Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Ilo

Oi nouse Suomi, näytät vielä maailmalle, sä että karkoitat (synnin) orjuuden, Ja ettet taivu sä (paholaisen) sorron alle. On aamus alkanut, synnyinmaa... (Finlandia-hymnistä palanen; lisäykset ja sulut minun)

Herra ja minä 1.


su 13.9.2020

Jahven suuri suunnitelma

Puhutaanpa nyt Jahven suuresta suunnitelmasta. Jahven laatima alkuperäinen suunnitelma oli se, että ihminen saa elää paratiisissa yhdessä Jahven kanssa ikuisesti. Kaikki oli hyvin. Jahvella oli kuitenkin yksi iso ongelma: kuolema. Kuolema on Jahven arkkivihollinen. Miten saada kuolema pois vaikuttamasta maailmankaikkeuden asioihin? Jahve loi maailmankaikkeuden. Se on rakennettu neljän asian perustalle. Kolme ovat: Jahven laki ja säädökset, ykseys ja numerologia. Neljäs perusta on pyhä kolmiyhteinen Jahve (Elohim). Maailmankaikkeuden hallitsija on Jahve nyt, aina ja ikuisesti. Jokainen taivaassa hyväksyy tämän perustan. Muuten ei voi olla. Vaikka olisit täällä maapallolla kuinka hyvä presidentti tai kuningas, niin taivaassa et voi sitä koskaan olla. Onko tämä selvää tähän asti?

Ihminen sai siis väliaikaisesti, Jahven laatiman sopimuksen mukaan, hallintavallan maapallolla. Hän sai myös vallita eläimiä ja kasveja ja kaikkea muutakin täällä. Lisäksi sopimuksessa sanotaan, että ihminen itse valitsee oikean tai väärän eli Jahven tai kuoleman välillä. Ihmisen elämä on valintoja täynnä. Sopimukseen kirjattiin myös se, että uskooko ihminen Messias Jeshuaan, vai ei. Jos ei usko, niin sopimuksen mukaan ihminen uskoo silloin paholaiseen eli kuolemaan. On siis kaksi vaihtoehtoa. Kolmatta vaihtoehtoa ei ole. Jos ihminen haluaa olla niin sanotusti oman itsensä herra, niin hän on valinnut paholaisen.

Jahve laati suuren suunnitelmansa mukaisesti sopimuksen, jonka kuolema viimein suostui allekirjoittamaan. Jahve tiesi paholaisen vaikutuksen meihin. Sen jälkeen vasta alettiin luoda maailmankaikkeutta sekä ihminen ja enkelit, kun kaikki tekijät oli huomioitu Jahven ja kuoleman välillä. Sopimus särki Isän sydämen. Jahve joutui luopumaan omista lapsistaan – meistä kaikista - jotta voisimme elää ikuisesti. Ilman Jeshuaa Jahven suunnitelma olisi rauennut. Jeshua oli elinehto sille, että pelastus mahdollistui, muuten olisimme kuoleman omat. Jahve näki tulevaisuuden, mitä ihminen tekee itselleen, muille ja luomakunnalle. Hän ei pitänyt siitä lainkaan. Mutta Hän näki myös, mitä ihminen saa aikaan, kun häntä ohjaa Pyhä kolmiyhteinen Jahve ja maailmankaikkeus. Lopulta ihminen ymmärtää, että hän itse ei pysty, eikä kykene. Meillä on ollut aikaa ottaa tilanne hallintaamme jo melkein 2000 vuotta. Nyt ihminen luovuttaa vallan Herralle Jeshualle, jolle valta kuuluukin Jahven ja maailmankaikkeuden mukaan. Ihminen ja paholainen joutuvat väistymään vallankahvasta. Valtikka siirtyy Jahvelle.

Häviäjä on paholainen ja se häviää kaiken! Sopimuksen ehdot olivat, paholaisen vaatimuksesta, sellaiset, että ihmisestä tuntuu kuin Jahve olisi hänet hylännyt, vaikka siitä ei ole todellakaan kyse. Ihmisestä tuntuu kuin Jahve ei puuttuisi maailman kulkuun. Kumpikaan sopimuksen osapuoli ei ole saanut puuttua suoraan maailman asioihin. Jahve sai luvan puuttua asioihin vain siinä tapauksessa, että ihminen on puhdassydäminen. Se tarkoittaa sitä, että ihmisen sydämessä ei asu vääryys. Jahve puuttui maailman kulkuun alkuseurakunnan aikaan n. 33-100 jKr ja nyt taas 21.8.2020 alkaen. Kyse on ihmisen valinnoista. Jahve sanoo minulle: ”Nyt mennään uutta aikaa kohti.” Me saamme luottaa uskolliseen Luojaan, yhdessä käydä uuteen aikaan nyt (virsi 600).


