todistaa minulle Herra Jeshua.

Kun Pyhä Henki sanoi minulle ensimmäistä kertaa, että minä kannoin itse syntini, niin en uskonut sitä lainkaan. Herra Jeshua kantoi ristille kaikkien ihmisten kaikki synnit, eikö? Pyhä Henki kuitenkin selitti asiaa näin: Jahve ja minun sieluni keskustelivat jo maailman alussa Jeshuan ja minun tilanteestani syntiinlangenneessa maailmassa. Sieluni halusi, että kannan itse omat syntini, koska halusin, että Jeshua ei silloin kärsisi ristillä niin paljon. Koska meistä oli tulossa yhteisyyskumppanit, niin Jahve suostui tähän ehdotukseeni. Jeshua ei tiennyt tästä sopimuksesta mitään. Hänelle asia selvisi vasta Golgatalle vievällä tiellä. Tieto siitä musersi hänet. Kerron siitä vielä vähän lisää myöhemmin.


..jatkuu seuraavalle sivulle