Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Ilo

Koko luomakunta riemuitsee, kun taivas riistäytyy esiin. Se tapahtuu, kun kaikki uskomme Messias Jeshuaan 🌼

Herra ja minä 2.


..jatkuu edelliseltä sivulta

Näkyvä ja näkymätön maailma

Room. 8:18-23 Minä päättelen, etteivät nykyisen ajan kärsimykset ole mitään sen kirkkauden rinnalla, joka vielä on ilmestyvä ja tuleva osaksemme. Koko luomakunta odottaa hartaasti Jumalan lasten ilmestymistä. Kaiken luodun on täytynyt taipua katoavaisuuden alaisuuteen, ei omasta tahdostaan, vaan hänen, joka sen on alistanut. Luomakunnalla on kuitenkin toivo, että myös se pääsee kerran pois katoavaisuuden orjuudesta, Jumalan lasten vapauteen ja kirkkauteen. Me tiedämme, että koko luomakunta yhä huokaa ja vaikeroi synnytystuskissa. Eikä vain luomakunta, vaan myös me, jotka olemme ensi lahjana saaneet omaksemme Hengen, huokailemme odottaessamme Jumalan lapseksi pääsemistä, ruumiimme lunastamista vapaaksi.

Mitä nämä jakeet tarkoittavat? Näkyvän maailman kärsimykset unohtuvat kaikki. Osa jo tässä maailmassa. Loput sitten, kun olemme taivaassa. Sillä taivaassa elämme aina tätä hetkeä. Ei siellä muistella tämän maailman asioita. Se ei tule mieleenkään. Kärsimykset ovat tulleet paholaisen vaikutuksen kautta.

Taivaassa osaksemme tuleva kirkkaus on syntyisin Herrasta Jeshuasta, jonka kaltaisiksi tulemme kirkkaudesta kirkkauteen Pyhän Hengen toiminnan kautta ja avulla (2. Kor. 3:18). Hänen ominaisuutensa näkyvät meissä. Sielussamme on se kirkkaus. Kirkkaus tarkoittaa mielestäni Jahven ja lähimmäisen kunnioittamista, arvostamista ja rakkautta vailla vertaa. Se on puhtautta, valoa, synnittömyyttä, rakkautta, rauhaa, iloa, riemua, hyvyyttä, ystävällisyyttä, uskollisuutta, lempeyttä, kärsivällisyyttä, pitkämielisyyttä, ja itsehillintää.

Me emme turhaan kärsi maailmassa. Taivaassa me kaikki koemme sen. Valintamme maailmassa aiheuttavat pääosin sen, kuinka paljon kärsimme täällä maailmassa. Meillä pitää olla tietous siitä, että rakas taivaallinen Isämme, Jahve, kyllä tietää kärsimyksemme ja että Hänellä on aina hyvä tahto meitä kohtaan. Kärsimykset puhdistavat sydäntämme ja sen lisäksi sieluamme. Jos katkeroidut ja vihastut, niin elämäsi maailmassa on raskaampaa kuin voisi olla, jos havahdut siihen tosiasiaan, että nämä negatiiviset tunnetilat syövyttävät sisimpääsi. Jahven armoa on se, että vaikka olisit katkera ja vihainen Hänelle, Iankaikkiselle Isällesi, niin sekin näkyy kirkkautena taivaassa. Sillä kaikki kärsimys jalostuu viimeistään taivaassa. Kärsimys ei siis ole koskaan pahaksi, vaan sillä on iankaikkista merkitystä! Meidän tulisi valita positiivinen elämänasenne. Positiivinen elämänasenne on valintakysymys. Voit ohjata itsesi siihen ja nähdä kaikessa myös toivoa ja uskoa parempaan.

Koko luomakunta odottaa jo sitä, että kaikki uskoisivat Herraan Jeshuaan, jotta taivas voisi tulla maan päälle. Koko luomakunta, myös ihmiset ja enkelit ovat synnytystuskissa. Maa järisee, tulivuoria purkautuu, vuoret muuttuvat tasangoiksi, tulvia, kärsimyksiä kaikenlaista. Sielut joutuvat ahdinkoon. Ne tulessa koetellaan. Kaiken pitää joutua tuleen ja ahdinkoon, jotta se helmi simpukassa voi syntyä. Muuten ei voi olla.

