Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Ilo

Dreams come true!

Jumala ja maailmankaikkeus 2(3)


..Jatkuu edelliseltä sivulta

Room. 8:18-23 Minä päättelen, etteivät nykyisen ajan kärsimykset ole mitään sen kirkkauden rinnalla, joka vielä on ilmestyvä ja tuleva osaksemme. Koko luomakunta odottaa hartaasti Jumalan lasten ilmestymistä. Kaiken luodun on täytynyt taipua katoavaisuuden alaisuuteen, ei omasta tahdostaan, vaan hänen, joka sen on alistanut. Luomakunnalla on kuitenkin toivo, että myös se pääsee kerran pois katoavaisuuden orjuudesta, Jumalan lasten vapauteen ja kirkkauteen. Me tiedämme, että koko luomakunta yhä huokaa ja vaikeroi synnytystuskissa. Eikä vain luomakunta, vaan myös me, jotka olemme ensi lahjana saaneet omaksemme Hengen, huokailemme odottaessamme Jumalan lapseksi pääsemistä, ruumiimme lunastamista vapaaksi.

Maailmankaikkeus alkaa automaattisesti korjata tätä näkyväistä maailmaamme, kun Jumala, Isä Kaikkivaltias ottaa valtikan ja alkaa ohjata tapahtumia Herran Jeesuksen avulla. Näkyväisen tilalle tulee näkymätön maailma, jossa kaikki on hyvin. Näkymättömällä maailmalla tarkoitan sitä luomakuntaa, jonka Jumala loi, mutta joka on ollut syntiinlankeemuksen takia kadoksissa. Nyt taivas alkaa riistäytyä esiin suurella voimalla. Me alamme nähdä sen tulevan. Taivas riistäytyy esiin ensin meidän sisimmässämme. Taivas on sisäisesti meissä. Sen jälkeen muutos näkyy enemmän ulkoisissa olosuhteissa.

Taivas tulee maan päälle. Taivas voi tulla maan päälle näkyväisen sijaan, kun viimeisinkin ei-uskova on kääntynyt uskovaksi. Näkymätön maailma on tässä ympärillämme jo nyt ja se on suurempi kuin näkyvä kaikin tavoin. Näkymätön eli taivas on meissä sisässämme koettavana. Mutta kun taivas tulee maan päälle, niin sokeat silmät avautuvat ja näemme myös ulkoisilla silmillä - ja sisäisillä tietenkin - Jumalan ja kaiken.

Koska ihminen valitsi paholaisen maailman, niin olemme nyt näkyväisissä, mutta meidän pitää nähdä sisäisillä silmillämme näkymätön maailma, taivas. Meillä on saastuneita maita ja ilmaston tila on huono, olemme saattaneet tämän luomakunnan pahaan kuntoon. Mitä tälle kaikelle tapahtuu? Raamatussa sanotaan, että tulee uusi maa ja uusi taivas.

Jumala ja me saatamme luomakunnan entiselleen. Esimerkiksi maan saastuminen saadaan hoidettua sekä ilmaston muutos saadaan keskeytettyä, koska Jumala oli maailman luodessaan sen jo nähnyt, mitä tässä tulee tapahtumaan. Ihmisen on kuitenkin tehtävä osansa. Sehän oli annettu meidän tehtäväksemme eli me vastaamme siitä kukin henkilökohtaisesti, mitä on tullut tehtyä koko ihmishistorian aikana. Se ei ole syyllistämistä, vaan meille näytetään kaikki se, mitä me tällä saralla olemme tehneet, koska kaikki mikä on salassa tulee ilmi

Siksi meidän kaikkien on nyt heti herättävä ja tehtävä kukin oma osamme. Siitä pitää lähteä. Sen jälkeen me tavalliset ihmiset, otamme yhteyttä päättäjätahoon ja vaadimme muutosta. Herra Jumala ohjaa toimintamme. Meidän pitää haluta muuttua itsekeskeisyydestä siihen, että meillä on lähimmäisiä, jotka tarvitsevat kipeästi apumme, kaiken apumme. Me annamme kaiken voitavamme. Luomakunnassa kaikki on yksi. Ennen maailman luomista jo Jumala teki suuren suunnitelmansa ja hänen tahtonsa oli ja on se, että Hän, Pyhä kolmiyhteinen Jumala, me ihmiset, enkelit, eläimet, muu luomakunta olemme kaikki yksi. Elämme ykseydessä. Pidämme huolta toisistamme.

