Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Ilo

KUNNIAN PALAUTUS HERRALLE JEESUKSELLE

Meille kristityille on itsestään selvää, että kaikki kunnia kuuluu Herralle Jeesukselle Kristukselle. Jeesuksen kunnia tarkoittaa mielestäni Jeesuksen arvostamista ja kunnioittamista sekä totuuden julkituomista; sitä mitä Hän on tehnyt ja tekee meidän vuoksemme/puolestamme.

Tulkaa, kaikki jotka palvelette Jumalaa, kuulkaa, kun minä kerron, mitä Jumala on minulle tehnyt (Ps. 66:16):

Minulla on onni, rauha ja toivo
Iloitsen ja riemuitsen
Näkymättömästä tuli näkyvä
Särkyneestä ja haavoitetusta eheä
Saan olla oma itseni ja toteuttaa itseäni
Ajatusmaailmani puhdistuu
Muutun Herran kuvan kaltaisuuteen päivä päivältä (uusi luonto)
Hän rakastaa ja suojelee minua
Olen siunattu: minulla on hyvä perhe, ystäviä, terveyttä, ruokaa, asunto ja työpaikka Hän on antanut ihasteltavaksi luonnon ihmeet
Olen saanut enkeleitä matkalleni ja suojeluksekseni
Sieluni voi erinomaisesti
Olen saanut erilaisia lahjoja kuten: vahvan uskon Häneen, rohkeuden ja sinnikkyyden. Elämälläni on tarkoitus
Se kaipaus, mitä aina tunsin, on hävinnyt löydettyäni Hänet
Innostun yhä uudestaan Raamatun sanasta

Ja ei vähäisimpänä, vaan mikä ihmeellisintä..

Minut on synnistä vapautettu, sovitettu ja lunastettu Jeesuksessa Kristuksessa
Pyhä Henki avaa uskoville ja minulle Raamattua
Jumalan armo kestää iankaikkisesta iankaikkiseen
Pääsin maanpäälliseen paratiisiin, jossa Jumala hallitsee
Pääsen 1000 -vuotiseen valtakuntaan
En näe kuolemaa
Pääsen taivaaseen
Sieluni lisäksi myös ruumiini nousee taivaaseen
Kaikki kyyneleeni pyyhitään pois
Pääsen iankaikkiseen elämään, yhteyteen Jumalan kanssa
Näen rakkaan Jumalani kasvoista kasvoihin

Mistä sinä haluat antaa kunnian Jeesukselle? Kirjoitathan oman listasi, mistä voit Häntä kiittää. Saamamme siunaukset konkretisoituvat ja tulevat näkyviksi, kun kirjoitamme niistä. Ajattele sitä, että Herra kuulee huokauksesikin. Miltä Hänestä mahtaa tuntua se, että me annamme Hänelle kunnian ja rakkautemme?

Jos sinusta tuntuu, että haluat vielä enemmän siunauksia, niin muistathan sen Raamatun jakeen: Etsikää ennen kaikkea Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskasta tahtoaan, niin teille annetaan kaikki tämäkin (Matt. 6:33). En itse uskaltanut toivoa saavani mitään ihmeellistä. Ja nyt: voi miten siunatulta minusta tuntuu! Ainoa mihin pyrin oli se, että luen Raamattua ja rakastan Jumalaa. Siinä kaikki, mutta se riitti avaamaan taivaan ikkunat sepposen selälleen ja siunaukset satavat nyt päälleni runsaasti (Mal.3:10).

Laulunjohtajalle. Psalmilaulu. Kohota Jumalalle riemuhuuto, maa, riemuitkaa, maan asukkaat! Laulakaa hänen nimensä kunniaa, kiittäkää ja ylistäkää häntä. (Ps. 66:1-2).

Uudessa Testamentissa on useita jakeita, jotka nostavat Herran Jeesuksen kunniaa. Tässä osa niistä:

He huusivat: -- Siunattu hän, kuningas [Jeesus], joka tulee Herran nimessä! Taivaassa rauha, kunnia korkeuksissa! (Luuk. 19:38)

Jeesus vastasi: "Jos minä itse kirkastan kunniaani, se kunnia ei ole minkään arvoinen. Mutta minun kunniani kirkastaa Isä, hän, jota te sanotte omaksi Jumalaksenne. (Joh. 8:54)

Hänestä [Jeesuksesta], hänen kauttaan ja häneen on kaikki. Hänen on kunnia ikuisesti. Aamen. (Room. 11:36)

Hänen on kunnia aina ja ikuisesti. Aamen. (Gal. 1:5)

Minun Jumalani on Kristuksen Jeesuksen tähden antava teille taivaallisen kunniansa rikkaudesta kaiken, mitä tarvitsette. (Fil. 4:19)

Ikuiselle kuninkaalle, kuolemattomalle, näkymättömälle ja ainoalle Jumalalle [Jeesus] kunnia ja kirkkaus aina ja ikuisesti! Aamen. (1. Tim. 1:17)

Hän [Jeesus] yksin on kuolematon, hän asuu valossa, jota ei voi lähestyä. Häntä ei yksikään ihminen ole nähnyt eikä voi nähdä. Hänen on kunnia ja ikuinen valta. Aamen. (1. Tim. 6:16)

Herra pelastaa vastedeskin minut kaikesta pahasta ja vie minut turvaan taivaalliseen valtakuntaansa. Hänen on kunnia aina ja ikuisesti. Aamen. (2. Tim. 4:18)

Rauhan Jumala..varustakoon teidät hyvillä lahjoillaan, niin että voitte täyttää hänen tahtonsa. Sen, mikä on hänelle mieleen, hän itse tehköön meissä, hän ja Jeesus Kristus. Hänen on kunnia aina ja ikuisesti. Aamen. (Heb. 13:21)

Hän sai Jumalalta, Isältä, kunnian ja kirkkauden, kun hänelle kantautui Ylhäisimmän Kirkkauden ääni: "Tämä on minun rakas Poikani, johon minä olen mieltynyt." (2. Piet. 1:17)

Kasvakaa meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen armossa ja tuntemisessa. Hänelle kunnia nyt ja iankaikkisuuden päivään asti. Aamen. (2. Piet. 3:18)

hänelle [Jeesukselle], joka on tehnyt meidät kuningassuvuksi ja Jumalan, Isänsä, papeiksi, hänelle kunnia ja valta aina ja ikuisesti! Aamen. (Ilm. 1:6)

ja he lausuivat kovalla äänellä: -- Karitsa [Jeesus], joka on teurastettu, on arvollinen saamaan vallan, rikkauden, viisauden ja voiman, kunnian, kirkkauden ja ylistyksen. Ja minä kuulin, kuinka kaikki luodut taivaassa, maan päällä, maan alla ja meressä, kaikki mitä niissä on, lausuivat: -- Hänen, joka istuu valtaistuimella, hänen ja Karitsan [Jeesus] on ylistys, kunnia, kirkkaus ja mahti aina ja ikuisesti. (Ilm. 5:12-13)

Iloitkaamme ja riemuitkaamme, antakaamme hänelle kunnia! Nyt on tullut Karitsan [Jeesus] häiden aika. Hänen morsiamensa [Jeesukseen uskova seurakunta] on valmiina, (Ilm. 19:7)