Maailma on sittenkin meille sopiva paikka elää. Me muutumme täällä uudelleen tuskien kautta entistä ehompana, taivaaseen kelpaavina. Sielumme, joka menee taivaaseen, saa maailmassa ollessaan oman pikantin lisämausteensa: kaikki se hyvä, mitä opimme siirtyy sieluumme. Jahvella on hyvä tahto taivaassa ja maan päällä.

Maailmankaikkeus alkaa automaattisesti korjata tätä näkyväistä maailmaamme, kun Jahve ottaa valtikan ja alkaa ohjata tapahtumia. Näkyväisen tilalle tulee näkymätön maailma, jossa kaikki on hyvin. Näkymättömällä maailmalla tarkoitan sitä luomakuntaa, jonka Jahve loi, mutta joka on ollut syntiinlankeemuksen takia kadoksissa. Nyt taivas alkaa riistäytyä esiin suurella voimalla. Me alamme nähdä sen tulevan. Taivas riistäytyy esiin ensin meidän sisimmässämme. Taivas on sisäisesti meissä. Sen jälkeen muutos näkyy enemmän ulkoisissa olosuhteissa. Taivas tulee maan päälle. Taivas voi tulla maan päälle näkyväisen sijaan, kun viimeisinkin ei-uskova on kääntynyt uskovaksi.

Näkymätön maailma on tässä ympärillämme koettavanamme ja se on suurempi kuin näkyvä kaikin tavoin. Koemme näkymättömän eli taivaan sisimmässämme. Ulkoisilla silmillä näkyvä maailmamme on vielä valheellinen ja vääristynyt. Mutta kun taivas tulee maan päälle, niin sokeat silmät avautuvat ja näemme myös sekä ulkoisilla että sisäisillä silmillämme Jahven ja totuuden.

Koska ihminen valitsi paholaisen maailman, niin olemme nyt näkyväisissä, mutta meidän pitää nähdä sisäisillä silmillämme näkymätön maailma, taivas. Olemme saattaneet tämän luomakunnan pahaan kuntoon. Mitä tälle kaikelle tapahtuu? Raamatussa sanotaan, että tulee uusi taivas ja uusi maa (Jes. 66:22).

Maailmankaikkeudesta

Yksi perusta maailmankaikkeudessa on myös ykseys. Me kaikki ihmiset ja muu luomakunta olemme ja liikumme Jahvessa. Kaikkivaltias Jahve halusi luomansa ihmiset taivaan kotiin. Ilman Messias Jeshuaa joutuisimme kaikki kadotukseen. Maailmankaikkeus on luotu Jahven sanan perustalle. Kuolema ei sitä noudata. Maapalloamme olisi kohdannut kiroukset ja sitä kautta maailmankaikkeus olisi ollut tuhoon tuomittu. Maailmankaikkeudessa on myös Pyhä kolmiyhteinen Jahve. Miten Hänelle olisi käynyt tässä pahimmassa skenaariossa? ”Kaikki tai ei mitään” -periaatteen mukaisesti Hän olisi menettänyt kaiken. Mutta Hän tiesi. Hän näki ennalta, mitä tulee tapahtumaan.

Jos valitsemme kuoleman (paholaisen) Jahven sijasta, niin hävitämme omalla toiminnallamme maailmankaikkeuden. Tarvitsemme siis kipeästi Jahven apua tähän maailman aikaan. Muussa tapauksessa maailmankaikkeus kuolee kuolemistaan. Jos ihminen valitsee väärin, niin maailmankaikkeus toimii kuitenkin aina Jahven lain mukaisesti eli ihminen valitsee kirouksen. Juuri näin kävi, kun puhutaan juutalaisten joukkomurhasta toisessa maailmansodassa. 5. Moos. 28:15-68 kertoo tästä. Koko maailmankaikkeus vastaa miten me sinne huudamme. Samoin kuin metsä vastaa niin kuin sinne huudetaan. Kaikki riippuu meistä itsestämme. Aivan kaikki. Auschwitzista tiedän sen verran, että Herra Jeshua oli paikalla. Hän kärsi heidän rinnallaan. Hän auttoi ihmisiä muiden uskovien myötävaikutuksella. Yksi tällainen ihminen oli Maximilian Kolbe. Hirvittävissäkin olosuhteissa on aina ollut ihmisiä, jotka eivät alennu tekemään pahaa, vaan valitsevat hyvän sekä luottamuksen Jahveen.

