Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Ilo

Jumala on Rakkaus

Alaspainetuille homoseksuaaleille kristityistä arvoistaPs.8:1-5 ”Laulunjohtajalle. Säestetään gatilaisilla soittimilla. Daavidin psalmi. Herra, meidän Jumalamme, kuinka suuri onkaan sinun nimesi maan päällä! Se julistaa sinun taivaallista kirkkauttasi. Lasten ja imeväisten huudot todistavat sinun voimastasi. Ne ovat kilpenä jumalattomia vastaan, ne vaientavat vihamiehen ja kostoa janoavan. Kun minä katselen taivasta, sinun kättesi työtä, kuuta ja tähtiä, jotka olet asettanut paikoilleen -- mikä on ihminen! Kuitenkin sinä häntä muistat. Mikä on ihmislapsi! Kuitenkin pidät hänestä huolen. Sinä teit hänestä lähes kaltaisesi olennon, seppelöit hänet kunnialla ja kirkkaudella.”

Ps. 8:1-2 kuuluu The Amplified Holy Biblen mukaan näin: 1. ”O LORD, our Lord, How majestic and glorious and excellent is Your name in all the earth! You have displayed Your splendor above the heavens.
2. Out of the mouths of infants and nursing babes You have established strength Because of Your adversaries, That You might silence the enemy and make the revengeful cease.”


Suomeksi nämä samaiset jakeet tarkoittavat mielestäni: 1. Oi Herra, meidän Herramme, kuinka majesteettinen, kunniakas ja erinomainen on Sinun nimesi kaikkialla maailmassa! Olet ilmaissut majesteettisen olemuksesi/loistosi taivaan yllä. 2. Avuttomien ja sellaisten kautta, jotka apua tarvitsevat, Sinä olet osoittanut voiman. Vastustajiesi vuoksi, jotta Sinä saatat vaientaa/hiljentää sen (vihollisen), lopetat heidän kostonhimonsa.

Mitä nämä jakeet tarkoittavat? Tämä Psalmi on soturikuningas Daavidin kirjoittama. Hän on itse kokenut tämän. Hän on ollut avuton ja avun tarpeessa. Hän on huutanut Jumalan puoleen..ja saanut avun. Sillä Herra Jeesus on se voima, mitä Sinä tarvitset. Sinä saat olla heikko. Juuri heikoissa Hän on voimakas, väkevä. Sinun vihollisesi ovat Hänen vihollisiaan. Hän vaientaa heidät kokonaan. Daavid koki tämän itse ja jae 1. todistaa siitä, että hän alkoi ylistämään Herraa, joka kaiken mahdollisti.

Entä loppujakeet Ps. 8:3-5?
3. ”When I see and consider Your heavens, the work of Your fingers, The moon and the stars, which You have established,
4. What is man that You are mindful of him, And the son of [earthborn] man that You care for him?
5. And You have made him a little lower than God, and You have crowned him with glory and honor.”

Ja suomeksi mielestäni näin: Kun minä katselen ja tutkistelen taivastasi, sormiesi työtä, kuuta ja tähtiä, jotka sinä olet luonut, niin mikä on ihminen, että Sinä otat hänet huomioon? Ja ihmislapsi että Sinä välität ja huolehdit hänestä? Olet tehnyt hänestä lähes kaltaisesi olennon ja olet kruunannut hänet kunnialla ja arvokkuudella.

Mitä Herra haluaa sanoa Sinulle näissä jakeissa? Sinä olet Hänen mestariluomuksensa. Hän on kruunannut Sinut kunnialla ja arvokkuudella. Hän rakastaa Sinua. Hän antaa Sinun tehdä omat päätöksesi. Päätöksesi siitä, mitä elämällesi teet. Pitääkö Sinun ponnistella? Ei. Mikä riittää? Anna Herran Jeesuksen tehdä Sinussa se työ.

Toinen asia, mistä haluan Sinulle puhua on se, että Herra Jeesus haluaa armahtaa Sinut. Muistatko miten hän on ristillä? Hän levittää kätensä ja Häneen isketään kolme naulaa. Kaksi käsiin ja yksi jalkoihin. Hän sovitti kaikki Sinun murheesi, syyllisyytesi ja rikkomuksesi. Sinulle on jo annettu kaikki anteeksi. Aivan kaikki. Herran Jeesuksen Kristuksen yksikin veripisara riittäisi armahtamaan sinut kaikesta siitä, mikä Sinua painaa.

Eräs pappi kertoo yhden olennaisen asian Herrasta Jeesuksesta: Hän levitti kätensä. Niin kuin sanonkin tuossa y.o. kappaleessa. Mitä se tarkoittaa kysyy pappi? Se tarkoittaa sitä, että Hän levittää ristiinnaulitut kätensä juuri Sinun puoleesi ja toivottaa Sinut tervetulleeksi Hänen valtakuntaansa. Otathan sen vastaan? Se on lahja Sinulle, juuri Sinulle. Kallisarvoisin lahja, jonka voit saada. Se on ostettu Sinulle rahatta, Jeesuksen kallisarvoisella verellä.