Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Ilo

There is Somebody who wants to save You, do You know that?

PelastumisrukousNyt toukokuun alussa 2020 on mieltäni alkanut yhä enemmän vaivaamaan ne ihmiset, jotka tietämättään valitsevat saatanan ja kuoleman iankaikkisuudessa. Ihminen on lähtökohtaisesti sokea. Hän elää elämäänsä kuin muurahainen muurahaiskeossa: aina liikkeellä, aina touhuamassa..ja kallisarvoinen aika kuluu toisarvoisissa asioissa.

Ihmisen pitää pysähtyä. Nyt kun korona on iskenyt Suomeen ja ympäri maapalloa, niin voisitko nyt jo vihdoin pysähtyä? Mitä oikein tarvitaan, että tajuat, että elämäsi tässä muodossa, ei jatku ikuisesti. Voit kuolla koska vain.

Voisitko miettiä: mitä varten sinut on luotu? Onko sinut luotu ja määrätty hääräämään ja häsläämään joka aika ja pitämään kiirettä, niin ettet ehdi ajatellakaan? Vai onko sinut luotu jotakin suurempaa varten? Onko sinut luotu iankaikkiseen elämään yhdessä Jumalan kanssa?

Minua on alkanut häiritä, suorastaan riipaista ja riipiä se ajatus, että sinä et tiedä mihin olet menossa. ”Do you know where are you going to?” laulaa myös Diana Ross.

Haluatko aina pitää hauskaa, loputtomiin? Hyvähän sekin on, mutta voit myös ajatella toisin eli suomeksi tehdä parannusta: laitanpa elämäni nyt järjestykseen. Mietin iankaikkisia ajatuksia, mietin ja pohdin. Tänään en tee muuta kuin vain olen. En pidä kiirettä mihinkään. Ihmettelen vain ja mietin. Miten minun käy sitten, kun aika minusta jättää?

Kysymys on siitä, että ihminen elää iankaikkisesti. Tiedätkö tämän? Elinaikanasi sinä sitten päätät sen elääkö sinun sielusi yhteydessä pyhän Jumalan kanssa, vai muuttuuko sielusi tuhkaksi ja vietätkin iankaikkisuutesi tulisessa järvessä kadotuksessa, iankaikkisessa erossa Jumalasta?

Mieti: tämä mitä sinä näet maailmassa -onko se hyvää vai pahaa? Se mikä on hyvää, on Jumalasta. Muusta en puhu tässä yhteydessä. Ymmärrät sen kyllä itsekin. Googlaa raamattu.uskonkirjat.net niin vastauksia alkaa löytyä. Voisitko nähdä vähän vaivaa? Raamatun tutkiminen on kuin päättymätön sudoku. Tai kuin sudoku, joka vaivan näön jälkeen avautuu.

Jumala on jo aikojen alussa luonut taivaan ja maan. Älä puhu minulle mitään alkuräjähdyksestä. Ei tyhjästä voi syntyä räjähdystä, kun kaikki ainesosat siihen puuttuvat. Katso puiden lehtiä, katso kukkien kukintoja, eläinten silmien rakennetta, luomakunnan ihmeitä laidasta laitaan: ei ole toista samanlaista! Ei edes toista tammen lehteä, ei toista samanlaista lumikidetta..eikä todellakaan toista sinua!

Ymmärrätkö sinä poloinen ihminen, mitä Jumala halusi sinut luodessaan? No mitä Hän halusi? Että sinä toivut vihdoin viimein sokeudestasi ja mietit mitä haluat loppuelämäsi tehdä ja minkälaisen ikuisuuden haluat valita. Valinta on sinun. Joko yhteys Jumalaan, joka käy aina välimiehen Jeesuksen Kristuksen kautta. Tai iankaikkinen kuolema yhdessä saatanan ja kuoleman kanssa tulisessa järvessä. Kumpi?

En aio tähän kirjoitukseen laittaa yhtään Raamatun jaetta. Olen niin vihainen, pettynyt ja ihmeissäni: mitä ihmettä, mikä ihmisiä vaivaa! Miksi he hyörivät ja pyörivät, mutta eivät näe mitä heillä on käden ulottuvilla?

Jos haluat ja valitset Kristuksen Jeesuksen, niin voit lukea tämän pelastumisrukouksen. Hän kuulee rukouksesi. Yksi rukouskerta riittää:

Rakas Jeesus minä ylistän sinua siitä, että kannoit ristille minun kaikki syntini.
Minä kiitän siitä, että ne on kaikki anteeksi annettu.
Haluan, että johdat minua vastedes aina kaikilla teilläni.
Kiitos, että armahdat minut syntisen.
Kiitos, että haluat minutkin taivaan kotiin, iankaikkisuuteen.
Aamen.