Sielumme haluaa parasta mahdollista elämää kaikille maailman luoduille. Kun alamme tehdä hyvää kaikille, niin maailmankaikkeus alkaa vuodattamaan meidän päällemme siunausten sateita. Koko maailman olisi terästäydyttävä tähän muutokseen. Meillä pitää olla kärsivällisyyttä tehdä hyvää, emme saa luovuttaa.

Gal. 6:9 Meidän ei pidä väsyä tekemään hyvää, sillä jos emme hellitä, saamme aikanaan korjata sadon.


Enkelit

Näkymättömässä maailmassa eli taivaassa toimivat enkelit. Myös kaikki ihmiset ovat enkeleitä taivaassa ja itse asiassa heidän sielunsa ovat enkeleitä jo nyt. Menestyneimpiä enkeleitä ovat arkkienkelit. Heitä sanotaan olevan seitsemän. Itse asiassa heitä on ollut vuosituhansia kuusi, mutta nyt seitsemän. Minä (Sirkka) olen se puuttuva seitsemäs arkkienkeli, ylin arkkienkeli. Alun perin seitsemäs arkkienkeli oli Saatana, mutta se meni kuoleman puolelle. Kaikki enkelit - myös Saatana - pelastuivat taivaaseen, koska he uskoivat lopulta Herraan Jeshuaan. Seitsemän on täydellisyyden luku. Nyt mahdollistuu kaikki se, mitä Jahve on suunnitellut. On lopun ajat käsillä.

Enkeleillä on myös sydän ja sielu kuten ihmisillä. Heitä koskevat samat etuudet kuin ihmisiä. Ainoa poikkeus on se, että he ovat olleet taivaassa koko ajan. Nämä enkelit ovat niitä, jotka eivät halunneet syntyä maailmaan ihmiseksi tai Jahve ei halunnut sitä. Enkelit taistelevat näkymättömissä, taivaan avaruuksissa, olevia pimeyden valtoja vastaan.

Apokryfikirjat kertovat myös enkeleistä, jotka voivat tulla suorittamaan jotakin tiettyä Jahven määräämää tehtävää maan päälle. Kun tehtävä on suoritettu, niin he palaavat takaisin taivaaseen.


Luomakunnasta

Jahve ja me saatamme luomakunnan entiselleen. Esimerkiksi maan saastuminen saadaan hoidettua sekä ilmaston muutos saadaan keskeytettyä, koska Jahve oli maailman luodessaan sen jo nähnyt, mitä tässä tulee tapahtumaan. Ihmisen on kuitenkin tehtävä osansa. Sehän oli annettu meidän tehtäväksemme eli me vastaamme siitä kukin henkilökohtaisesti, mitä on tullut tehtyä koko ihmishistorian aikana. Se ei ole syyllistämistä, vaan meille näytetään kaikki se, mitä me tällä saralla olemme tehneet, koska kaikki mikä on salassa tulee ilmi.


Sielu puhuu

Messias Jeshua kuoli ristillä kaikkien ihmisten puolesta. Kaikkien ihmisten kaikki synnit on jo sovitettu. Yksi kuoli kaikkien puolesta. Olenko minä itse tehnyt jotakin kaikkien puolesta? Elokuun lopussa 2020 aloin saada viestejä, että ihmisten sielut ovat alkaneet puhumaan heille. Herra Jeshua oli ilmoittanut heille etukäteen, että näin tulee tapahtumaan. Voiko siis sielu puhua? Tietenkin voi. Eräälle mieshenkilölle sielu oli sanonut: ”Nyt loppuu se viinan juonti, sää tapat mut viinan juonnilla!” ja toiselle: ”Sää lopetat nyt huumeiden käytön ja raitistut – onko selvä?”