Puhdassydämisyys – valitse aina oikein!

Alkuseurakunnan aikana eli apostoli Johannes, jonka myötä itse Jahve sai vaikuttaa maailman tapahtumiin. Apostoli Johannes oli puhdassydäminen. Sen vuoksi Jahve saattoi asua Johanneksen sydämessä.

Matt. 5:8 Autuaita puhdassydämiset: he saavat nähdä Jumalan.

Pyhä Henki on kertonut minulle, että nyt on maailmassa kolmas ihminen, joka on valinnut aina oikein, siksi Jahve voi taas puuttua maailman kulkuun ja Hänhän puuttuu. Se kolmas ihminen olen minä (Sirkka), profeetta. Ensimmäinen oli Jeshua. Marian ylle laskeutui Pyhä Henki ja Jeshua sai alkunsa. Jeshua oli perisynnitön, koska Maria oli neitsyt. Kun Johanneksen ja minun (Sirkan) äidin ylle laskeutui Pyhä Henki, niin me olimme perisyntisiä molemmat. Olen numerologiassa yksi, mutta isäni yksitoista eli kaksi. Tämä ei ole tietoni mukaan mahdollista. Miksi Jahve katsoi, että minun syntymääni tarvittiin Pyhän Hengen vaikutusta? Siksi, koska tiedettiin, että elämäni tulisi olemaan raskas. Jahve halusi helpottaa sitä mahdollisimman paljon.


Jahven laki voidaan kirjoittaa sydämesi tauluun 21.8.2020 alkaen

Riittää, kun Jeshuan lisäksi oli kaksi ihmistä, jotka valitsevat aina, joka kerta, oikein. Tämä on mahdollista, koska he antoivat luvan Jahvelle kirjoittaa lakinsa heidän sydämiinsä. Nämä kaksi istuvat Herran Jeshuan oikealla ja vasemmalla puolella taivaassa. Apostoli Sirkka oikealla ja apostoli Johannes vasemmalla puolella.

Miksi maailmassa ei ole ollut kuin pari ihmistä, joiden sydämiin oli jo kohdussa kirjoitettu Jumalan laki? Vain parin ihmisen sielut suostuivat tähän, kun Jahve kertoi tällaisesta vaihtoehdosta taivaassa. Johanneksen ja minun oli tämän vuoksi itse pärjättävä maailmassa ilman Herran sanallista johdatusta ja väliin tuloa. Kun paholainen höykytti, niin me olimme omillamme. Jahve oli kuitenkin aina mukana näissä kiusauksissa. Kun Jahven laki on sydämissämme, niin se on kuin kuulisimme Hänen äänensä. Siksi on tärkeää, että pyydät Häneltä, että saat Hänen lakinsa sisimpääsi. Taivaassahan tämä tilanne jo onkin.

Jos Hänen lakiaan ei ole sisimmässäsi, niin vääryys asuu sisimmässäsi. Haluat lähtökohtaisesti pahaa itsellesi ja muille. Maailma on pahempi paikka elää. Kun vääryys asuu sisimmässäsi, niin kaikki ajatuksesi ovat kaiken aikaa ja ainoastaan pahat. Se on sinun normaali, hirveä tilasi. Rukoilethan, että Jahven laki tulee sisimpääsi. Tämän lisäksi sinun pitää silti aina joka tilanteessa pyrkiä tekemään oikein. Valinta on edelleen sinun.

Tiedätkö sinä oi ihminen, että taivaassa on samoin: joudut edelleen valitsemaan hyvän ja pahan välillä. Taivaassa Herralla on jo keinonsa, että opit: joudut itse kantamaan vastuun, jos teet väärin. Taivaassakin on edelleen niin, että koska on yksi sydän, joka on Jahven sydän, niin teot ovat aina Jahven. Sinä olet sitten suuna, käsinä ja jalkoina. Tätä on ykseys.

