Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Ilo

Pyhimyspatsaat eli epäjumalien kuvat on murskattava maahan, näin sanoo Herra

Maximilian Kolbe, pyhimyskö? osa 3(3)


Pyhimyskultti sekä
Herran välittämää sanaa

Katolisen kirkon pyhimysten palvonta on oksettavaa paholaisen myötävaikuttamaa hapatusta, mikä pitäisi juurineen kitkeä pois. Herra Jeesus oli ainoa synnitön, eikä Häntäkään käsittääkseni ole pyhimykseksi julistettu. Itse ymmärtäisin sanalla pyhimys synnittömyyttä ja henkilöä, jonka motiivit ja sydän ovat puhtaat Jahvenkin silmissä. Pyhimys on jotakin sellaista, jota me ihmiset, haluamme nostaa muiden yläpuolelle arvoon arvaamattomaan. Kuinkahan moni näistä pyhimykseksi julistetuista ihmisistä kärsii tästä tilanteesta? He ovat uskovien välitilassa ennen viimeistä tuomiota. He tietävät Herran Jeesuksen ristintyön merkityksen. Näen heidät mielessäni kumartamassa ja ylistämässä pyhää kolmiyhteistä Jahvea. En näe heitä kehumassa saavutuksiaan. Jopa Jeesus sanoo maailmassa ollessaan, että teot, joita hän tekee, ovat Isän tekoja.

Joh. 14.10 Etkö usko, että minä olen Isässä ja Isä on minussa? Kun puhun teille, en puhu omissa nimissäni: Isä on minussa, ja minun tekoni ovat hänen tekojaan.

Saati sitten ihminen, jonka ajatukset ovat kaiken aikaa ja ainoastaan pahat.

1. Moos. 6:5-6 Mutta kun Herra näki, että ihmisten pahuus oli suuri maan päällä ja että kaikki heidän sydämensä aivoitukset ja ajatukset olivat kaiken aikaa ainoastaan pahat, niin Herra katui tehneensä ihmiset maan päälle, ja hän tuli murheelliseksi sydämessänsä.

Sydän ja motiivit ovat syntiinlankeemuksen vuoksi vääryydellä peitetyt. Kukaan ihminen ei voi koskaan ansaita pyhimyksen statusta. Se on pyhäin häväistys. Se vähentää Kristuksen kunniaa. Kaikki kunnia kuuluu Pyhälle kolmiyhteiselle Jahvelle. Yksin Hänelle. Pyhimyskultti on väärin, koska se korottaa toisia ihmisiä toisten yläpuolelle. Raamatussa sanotaan, että Jahve rakastaa meitä yhtä paljon kuin Poikaansa Jeesusta. Hän rakastaa kaikkia lapsiaan yhtä paljon.

Voi tietenkin miettiä, miksi joku tai jotkut ihmiset pystyvät ihmetekoihin? Katson, että siellä takana on aina, joka kerta, Herran siunaavat kädet ja teot. Näin oli M. Kolbenkin tapauksessa. Täytyy muistaa, että olemme syntiinlangenneessa maailmassa. 5. Moos. 28. luvun mukaan meidän päällämme olisi jatkuva kirous ellei Herra meitä siunaisi joka hetki. Herra joutuu katsomaan meitä poloisia suurella pitkämielisyydellä. Hän haluaisi, että totuus tulee ilmi. Totuus siitä, että ei ihminen voi itse mitään. Herra vaikuttaa kaikki kaikessa.
Pyhimyskultti on purettava ainaisesti. Pyhimyskultti on valhe ja valheen isä on paholainen. Paholainen pesiytyy jopa kirkkojemme seinien sisäpuolelle, jos annamme sille luvan!


Herran välittämää sanaa teille, Jahvelle rakkaat ihmiset, elokuussa 2020:

Jes. 21:9 ja tuolla ne nyt tulevat, miesten jonot ja parivaljakot! Ja hän huusi: -- Kaatunut, kaatunut on Babylon, kaikki sen jumalien patsaat ovat murskana maassa!

