Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Ilo

Jumalan suuri suunnitelma osa 1, 3(3) sekä henkivalloista ja valinnoista


Paholainen syöttää mieleesi ajatustesi tasolla myös tapahtuneita ikäviä asioita yhä uudelleen ja ongelmallisia ihmissuhteita, jos et ole ehtinyt niitä vielä käsittelemään loppuun asti. Kun asiat on selvitetty, niin sen jälkeen se ei voi enää syyttää, eikä ahdistaa niillä. Sen hampaat tylsistyy ja se huomaa siinä vaiheessa lopettaa, kun kiusaamisella ei ole enää sinulle merkitystä. Tästä ymmärrät, että selvitä asiasi, jotta pääset kiusaamisesta eroon.

Ja tiedoksi kaikille paratiisilaisille: teistä kukaan ei ajattele koskaan pahoja ajatuksia. Tämä on tietenkin Herran Jeesuksen suurta vaikutusta meissä. Se on aina paholainen, joka niitä ovelasti kuiskuttaa korvaamme. Vieläkin joskus hätkähdän ja Pyhä Henki vahvistaa: et sinä, vaan paholainen. Siinä tällä käärmeellä on vuosituhansien kokemus, siinä se on taitava. Mutta samalla se ei ole ollenkaan viisas, koska se jää aina kiinni. Mutta se jää kiinni vain, jos mietit tarkemmin sitä, mitä ajattelet. Ja toistan vielä, että ajatukseton tila on sinun normaali tilasi. Näin sanoo Herra.

Paholainen tuo mieleesi myös ajatuksia tekemättömistä töistä. Se voi olla niin voimakasta, että lomallasikaan et saa rauhaa, ennen kuin olet tehnyt sitä ja tätä. Taudin kuvaan kuuluu, että olet ylityöllistetty, aina menossa, et ehdi ajatella ja pohtia oman sisimpäsi vointia. Et ehdi syventymään Raamattuun. Muista miten hyvä osa Marialla oli Jeesuksen jalkojen juuressa. Martta oli se, joka hääräsi ja touhusi koko ajan (Luuk. 10:38-42). Mutta Herra vastasi: "Martta, Martta, sinä huolehdit ja hätäilet niin monista asioista. Vain yksi on tarpeen. Maria on valinnut hyvän osan, eikä sitä oteta häneltä pois."

Kun ajatuksesi sinkoilevat sinne, tänne kuin varpusparvi, niin tiedä se, kenen polkuja tallaat..
Kun hääräät ja hyörit ja keksit kaikkea muuta tekemistä, mutta et lue Raamattua, etkä meditoi sitä, niin kenen polkuja tallaat..?
Kun olet anteeksiantamaton ja vihainen, kenen polkuja tallaat..?
Kun et salpaa huultesi porttia, kenen polkuja tallaat..?
Kun nostatat omaa egoasi, kenen polkuja tallaat..?

Miten on suututko, kun kerron sinulle totuuden? Kestääkö korvasi kuulla totuuden? Sen, että kuljet väärillä teillä? Syytät siitä niin herkästi muita, mutta sinulla itselläsi on hirsi silmässä. Ja sinun tulee ottaa se nyt siitä pois. Älä ummista silmiäsi totuudelta. Muistatko mitä Daavid teki, kun profeetta Naatan tuli ja kertoi hänen syntinsä? Hän katui välittömästi.. ja teki parannuksen. Ja lisään vielä: Daavid oli Jumalan mieleinen mies.

Tiedätkö, että on uskovia, jotka tietävät, että ääni, jonka he kuulevat ei ole Herran ääni, vaan paholaisen. Ja he jatkavat silti sen kuuntelemista. Eivätkö he mitään ymmärrä? He halveksivat toimillaan Herran ristintyötä, naulaavat Herran käsiä uudelleen ristiin. He arvostavat toimillaan paholaista ja halveksivat Herraa. He eivät pelkää, eivätkä kunnioita Jumalaa. Etkö sinä tiedä, että sinä joudut tuleen ja sinun rakennuksesi on oljista, joka ei kestä? Haluat lyhytaikaista nautintoa ja kunniaa tässä elämässä, mutta miten on arvostuksesi laita taivaassa? Tuli on totuus ja sinä kohtaat Jumalan vihan syntiä kohtaan. Hän ei hyväksy tekojasi. Sinun pitää katua. Muistatko, mitä se sana tarkoittaa? Jos kadut todella, niin pystyt myös tekemään parannusta. Muuten et pysty. Ja ensi tilassa rukoilet Herralta apua ja anteeksiantoa. Tiedätkö, missä kunnossa sinun sydämesi ja sielusi on? Kaiken huipuksi juuri sinä, joka tällaisia asioita teet, voit käydä arvostelemassa toisia kristittyjä, jotka ovat paljon vakaammalla Kristus pohjalla kuin sinä. En päästelisi tällaista tekstiä, jos en olisi niin pöyristynyt ja kauhistunut. Samalla paholainen saa sinut otteeseensa. Se on käärme. Se haluaa syödä sinut kokonaan ja tappaa sinut paaduttaen sydämesi ja sielusi myrkyllään. Sinä leikit tulella, et tiedä, mihin olet pääsi laittanut. Onko tänä päivänä tosiaan niin, että luotamme siihen, että kyllä Jumala antaa kaiken anteeksi. Muistatko kuinka Korahin ja hänen kanssaan liittoutuneille kapinallisille kävi (4. Moos. 16)? Maa aukaisi kitansa ja nieli heidät ja kaiken heille kuuluvan ja he vajosivat elävältä tuonelaan, he olivat halveksineet Herraa. Samoin sinä halveksit nyt. Jumalan mielipide synnistä ei ole muuttunut. Se on sama edelleen. Se kauhistuttaa Häntä. Hän on pyhä. Mielestäni sinun pitäisi mennä puhumaan sielunhoitajalle ja/tai papille, jotta saat synninpäästön ja pääset jatkamaan elämääsi tästä lähtien taivastiellä Herran kanssa uudistuneilla valinnoilla.