Jahve kuitenkin näki ennalta, että me molemmat (Johannes ja minä) päästään Luvattuun maahan, jossa Jahve hallitsee. Paholainen ei sen jälkeen voinut enää kaataa meitä. Meillä kesti molemmilla päästä sinne seitsemän vuotta siitä, kun olimme uudestisyntyneet. Paholainen kiusasi minua syntymästäni saakka. Ja eniten nämä seitsemän vuotta. En osannut edes rukoilla, ihmettelin vain kuinka muut ihmiset pärjäävät sen kanssa. Jumalan laki kuitenkin riitti ohjaamaan meidät valitsemaan aina oikein.

Miksi ihmeessä valitsin jo taivaassa, vain sieluna ollessani, niin hirveän raskaan tien? Jahve kehotti minua siihen. Lopulta suostuin siihen. Sillä on tekemistä myös maailmankaikkeuden kanssa. Sain olla mukana suunnittelemassa, miten 1000-vuotisessa valtakunnassa eletään. 21.5.2020 tein listaa Jahven kanssa. Se ei poikkea olennaisesti taivaasta. Sinne pääsee tasan 5000 ihmistä. Johannes ja minä olemme myös siellä. Sinne päässeet ihmiset ovat ymmärtäneet rakkauden kaksoiskäskyn merkityksen sisimmässään. Se on kuin valoa. Nämä 5000 ihmistä ovat ne, jotka Herran kanssa saapuvat pyhälle vuorelle. Me olemme ne väkevät, mistä Raamattu puhuu.

Hes. 11:19-20 Ja minä annan heille yhden sydämen, ja uuden hengen minä annan teidän sisimpäänne, ja minä poistan kivisydämen heidän ruumiistansa ja annan heille lihasydämen, niin että he vaeltavat minun käskyjeni mukaan ja noudattavat minun oikeuksiani ja pitävät ne; ja he ovat minun kansani, ja minä olen heidän Jumalansa.

Kun olin äitini kohdussa, niin Jahve antoi minulle silloin jo kivisydämen tilalle lihasydämen. Yksi sydän tarkoittaa Jahven sydäntä. Hänen sydämensä oli siis meidän (Johanneksen ja minun) sydämemme. Hän eli mukana meidän elämässämme: iloissa ja kärsimyksissä. Hän asui sydämissämme kohdusta asti. Hän voi sen tehdä, koska olimme loppuun asti puhdassydämisiä; teimme aina oikeita valintoja.

Tämä tarkoitti myös sitä, että paholainen tiesi syntymästämme asti, että Jahve on meissä ja kiusasi siksi meitä koko elinaikamme. Minusta tuli vastakohta sille, mikä oikeasti olen. Tässä oli kuitenkin se siunaus, että hiilestä tuli timantti. Kadotin koko syntielämäni – se tapettiin – ja sain tilalle sen luonnon, jonka Jahve oli jo taivaassa minuun asettanut.

Jahve on luonut ihmiseen sen ihmeellisen ominaisuuden, että me unohdamme. En muistele kärsimääni pahaa. En katso taakse päin, vaan eteenpäin kuin virtaava vesi. Jos erehdyn katsomaan taakse päin, niin ihmettelen kuinka selvisin ja paikoitellen hirvittää vieläkin. Tosiasia on kuitenkin se, että en saa muuttua suolapatsaaksi kuin Lootin vaimo eli haluan suunnata eteenpäin. Herra on tehnyt minussa hyvän työn. Se täytyy sanoa. Hän tiesi koko ajan, että tulen selviytymään. Hän tiesi, että vaikeissa olosuhteissa ihmisen perisyntiruumis kuolee ja alter ego (taivaallinen minä) sieluineen tulee esille taivaallisessa loistossaan. Hän palkitsi ja palkitsee runsaasti sen, että haluaa noudattaa Jahven suurenmoista lakia.

Uusi henki tarkoittaa Johanneksen ja minun tapauksessani sitä, että Pyhä Henki varjosi meidät. Se tarkoittaa myös sitä, että uudestisyntyessäni v. 2012 tunsin kuinka minussa virtasi Pyhän Hengen suuri voima. 20.8.2019 Pyhä Henki antoi minun ymmärtää, että siinä, mitä sanon on Pyhän Hengen tulta. Hän näytti silloin mielessäni kuvana puheeni ikään kuin kultaisena tulena. Hän sanoi, että sen kautta herätys mahdollistuu.