Pyhimykset on epäjumalia. Epäjumalien patsaat on murskattava maahan. Ne ovat kuin sonnipatsas, joka valettiin kullasta. Murennetut pyhimysten patsaat pitää heittää veteen (2. Moos. 32:20). Näin sanoo Herra.

Jer. 51:17 Ei kukaan voi tätä käsittää. Jumalankuvat saattavat tekijänsä häpeään, valetut patsaat ovat pelkkää harhaa, ei niissä ole henkeä.

Jumalankuvat eli pyhimyspatsaat ovat Jahven pilkkaa! Jahvessa on henki, mutta patsaat ovat kuollutta materiaalia, joissa ei henkeä ole. Hävetkää! Paavin väki on opettanut kansankin juhlimaan ja rukoilemaan pyhimyksiä, jotka ovat vain syntisiä ihmisiä – he eivät ole jumalia. Myllynkivi kaulaan paavin väelle, siinä se!

Hoos. 10:1-2 Israel oli kukoistava viiniköynnös, joka kantoi paljon hedelmää. Mitä runsaammin se tuotti hedelmää, sitä enemmän se rakensi alttareita. Mitä vauraammaksi maa tuli, sitä komeampia patsaita Israel pystytti. Se luisui eroon Jumalasta, nyt se saa katua. Herra kaataa sen alttarit, lyö murskaksi sen patsaat.

Vatikaani kukoistaa ulkoisesti. Se kantaa paljon hedelmää. Ne ovat mätiä kaikki tyynni. Raha ratkaisee. Raha on paholaisen tavaramerkki. Vatikaani tekee koko ajan syntiä ja on luisunut pois Jahvesta. Vatikaani on Babylon ja se murskataan kuin patsaat ikään. Näin sanoo Herra.

Miika 1:7 Sen jumalien patsaat lyödään palasiksi, sen saamat lahjat poltetaan. Kaikki jumalankuvat minä hävitän. Porton palkkana se kokosi niitä, ja portoille niillä jälleen maksetaan.

Juutalainen kansa, joka ennen oli Jahven silmäterä, on perinnäissäännösten ja lakihenkisyyden kansa. Mitä muuta Talmud on kuin juuri tätä? Rabbit on nostettu jumalien asemaan. Uskottomuuden palkka, mikä se on? Se on kuolema. Synnin palkka on kuolema, jos juutalainen ei käänny. Usko Messiaaseen Jeshuaan on ainut asia, mikä juutalaisetkin pelastaa.

*************************

Perinnäissäännökset ja lakihenkisyys on saastaa Jahven Kaikkivaltiaan edessä. Epäjumalia on kaikki se, mihin ihminen turvautuu, kun Jahven Kaikkivaltiaan Poika ei kelpaa. Se on itse asiassa ihmisen suurin synti. Juutalainen kansa ei ottanut vastaan Messiastaan, - Jeshua Ha Mashiach - jonka Jahve lähetti maailmaan, pelastaakseen heidät. Talmud ja muut selitysteokset eivät kestä viimeisellä tuomiolla, – ne palavat tulessa – koska ne eivät ole Pyhän Hengen henkäyttämiä teoksia. Ne ovat vain pienen ihmisen tai rabbin aikaansaamaa synnin läpäisemää selitystä.

Rabbiininen kirjallisuus paljastaa, kuinka keskeistä laki oli juutalaisille. Talmud myös halventaa Herran syntyperän ja opetuksen. Jahve haluaa, että sydämemme ympärileikataan ja uudispelto raivataan. Teot eivät puhdista sydäntä, vaan ympärileikattu sydän puhdistaa teot. Ja hyvät teot tekee Isä Jahve meissä ja meidän kauttamme. Meidän tulee antaa Messias Jeshuan tehdä työnsä vapaasti meissä, jos estämme Häntä, niin hengellinen kasvumme tyrehtyy.

Room. 2:29 Oikea juutalainen on se, joka on juutalainen sisimmässään, ja oikea ympärileikkaus on sydämen ympärileikkaus, jota ei saa aikaan laki, vaan Henki. Tällainen juutalainen saa kiitoksen Jumalalta, ei ihmisiltä.