Mutta entä Pyhä Henki? Jumala, Herra Jeesus ja Pyhä Henki ovat kolme persoonaa, mutta yksi ykseydessä. Jumala on erottanut omasta hengestään meille kaikille määräosan eli alun perin samansuuruisen, tasa-arvoisen ja yhdenmukaisen määrän. Se tulee kaikkiin niihin, jotka uskovat Herraan Jeesukseen. Ihminen voi täyttyä Pyhällä Hengellä, kun hän uskoo Herraan Jeesukseen ja suostuu luopumaan omasta syntiinlangenneesta itsestään. Pyhä Henki on itse asiassa Jumalan Henkeä meissä. Pyhää Henkeä sanotaan myös Kristuksen Hengeksi, mutta siinä merkityksessä, että tämä mainitsemani Jumalan Henki haluaa aina kirkastaa Herran Jeesuksen ristin työtä, sillä ilman sitä emme kukaan eläisi ikuisesti, vaan olisimme kuoleman omat. Jumalan Henki ei siis, ihme kyllä, kirkasta Jumalaa, Häntä itseään. Eihän toki! Vaan vain Kristusta! Tämä siksi, että ihminen uskoisi Herraan Jeesukseen, jotta hän pelastuisi. Sitä tietoa Pyhä Henki haluaa vahvistaa jatkuvasti. Se on tärkeintä. Jumalan suuruus jätetään taka-alalle. Tämä on itse asiassa Jumalan kunnioituksen paikka. Nyt ja iankaikkisesti, aamen.

Mikä ja missä on 1000-vuotinen valtakunta? Se on sisimmässämme. Sinne pääsevät Jumalalle kaikkein uskollisimmat ja lojaalimmat ihmiset ja enkelit. Se on taivas maan päällä. Tällä hetkellä meitä on maailmassa yhteensä viisi ihmistä, jotka ovat nyt jo perillä.

Ylösnousemuksessa toiset ovat 1000-vuotisessa valtakunnassa ja muut ovat hääaterialla. Me, jotka olemme Jumalan valtakunnassa, olemme myös hääaterialla, koska me voimme olla monessa paikassa yhtä aikaa. Aika ja paikka eivät rajoita meitä.

Paholainen koetteli maan päällä kaikki, mutta 1000-vuotisessa valtakunnassa Herra Jumala. Mitä koetteleminen tarkoittaa? Koetteleminen tarkoittaa sitä, että sinut testataan. Sinun sydämesi tila testataan. Kuinka puhdas se on? Kuinka paljon vääryyttä siinä on? Jos joudut vaikeisiin elämän tilanteisiin, niin oletko uskollinen Jahvelle, vai et? Mihin Jahve pyrkii koettelemalla ihmisen? Se on kuin työpaikkahaastattelu: mihin työhön sinut voidaan laittaa Hänen valtakunnassaan.

Paholainen päästetään irti tämän ajan päätyttyä, mutta joutuu sitten saman tien syvyyteen. 1000-vuotisessa valtakunnassa me evankelioimme edelleen, koska kaikki koetellaan, mutta nyt se on rakkaan Isän Jumalan kädessä. Koeteltaviksi joutuvat vain ne, jotka syntyvät siellä. Meitä muita ei tarvitse enää uudestaan koetella.

Meillä on maailmassa ruumiillinen, fyysinen sukupuoliyhteys, mutta 1000-vuotisessa valtakunnassa ja taivaassa me olemme kuin enkelit. Se tarkoittaa sitä, että meillä on sielun yhteys toiseen sukupuoleen, yhteisyyskumppaniin. Fyysinen sukupuoliyhteys on kalpea kuva siitä, miten Jumala sen alun perin suunnitteli ja loi. Sielut yhtyvät siten, että yhteisyyskumppanisi tietää ja tuntee sinun tunteesi ikään kuin ne olisivat hänen omansa. Ja toisin päin on samoin.

Näkymättömässä maailmassa eli taivaassa toimivat enkelit. Menestyneimpiä enkeleitä ovat arkkienkelit. Heitä sanotaan olevan seitsemän. Itse asiassa heitä on ollut vuosituhansia kuusi, mutta nyt heitä on seitsemän. Se on täydellisyyden luku. Nyt mahdollistuu kaikki se, mitä Isä Jumala, Kaikkivaltias, on suunnitellut. On lopun ajat käsillä.