Laitan vielä muutamia asioita, mistä erottaa Herran ja paholaisen tosistaan. He ovat kuin kirkas, valoisa päivä vastaan synkkä, pimeä yö. Vastakohdat. Herran tie, kun opit kulkemaan sillä, on tasainen ja sinussa on iloa, rakkautta ja mielesi on seesteinen. Paholaisen tie on kivinen ja esteitä täynnä. Oma egosi nousee. Tie tuo mieliharmia, kateutta, vihaa ja välinpitämättömyyttä elämääsi. Kummalla tiellä olet? Jos olet sen tiellä, valinnut sen, niin sinun armolahjasi ei toimikaan Herran Jeesuksen haluamalla tavalla, vaan paholaisen. Olen havainnut, että henkilöt, jotka toisella kerralla toimivat hienosti henkien erottamisen armolahjan kanssa, niin toisilla kerroilla he eksyivät täysin. Kun Herra antaa sinulle henkien erottamisen armolahjan, niin sinun on opittava käyttämään sitä aina vain Herran kanssa. Jos menee vikaan, niin pyydät anteeksi, kadut ja yrität uudelleen, kunnes opit.

On pelottavaa ajatella, että seurakunta käyttäisi huolettomasti tällaista ihmistä toimissaan, jolla on todettu olevan tämä armolahja. Tämä armolahja on annettu aina sen takia, että kyseisellä ihmisellä on vaikeuksia erottaa paha ja hyvä toisistaan. Herra on antanut sen tämän kyseisen ihmisen suojelemiseksi. Mieleeni tulee sellainenkin asia, että seurakunta valitsee työntekijän. Valintaprosessissa on henkilö, jolla on henkien erottamisen armolahjalla varustettu henkilö. Häneen turvaudutaan liiaksi, hänen annetaan jopa päättää. Tuloksena onkin huono päätös. Toinen hakija olisi ollut erinomainen, koska hänellä olisi ollut hyvin läheinen suhde Herraan. Valituksi tuleekin henkilö, joka ei sovellu tehtävään. Terveen järjen käyttö on hyväksi. Ihmiset erehtyvät, tämä pitää huomioida.

Miksi kerron tämän kaiken? Kerron siksi, että Pyhä Henki pyysi minua tekemään sen. Ja haluan, että totuus tulee ilmi. Haluan myös, että kaikki tietäisivät sen, että Isä Jumala on tehnyt täydellisen suunnitelman siitä, miten kaikki ihmiset pelastuvat iankaikkiseen elämään. Mieti mikä se on ja ylistä, kiitä ja kunnioita Isääsi, jolle Ilmestyskirjan olennotkin taivaassa kumartavat maahan asti ja heittävät kruununsa Hänen eteensä. Siksi koska siihen on kaikki syy (Ilm. 4:9-11). Kerron tästä kaikesta myöhemmin blogeissani.


Jälkikirjoitus:

Tiedätkö, en suostu käärmeen myrkyn passiiviseksi vastaanottajaksi, vaan pistän kampoihin koko ajan.

Entä sinä?

Tässä paholaisen sanomaa:

”Haista paska!” (kun se epäonnistuu aikeissaan = eniten käytössä 😊)
”Se vihaa sua!”
”Ylpeytesi nousee!”

”Ensi kerralla, kun te tapaatte, niin se on rauhallisissa merkeissä” -> valhe, mutta se on sinun toiveesi eli se toistaa sen, mikä mielessäsi on

”Kerrotko, kun sulle selviää, mitä Ilmestyskirjassa (lopun ajan tapahtumista) sanotaan?” -> se ei tunne Raamattua, ei ymmärrä sitä lainkaan, eikä näe tulevaisuuteen. Se pelkää.

”Et julkaise tuota blogia” -> ainahan minä julkaisen.. 😊

”Mene istumaan tuohon, niin jutellaan” -> haluaa, että tottelet, jotta sille tulee kaikkivoipainen olo, tunne siitä, että se (muka) hallitsee sinua

”Herra ei anna tätä sulle anteeksi”

”Joudut kadotukseen”

”Koska kirjoitat saatanasta (ylistävästi)?”
”Sinusta ei ole mihinkään”
”Et osaa.., et kykene.., et pysty..”
”Et pysty olemaan tässä hetkessä”

”Senkin läski”
”Rakastut tuohon mieheen” -> mitäh??
”Älä juo enää kahvia” (pidän kahvista)
”Älä syö ja juo mitään -pidä paasto”
”Älä puhu sille mitään”

”Mää huolehdin sun hyvinvoinnistasi (paremmin kuin Herra)”

”Mää tapan sut” -> hmm, kenellähän on kuoleman ja tuonelan avaimet??
”Jää auton alle”
”Hyppää ikkunasta”

”Idiootti”
”Tyhmä”
”Älä nuku”
”Mene nukkumaan”
etc.

Se siis kiusaa sinua loppuun asti. Se on saanut luvan kiusata, kunnes alkaa 1000 -vuotinen valtakunta. Käytännössä niin, että kun Herra tulee toisen kerran ja me uskovat nousemme Häntä vastaan yläilmoissa. Se on voitettu jo yli 2000 vuotta sitten. Se on täysin lyöty. Se voi pelottaa sinua. Mutta kun hallitset mielesi ja ajatuksesi, niin se ei pysty mihinkään.