Jer. 4:3-4 Näin sanoo Herra Juudan ja Jerusalemin asukkaille: -- Raivatkaa itsellenne uudispelto! Älkää kylväkö enää orjantappuroiden sekaan. Ympärileikatkaa itsenne Herralle kuuluviksi, ympärileikatkaa sydämenne, te Juudan ja Jerusalemin asukkaat! Muuten minun vihani leimahtaa teidän pahojen tekojenne tähden ja palaa kuin tuli, eikä kukaan voi sitä sammuttaa.

Ihmisen pitää aina rukoilla Isää Jahvea. Hän kaiken mahdollistaa. Ihminen ei saa koskaan rukoilla toisen ihmisen nimissä, joka on aina syntinen itsessään. Ihminen ei saa rukoilla Marian, eikä kenenkään muunkaan pyhimyksen nimissä. Ihminen on asettanut omine haluineen pyhimyksiä korvaamaan Jahven. Näin ei saa olla. Meillä on vain yksi, mitä me rukoilemme: Isä Kaikkivaltias Jahve. Muu on saastaa ja mitätöntä Jahven silmissä. Ihmisen pitää antaa olla ihminen ja Jahven pitää antaa olla Jahve. Kukin pysyköön lestissään.

Lisäisin vielä yhden seikan, minkä tajusin kirjoittaessani tätä blogia. Maximilian Kolbe ja minä, jotka tunnemme Herran hyvin, annoimme Jahven laittaa Jahven lain sydämiimme. Me ammennamme kaiken Jahven aarrearkusta. Itse olemme vain tyhjiä kuoria. Emme itsessämme ole siis yhtään mitään. Kun olen yhtäkkiä alkanut kuulla klassisen musiikin väreinä, niin se on saatu Jahven aarrearkusta. Itse en voi mitään. Kun kuuntelen Sibeliuksen musiikkia, esim. Finlandiaa, niin näen värillisiä näkyjä. Ne ovat kaikki sanomaa tulevista tapahtumista, jotka piirrän ja kirjoitan ylös. Tiedän, että nämäkin kokemukset ovat Jahven lahjaa ja siunausta minulle. Itsessäni en ole mitään, en ole sen kummallisempi kuin muutkaan. Enkä sen arvostettavampi kuin muutkaan. M. Kolbe olisi varmaan samaa mieltä. Tässä on kyseessä vain siitä, että kun olemme kulkeneet Jahven teillä, niin siunaukset suorastaan satavat päällemme. Maailmankaikkeus on luotu Jahven lain varaan, siitä johtuvat siunaukset elämässämme ja toisaalta jollekulle kiroukset, jos ette noudata Jahven lakia. Lue asiasta lisää 5. Moos. 28. luku.

Vakuutan uudelleen: olemme Jahven kuvaksi luotuja ykseydessä. Se tarkoittaa sitä, että kaikki ammennetaan Jahvesta. Meissä itsessämme ei ole ammennettavaa. Ole siunattu, aamen

Olen käyttänyt tekstissäni melkein yksinomaan Jumalan sijasta Jahve -nimeä, koska Hän pyytää käyttämään sitä mieluiten. Ymmärrän, mistä se johtuu: me olemme pilanneet sanan Jumala. Meillä on omia jumaliamme ja epäjumaliamme. Ymmärrämme sanalla Jumala jotakin muuta, mitä Jumala oikeasti on. Kunnioitan Jahven tahtoa. Sana Jahve tarkoittaa: ”Minä olen ääretön Rakkaus.” Se tosiaan kuvaa Häntä parhaiten.


1) Otteet kirjasta Mary Craig: Valona pimeydessä

Pyhä Henki pyysi minua laskemaan sanan Jahve määrän blogistani 1-3. Niitä oli 73 kpl eli numerologian mukaan 10=1 Hebreaksi yksi on Jumalan luku. Se on myös ykseyden luku. Maailmankaikkeus rakentuu mm. numerologian perustalle.