Enkelit on jo koeteltu ja seulottu. Ne enkelit, jotka jäivät seulaan ravistelun jälkeenkin, ovat ne seitsemän arkkienkeliä. Jumala tietenkin tiesi, mitä on tapahtuva vastedes iankaikkisuuteen asti. Näin oli parempi. Tapahtumaketjun lopussa seisoo kiitos, suuri kiitos. Ihmiset, enkelit ja koko luomakunta ylistävät Luojaansa ja kumartavat häntä, koska lopulta he ymmärtävät Hänen suuren suunnitelmansa ja että hän on väkevä Jumala ja Iankaikkinen Isä, Abba.

Entä muut enkelit? Heillä on myös sydän ja sielu. Heitä koskevat samat etuudet kuin ihmisiä. Ainoa poikkeus on se, että he ovat olleet taivaassa koko ajan. Nämä enkelit ovat niitä, jotka eivät halunneet syntyä maailmaan ihmiseksi tai Jumala ei halunnut sitä. Enkelit taistelevat näkymättömissä, taivaan avaruuksissa, olevia pimeyden valtoja vastaan.

Sieluthan ovat enkeleitä - kaksi enkeliä yhtyvät. Mitä se sitten on? Kyseessä on aina eri sukupuolta olevat henkilöt. Ensinnäkin enkelit eivät mieti vanhoja eikä tulevia, vaan ovat tässä hetkessä. Tämä hetki yhdistyy toiseen samaan hetkeen. Mitä siitä muodostuu? Uutta elämää. Herra puhui joskus, että jos se yhtyminen tapahtuu täydellisesti, niin syntyy enkelilapsi.

Paholainen päästetään irti 1000-vuotisessa valtakunnassa, mutta se voidaan sanan voimalla lykätä sinne takaisin, minne se kuuluu, koska enkelilapsethan eli kaikkien ihmisten kaikki jälkeläiset 1000-vuotisessa valtakunnassa ovat täydellisiä ja synnittömiä eli paholainen ei pysty heihin käymään käsiksi lainkaan. Kuoleman ote kirpoaa täysin. 1000-vuotisessa valtakunnassa ja taivaassa kaikki ihmiset saavat enkelilapsia.

Jumala loi maailmankaikkeuden Herrassa Jeesuksessa. Se on luotu Jumalan sanalla ja Jumalan lain perustalle. Tarkoitan Jumalan kymmentä käskyä. Tärkeintä meille kaikille on omaksua rakkauden kaksoiskäsky, johon kaikki muut käskyt pohjautuvat: Rakasta Isää Jumalaa kaikesta sydämestäsi, sielustasi, mielestäsi ja voimastasi sekä lähimmäistä niin kuin itseäsi. Yksi perusta maailmankaikkeudessa on myös ykseys. Me kaikki ihmiset ja muu luomakunta olemme ja liikumme Jumalassa.

Jos Jumala syrjäytetään, niin maailmankaikkeus katoaa. Jos valitsemme paholaisen Jumalan sijasta, niin hävitämme omalla toiminnallamme maailmankaikkeuden. Tarvitsemme siis kipeästi Jumalan apua tähän maailman aikaan. Muussa tapauksessa hävitämme koko maailmankaikkeuden. Se kuolee kuolemistaan. Jos ihminen valitsee väärin, niin maailmankaikkeus toimii kuitenkin aina Jumalan lain mukaisesti eli ihminen valitsee kirouksen. Juuri näin kävi, kun puhutaan juutalaisten joukkomurhasta toisessa maailmansodassa. 5. Moos. 28:15-68 kertoo tästä.

Koko maailmankaikkeus vastaa miten me sinne huudamme. Samoin kuin metsä vastaa niin kuin sinne huudetaan. Kaikki riippuu meistä itsestämme. Aivan kaikki. Maailmankaikkeus alkaa yhä enemmän vastaamaan sinulle valtavilla siunauksilla, jos ja vain jos toimit Jumalan lain mukaisesti. Ja huomioit toimissasi myös numerologian.

Sielumme haluaa parasta mahdollista elämää kaikille maailman luoduille. Kun alamme tehdä hyvää kaikille, niin maailmankaikkeus alkaa vuodattamaan meidän päällemme siunausten sateita. Meillä pitää olla kärsivällisyyttä odottaa sitä, emme saa luovuttaa.

Gal. 6:9 Meidän ei pidä väsyä tekemään hyvää, sillä jos emme hellitä, saamme aikanaan korjata sadon.

Maailmankaikkeus ilmoitti minulle tämänkin Raamatun lauseen. Näin Pyhä Henki minulle kertoo.


..jatkuu seuraavalle sivulle