Valitsetko aina väärin?

No onko sitten maailmassa ollut joku tai joitakin ihmisiä, jotka ovat aina valinneet väärin? Ei koskaan. Muuten olisi käynyt niin, kuolema olisi voinut puuttua maailman tapahtumiin. Ihminen on siis itse saanut aikaan kaiken synnin, mitä maailmassa tapahtuu. Ihminen on aiheuttanut kaiken Saatanan myötävaikutuksella. Kuolema ei ole voinut puuttua asiaan, paitsi tietenkin neuvomalla ja käskemällä Saatanaa. Koko ajan myös Jahve on, jo luomansa omatunnon ja Pyhän Hengen kautta, neuvonut ihmisiä, mutta ihminen tekee omat valintansa niin hyvässä kuin pahassa.

Vallan valtikka ja kruunu siirtyy Jahvelle, Kaikkivaltiaalle

Hagg. 2:21-22 "Sano Juudan käskynhaltijalle Serubbabelille näin: -- Minä järisytän taivaan ja maan. Minä kaadan kuninkaitten valtaistuimet ja hävitän maailman mahtavat valtakunnat. Minä työnnän kumoon sotavaunut, niin että hevoset kaatuvat ja ajajat syöksyvät toinen toisensa miekkaan.

Kun olen kirjoittanut yllä olevat jakeet, niin Jahve puuttuu tilanteeseen sanomalla näin:

”Minä Jahve sanon teille seuraavasti: Ei väellä, eikä voimalla, vaan minun hengelläni. Sodat on nyt sodittu. En salli enää enempää kärsimystä kenenkään osalle. Ja tästä jatkaa Sirkka.”

Ja minä jatkan: Jakeessa sanotaan, että Jahve järisyttää taivaan ja maan. Se tarkoittaa mielestäni sitä, että Hän ottaa kaiken kunnian eli sen, mikä Hänelle on kuulunut jo maailman perustamisesta lähtien. Kuolema eli paholainen on syösty lopullisesti pois vallasta. Vallasta, jonka ihminen alun perin sai itseltään Jahvelta, mutta siirsikin vallan paholaiselle turvautumalla siihen. Nyt kun vallan valtikka ja kruunu siirtyy paholaiselta Jahvelle, niin totisesti siinä taivas ja maa järkkyy. Kaikki, aivan kaikki muuttuu nyt. Jahve lupaa sen tässä jakeessa.

Jahve on Pyhä. Se tarkoittaa sitä, että Hän ei voi kaikille meille näyttäytyä kuin vasta 1000-vuotisessa valtakunnassa ja taivaassa. Syntinen ihminen ei kestä Jahven pyhyyden edessä. Syntinen ihminen, joka uskoo Herraan Jeshuaan, voi Hänet sen sijaan nähdä. Samoin juutalainenkaan ei voi nähdä JHVH ennen kuin hän uskoo Messiaaseen Jeshuaan.

Esivalta on Jahven kädessä. Se esivalta, joka ei noudata Jahven lakia ja säädöksiä joutaa mennä. Tilalle saamme Jahven itsensä valitsemat henkilöt. Ralph Kuningas on yksi heistä. Minä (Sirkka) toinen.

Jahve ei halua sotia vallan vaihdon seurauksena. Vallanvaihto tapahtuu verettä. Veli veljeä vastaan olevia sotia ei saa enää käydä. Se on meistä itsestämme kiinni. Siihen puututaan kovalla kädellä.

Hagg. 2:23 Näin sanoo Herra Sebaot: -- Serubbabel, Sealtielin poika, minun palvelijani, sinulle sanoo Herra: Tuona päivänä sinusta tulee minun uskottuni, minä teen sinusta sinettisormukseni. Sinut minä olen valinnut, sanoo Herra Sebaot."

Pyhä Henki sanoo minulle (Sirkka): ”Sinä olet Sakarja 4. luvun öljyastia ja Serubbabel. Sinä olet se valittu sinettisormus.”

 
..jatkuu seuraavalle sivulleTaivaassa elämme ykseydessä: sinun parhaasi on minun parhaani