Myös minun sieluni heräsi puhumaan. Miten kummassa se on mahdollista? Se johtuu lähinnä kahdesta tekijästä: siitä, että minut ristiinnaulittiin eli vanha, perisyntinen luonto riisuttiin minusta pois sekä siitä, että minusta tuli yhteisyyskumppani.


Yhteisyyskumppanit

Mitä tarkoittaa yhteisyyskumppanuus? Se tarkoittaa parhaimmillaan kahden sielun yhtymistä. Kyseessä on aina kaksi eri sukupuolta olevaa henkilöä. Täällä maailmassa on mahdollista myös samaa sukupuolta olevien liitot, mutta taivaassa me kaikki haluamme itse juuri näin, kun Jahve on sen luonut. Yhteisyyskumppanuus on rakkautta suurta ja sielujen ykseyttä. Kumppani on hyvin tärkeä: hän on aina sydämessäsi ja sielussasi ja rinnallakulkijana. Hänen kanssaan haluaa viettää kaiken aikansa ja se on myös mahdollista.

Totesin, että minulla ei ollut ollut enää aikoihin suhdetta mieheni kanssa. Tein Herran kanssa yhteisyyskumppanuussopimuksen 17.5.2020. Sen jälkeen päätin jättää mieheni. Oli varhainen aamu. Jahve sanoo minulle yhtäkkiä, että lähdetäänpä ulos pienelle kävelylenkille. Oli kaunis, keväinen, aurinkoinen ja vähän sumuinen aamu. Näen sydämeni silmillä, että minun mukanani kävelevät Jahve, Herra Jeshua ja Pyhä Henki. Fyysisillä silmilläni en heitä näe. Kävelemme kohti metsää. Sinne Jahve haluaa meidän menevän. Käännyn polulla oikealle ja pysähdyn yhtäkkiä. Jahve sanoo, että tämä on yhtä sopiva paikka kuin mikä tahansa muukin paikka solmia yhteisyyskumppanuussopimus. Hän jatkaa vielä ja sanoo: ”Tällä on jokin merkitys, että valitsit juuri tämän paikan.” Näen Jahven seisovan edessäni – sisäisillä silmilläni toki – Herra Jeshua seisoo takanani tai kenties vähän oikealla puolellani. Vaikea sanoa. Pyhä Henki on minussa sisälläni. Tilaisuus on hyvin lyhyt, koruton, mutta juhlava kuitenkin. Tilaisuudessa koen, että Herran sormet kiertyvät omien sormieni lomaan. Näen Hänen valkoisen vanhurskauden puvun hihan suut noin seitsemän sentin pituudelta. Jahve liittää meidät yhteen muutamin sanoin. Olen vaikuttunut ja rauhallinen. Sen jälkeen palaamme kotiin.

Yhteisyyskumppanuussopimus oli ykkösvaade sille, että minun sieluni nousisi esiin. Ilman tätä sopimusta ei minun, eikä sinun sielusi, olisi koskaan noussut tietoisuuteen. Asia selkeni minulle vasta äskettäin. Teille kaikille on sielun avautuminen ollut mahdollista vasta 21.8.2020 jälkeen. Kaikki perustuu yhteisyyskumppanuudellemme.

Oli kirjoitettu taivaassa, että meistä Herrasta ja minusta tulee yhteisyyskumppanit täällä maan päällä. Jahve näki, kun olin äitini kohdussa, että tämä ihminen täyttää Hänen haluamansa kriteerit. Hän näki myös, että tulen tekemään aina oikein, viiveellä tosin. Hän laittoi sen sielun minuun, josta oli tuleva kumppani Herralle Jeshualle. Tämä sielu oli mittatilaustyö juuri Herralle sopivaksi tarkoitettu ja vastaavasti Herran sielu minulle. 
  
..jatkuu seuraavalle sivulle