Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Rakkaus Raamattuun

Jesus said to him, “I am the way, the truth, and the life. No one comes to the Father except through me." (Joh. 14:6)

Ilo

Jumalan nimi on "Minä olen"

 

 

Minä olen luonut taivaan ja maan.

Minä olen luonut vesistöt.

Minä olen luonut kasvit ja puut.

Minä olen luonut valon.

Minä olen luonut elävät olennot ja linnut ja eläimet.

Minä olen luonut ihmisen kuvakseni, kaltaisekseni.

Minä olen halusi antaa ihmiselle kaiken.Toinen toisensa, koska ihmisen ei ole hyvä olla yksin. Puutarhan Eedenin, jota viljellä ja varjella. Ja Jumalan, johon turvata. "Muuta ei tarvitse, kuin luottaa siihen mitä sanon ja tehdä se, mitä tahdon ja jättää tekemättä se mikä pahaa on" Minä olen antoi ihmiselle puvun. Sellaisen puvun kuin Jeesuksella kirkastusvuorella. Pukuna oli valo ja vaihtolämpöisyys.

Minä olen muovasi maasta kaikki villieläimet ja kaikki taivaan linnut. Minä olen vei ne ihmisen luo, joka antoi niille kaikille oman nimen. Tuo Matias. Tuo Eemeli. Tuo Irmeli. Kaikille oma nimensä. Myös tähdillä on oma nimensä, jotka Minä olen tuntee. Ja Aadam ja Eeva iloitsivat kaikesta tästä hyvästä. Ihminen oli perillä, maanpäällisessä Taivaassa.

Käärme oli ja on paratiisissa. Se ei tahtonut, eikä tahdo hyvää ihmiselle. Se ajaa omaa etuaan. Unohtaa kärsivät, sairaat ja alakuloiset. Avaa siis sokeat silmäsi ja kuurot korvasi. Näe maailma edessäsi. Mitä voisit tehdä, että pääsisit takaisin sinne alkutilaan, kuten sitä voisi kutsua? Kuka sinua siellä odottaa malttamattomana? Minä olen juoksee sinua vastaan ottaen sinut avosylin vastaan. Sinun ei tarvitse kuin uskoa Jeesukseen ja rukoilla tai edes huokaista. Asut Herran huoneessa päiviesi loppuun asti. Saat haukata omenasta palan. Se on elämän puusta, Paratiisissa.